Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
de ha akarod lehet halhatatatlan, csak konzolparancs kell hozzá, lásd gamefaqs.com-on
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
2. kutyát a roncsteleprõl, robotot a robotboltostól - szerteszét mászkál - ha egyáltalán hajlandó eladni, mert nekem nem volt hajlandó
3. 0 - 25 - 50 - 75 - 100 - very easy, easy, average, hard, very hard fokozatok vannak hackelésnél és zárnyitásnál
más...azt hittem dogmeat hallhatatlan, bár harc közben többször meghal, és feléled, de most 1 méterre fekszik a leszakadt feje..akkor most neki annyi?
2.Ha megtaláltad az ép aktuális társ jelölted csak beszélned kell vele /de függ a karmád, rossz v.jó
3.Számitógép hackeléshez a tudomány skill kell
4.A szimulátorban több lehetöséged is van mint a játékban majdnem mindenhol
A jó oldali amiért pozitiv karmát kapsz az a következõ:
Amikor bekerülsz a "mátrixba" beszélj egybõl a kiscsajjal a térközepén (Betty) és amikor megadja az elsö küldit hogy sirasd meg a gyereket, akkor helyette
irány az abbandon house (nem a kutyaház-kés meg ilyenek) bent van néhány tárgy amire ha megfelelö sorrendben kattintasz (E)-vel akkor megtöröd a mátrixot 😊 a sorrend: rádió-pohár-törpe-pohár-tégla-törpe-kolásüveg ekkor megnyilik egy terminál
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
De köszi. Megpróbálom
Rádió-Kancsó-Kancsó-Tégla-Törpe-Kancsó-Nukaüveg. De ha vissza olvasnátok akkor már említették, hogy az egyik lakos pont a helyes dallamot fütyüli.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Pár napja én is úgyanezt kérdeztem itt a fórumban, de nem sokan válaszoltak, konkrétan 1 valaki, de õ sem tudod segíteni! Én közel 1,5 keresgéltem ott lent, de nem találtam semmit:S
Szerintem valami bug lesz. Szóval szerintem jobban jársz ha nem bosszankodsz vele, és kutas másfele😊
SPOILER !!!
olyan játékos segítségét kérném, aki nem csak végig rohant ezen a küldetésen, hogy meglegyen a mellékküldetés is, hanem volt ideje alaposan körülnézni (magyarul kinyírt mindenkit lenn😊..egyébként szerintem sok értékes holmi van lenn, amit kár egy ilyen végigfutással otthagyni, pl gázlángpallost is ott raktam össze😊
-anchorage emlékmû.. a helyszínen heverõ zsoldos hullájában van egy elrejtett zsákmányról szóló leírás, miszerint a szolgálati bejárat melletti tárolót ajtaját feltörte, és oda dugta el a komája részét..a szolgálati bejárat ajtaja megvan, de semmiféle tárolót nem találok az egész erõmûben..sõt, semmi olyan ajtót aminek egy darabját az orvosi szoba széfjébe rejtette el (meg is találtam az ajtódarabot), sem tárolót nem találok...egészen lementem pedig az ojjektum aljára is
<#nemtudom>#nemtudom>
1 | Hol tudom a szent õõ izé szóval a nagy darab fém hacukát hordani(szent szövetség aszt hiszem az a nevük)
2 | kutyát vagy robotot hogy tudok magam mellé "társnak,szolgának" állítani ?
3 | 70 pont van a tudomány skillemen,de ha valamilyen gép hackeléséhez 25,50 vagy 70 kell akkor folyamatosan azt írja amenyi szükséges,hiába vagyok bõven felette......kerestem konkrétan ilyen Skillt" hogy hack..de semmi...akkor hogy van ez pontosan?
4 | Elakadtam ott mikor befekszem a szimulációs gépbe,nem tudom tönkretenni a házasságot és a generátort sem találom az elhagyatott házban
Nagyon köszönöm elõre is a választ, Isten király game !!!! =)
Elõre is köszönöm
aztán alauncherben pipáld ki a data files-nál
"The trees move. Do you not see it?"
You\'ll Never Walk Alone
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
a hangyafészek a metróalagútban lesz, egyébként
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
meg magunk is készítjük 😊
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
csak a nevesített könyveket a skill book-okat tudod elolvasni pl. guns and bullets ( ezek a könyvek az gyógy fül alatt találhatóak) a pre-war bookokat nem.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Sir Quno Jedi... nagyon jól látod a dolgokat.. este vagy holnap válaszolok is az írásaidra. 😊
Szép napot