Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kikix12
Juj ez rosszabb mint angolul, mert szó szerinti a fordítás. (a legjobb hogy a v.a.t.s.-ot kád-nak fordították 😄 )

PSN ID: csizmaziakiki

kikix12
Köszi 😄

kikix12
Valaki tudna adni egy linket ahol az összes perk fel van sorolva a nevével és a hatásával? (tudom hogy a gugli a barátom de most cserben hagyott, ja és lehetõleg megyarul, mert a fallout wikin már nézelõdtem de néhol már nem tudok kiigazodni)

Ne írogass ökörségeket, és akkor nem leszel kijavítva.
Semmit sem tudsz, ez a helyzet.
Pontosan mire gondolsz? Kérdezz, segítek.
Mike at home
de ha nem konzolparancs, akkor itt van a banner alatt a térkép

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
akkor elmondanám újra, a lehetõ legnagyobb marhaság egy olyan perk-et felvenni, amit egy sima konzolparanccsal is el tudsz érni, ezzel ellentétben mondjuk az AP visszatöltõ VATS használóknak elengedhetetlen, vagy ott a Ninja perk

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Ki kell szabadítani a rabszolgakereskedõktõl a gyerekeket, utána bemehetsz Little Lamplightba. Másik megoldás a Child at Heart perk, akkor még üzletelni is tudsz

Fenrir
Banner, F.A.Q.

A halál csupán a kezdet...

Van valami oldal ami segít a küldetések megtalálásában? Estleg valami térkép stb. Sokszor van olyan, hogy nem mutataja a térkép, és olyan is hogy mutatja, ott állok rajta a jelen de sehol semmi.
sz4bolcs
Kb. hasonlóak a tapasztalataim. Annyival kiegészíteném, hogy rájöttem, ha kilépek menübe, és utána alt+tab-olok, akkor sokszor vissza tudok lépni játékba.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Fenrir
Nekem magyar verzióm van fent 1.1.0.35-ös verzióra peccselve és kék halál még soha sem volt. Érdekes módon a titokzatos CTD-k is megszüntek véglegesen amikor használom a Pipboy-t. Egyedüli gond, hogy ha task-olok másik programra és utána visszamennék a játékba akkor valamiért kiakad és be kell zárni a játékot majd újraindítani. Ezt leszámítva a játék jelenleg tökéletesen fut nálam mindenféle hiba nélkül több órán át.

"Tudnátok ajánlani vmi jó kis mellék küldit, ami 10. szinten lévõ kiskatonámnak megfelelõ? Ghoulok városában elég jól megcsináltam a dolgokat, rangerek is kivannak szabadítva, meg jó pár cucc megvan, fõküldi ott tart, h dr li-vel beszéltem, azóta nem is nyultam hozzá, nem is tervezem amig nem csinálok meg pár mellék küldit még. SZal vki? 😄"

A fõváros és környéke, az alatta levõ metróvonalak feltérképezése, elég sokáig leköthet. Közben fejlõdik a karaktered, lvl 20-nál pedig fel tudod venni a Felfedezõ -skillt, és az összes hely megjelenik a térképen (rengeteg van).
Lehet hogy picit "indulatos voltam " de kíváncsi lennék a fejedre ha te is így járnál.(sorozatban) Tudod az az érdekes hogy soha egyetlen egy játék sem csinálta ezt csak ez a bug halom, és ami a legszomorúbb az nem az én tragédiám hanem az hogy nem képesek kiadni egy rendes javítást. Fõleg a magyar verzióhoz!! Szóval enged meg nekem hogy szidjam a készítõket....

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Fenrir
A Mechanizer irodájában is van egy (meg elszórva pár helyen, de a többi nem emlékszem, hogy pontosan hol).

A datafiles-nál (vagy minél a launcherben) bepipáltad a WMK modot?

REPS0L
a karakteremnek van egy beteg énje is (vagy nekem?) <#idiota><#hehe>

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Elakadtam a lámpafény barlangnál ahol vmi takony kölök(MacCredy polgármester)nem akar abba a kurva barlangba beengedni,csak ha megmentek neki vmi Sammy-t meg a többieket,már csak azt nem tudom hol keressem mert úgy látom a térképen nincs?!HELP!<#nemtudom>
balee4
Akkor mind1 már elértem a 20-as szintet.
Am már keményen 43 óránál vagyok és kb. a térkép felét fedeztem fel... durva hosszú lesz ez a game<#nyes>

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

REPS0L
ezzel indítom a játékot, elvileg mindent megcsináltam

REPS0L
másik hely esetleg? megaton már khm... lebontottam... 😄

Javaslom Codec pack helyett a KMplayert és akkor legalább nem akad semmi semmivel (ráadásul frankó gyorsan mindent lejátszik mindenféle codec felpakolása nélkül).....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Fenrir
Megatonban, Moira boltjában van egy sárga munkapaasztal elvileg, ha neked is van ott akkor fogsz majd találni kit-eket is. Ha nincs nálad ott munkaasztal akkor nem mûködik valamiért a mod.

robotnyk
10es szinttõl választható
xblades
Nem 10. szinten veheted fel, csak kell hozzá 6 pont szerencse.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

balee4
köszi😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
és ez vmi küldihez kapcsolódóan tanulható meg? (úgy mint a hangyás skill)
köszi Fenrir😊

REPS0L
megcsináltam a leírtakat, de még nem találkoztam egy hasonló dobozzal sem 😞

Fenrir
Titkos helyek, rendszerint a közelben csatornafedelekhez visz ott meg bent van egy-két jó cucc meg könyv.

Prince23
Klassz a logód😊

balee4
Vannak itt-ott aktiválható rádiótornyok, amik morse jeleket sugároznak, ezek vmi küldihez kapcsolódnak vagy vmi titkos helyet fednek fel ha aktiválom mind?

REPS0L
tenpenny toronyban hol tudom a fegyvereim javíttatni? már ghoulok uralma alatt áll

svédcsepp
Nem semmi milyen "háború" keletkezett a kommentem miatt 😊
Azért remélem tudtam segíteni,ugyanis nem mindenkinek van türelme 4-5ezer hozzá szólást átfésülni a megoldásra
És még annyit,hogy ,minden pc más és más a környezet is(hardver-szoftver) ebbõl adodóan mindenki máshogy éri el,hogy a játék tökéletesen fusson.
Ha én 1× azt mondom,hogy nekem a k-lite oldotta meg(persze biztos van még sok kodek,ami megoldaná),akkor senki se akarjon meggyõzni az ellenkezõjérõl

köszöntem

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Tinman
3 órát beletoltam most XP SP3 alatt + K-Lite Codec pack + legál hun verzió + MMH patch és tökéletes élmény.

(Elképesztõen jó Full HD felett maxon tolni a cuccot... zsssssííííír :-D)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MR ME
semmi gond vele

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bocs

OFF

Azért elég nagy hülyeségeket írnak páran, nem kell ennek a játéknak semmilyen "különleges" codec meg hasonló marhaságok, nem kell neki semmit föltelepíte/leszedni hogy mûködjön rendesen, nekem egy darab codec nincs feltelepítve (nyilván leszámítva azokat amik a windows telepítésnél felmennek 😊 ), nemhogy pack-ek (KMPlayer oszt kész), és hiba nélkül megy a Fallout3, egyszer nem lépett még ki (eddig kb 38-40 óra játékidõvel)

XP kékhalál téma: Hardverhiba, vagy driverhiba lehet (eddigi tapasztalataim alapján). Mint ahogy valaki írta, ez már nem Win98... hogy bármitõl összef@ssa magát =)

@Grifidos:
"Ha az a konfigod ami látszik ne is csodálkozz, hogy folyamatosan fagynak a programjaid"

Azért ezt te sem gondoltad komolyan ugye? 😊

A logikád alapján én valami mega mázlista lehetek, hogy nem fagy nálam semmi (na... elvétve azért elõfordul) ilyen konfiggal:
2500+ Athlon XP, 1,5 Gb RAM, 7600GS, stb...

/OFF

Etorian
nekem mûködik,gond nélkül😊

tiburon26
olvastam valahol hogy xp. sp3-on nem mukodik.igaz ez?azert nem talalom sehol<#help>

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Etorian
ja hogy ezaz.vágom,köszi😊

robotnyk
mysterious stranger

választható perk, mint írták már.
Etorian
nézd át az összes helyet a gépben,és majd mikor kilépsz akkor jelezni fogja hogy megvan az ÉTEK

Mike at home
de tudod mit, sem a kékhalálról alkotott elképzeléseid, sem a codecpack-ok kérdése nem érdekel a Fallout3 topikban. A minõsítgetéseidet meg tartsd meg magadnak

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hi!Tudja vki a Fellegvárban a Vault Tech terminál miért nem mutatja meg az ÉTEK helyét mikor a párbeszéd szerint arról a terminálról kapom meg az infót?!<#conf>
Mike at home
Hát pedig XP-n jóideje csak hardverhibánál találkoztam kék halállal
az XP nem fagy kék halállal, ez már nem Win98

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Etorian
tényleg amúgy mik ezek a titokzatos idegen látogatások?idõnként jönnek ufo-k?😄
vagy miez😊
szeretnék már látni egyet.sajnos eddig még nemsikerült :\

Etorian
nemgond,csak egyszerûen hatalmas hülyeséget mondtál

Tinman
Köszönet <#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tiburon26
hali.folraktam az operation anchorage-t de nem talalom sehol.hol kell ezt keresni?11es szinten vagyok.vegig kell vinni a jatekot elobb vagy hogy aktivalodik?

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Kék halál nem igazán hardverhiba az esetek többségében, szóval ilyen falusi észosztást a megfelelõ helyen... 😊