Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez az állítólagos uk verziójú fallout3.exe ugyanaz, mint ami a gcw-n fenn van mint v1.1.0.35 német crack. Egyszerûbb onnan leszedni szerintem...
Szasz! boscáss meg de azt irja a winrar-om hogy hibás a fájl amit küldtél.<#worship><#confused>
Mike at home

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Megaton, és ott is van szabad ágy

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

hali! találtam egy outcast tábort de csak egy piros sakára állított négyszöget és benne egy felkiátójel van és grafikai hibák vannak benne. Ez mitõl lehet?
Hali! Nembaj jó lesz az is ha tudod küld már el nekem ide [email protected]ímre elõre is köszi.
xblades
Amit én használok azt egy volt munkatársam küldte át nekem ,aki Angliában él. A lényeg nálam az 1.1.035 fájl verzió volt/ tehát patch -elt játék .exé-je/

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Más helyszíneken csomó ágy lesz, sõt majd késõbb vehetsz is magadnak.
A magyar forgalmazóval beszéltem, azt mondták, hogy a Microsoft nem engedélyezi kelet-Európában a live használatát, ezért külön ki kellett venniük belõle...

Láma kérdés, de nem tudtok helyet, ahol ingyen alhatnék? Kicsit sokallom a 120 pénzt alkalmanként.. 😞 Más ágyakba meg nem enged befeküdni.
megatronban vagyok, nemrég kezdtem a játékot.

Mike at home
aha, hát nekem csak angol exe-m van

Mike at home
ha felveszed gonosz perkként a füllevágosdit, ott lehet majd a füleket leadni

sevendoor
Jó kis oldal köszönöm. Ahol megtaláltam a kutyámat, annak a szeméttelepnek az elején van egy kunyhó ami csak kulccsal nyitható, az megvan vhol?

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

hali! A Fallout3.exe fájlra gondoltam. Amit már nem lehet ugyanonan letölteni.
Mike at home
hátezaz, hogy énsetom mit kell, de ha megmondjátok, felteszem

xblades
Itt néz körül páncél ügyben, én is ezt használom.

http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_Guide
/sajna nem link úgyhogy be kell írni/

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

wesker24
Ejj micsoda TÉK Volt !! <#hehe>
Prince23
Mit?

Szasz! Ha felrakod nagyon <#worship><#worship><#vigyor5><#eljen>megköszönöm.
Mike at home
feltegyem rapid-ra?

Fent a bannerben ott van hogy "hogyan hackeljek" ott pedig "érdemes használni a spec kódokat". Na de azokat mégis hogyan?
Piedon
Szerintem nem a M.M.H. miatt nincs benne LIVE, én úgy hallottam, hogy a lengyel kiadó miatt nincs, sõt ha jól tudom az ázsiai verzióban sincs.

Amúgy én voltam aki jelezte, hogy készíti az elsõ DLC honosítását, nagyon szívesen odaadnám a félkész verziót, hogy a magyar verzióssal mûködik-e (én még nem cseréltettem be az enyémet, de most már nagyon gondolkodom, hogy nem is fogom) de a mai világban hirtelen minden kikerül a netre és azt most jelenleg nem szeretném.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Szasz! Sajna már törölték majd legközelebb.<#szomoru1><#rinya><#pias>
Seth
nem kell bekapcsolni semmit (még a rádiót sem), ki kellene írnia, hogy vészjelzést fogtál

PSN ID.: Beegabor

cscs ...a kiegészitõ guide ban azt írja h befogok majd egy rádioadást fogni..... kérdés...az összes rádioadot bekell kapcsolni a map-on hozzá???mert hiába várok kint a pusztában..baszik bejönni az adás

Asus p4vd2-vmse;Intel Core 2Duo 2,2 4400;HIS HD4850 FAN 512;2gb kingmax 800mhz, WIN 7

xblades
Használj FlashGet-et , amit az oldalról letölthetsz /nekem most harmadjára lejött/

xblades
Kösz elolvasom õket , amúgy Mike at Home-nak írva azért nem raktam ennél teljesebb képet, mert ez még egy próba volt, és bevallom olyan sz.. lett hogy még én is sírtam amikor megláttam az eredményt, csak feltûnt a hiba / de nem baj mint mondják gyakorlat teszi a mestert. bár nekem van még mit gyakorolni/

Mike at home
én most azzal szívok, Hogy Jencike Tranquility Lane-bõl kijövet felnõ és férfias hangja lesz
éppen ezért questcompleted paranccsal elintéztem ezt a questet, de most meg nincs meg apu

xblades
A kiegészitöt akkor kezded el amikor csak akarod, de mindenkép a vége elõtt , mert a ha befejezted a fõküldetést nem tudsz vissza menni a játék lezárja ezt a lehetöséget , és csak majd a harmadik kiegészitõ oldja fel azt.

Amúgy az eddigi tapasztalataim szerint az eddig kiadot patchek azért nem müködnek, mert olyant is frisitenie kéne amit a kedves M.M.H. lezáratot a játékban mint pl. a LIVE. Ugyhogy csak akkor adnak ki 1.1.035 pathcet ha tervezik a DLC-ék forditását és értékesitését . Mert hát ugye PÉNZ beszél, és nem érdekük hogy te letölsd a LIVE-on.

sevendoor
Szerintem jól böngészd át a pipboyodat, lehet hogy lebénultál, függõségben szenvedsz, vagy erõsen sugárfertözött vagy. Nézz át minden fület alaposan.

Azért nem tud futni a karim mert túlterhelt mindig azt írja ki mikor lepakolom az összes cumot akkor is ez egy bug lehet szerintettek vagy miért van?
Szasz! El tudnád nekem küldeni mert az oldalról egyszerûen nem lehet leszedni. Légyszi küld el erre a címre: [email protected]. Elõre is köszi.
sevendoor
lassan 10s szuntû leszek és még alig mozdultam ki Megatonból 😞
Valami jó kis páncélt honnan lehetne újitani? Egy sima harci páncéllal küzdök.

Carlos
És ez jó az angol-lengyel CE-hez?

Þór vígi þessi rúnar

Szasz! Hiába probálkozom nem tudom letölteni azt az exe fájt. tudna valaki egy jot küldeni.<#worship><#confused><#vigyor5>
koschwarz

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hiányzik az "áttünéseket" szabályozó fájl, vagy nem "érvényesítetted" a geck-en belül. Olvass vissza, amikor a texturázásról folyt a disputa, pontosan megadták, hogy mit kell csinálni. Igaz, ott egy sapka volt a céltárgy, de hasonló a problémád...

Megtalálod. Kettõ van belõle, az egyik csak "sima", a másik "nevesített". Az egyiket a lezuhant UFO mellett lehet megtalálni, a másikat meg egy hasonló "gödörben", ahol UFO nincs, csak a fegyver, meg pár adag bele való energiacella, meg erõs sugárzás. Amikor rád zuhan egy ufó, akkor is találsz pár cellát hozzá. A végére nekem még maradt is vagy 30 db, igaz takarékosan bántam vele...

Ezek a feladatok fordításai? Maradok az angolnál...

Nekem szépen megy vele a játék! Most kezdtem el vele játszani és már kint vagyok a szabadban eddig nem volt semmi probléma ezzel a trükkös patcheléssel:-)Remélem nem is lesz. Az operation anch.-et most rakjam fel vagy majd ráérek akkor is ha végigjátszottam az alapjátékot? Vagy mindegy végül is?

Calver
úgy h eszel.
automatikus feljavítja a kajákat ha nálad van.

"The trees move. Do you not see it?"

sz4bolcs
még kérdés: a kaja tisztítót hogyan kell használni?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

balee4
mint írtam, tartalmazza az új Live 30 megás telepítõjét is...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
igen ezt én is észrevettem, csak Pip-boy alatt lett túl gyors

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Mike at home
teljes képet az eredetirõl és arról amit te csináltál

Mike at home
Feltettem a pacth-t
sokkal jobban fut, mint eddig, illetve ami fura: az egér érzékenysége a játék alatt jó, de pip-boy alatt és a menüben szuperérzékeny lett

xblades
Csináld azt amit leirtam /#9932/, az a biztos veszteni nem veszthetsz semmit.

xblades
Na kösz sikerült beteni a játékba a páncélt bár van egy kis textura hiba a lábon és a derékon /sötét és világos, csik és folt/ igy nem az igazi.<#shakehead>
Bár nem értem mert az eredeti ruháknál ilyen nincs.

<#rinya><#levele>

Fenrir
Az amcsi és angol peccs majdnem 50 megás, ez pedig még 15 sincsen. Biztos, hogy az exe elég? Amikor elindítottam a két másik peccsert akkor még más fájlokhoz is hozzányúlt.

A halál csupán a kezdet...

A dátum nem mérvadó minden esetben, a tartalmi összehasonlítás a biztos.