Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sevendoor
Így volt köszönöm, utánaolvastam hogy kell megtalálni és feléleszteni.
A "családdal" sajnos továbbra sem boldogulok, hiába kérdezgetem õket nem mondják meg hogy tudok találkozni a fiuval. Még Jason (asszem így hivják)a lelki társa sem.
Valaki kérdezte hol vannak, ha végigjárod azokat a helyeket amit kapsz és beszélsz azokkal akik nem lõnek le rögtön 😊 akkor meg fogod találni a "családot"

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

chalezlopez
Én kinyírtam a fele bandát ott, inkább a 90%-át mikor Moirátol felvettem a küldetést...<#vigyor1> Úgyhogy a petékhez (vagy tojásokhoz) szabad utam volt...<#buck>

Vamos Argentina!

tarti19
semmi, majd ha elhullik, akkor lee meggyógyítja az általad adott stimpekkel😛

hali...dr le vel és 3fõs legénységével baktatok a citadell fele...de az egyik majom rosszul lesz és gyogszert követelözik de a válasz lehetõségek közül egyse hagyja hogy adjak neki gyogyinjekciot..mit kell tenni?😮 thx

Asus p4vd2-vmse;Intel Core 2Duo 2,2 4400;HIS HD4850 FAN 512;2gb kingmax 800mhz, WIN 7

Több helyet is megad hozzá, ha jól emlékszem, de nagyjából egyik sem jó, ellenben érdemes õket végigjárni.
Ténylegesen a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meresti Trainyard
a búvóhelyük.

Sziasztok ,még az elején vagyok.. és az a gondom hogy egy bizonyos "családot" kell megtalálnom de nincs az állitolagos relytekhelyen és nem találom öket... tud valaki segiteni? kösz

Mike at home
pedig Saga és én nem olyan régen értekeztünk errõl. igaz inkább a retexturáról

elindítottad már a GECk-et? elég egyértelmû
menü, data, megadod melyik esm file-t töltse be, ha vannak modjaid, azokat is kipipálod (késõbb a saját file-odat aktívvá is teszed, minden alkalommal)

object window
szépen sorban látod mik vannak, armor, ott vannak a ruhák
duplakatt, feljön a tulajdonsga
itt aztán azt irogatsz át amit nem szégyellsz
mentés, kilpés
launcher
majd data filesben ipipálod a saját mododat is

a texturázásról meg tõlem olvashatsz, vannak képek is, szivtam vele 2 napot mire jó lett

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Calver
Megaton lakóinak egyik rossz szokása lemminget játszani - szóval több mint valószínû tett egy szép sétát ami egy pár méteres zuhanással végzõdött. konzollal fel tudod éleszteni.

"The trees move. Do you not see it?"

killecske
Helló

Valaki meg tudja mondani hol és hogyan lehet yao guai segítõt szerezni?

Köszi

sevendoor
Nem találom az öreget Magatonban aki átveszi az ócskavasat. A helyén egy fiatal csákó ücsörög. Lehet hogy elment szegény öreg?

xblades
Már vissza olvastam 45 oldalt de nem találtam hogy lehet a geck -ben a páncélok speciális tulajdonsákait variálni /lehet hogy ennyire vaksi vagyok?<#shakehead>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Sziasztok!
Tud valaki ajánlani egy USA oldalt ahonnan megrendelhetem a Fallout 3-at, azt amelyiken a live is megy. Az amazon sajna nem szállitja Magyarországra.
Köszi.
sziasztok
egy kicsit off leszek. azt hiszem november körül láttam a hozzászólások között egy a fórum címet amin eredeti, bontatlan játékokat lehetett rendelni. már nagyjából végig szaladtam a hozzászólásokon de nem találtam meg. úgy döntöttem inkább nem az európai verziót venném meg, ha ennyi probléma van a pecsekkel. a magyar esp-t meg majd rábigyesztem.
Szia!
Írd meg nekünk is ha válaszolnak. Köszi.

Ha lengyel-angol vagy magyar-angol verziós a játékod akkor nem is fogod tudni, mert a forgalmazók kiszedték belõle, ugyanis Magyarországon hivatalosan nem támogatott ez a Picipuha feature. Ha biztonsági másolatos only english játékod van akkor passz.

Az lenne a problémám,hogy beraktam a magyarositást.Azt irja az infoban hogy Falloutlaucher inditása után,nyomjak rá a data filesre.De az a problémám hogy oroszul van kiirva öt szó,és nem tudom melyik a data files.Valaki help.
sambauer
pedig én azt hittem hogy ez nem Oblivion szintû játékidõt ad. no mindegy annyira nem sajnálom hogy befejeztem 😛

Turn Me On Dead Man

Van egy nagy problémám.Nem tudom elõhívni a fallout 3-ban a Game for Windowsnak az ablakát.Fent van a legújabb gfw és patch.Valaki segítene!
Mike at home
olvass vissza
ha nagyon nem találod, akkor talán leirom neked, ha olyan hangulatban leszek 😊)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hali, sokkal egyszerûbb az a quest, nem szükséges semmi lövöldözés meg Stealth Boy, egyebek. Nem kell egybõl berontani, hanem hátul van a vízben egy bejárat, valami csõszerûség. ott bementek, úsztok egy kicsit, és ott van a cucc, amibe be kell rakni azt a jeladót. Csak egy kis sugárszennyezés, semmi más, és kész is a küldi.

Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax

xblades
Na nálam amikor így belassult ,akkor lekapcsoltam néhány a win.-ben, hátérben futó programot /sokszor ezek lassítják be pl. ki akarnak lépni az internetre/.Eztán nálam rendbejött a dolog.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Hali valaki meg tudná mondani hogy lehet a geck-ben a ruhák , páncélok speciális tulajdonságait variálni, újat hozzáadni, változtatni.

Sziasztok,
A billentyûzetes utasításokra sokszor nagyon lassan reagál a játék. Alapjában véve gyorsan fut high felbontásban, de persze próbáltam már 800*600-ban is, és ugyanaz, néha gondol egyet és egy másodperc után mozdul csak az irányokba, ami elég idegesítõ. Valami ötlet?
Köszi
Mike at home
én meg már a második karakterrel tartok 100 óra felett, és még minidg nem jártam csomó helyen, és még apu is él

tiburon26
az a mesekonyv a biblia.es gondoltam ra csak nem jutott eszembe honnan van az idezet,de mar megoldottam.12szinten fejeztem be.szerintem tul hamar.asszem ujjrakezdem de ezuttal rossz leszek<#eplus2>

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Calver
gondolj az alfa és ómegás idézetre a mesekönyvbõl. na az a nyerõ.

"The trees move. Do you not see it?"

Jericho19
Kiváncsi vagyok hogy mikor lesz patch a magyar verzióhoz.Minden esetre küldtem egy emailt ezzel kapcsolatban a cenega-nak.Hátha válaszolnak rá.

For the Empire!

Van valaki aki megvette magyarul es jatsza a DLD-t? Nekem nem sikerul megpatch-elnem es anelkul nem megy a dlc. Most toltsek le egy kaloz kopiat, tegyem fel ra a magyaritast es nyomjam ugy? Lassan nem erdemes megvenni egy game-et mert az ember tobbet sziv vele mit a warezzal😞

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Supersix
Nah....hátul mentem be és tényleg kb 3.ra sikerült és így össz-vissz 5 perc volt kb!Ki-be rohanás 😊

tiburon26
a viztisztitonal be kene utnom a kodot.bespojlerezne valaki

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

sevendoor
mindig tanulok valamit, mikor érek már haza, alszik el a család 😊
kösz mindenkinek

Mike at home
tényleg nem olyan rossz

Mike at home
hülye helyre van téve a billentyûzeten, én áttettem a Q-ra, lényege, hogy akció pontjaid vannak, és megállítva az idõt, kényelmesen be tudod célozni a célpont testrészeit

Mike at home
leginkább találni lehet

Az Anchorage Memorial alatti csatornarendszer. Ott a bejárat képe a #9628-ban.

A Super Duper Martnál átmész a folyóm és elindulsz a túlparton dél felé...

A VATS a harc közbeni "körökre bontás". Alapértelmezetten a V-re van kötve. Megközelítesz egy ellenfelet, ráfogod a pukkát, és megnyomod a V-t. Kényelmesen kiválasztod, hova akarsz lõni, megadja mekkora a találat esélye %-ban, és rajta.

<#wilting>nyomd meg a v-t és voila...
Moira is ad neked egyet, ha segítesz neki.
Nem olyan rossz az pite...
Mike at home
menj oda a quest felvétele elõtt, és irtsd ki õket
így a plusz kitétel is teljesül

az egész Fallout-ra érvényes, ha úgy érzed, ez a feladat túl nehéz, nem elég jó a fegyvered, kevés a töltényed, csinálj mást, és térj vissza késõbb

sevendoor
Melyik hely ez akkor én is kitakaritom még a quest elõtt 😊
Mi az a vats?

Találni lehet itt-ott. Ládák, szekrények, asztalfiókok...

A questek nem évülnek el, ráérsz akkor visszajönni, ha találtál már pár darabot...

Supersix
Köszi srácok!
Akkor most kérdezek még egy hülyeséget!Stealth Boy-t honnan tudok szerválni?Egyébként lehet ki kéne írtani mindenkit mert még késõbb vissza kell jönnöm mert találtam bent egy széfet csak még kicsi a pick lock-om!
Bár ez a befutok-kifutk ötlet jónak tûnik 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van annyi lõszer... 😄 én kiirtottam õket... pofán kell sorozni õket és úgy fogynak... de megizzadtam azért rendesen a küldi közben 😄 a deathclaw barlang késõbb már lazább volt... pedig elõtte paráztam és pár felessel erõsítettem magam... de sima ügy volt (fõleg, hogy volt már dart gun és meg sem tudtak közelíteni...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

1. szinten kényelmesen kitakarítottam a terepet. Mirelurk ellen sörétes vagy sledghehammer kell. A Moirának elvégzendõ feleadat miatt érdemes elõbb odamenni takarítani, majd vissza és a már üres terepen lerakni a detektort, akkor megvan a mellékküldetés is, hisz egyet se lõttél le akkor.

Egyébként 2 stealthboy elég ki-be, csak gyorsnak kell lenni és nem eltévedni...

Seth
Rohanj, 3 perc alatt megvan ez a küldi, csak tudni kell, hogy hova kell menni.Ha látod a célt,lenézel, leugrassz, nem kell lépcsõzni.Berakod a jeladót, futás ki, vége. Senkit sem kell legyilkolni. Vagy stealth boy-t használj.

PSN ID.: Beegabor

Supersix
Hi!
Ezt a mission-t tényleg ilyen nehéz megcsinálni vagy valamire még én nem jöttem rá?!Azt már tudom, hogy hátul is van egy bejárat tele Mirelurkal!De bent?...hát ez egy vicc ez a pálya!Meg lopakodj.Persze!Eddig tetszett a játék de ha nem sikerül megcsinálnom ezt akkor ki fogok ábrándulni belõle lassan! 😊
Annyi lõszer meg nincs is a világon, hogy kinyírjam az összeset oda bent...és aztán még valahogy ki is kéne találni!
Hogy sikerült másoknak?
Thx!

Nem arról kell leszedni...
Keress tovább...

Megint én: Ott tartok hogy le kell szedni a múzeumnál a rakétáról a antennát. Az egyik része ki is van nyitva, és van benne valami, ami gondolom az antenna. Na de hogy hozom le onnan?

Mike at home
milyen kisgyerek? mászkálj összevissza a tréképen, fedezz fel mindent

áh ja értem
akkor kössz és bocs