Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chalezlopez
<#hehe><#banplz>

Vamos Argentina!

klart
most megyek majd a fellegvárba,várom az új páncélt már ,és ezután elmegyek mégjobban felderíteni a környéket,14-es vagyok már.de nemsietek,lassan 40 óra lesz a játék idõm.^^

klart
nemtudom kikérdezte már hogy milett volna ha az androdiot nem adja fel zimmernél,hanem közli vele hogy android,hát én elmondhatom a választ neki ha még érdekli

köszi mike, calver...nem turkálok a konzolba, ha meghalt hát így járt, még drámaibb lett tõle a sztori<#ravasz1>
Calver
annyi, de konzolparanccsal fel tudod éleszteni, de aztán azért tedd halhatatlanná <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Mike at home
annyi
de ha akarod lehet halhatatatlan, csak konzolparancs kell hozzá, lásd gamefaqs.com-on

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
a zöld nyilak jelzik, van-e még valaki életben

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
1. fogalmam nincs mi az a szent szövetség
2. kutyát a roncsteleprõl, robotot a robotboltostól - szerteszét mászkál - ha egyáltalán hajlandó eladni, mert nekem nem volt hajlandó
3. 0 - 25 - 50 - 75 - 100 - very easy, easy, average, hard, very hard fokozatok vannak hackelésnél és zárnyitásnál

óóó..köszi szépen, pont ott nem kerestem a kulcsot, gondoltam ott már csak a hátsó folyó felõli kijárat van, köszönöm barátom a segítséget<#eljen>

más...azt hittem dogmeat hallhatatlan, bár harc közben többször meghal, és feléled, de most 1 méterre fekszik a leszakadt feje..akkor most neki annyi?
xblades
1.Power Armort csak akkor tudod felveni,ha fõküldiben eljutsz a Citadelába, és ott megkapod a P.A. tréninget
2.Ha megtaláltad az ép aktuális társ jelölted csak beszélned kell vele /de függ a karmád, rossz v.jó
3.Számitógép hackeléshez a tudomány skill kell
4.A szimulátorban több lehetöséged is van mint a játékban majdnem mindenhol
A jó oldali amiért pozitiv karmát kapsz az a következõ:
Amikor bekerülsz a "mátrixba" beszélj egybõl a kiscsajjal a térközepén (Betty) és amikor megadja az elsö küldit hogy sirasd meg a gyereket, akkor helyette
irány az abbandon house (nem a kutyaház-kés meg ilyenek) bent van néhány tárgy amire ha megfelelö sorrendben kattintasz (E)-vel akkor megtöröd a mátrixot 😊 a sorrend: rádió-pohár-törpe-pohár-tégla-törpe-kolásüveg ekkor megnyilik egy terminál

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Ja csak azt megöltem!😄

De köszi. Megpróbálom
Hehe pont tegnap csináltam meg ezt a részt. Ha jól emlékszem:
Rádió-Kancsó-Kancsó-Tégla-Törpe-Kancsó-Nukaüveg. De ha vissza olvasnátok akkor már említették, hogy az egyik lakos pont a helyes dallamot fütyüli.

ÉN is elakadtam azon a részen....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén a nagysasszony(betty) arra kér hogy öljek meg mindenkit. Nos én jó kis fiú voltam és a két szép szeme miatt megöltem õket. Na de nem történik semmi, nem enged tovább nem tudok mit csinálni.... Help😄 Am a generátorba mien dallam kell? Rájöttem, hogy ott van sok tárgy ha megnyomod dúdól de nem jött ki semmise_=(
BaLeeX
4. Házasságot úgy tudod tönkretenni, hogy a nõnek beszélsz arról, hogy megcsalja a férje. Legalábbis nekem így sikerült. Bár ha Betty utasításait követed elég sok karmát vesztesz pont most nézelõdök az alternatív megoldás után. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

igen sürgõs lenne a help,mert nem tudok tovább jutni szóval elõre is köszönöm!
A legalsó szinten ahol feldolgozzák a mirelurkokat, az egyik hûtõben van a cucc, csak akkor látod meg a tárolót ha elég magas a percepcion képességed, és a kulcsot is meg lehet hozzá találni a folyó felöli bejárat közelében...jó keresgélést.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

ok, köszi
Hali!
Pár napja én is úgyanezt kérdeztem itt a fórumban, de nem sokan válaszoltak, konkrétan 1 valaki, de õ sem tudod segíteni! Én közel 1,5 keresgéltem ott lent, de nem találtam semmit:S
Szerintem valami bug lesz. Szóval szerintem jobban jársz ha nem bosszankodsz vele, és kutas másfele😊
srácok..a mocsári leselkedõs küldi moirának:

SPOILER !!!

olyan játékos segítségét kérném, aki nem csak végig rohant ezen a küldetésen, hogy meglegyen a mellékküldetés is, hanem volt ideje alaposan körülnézni (magyarul kinyírt mindenkit lenn😊..egyébként szerintem sok értékes holmi van lenn, amit kár egy ilyen végigfutással otthagyni, pl gázlángpallost is ott raktam össze😊

-anchorage emlékmû.. a helyszínen heverõ zsoldos hullájában van egy elrejtett zsákmányról szóló leírás, miszerint a szolgálati bejárat melletti tárolót ajtaját feltörte, és oda dugta el a komája részét..a szolgálati bejárat ajtaja megvan, de semmiféle tárolót nem találok az egész erõmûben..sõt, semmi olyan ajtót aminek egy darabját az orvosi szoba széfjébe rejtette el (meg is találtam az ajtódarabot), sem tárolót nem találok...egészen lementem pedig az ojjektum aljára is
<#nemtudom>
Üdv:
1 | Hol tudom a szent õõ izé szóval a nagy darab fém hacukát hordani(szent szövetség aszt hiszem az a nevük)
2 | kutyát vagy robotot hogy tudok magam mellé "társnak,szolgának" állítani ?
3 | 70 pont van a tudomány skillemen,de ha valamilyen gép hackeléséhez 25,50 vagy 70 kell akkor folyamatosan azt írja amenyi szükséges,hiába vagyok bõven felette......kerestem konkrétan ilyen Skillt" hogy hack..de semmi...akkor hogy van ez pontosan?
4 | Elakadtam ott mikor befekszem a szimulációs gépbe,nem tudom tönkretenni a házasságot és a generátort sem találom az elhagyatott házban

Nagyon köszönöm elõre is a választ, Isten király game !!!! =)
Elõre is köszönöm
w77d
hogy megéri e az árát 😄 így elsõ nekifutásra eddig tetszik 😊

Mike at home
data dir

aztán alauncherben pipáld ki a data files-nál

kikix12
Super Mutant Behemoth-oknak mikor érdemes nekimenni? (Hányas szinten)

PSN ID: csizmaziakiki

REPS0L
van egy esp fájlom... hová tegyem? 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Mike at home
mi volt a kérdés?

Calver
a "mérget" szép magyarra fordítva (gondolom én) "riasztó botnak" hívják. következtess.

"The trees move. Do you not see it?"

w77d
ha bár a kérdésemre választ nem kaptam, most délután megvettem a gamet az 576-ban, most telepítem aztán meglátjuk megérte-e 😄 Collectors-ot akartam, csak már elfogyott..

Scouser
amugy asszem az egy mérgezett fadarab...

You\'ll Never Walk Alone

Mike at home
hát üsd vele a földikutyákat

Scouser
Hát én annál a küldetésnél bekamuztam Moria-nak, hogy megcsináltam és elhitte😊 Persze utána 3Dog azt harsogta, hogy nehogy véletlenül kövessük a Survival Guide utasításait, mert valami hülye idiótaságokat javasol benne😊

You\'ll Never Walk Alone

norbi2fraktal
Hy all!!! Van egy olyan feladat hogy kaptam valami mérget, és a földi kutyák ellen kell használni, de csak ütni tudok vele ... lécci segítsetek

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

köszi 😊

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Mike at home
hagyd azt késõbbre
a hangyafészek a metróalagútban lesz, egyébként

sziasztok, az lenne a kérdésem ,hogy a game elején mikor mennék az elsõ helyre a szabadlevegõre való kijutás után, akkor utközben egy kiscsávó megszolit, megcsináltam a küldijét, de még ott van egy feladat, h a hangyafészket irtsam ki... de rohadtul nem találom, a hangyák meg özönlenek, lõszer meg nuku :-/

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Mike at home
ja, páran
meg magunk is készítjük 😊

REPS0L
vki moddolja itt a fo3-át? (letölthetõ modokkal, nem maga készíti)

Nem szóltam... kíváncsiságból visszatöltöttem azt az állást és semmi nem volt ott. Viszont a szemközti toronyházból odasózótt valaki egy fat-mannal, ahol azt a dc-t láttam (a szobor mellett közvetlen)... vagy éppen ezért nem volt ott semmi? 😊
castor, de milyen élet az amikor egy gépbe vagy bezárva, és egy szadista szórakozik veled több mint 200 éven keresztül. lehet, hogy erre gondoltak a készítõk.
a vészleállító az elhagyott házban van. és a tárgyakból kell hangot kicsiholni, hogy megszólaljon egy bizonyos dallam. amit braun/betty fütyörészik. de elõtte beszéni kell a öreg nõvel, a nevére már nem emlékszem. õ kér meg rá, és mondja el, hogy mit kell csinálni.

csak a nevesített könyveket a skill book-okat tudod elolvasni pl. guns and bullets ( ezek a könyvek az gyógy fül alatt találhatóak) a pre-war bookokat nem.
a pre-war book-okat Scribe-nak kell elvinni a Arlington Library-be. pénzért.
REPS0L
igen, megaton és tenpenny torony között, egy épület mellett, jó messze volt, pont az ellenkezõ irányba ment mint én, szval sniperrel is csak pár másodpercig láttam

klart
megvan

klart
na és holvan a vészleállító?😮

klart
igen gondoltam de kúrvára nemlátom a könyveket már benne mikor elolvasnám,miféle könyveket lehet akkor elolvasni,gondolom nem a háborús könyveket,hanem mondjuk pl a hazudásról ilyesmi,meg tudomány nagy könyve.nade mind megvan,mégse látom sehol,pedig gondolom ottvan valahol:|

scout ha igazad van -és mértne lenne igazad- akkor azért elgondolkodtató h egy kis negatív karma ellenében hány embert menthetünk meg a haláltól... Szerintem ebben az esetben érdemes lehet karma ellen cselekedni.. karma ellen a jó érdekében 😄 ironikus...

Sir Quno Jedi... nagyon jól látod a dolgokat.. este vagy holnap válaszolok is az írásaidra. 😊

Szép napot
Én is viszonylag az elején találkoztam 1-el, max 6-os voltam. Az Anchorage emlékmûnél volt egy sérült példány. Szerintem az mindenkinél ott van. Van mellette egy széttépett fazon, annál lesz a deathclaw kesztyû rajza.
a könyveket úgy tudod elolvasni, ahogy a stimpakot használod a pipboy-on belül. csak rá kell kattintani. mint ahogy minden tárgyat amit fel tudsz használni ugyanoda rak. igen a whiskyket is.
kétfajta megoldás létezik a szimulátorra. gonosz vagy jó. a gonosz, ha teljesíted a kislány kéréseit, és gonoszkodsz a bent lakókkal. ha így megölsz vkit , az feltámad késõbb a virtuális világba. a jó pedig, ha beindítod a vészleállást amire egy öreg nõ kér meg. ekkor a valóságban is meghal mindenki csak a kislány nem. aki a vault-tec egyik fõmuftija különben. egyébként mindenki rühell bent lenni
Mike at home
pip-boy-ban rákattintasz

klart
ja meg hogy lehet könyveket elolvasni ezt valaki mondja már meg,megvan az a perkem amivel plus tapasztalati pontokat kapok utána már

klart
felfedezõ képességet hol lehet megkapni?:o

sznus
Még nincs hozzá magyarosítás. De talán korábban írta valaki, hogy lefordítja majd.