Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A "családdal" sajnos továbbra sem boldogulok, hiába kérdezgetem õket nem mondják meg hogy tudok találkozni a fiuval. Még Jason (asszem így hivják)a lelki társa sem.
Valaki kérdezte hol vannak, ha végigjárod azokat a helyeket amit kapsz és beszélsz azokkal akik nem lõnek le rögtön 😊 akkor meg fogod találni a "családot"
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Vamos Argentina!
Asus p4vd2-vmse;Intel Core 2Duo 2,2 4400;HIS HD4850 FAN 512;2gb kingmax 800mhz, WIN 7
Ténylegesen a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elindítottad már a GECk-et? elég egyértelmû
menü, data, megadod melyik esm file-t töltse be, ha vannak modjaid, azokat is kipipálod (késõbb a saját file-odat aktívvá is teszed, minden alkalommal)
object window
szépen sorban látod mik vannak, armor, ott vannak a ruhák
duplakatt, feljön a tulajdonsga
itt aztán azt irogatsz át amit nem szégyellsz
mentés, kilpés
launcher
majd data filesben ipipálod a saját mododat is
a texturázásról meg tõlem olvashatsz, vannak képek is, szivtam vele 2 napot mire jó lett
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
"The trees move. Do you not see it?"
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Tud valaki ajánlani egy USA oldalt ahonnan megrendelhetem a Fallout 3-at, azt amelyiken a live is megy. Az amazon sajna nem szállitja Magyarországra.
Köszi.
egy kicsit off leszek. azt hiszem november körül láttam a hozzászólások között egy a fórum címet amin eredeti, bontatlan játékokat lehetett rendelni. már nagyjából végig szaladtam a hozzászólásokon de nem találtam meg. úgy döntöttem inkább nem az európai verziót venném meg, ha ennyi probléma van a pecsekkel. a magyar esp-t meg majd rábigyesztem.
Írd meg nekünk is ha válaszolnak. Köszi.
Turn Me On Dead Man
ha nagyon nem találod, akkor talán leirom neked, ha olyan hangulatban leszek 😊)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A billentyûzetes utasításokra sokszor nagyon lassan reagál a játék. Alapjában véve gyorsan fut high felbontásban, de persze próbáltam már 800*600-ban is, és ugyanaz, néha gondol egyet és egy másodperc után mozdul csak az irányokba, ami elég idegesítõ. Valami ötlet?
Köszi
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
"The trees move. Do you not see it?"
For the Empire!
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
kösz mindenkinek
A Super Duper Martnál átmész a folyóm és elindulsz a túlparton dél felé...
A VATS a harc közbeni "körökre bontás". Alapértelmezetten a V-re van kötve. Megközelítesz egy ellenfelet, ráfogod a pukkát, és megnyomod a V-t. Kényelmesen kiválasztod, hova akarsz lõni, megadja mekkora a találat esélye %-ban, és rajta.
így a plusz kitétel is teljesül
az egész Fallout-ra érvényes, ha úgy érzed, ez a feladat túl nehéz, nem elég jó a fegyvered, kevés a töltényed, csinálj mást, és térj vissza késõbb
Mi az a vats?
A questek nem évülnek el, ráérsz akkor visszajönni, ha találtál már pár darabot...
Akkor most kérdezek még egy hülyeséget!Stealth Boy-t honnan tudok szerválni?Egyébként lehet ki kéne írtani mindenkit mert még késõbb vissza kell jönnöm mert találtam bent egy széfet csak még kicsi a pick lock-om!
Bár ez a befutok-kifutk ötlet jónak tûnik 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Egyébként 2 stealthboy elég ki-be, csak gyorsnak kell lenni és nem eltévedni...
PSN ID.: Beegabor
Ezt a mission-t tényleg ilyen nehéz megcsinálni vagy valamire még én nem jöttem rá?!Azt már tudom, hogy hátul is van egy bejárat tele Mirelurkal!De bent?...hát ez egy vicc ez a pálya!Meg lopakodj.Persze!Eddig tetszett a játék de ha nem sikerül megcsinálnom ezt akkor ki fogok ábrándulni belõle lassan! 😊
Annyi lõszer meg nincs is a világon, hogy kinyírjam az összeset oda bent...és aztán még valahogy ki is kéne találni!
Hogy sikerült másoknak?
Thx!
Keress tovább...
akkor kössz és bocs