Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
ami linkelve lett exe, azt használd, a patch elvileg csak az exe-t cseréli le, szal nem kell külön patchelni

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Fenrir
Eredeti, magyar nyelvû verziót melyik peccsel lehet javítani? Az amerikai vagy angol? Vagy esetleg van valami direkt magyar?

A halál csupán a kezdet...

én is küzdöttem vele.....lehet neked is a reloaded van meg az meg már patchelt...de nekem is kifagyott soxor... d emegérte mert végig vittem..

Asus p4vd2-vmse;Intel Core 2Duo 2,2 4400;HIS HD4850 FAN 512;2gb kingmax 800mhz, WIN 7

sz4bolcs
Lenne egy olyan kérdésem, hogy azt a 'hangos tücsköt' mikor és hol lehet megszerezni? Valami küldetéshez van kötve, vagy anélkül is...?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

lehet hülye kérdés..feltettem az operation ancorage-kieget..ez pontosan miben áll?? miben lesz másabb a gém??thx

Asus p4vd2-vmse;Intel Core 2Duo 2,2 4400;HIS HD4850 FAN 512;2gb kingmax 800mhz, WIN 7

Ezt én is kipróbálom! Köszi az ötletet és az exét!

Etorian
:o

svédcsepp
Valakinek van még a peccselgetésen kívül esetleg valami ötlete a sorozatos fagyás ellen játék közben?Hiába raktam fel javítást(1.1.0.35) pár perc játék után mindig kifagy<#nemtudom>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

klart
ennyire borzalmas volt amúgy?

klart
😄Ddd
hát kiváncsi leszek majd rá énis,^^.

Seth
Mikor indítod a játékot, ott van az options

PSN ID.: Beegabor

balee4
a launcher-ben tudod (ezzel indítsd a gamet)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Igen a DLC-rõl.
Anchorage küldetés.

Huhh, szerencsére végigvittem. Nem akarok spoilert, de igencsak megérte a fáradozás.
Nagy jó jutalmat kaptam. Valami Tb-51-es szervópáncél.

Na de végre visszatértem!

Üdv.:
B.

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

derdani
Hogy lehet állítani a felbontáson , mert nincs a beállítások között<#banplz>

balee4
nah mûködnek a mentések, csak át kellett õket pakolni egy másik mappába (a régi mentés könyvtáron belül létrehoz a game egy a Live-s profilnévnek megfelelõ mappát, abba pakoljátok bele a mentéseket) ez tuti, hogy a patchelt verzió, alt+tabolásnál már nem fagy a játék😄
köszi az exe-t xblades😊

xblades
Mint irtam én elöször telepitetem a patchet, ekkor valami cd-dvd hibával nem indult a játék ,csak eztán cseréltem a fájlt.
Egyébként a Pc Guru Fallout 3 lapon megnézheted miket javit a patch, én a hajvágást néztem meg mig az 1.0.015 verzionál csak sötét képernyö volt, itt végre látszik az egész fej.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

..ha mentast zabálsz, átmenetileg megoldja a problémád..

cseberbõl vederbe, az is függõséget okoz<#ravasz1> - ha jól tudom -
balee4
na megnéztem müxik a game ezzel az exe-vel, de a 1.0-s mentéseit nem ismeri fel, viszont mûködik a Live😄 nem tudjátok, hogy lehetne a mentéseket felismertetni vele?

klart
olyan ruhával,ami erre ad,vagy special-ra teszel pontot,akkor tudsz hozzá adni ahhoz is,szintlépéskor.vagy ideiglenesen valami szerrel.ezek a lehetõségek vannak tudomásom szerint.

A mozgékonyságot mivel lehet feltornászni?
balee4
jah nálam nem jó a link😞
szerk: ok lejött 😄

balee4
én ahogy néztem a patch az exe-n, launcher-en kívül semmit nem cserél le, legalábbis megnéztem a file-ok módosításának dátumát és semmi nem változott, szal lehet, hogy tényleg elég az exe, a patch azért 50 mega mert tartalmaz a legfrissebb Live telepítõjét is😉

Nem nincs benyomja
Frosty01
komoly függõség (pl alkoholizmus), végtagvesztés, sugárferzõzés vagy ilyesmi negatív hatások okozhatnak hasonló tüneteket 😊
próbáld meg valamivel a mozgást feltornászni.

pl ha whisky függõ leszel, és/vagy be vagy lõve mint atom/hiányod van mint állat, akkor csökken az iq-d és nem tudsz hackelni pl. 😄 ha mentast zabálsz, átmenetileg megoldja a problémád ^^

practitioner of the forbidden arts of death

Biztos megnyomtad a Caps Lock-ot.

Valami miatt nem tud futni a karakterem nem tudja valaki hogy mi lehet a gond nincs túl súlyon.?
Egy eredeti angol verziót össze kéne hasonlítani tartolmra egy patchelt verzióval (tartalomra) hogy egyáltalán milyen fájlok módosultak. Ezután lehetne tovább okoskodni.
klart
most a dlc-rõl beszélsz?

Egyébként nem lehet, hogy valójában nem is patch-elted a gamét, csak az exe csere miatt másik verziószámot ír a képernyõre?
Van valami amit megnézve kiderül, hogy tényleg a módosított játék fut? Egy hiba ami kijavult, vagy ilyesmi?

Írjátok itt páran,hogy milyen jó is a Fallout3.
Egyetértek.
De ez a Kínai Havas-jeges pálya... ez tré - szerintem.
Csak azt lehet felvenni, ami piros színben pulzál. Nem lehet turkálni egy szerszámos ládában pl.

Semmi izgalom, sima fps/tps, futurisztikus-háborús nekemnembejövõs.

3 napja alig haladok elõre, mert egyszerûen nem "visz" a történet.
Alig várom,hogy visszatérjek.
Amúgy a posztapokaliptikus világban valóban addiktívvá tesz a game.

Üdv.:
Bea

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Hali! tudna valaki adni egy linket amin van müködõ patch? Mert amit eddig letöltöttem az a végén elinditotta a játékot és nem történt változás.
klart
akkor nincs mitõl félnem gondolom.köszi<#smile>

Frosty01
😄DD

azok genetikailag kannibálok, és csak azért lettek "vámpírok" merthogy az erkölcsösebb, meg jobban néz ki, nem úgy ha felzabálják a húst.... így tartják magukat kordában 😊

klart
volna egy kérdésem,hogyha a CSALÁD-nál alszom,ugye õk vámpírok vagy mi a tököm,namost akkor félnem kell attól hogy megharapnak és vámpírrá válok énis?illetve jelzie.mert 1x aludtam ott,és aggódom hogy történt valami,bár nem jelzett,nemírt ki semmit.Oblivion miatt kérdezem.mert ott úgy volt sajnos:|

Köszi, leszedtem, este kipróbálom!
Remélem menni fog 😊
Mondjuk az angol patch-et 1x már próbáltam, de az install vége elõtt elindította a gamét, és semmi változás nem volt, de megpróbálom még egyszer hátha...

xblades
Na én ezt az 1.1.035-ös verziót kaptam: <#kacsint>
még nem vagyok egy hónapja regelve. igy csak cimet tudok adni:<#sir>
http://data.hu/get/1252932/Fallout3.exe.html

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

balee4
na ez nem rossz eredmény, majd vhogy feltölthetnéd az exe-t😊

Frosty01

hazaértem, mehet a kockulás <#hawaii>

xblades
Nekem az alap játék részei mind magyarok hosszú õ,û-vel, csak a Operation Anchorage kiegészítõ rész nem forditot, de valaki irta hogy már nekiállt saját önerõbõl leforditani.

xblades
Tehát kéne egy 1.1.035 fájlverziójú Fallout 3 .exe -ét linkelni csak én sajna nem tudom hogy lehetne feltölteni meg sajna csigalassú az internetem.<#shakehead>

killecske
Hali

Most akkor mi magyar benne és mi nem?

xblades
Na bocs hogy igy eltüntem de Scouser javaslatára kiprobáltam hogy jó-e:

na úgy hogy nálam! nem volt probléma
De figyelmeztetem azt aki az én modszeremmel probálkozna én csináltam piztonsági mentést az exe. file-ról és a mentéseimrõl /mert a mentéseim nekem eltüntek/
A megoldás nálam az volt /és nem tudom ki hogy tudja megoldani/
1.telepitetem a játékot
2.patcheltem a 1.1.035 verzioval /tudom ez elsöre nekem is cd-dvd hibát irt ki /de
3.lemásottatam egyik volt munkatársammal az õ eredeti angol 1.1.035 -al patchelt Fallout 3 .exe 1.1.035 /fájlverziójú/ fájlját és felülirtam az enyémmel.
Eztán nekem indult és jól fut mint láthatjátok a képeken.

Mike at home
ja értem
akkor én eddig minidg maradtam segíteni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Amikor visszamész Big Town-ba és beszélsz velük, megkérnek, hogy segíts távol tartani a mutánsokat. Ott opció az, hogy megtaníthatod õket lõni (átballag az egész csapat a roncstelepre, szétlõsz pár üveget, majd szólsz nekik, hogy valahogy így kéne), beüzemeled a robotokat (na ez nem jött össze robotok hiányában, pedig korábban ott voltak), vagy te maradsz segíteni...

Mike at home
az armoryba be tudsz menni, kód nélkül is, csak a bunkerbe nem. ha végigmész az épületen, amikor kijutsz újra a beszakadt részhez, csak 1 emelettel feljebb, balra a sarokban van egy gomb, ami kinyitja a armory ajtaját
ha figyelmetlen voltál, visszamész újfent az office-n keresztül, vagy tcl-lel visszamászol, vagy megpróbálsz felugrani egy leszakadt mennyezet részen

a faq-ban megtalálod a videót, én is így jöttem rá, hogy ott van gomb

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hol kell õket tanítani, meg robotot építeni? big town? nekem csak jöttek a mutánsok 2 hullámban, azokat megöltem, mindeki örült, senki nem halt meg, kaptam egy +1 luckot adó billiárdgolyót, de senkit nem tanítottam semmire

ellenben fura volt, hogy Rednek odaadtam a cuccot ingyen, hogy nekik jobban kell mint nekem, meg is köszönte, aztán modnom, gyógyítsa meg a sérüléseimet, erre azt mondja, az orvosi ellátás nincs ám ingyen, gondoltam, de rendes vagy 😄

Carlos
Irhatnál róla egy step-by-step dolgot, mert sokszor lesz ez még kérdés. Aztán mehetne a kép alá linkbe!
Szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

Mike at home
és ugyanaz a lõszer kell bele mint a lézerpuskába

Mike at home
legegyszerübb úgy, hogy a geck object window-ban megnézed a form ID-ját (alapból az oszlop össze van húzva) és utána ezt beirod magadnak a játékba:

player.additem 1

arra figyelj, hogy az összes mod be legyen pipálva, a te mod file-od legyen az aktív, különben nem jó a számozása, bár, az elsõ két szám attól függ, hányadiknak tölti be a file-odat

enyémet pl. 3. nak, igy minden saját tárgyam form ID-ja, 03-mal kezdõdik

bladex
Sziasztok!

Átkutattam a Nemzeti gárda raktárát és van egy kapu amihez jelszó kéne. Abban a helyiségben ahól a bólogatós bábú is van a polcon. Tudna valaki segiteni hogy lehet a jelszót megszerezni? Amúgy hová kell menni ehhez a ufó dologhoz?

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD