Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nem használok, de te kérdezz nyugodtan ha valamit nem értesz.
Pont arról van szó hogy én sosem használok kodek pakkot, csak azt teszem fel amire szükségem van (ac3/xvid/lagarith stb). És azt a verziót amire szükségem van. Namost egy játék miatt nem fogom leszedni ezeket. Milyen dolog egyébként hogy egy játék valami szutyok "közös kodekre" támaszkodik? Vagy legyen letesztelve minddel, mindegyik verzióval, vagy rakjon föl magának olyan verziót amit csak õ használ, vagy használjon beépítettet akár dll-ben is. Ugyanis ez a kód elvileg a játék része, namost lustálkodunk hogy ezt nem írjuk meg, a játékosok meg szívnak? Mégis mi a túró miatt kell spéci kodek neki? Hanggon kívül mást nem tudok elképzelni. És ebbe belehal a drága? 2009-ben? Van olyan játék aminek ogg fájljai vannak mégse hal el sosem. Ezért mondom hogy én pontosan látom hogy egy szar igénytelen munka ez, úgyhogy nekem senki se magyarázza hogy ez így van jól.

A játék egyébként sokáig elfut elszállás nélkül, azt vettem észre inkább akkor hal el ha "történik valami". Szerencsére az F5 elég gyors.
Eleinte gyakrabban elszállt mikor beléptem valahova, de aztán kivettem az automatikus mentéseket, és azóta már kevésbé.
Mike at home
bár most néztem, hogy legalább annyira vén vagy mint én, szal a 36 évemmel ne nézz szaros kis 12 éves hülyének, ha megkérhetlek

és valszeg van annyi játékod, mint nekem, filmed talán nem, mert szerintem azt spec. túlzásba vittem az utóbbi 4-5 évben, de már kezdek lekattanni a témáról 😊

a géprõl meg annyit, hogy már nem élek a Gépnek, ezer más fontosabb dolog van, lényeg amire kell, arra jó

na, peace

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
OFF!

személyeskedj nyugodtan

pár megjegyzés:
1. pár codec kell csak, ahhoz nem kell pack
2. codecpack-kokkal csak a baj van, és bizony attól még senki nem nyomoronc, mert nem használ ilyeneket, és mégis le tud játszani mindent
3. nem most kezdtem a pc-vel játszást, hanem 91-ben, szerinted hány eredeti játékom, dvd-m van? jó eséllyel nagyságrendekkel több mint neked
de veled ellentétben, nem nézlek le akkor sem, ha csak warezod lenne otthon
4. ezt a gépet pedig nem kell leirni, bár egyesek szerint könyvtámasznak sem jó már, azért elég jól elmuzsikál, és amikor vettem, úgy 3 éve, nem volt szar konfig, igaz, veled ellentétben én nem költöttem a gépre feleslegesen, megtettem ezt egy évtizedig legalább, elég volt a mókuskerékbõl, nem az a lényeg, hogy mennyire erõs a gép, meg lekörözem szomszéd Pistikét, hanem, hogy mire használom, és amire használom, ez a konfig elég
5. jah, hûtöm mint állat, hogyne. Csakhogy én nem húzok semmit, és Zalman 7700 alcu-n, meg a pár házventin kívül minden passziv, és bizony 3 év alatt, soha semminek nem volt baja, köszönhetõ a minõségi alaktrészeknek, meg a jól szellõzõ Antec háznak. Tudod csak a ház árából más már egész pofás videokarit vesz.

úgyhogy rossz emberrel kezdtél ki

többiektõl elnézést az OFF-ért!

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Izé ez a "Pofád alapállásban legközelebb" nem tudom hogy jött ki, a fejlesztõkön durrant el az agyam. Bocs 😊
Scouser
De legalább már mûködik a DLC, mert eddig nem volt magyar patch sem. Ráadásul most kiadták az új patchet ami majd a pitt-hez kell, reméljük azt is csinálja az MMH.

A DLC-t attól a pillanattól kezdve tudod majd használni, hogy kijöttél a Vaultból, de olyan 15-ös szintig nem ajánlom. Viszont azt sem ajánlom, hogy 20ig várj vele, mert ez a DLC lényegében egy COD 4 Fallout bõrbe bújtatva, ergo rengeted XP-t ad a sok lelõtt ellenség miatt.

Sajnos a játék hajlamos kifagyni néha, de mivel auto save van minden egyes alkalommal, ha bemész egy ajtón, ezért sokminden nem tud elveszni. Csak picit idegesítõ. Ja és ha nem érzel kényszert arra, hogy a küldetéseket úgy oldd meg ahogy elvileg nem lehet, akkor nem lesz befejezhetetlen küldetés. Általában a gép felsorolja, hogy milyen lehetõségek közül választhatsz, nem ritka, hogy van 3-4 is. Ne törekedj expolitra és akkor nem lesz gond.

You\'ll Never Walk Alone

Tinman
Köszi a válaszokat!

Szóval marad az illegál DLC... szép :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk
1: azt hiszem az alap verzióban sem voltak bug miatt befejezhetetlen questek, csak pár exploitolható.

2: nálunk nem tudod megvenni legálisan a dlct, mert a windows live nem elérhetõ Magyarországról.

3: az elemzgetés mértékétõl függõen olyan 35-80 óra. 😊 (utóbbi szerintem már extrém, legyen mondjuk 45-50)
Tinman
Végre van idõm felbontani a magyar FO3 CE-met.
Néztem a FAQ-ot, de nem láttam érdemi infót arra vonatkozóan, hogy a magyar verziós tulajok mire ügyeljenek.

Kérdéseim:

1. A Multimédia Holding oldaláról letöltött 1.10.3.5-ös magyar patch teljesen játszhatóvá teszi a játékot? Nem fogok elakadni valami hülye bug miatt? Nekem a FO sokkal többet jelent, mint hinnétek, emiatt teljesen szeretném magam átadni az élvezetnek. Ezért is vártam a magyar CE verzióra, meg a patchekre.

2. Hallottam errõl a DLC-rõl. Ha végigtolom az alap gamezt, akkor javasoljátok letölteni? Ez fizetõs? Mert olyanokat is olvastam itt, hogy 800 MS pont meg tudom is én mi... ^^

3. Lassú, elemezgetõs, kiélvezõs tempóban kb. hány óra a gametime?

Köszi.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk
persze, van szükség, de nem mindenféle gigamegaultrapackban, ami feltesz 80 félét 😄
Sajna a sok nyomoronc nem tudja felfogni, hogy bizonyos dolgokhoz szükség van telepített codekekre, ha meg akarja csinálni õket.

A linkelt azért is jó mert ha engeded, magától lefrissíti magát mindig a friss codecekre, de az xvidet érdemesebb a saját oldalukról telepíteni. A VDM nem szeresse a packból telepítettet valamiért.

Mike!
Ha az a konfigod ami látszik ne is csodálkozz, hogy folyamatosan fagynak a programjaid...csoda hogy még nem sült meg a vga karid, biztos hûtöd rendesen...csak mert megérdemled 😊

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

robotnyk
kb én is ugyenezeket írtam le, csak nem packként.
Mike at home
Hidd el nekem, enm egy eredeti játékom van, ugyanúgy fagynak mint a warez. Persze jelen esetben ettõl még lehet másképp.
Codec packot meg csak tegyél fel te, megérdemled

sz4bolcs
ehh xD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

norbi2fraktal
Köszi szépen az infót, tudtam hogy láma kérdés 😄DD

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

BaLeeX
Számtalanszor leírták már, de ha a fõ storyban elérsz a Citadelbe (Fellegvárba) ott tudod majd megtanulni az egyik embertõl. Addig sehogy.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

norbi2fraktal
bocs nem lett jó itt a kép....

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

norbi2fraktal
helló all, lenne egy kis gondom, az hogy van ez a ruha ami a képen látható, de valami tréning kell neki, hol van az a trénning???

Aki szerint nem kell codec pack az vagy hülye vagy nem használja.
Aki úgy telepít codec packot mint winfost hogy a legnagyobbat-ultimate verziót, és nem tudja mi mire való az az idióta.
Az ajánlott codec pack: All in one.(bár az xvid codecet érdemes lecserélni benne) annál több nem kell mint ami benne van.Innen szedheted

A lentebb sírogató emberkéknek meg csak anyit:
A gyári nekem még 1x sem fagyott ki! Lehet elbaktatni a boltba és megvenni vagy tovább sírdogálni a wrz/off topikban.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Mike at home
az egy perk

Mike at home
érdekes, amilyen stílust itt egyesek megengednek maguknak
XP alatt kékhalál pedig hardverhiba
Vista alatt is
ennek tudatában szidd a programozókat

Mike at home
nem kell codec packot hazsnálni
ennyi
kérdezz meg bárkit, aki kicsit is ért hozzá
úgyhogy ne legyen nagy a szád

Mike at home
ha játszol, jó ideje alap, hogy nem teszel fel semmiféle codec pack-ot
aki szerint meg a codec pack jó, az - bocsánat - hülye

balee4
A játék statisztikái között szerepel olyen hogy titokzatos idegen látogatások? Ez micsoda? Eddig egy halott UFO-val találkoztam 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

xblades
Páncél ügyben itt néz körül / nem magyar de áttekinthetõ/:
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_Guide

Plazma fegyvert találni a katonai bázisokon találsz, de a fõküldi egy része elérése után helikopterekbõl leugráló Enklavés katonáknál is lesz.
A harmadik kérdésednél nem tudom mitõl akarsz tudni.De a harmadik DLC-ben +10 szint lesz még,feloldani a fõküldi végét fogják.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Tudtok mondani értékeket a páncélokra hogy melyiknek mi a max védelme ?
Eddig nekem az enklávé szervó a legjobb.Az acél testvériségnél találtam egy plazma fegyvert az elég jó de egyel nem tok javítani 😊 van valahol még?
Valaki ezt írta:
"én úgy tudom h 3 DLC jön ki.. elsõ volt az OA, második a "The Pitt" és mintha a harmadikba lenne a szint korlát feloldása :F javítsatok ki ha tévedek"
most akkor ebbõl szerintetek mi az igaz ?

és fõleg hogy jönnek ezek össze a magyar verzióval ???
robotnyk
nálam 40 óra alatt kétszer fagyott ki a játék. az hogy fölteszel olyan codecpackot, aminek a 95%át soha nem használod, az nem a fejlesztõ hibája. egy rendszerre kell xvid, divx codec, egy ac3 audio codec, mpeg, x264, mivel ez is kezd elterjedni. ennyi. vagy egy vlc media player.
Másodjára csinált ez a szájba baszott köcsög játék kék halált a gépnek. Valaki más is járt már így? Anubisz labdázna a szívével aki kiadta ezt a mocsok bug halmot.

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Etorian
omg.:|

Neked kellett volna csendben maradnod inkább... Egy normális világban betiltanak egy olyan játékot ami 5 percenként elszáll, legalábbis amíg a fejlesztõk ki nem javítják a hibákat. Egy ilyen bugos szart piacra dobni nagy merészség és pofátlanság volt. Ha minden porgram a neki megfelelõ kodek verziót igényelné, akkor lehetetlen lenne többfélét egyszerre használni, ergó ez a játék így nem egy windowsos program hanem egy szar. Pofád alapállásban legközelebb.
Etorian
mert olyan nagy dolog mi?egy ilyen játék megér ennyit amúgyis.inkább maradtál volna csendben. -.-

Ebben mi az újdonság? Persze nem fogja mindenki egy szaros játékért a jól bevált kodekjeit szétcseszni.
svédcsepp
Csak azok kedvéért,akik mostanában vették meg a játékot és gondjuk volt vele.Fallout3 magyar verzióval szívtam elég sokat,
Kb 8× kezdtem elölrõl a játékot mert mindig kifagyott.Nem exe hibával lépkedett ki,hanem simán megállt.Probáltam 11035 patchel is,frissítettem a vga drivert, a hang drivert ,másik partícióra telepítettem.Semmi nem változott.Végsõ próbaként egy Windows re install elõtt,mondom megpróbálom a K-lite kodek packot.Nekem gnordian volt fent mindig is,de mondom 1 próbát még megér...
És ez volt a gond az a rohadt pack.A k-liteal megy minden simán <#eljen>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Etorian
hát én idáig,találtam 90db lõszer az idegen fegyóhoz és ennyi.fegyver sincs még meg,csak az egyik enkláve kutató központnál volt egy radióaktív
kráterben egy teherautó alatt 😄
többet nemtudok errõl mondani,igyekszem keresgélni ezután énis már.megvan a felfedezõ perk,mindent látok már,most felfedezek mindent,aztán csak meglesz a válasz erre is.akkor én majd infókat tolom 😊

sz4bolcs
Van itt valaki, aki tudja a választ, vagy foglalkoztatta már ez a kérdés?

Fenrir
A játékban kapsz majd egy rádióüzenetet egy küldetéssel és egy koordinátával.

A halál csupán a kezdet...

Prince23
Amúgy az elsõ dlc-ét (OA), hogy lehet elérni? Megnyíl egy új new game OA névvel, vagy hogy is van ez?

SigS
Hali!
Megvan valahol az a megoldás hogy 20-as szint fölé is menjen az XP?
Megköszönném <#vigyor5>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Tudnátok ajánlani vmi jó kis mellék küldit, ami 10. szinten lévõ kiskatonámnak megfelelõ? Ghoulok városában elég jól megcsináltam a dolgokat, rangerek is kivannak szabadítva, meg jó pár cucc megvan, fõküldi ott tart, h dr li-vel beszéltem, azóta nem is nyultam hozzá, nem is tervezem amig nem csinálok meg pár mellék küldit még. SZal vki? 😄

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

sz4bolcs
Igen 100, és vigyázz, ne maxold ki õket, mert a talált könyvek a 100at nem viszik feljebb.

sz4bolcs
Mondjuk ennek alapból sincs sok hangja. Én lõttem .44-essel, az brutális. Az nekem most rejtély, hogy egyáltalán hogy bírtam megtartani, mert ez volt vagy 7 éve...

sz4bolcs

sz4bolcs
"Revolvers, due to the gap between the cylinder and barrel, cannot be made quiet." Erre gondolt azt hiszem. 😊

grebber
A tulajdonságoknál a maximum szint az 100 igaz?

Next PC upgrade: 2022

Fenrir
Most tényleg egy sci-fi játékban a realitást keresed?

A halál csupán a kezdet...

Mike at home
és mi a hiba?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

sz4bolcs
Tényleg tompítja a hangot? 😄

Calver
viccesnek kétségtelenül vicces <#nyes>
keress rá a revolver szóra és meglátod a hibát

"The trees move. Do you not see it?"

xblades
Én nem tudom mit jelent a hibaüzenet, de a géped a minimumot is alig üti, szerintem a videókártyáddal is probléma lesz./ az én gépemen is magas felbontáson kisebbre kelet vennem az élsimitást/

Íme a minimum gépigény:/ami még nem biztos hogy rendes program futást biztosit/

-Windows XP/ Vista
-1GB RAM (XP)/ 2GB RAM (Vista)
-2.4 Ghz Intel Pentium 4, vagy ezzel megegyezõ processzor
-Direct X 9.0c kompatibilis videókártya 256MB RAM-mal (NVIDIA 6800 or better/ATI X850 or better)

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

sz4bolcs
Egy-egy megzuhant idegen ûrhajó hány lövedéket dob ki? És kör sugárban dobálja ki, vagy valami más koncepció alapján?