Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi már probáltam többet is neked melyik kracked van fent?
klart
én nem patcheltem a játékot meg semmi,cracket próbálj másikat

Ott van a házadban, ha megvetted.
De tudom azért kérdezek hogy mi leheten a exe hibának az oka crack vagy patch vagy mi h avalaki tud segiten azt megköszönném
klart
nemgondolod hogy nem mentéssel van gond?és hogy továbbra is kifog dobálni?mert szerintem de,és erre más megoldás kellene

Tudom hog yaz csak mindig kilép az elején amikor tölteni kellene 1 ajtohoz megyek és nem tölt hanem kilép exe hibával h avalaki tud segitsen
klart
borzasztó nagy hülyeség egy ilyen játékban mentést kérni,mivel egyedi karaktere van mindenkinek,testreszabbott,és saját magad alakítod ki a játékod.mivel mindenki másképp csinálja a küldetéseket is,lehet hogy valaki már 20-as szinten csinálja meg azt,akkor meg nemtudom mit érsz el vele:|

gandrus
Sziasztok! Tudja valaki, hogy lehet létrehozni a "Ház: Az én elsõ laboratóriumom" berendezést? Megkaptam a házam, és megvettem ezt a labort, de nem tudom, hogy lehetne felépíteni. Tudna valaki segíteni ebben?

Szevasztok valaki tudna mentést külden onann hogy a vigyázotol kell megszereznem a belépõ kártyát?
köszi
kikix12
Ha nem eredeti a game akkor kérdezd a warez/off/spam topicban ott már nagyon benne vannak a témában ;D

PSN ID: csizmaziakiki

Szevasztok nekem olyan gondom lenne hogy amikor töltenie kellene a következö pályát kilép exe hibával valaki tudna ebben segiteni?
sambauer
Fallout 3
(180 új üzenet):o

Turn Me On Dead Man

woy
Spoileres kép,azért teszem linkbe.

õ hogy kerülhetett ide ? ott volt az egyik szobában

klart
<#wink>

w77d
gyerekek kurva jó a játék. Nem rég kezdtem el, de nagyon magával ragad. Megérte a 10ezret!!

klart
nemlehet kibírni 😄D

kösziszépen...megfogadtam nem játszom megint egész hétvégén át a játékot, há megint nem sikerült<#idiota>
Calver
visszaolvasás skillt, 15 hozzászólásra <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Honnan derül ki a játékból hogy a hét melyik napja van? Mert a pap pl. azt mondja menjek vasárnap, viszont fenn csak a dátum látszik.
Kösz!
sz4bolcs
lol karakter xD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

klart
SPOILER
mondom,elõbb az androidnak mond el az igazat,õ ad egy plazmafegyvert,jó fegyó32-es sebzés,jól is néz ki.aztán mehetsz zimmerhez,akkor is odaadja a "komoly" jutalmat.bár szerintem nem nagy valami amit zimmer ad,csak egy képességet.de majd meglátod miaz,végülis hasznos. 😊

Warton
Pózolás a behemót holtteste elõtt:

SPOILER

.hmmm..Zimmer nekem komoly jutalmat ígért ha visszaviszem neki az androidot, azt mondta õ hozzáfér komoly technologiához..ennek reményében gondoltam elviszem hozzá az androidot..de ha azt írod hogy az android jobb jutalmat ad, akkor hazudok majd zimmernek<#vigyor3>
Warton
Csináltam már és nagyon vicces. A legjobb konyhai eszközöket használni vele: tányér, kukta, fazék stb. De a legerõsebb a glass pitcher. Raiderek, ghoulok, kisebb állatok és gyengébb super mutánsok ellen ideális. Kritikus lõszerhiányos állapotban érdemes használni.

kikix12
Az elején milyen skilleket és perkeket érdemes felvenni/fejleszteni?

klart
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akkor elõször is kérdezz rá a várostörténetével kapcsolatban veránál,õ az akinél lehet kivenni szobát.aztán lesz egy bukósisakos faszi,utána azzal beszélj,át írányít hozzá majd a csak úgyis(vera)végezetül pedig menj be a hajó letört orr részébe,azt kívülrõl közelítheted meg,ahogy bemész a városba tudod a híd,na szembe a hajóval állsz,és akkor jobbra kezdj el haladni, a száraz földön,majd meglátod hogy van egy külön álló rész,akkor bemész a vízbe és megkeresed a bejáratot,a víz alatt van egy ajtó,gyorsan ussz,még nemtalálsz levegõt😄 ments elõtte 😄
majd ott lesz egy tudós,aki elmond neked mindent a városról,anyagot is kapsz,és ehhez kapcsolódik a másik küldi is,majd õ elmondja hogy ki az android,és bizonyítékot is kapsz,Harkness nevû figura,Rivet városban.majd ha elmondod neki,hogy õ egy android,és nem árulod el a városban lévõ tudósnak,akkor ad egy plazmafegyvert,ami igencsak jó,ezután majd Zimmernek(a városban lévõ tudós) feladhatod,és akkor kapsz tõle is jutalmat,persze rossz karmát is.😊
remélem érthetõ voltam^^.
jó játékot😊

kikix12
Ti már megcsináltátok a rock-it launchert?

kikix12
Csak 1X kattintottam és kétszer küldte. :S (lol még a száma is ugyanaz a kettõnek)

klart
kiütöttél😄

kikix12
???

kikix12
Az egy fegyver(saját). Nem jut eszembe a neve de az egy detahclaw keze.

REPS0L
mé olyan a keze? 😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

woy
Ugyan így volt nekem is.Amúgy régen volt ott egy rossz robot,csak eltûnt.Én visszatöltöttem egy mentést és megtanítottam õket lopakodni,legalább is azt hiszem.Igaz azt mondták hogy unalmas ,és otthagytak <#idiota>

szép a karakterem ?

BaLeeX
Kéne egy kis tipp.
Ott tartok, hogy Nagyvárosban (BigTown) megcsináltam a küldetést, kiszabadítottam Vöröst és Picurt. Majd elkezdtek parázni, hogy támadnak a szupermutánsok én meg azt választottam, hogy programozzanak be robotokat, hogy védjék õket. Nagy lelkesen mindenki megindul a szeméttelepre ami pár házzal odébb van megállnak egy csokorban és dumálnak, hogy akkor mutassam meg mit kellene csinálni.
De a szeméttelepen nem találok semmi hozzávalót meg robotot. Akkor most mi van ilyenkor?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Scouser
És miért van rá szükség?

You\'ll Never Walk Alone

Warton
Csótányok ellen és méhek ellen pörfekt. Ám egy super mutáns fölnyomja a seggedbe és a szádon keresztül húzza ki.<#nyes>

Segitsetek 1 kicsit! A konzolban az unlock parancs nekem nem csinál semmit.
Jó kérdés!

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

sz4bolcs
a BB gun jó valamire?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Calver
ALT+F4?

amúgy repairt (sok-sok pénzt szerezhetsz így) és általad választott fegyver skillt (ez elég egyértelmû), aztán mehet mondjuk lockpick (hackelésnél kényelmesebb és hasznosabb), aztán minden mást. Big Guns-ra ne pakolj nagyon, azt remekül fel lehet gyúrni perkkel.

"The trees move. Do you not see it?"

BaLeeX
A Jefferson emlékmû alatt tudtommal.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

igen azzal de még csak most keztem bele.

viszont ha már itt tartunk amikor szintet lépek mit érdemes nyomni..?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Öhöm a "tisztaság terv labor" hol a túróban van? Papakeresési fázis, jegyzetek miatt. Mikor Lee-vel beszéltem akkor nekem olyan szöveg jött hogy már jártam ott. Hát pedig nem tudok róla.
klart
ná tog fellépni:o
amúgy majd telepítek ts-de most nincs kedvem,fáradtvagyok hozzá:C

REPS0L
mérnem vagy msnen?

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

klart
visszakérdezek,magyar verzióval játszol?
mert akkor tudok segíteni neked mindenben

sziasztok
kellene nekem egy kis segítség...

én még csak úgy mond az elején vagyok és elválaltam hogy elmegyek River városába hogy megismerjem a város történetét..na el is vergõdtem ami úgye nem más mint 1 hajó de itt ki vagy mit kell keresnem...?
a másik amiben elakadtam hogy itt beszéltem a tudosok között valakivel aki valami droidot akar velem megkeresni!
ezt merre találom..?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

kikix12
Itt van azoknak a listája és "felvételi" felvétele akik a zsoldosaink lehetnek.