Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Tudtok megoldást arra, hogy mit lehet csinálni akkor, ha újraindul a gép a radioállomások meg néha az ajtonyitásokór?
elvileg legújabb patch fennt van illetve az ffdshow audio es video reszeben le van tiltva a fallout3.exe..
köszi

Akkor eddig te vagy az elsõ, tehát nem sunnyogni, hanem tessék közkincsé tenni a módszert!!
Nekem a forgalmazó még mindig nem válaszolt ezirányú kérdésemre...

klart
ufóakat énis látni akarom majd,remélem énis jó helyen leszek,jó idõben😊

Scouser
De ha úgy csináltad, hogy feltetted a lengyel patchet és után visszamásoltad az eredeti exét akkor el kell, hogy szomorítsalak, mert az anchorage tartalmak hibásak lesznek. Nem jól jelenik meg a power armor egy nagy kérdõjel jelenik meg a gauss rifle helyén stb. Ha máshogy csináltad szeretettel várom😊

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
És elmondod hogyan csináltad? Mert én jó hülye voltam, hogy kicseréltettem a már jól bevállt angolt magyarra és most nem tudom feltenni😊

You\'ll Never Walk Alone

xblades
Hali na hosszú huzavona után végre sikerült 1.1.035 verzióra patchelnem /egy kis fifikásággal/ az eredeti honosítót Fallout 3 -mat.<#taps>

Igy végre sikerült feltenem az Operation Anchorage kiegészítõ bár kicsit fura hogy minden magyar csak ez angol. Na de mindegy elvileg valaki már forditja remélem minél elõbb elkészül vele. <#kacsint>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Nincs hozzá sajnos.

chalezlopez
Nagyon jól csináltad!! Én is így tettem, aztán utánna vettem csak fel a küldetést, önhibámon kívül...<#eplus2><#eplus2>persze utólag örültem hogy kipusztítottam a mirelurkókat...

Vamos Argentina!

sevendoor
azért én megkeresem, nem szeretem a félmunkát. köszi

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Nem kellenek semmire.
Ha kiirtottad a mirelurkokat, és ez után veszed föl Moiratól a küldetést, a mellék feladatot is teljesíted, mert nem csapsz le egy mirelurkot sem...
Valami recept van a hûtõben, ha jól tudom, nem érdemes sokat veszõdni a kulcs kereséssel...

sevendoor
Gyüjtögetem ezeket a feljegyzéseket, pénzügyi kimutatásokat, kellenek ezek vmikor vagy tûzeljem el?
Az emlékmûben bóklászok és az alagsorban egy hûtõben van vmi cucc, csak kell egy kulcs hozzá amit nem találok, megsugná vki merre keresem?
Régebben irta valaki, hogy ez a hely egy küldi része amir Moirától kapok és nem szabad megölni senkit. Ezt a küldit még nem vettem fel, de már kiirtottam az összes viziszörnyet, -lángpallos rulez 😊-. Remélem nem szúrtam el.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

chalezlopez
<#guluszem1><#guluszem1> Azt a kva... Amúgy az utóbbi évek egyik legaddiktívabb legnagyszerûbb játéka, csak 1 kis ici pici + kellett még volna és az évszázad játéka...de nem vagyok telhetetlen.

Vamos Argentina!

én most kezdtem el harmadszor, de a robbanást most láttam elõször, pedig mindkétszer 100 fölött játszottam órában. az ufot megtaláltam.
Amenyiben szerencsés az ember és jókor van jó helyen (én az voltam, de úgy elcsodálkoztam hogy elfelejtettem screenshotot nyomni) láthatod lezuhanni az ufót. 😊
Pont a fejem felett lépett a légkörbe,hatalmas hangrobbanás és sürû fekete füstcsík keretében zuhant le, könnyû volt lekövetni mert potyogtak belöle az energia cellák amik sötétben is világítanak és kellenek az alien blasterbe.
Hatalmas feelingje van a játéknak...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

A gamehunter dolgozik a DLC fordításán
Gondolom haverkodni akart az Enclave-sokkal, ami nem jó üzlet. Ha odafigyeltél a dumájára korábban, nagy Enclave fan az öreg...

programhiba. Amíg fel nem vettem a feladatot, ott hevert két robot a hulladék között, amikor visszajöttem már eltüntek. Tanítsd meg õket lõni inkább...

klart
de most fekszem már jóéjt,és jó játékot mindenkinek 😄

klart
nemrég értel el a fellegvárba a tudósokkal,megvan a szervó páncél,állat,kicsit módosítottam a karakterem is,nagyonjó,új élményeket biztosít a játék ismét,újabb fantasztikus hangulat,feldobta ez most eléggé az egészet.nem mintha lapos lett volna(:

Calver
fogsz, csak el kell jutni Citadel-ig, akkor elkezdenek megjelenni Enclave alakulatok akiktõl zsákmányolhatsz. A3-21 addig bõven kibírja, nagyon lassan romlik és még 50%-os kondícióban is aprít. nagyon.

"The trees move. Do you not see it?"

Sir Quno Jedi
De. Plazma lesz elég.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

kösz..tehát akkor max ott bukkanhatok még pár töltetre, aztán búcsút vehetek tõle..már arra kombináltam hogy zimmer és a testõre idegenek<#alien2>..kár, pedig egészen megkedveltem, bár az új "csajom" az A3 21 plazmapuska😊..egy felém rohanó szupermutáns mestert egy lövéssel radioaktív színû kupaccá freccsentette szét😊..bár gondolom a plazmafegyverhez sem fogok túl gyakran alkatrészt, vagy akár muníciót találni<#shakehead>
Sir Quno Jedi
Van egy lezuhant ufócska.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

norbi2fraktal
egy kis segítség kellne mégpedig, hogy kell eljutni a Galaxy hír rádió-hoz??
nem találtam semmi utat 😞
lécci segítsetek

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

közben meglett köszi..egy egyszerû: beszélj moira-val továbblökte a sztorit😊..van egy alien blaster nevû (ha jól tudom) idegen energiacellával mûködõ kis "zajos tücsök" fegyver..tudok hozzá valahol ilyen cellát vásárolni?..csak a hiper duper markt elõtt találtam pár töltetet..és hogy ilyen idegen technológia hogy kerül egyáltalán ide?..van valami földönkívüli beütése a sztorinak?
Frosty01
köszi megpróbálom 😊 bár most belebotlottam a tüzhangyás küldetésbe, azt hamar megcsinálom

practitioner of the forbidden arts of death

xblades
Hello kéne egy kis segitség.
Eljutotam oda hogy csináltam egy teszt páncélt, de nem tudom hogy lehet beteni /geck-ben/ a játékba úgy hogy megtaláljam, mondjuk a Megatoni házad egyik szekrényébe.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Calver
nézz még körben, a dokival akkor tudsz beszélni az androidról ha 3 v. 4 "nyomot" megtalálsz. egy holotape van Sister szobájában, valamint a marketnél van még egy srác akivel ha beszélsz mondd sok okosságot (asszem).

köszönöm
klart
Moira-tól Megatonban

Mike at home
a folyó mentén, Megaton oldalán, aztán szépen átúszol

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

te kitõl és hol vetted fel az ismerd meg rivet város történetét?
nem tervezem a végleges felrobbantást. csupán elvállaltam a küldetést, mert egy pillantást azé' vetnék a gombára. persze lehet kipróbálom milyen hatással lesz a játékra. kösz a tanácsokat.

ok, köszi, megpróbálom még egyszer
klart
jobb alsó sarok a térképen kb

klart
Spoiler

pedig a doki mindent elmond a letört hajórészben.csak normálisan kell vele beszélni,amúgy nincs köze ennek a fõküldetéshez😮

Frosty01
valaki le tudná írni hogy pontosan hogy juthatok el rivetbe? mondjuk a washinton emlékmû legyen a kiindulási pont :|

srácok..a fõ küldetést hagyom az eleje óta azon a szinten ahol moriarty-tól kellene infót kérnem apám hollétérõl..többek javaslatára csak melléküldetésekkel foglalkozom, egy küldetés viszont pont ezért akad meg gondolom én..

SPOILER !!!

azt a bryan gyereket helyeztem el a rivet városi rokonánál annál a hoteltulaj csajnál..lekeveredtem a laborba, ahol felvettem az andriodos küldetést zimmernél. bár klart kollega elárulta ki az android, de elfogynak a szálak az ügyben, mindenkivel beszéltem a hajón, de sehogy nem jutok tovább, kivétel az a csaj aki jutalmat ad ha hazudok zimmernek, és hagyom futni az androidot..a letört hajóban élõ dokihoz is eljutottam, de belõle sem tudok kihúzni semmi hasznos infót..
Calver
bombarobbantás az elõbb említett 25 pont kell, van sisak (Raider Blastmaster Helmet) ami +5-öt ad a kellõ skillhez, és még Mentats-al is tudsz rajta tápolni, így simán összejön egy pont rárakása nélkül. érdemesebb deaktiválni, Megaton-i lakhely jobb helyen van ha akarsz rested státuszt (+10% xp) szinte folyamatosan. na meg nincs elég sugárzás Washington romjai között?

elhamarkodtam a segítségkérést. épp most voltam a jefferson emlékmûben😊. azé' köszönöm a válaszokat.

Szasztok! Melyik patch kompatibilis a magyar verzióval? és hogy honnan tudom letölteni.
BaLeeX
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Apád holokazettái után a Jefferson emlékmûben nézz szét.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Frosty01
a család arefutol északra van egy vasúti alagútszerüségben. egy ketreccel van elzárva, és pár talon katona õrzi.

a bombarobbantást (deaktiválást) 25 javítási pontal el tudod intézni, vagy ha fel akarod robbantani.. nekem nyolc, de kaphatsz érte kérót, ha megmented a várost.

sziasztok. rivet városában járok. 3 küldetés aktív. az egyik lucy level és a család megtalálása, a másik bombarobbantás megatonban, a harmadik pedig apám utáni kutatás a hologram kazettákon, ill. dr. livel való társalgás. családot nem találom, bombát még nam akarok robbantani, dr. li pedig nem mond semmi olyat ami alapján tovább tudnék kutatni ill. apám holgram kazettáit sem láttam. merre kutassak a továbbjutáshoz? belefutottam az anchorage küldetésbe, amit végre is hajtottam. elképzelhetõ ez akasztotta meg a folyamatot?

gandrus
Elõször nem jelent meg, bármit csináltam, de most meg tényleg ott van. Azért köszönöm a választ!

klart
tiszteli szerintem mindenki,akinek pénzért van,akinek ingyen egyaránt.ugyanis ez egy remekmû😊

Prince23
Ok nekem mindegy, csak megkéne tisztelni az ilyen játékokat, mint pl a Mass effect vagy Witcher 😄D

klart
oda kb nem ír senki szerencsétlen hagy kérdezzen már:|

gandrus
Nincs ott, az inventorymban van.

Prince23
No warez pls