Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtok megoldást arra, hogy mit lehet csinálni akkor, ha újraindul a gép a radioállomások meg néha az ajtonyitásokór?
elvileg legújabb patch fennt van illetve az ffdshow audio es video reszeben le van tiltva a fallout3.exe..
köszi
Nekem a forgalmazó még mindig nem válaszolt ezirányú kérdésemre...
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
Igy végre sikerült feltenem az Operation Anchorage kiegészítõ bár kicsit fura hogy minden magyar csak ez angol. Na de mindegy elvileg valaki már forditja remélem minél elõbb elkészül vele. <#kacsint>#kacsint>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Vamos Argentina!
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Ha kiirtottad a mirelurkokat, és ez után veszed föl Moiratól a küldetést, a mellék feladatot is teljesíted, mert nem csapsz le egy mirelurkot sem...
Valami recept van a hûtõben, ha jól tudom, nem érdemes sokat veszõdni a kulcs kereséssel...
Az emlékmûben bóklászok és az alagsorban egy hûtõben van vmi cucc, csak kell egy kulcs hozzá amit nem találok, megsugná vki merre keresem?
Régebben irta valaki, hogy ez a hely egy küldi része amir Moirától kapok és nem szabad megölni senkit. Ezt a küldit még nem vettem fel, de már kiirtottam az összes viziszörnyet, -lángpallos rulez 😊-. Remélem nem szúrtam el.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Vamos Argentina!
Pont a fejem felett lépett a légkörbe,hatalmas hangrobbanás és sürû fekete füstcsík keretében zuhant le, könnyû volt lekövetni mert potyogtak belöle az energia cellák amik sötétben is világítanak és kellenek az alien blasterbe.
Hatalmas feelingje van a játéknak...
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
"The trees move. Do you not see it?"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nem találtam semmi utat 😞
lécci segítsetek
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
practitioner of the forbidden arts of death
Eljutotam oda hogy csináltam egy teszt páncélt, de nem tudom hogy lehet beteni /geck-ben/ a játékba úgy hogy megtaláljam, mondjuk a Megatoni házad egyik szekrényébe.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
pedig a doki mindent elmond a letört hajórészben.csak normálisan kell vele beszélni,amúgy nincs köze ennek a fõküldetéshez😮
SPOILER !!!
azt a bryan gyereket helyeztem el a rivet városi rokonánál annál a hoteltulaj csajnál..lekeveredtem a laborba, ahol felvettem az andriodos küldetést zimmernél. bár klart kollega elárulta ki az android, de elfogynak a szálak az ügyben, mindenkivel beszéltem a hajón, de sehogy nem jutok tovább, kivétel az a csaj aki jutalmat ad ha hazudok zimmernek, és hagyom futni az androidot..a letört hajóban élõ dokihoz is eljutottam, de belõle sem tudok kihúzni semmi hasznos infót..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
a bombarobbantást (deaktiválást) 25 javítási pontal el tudod intézni, vagy ha fel akarod robbantani.. nekem nyolc, de kaphatsz érte kérót, ha megmented a várost.