Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Jólvan köszi, majd rákeresek😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

PWND <#vigyor1>

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Calver
OFF

tegyél már mindenkinek egy szívességet, és húzz a halál faszára.
megértjük ha kis farokkal áldott meg az élet, ez esetben mondjuk vegyél egy szép vörös sportkocsit mint ahogy más hozzád hasonló szerencsétlenek szokták. de ne itt bizonygasd a férfiasságodat, mert a végeredmény nevetséges és szánalmas, nem beszélve arról hogy kurvára senkit sem érdekel.

ON

"The trees move. Do you not see it?"

Te szólsz hozzám folyton ha észreveszed... 😊 Ha kibírod nélkülem, akkor én nem okítalak.
Mike at home
abszolut nem érdekel, irhatsz bármit, a továbbiakban pedig hanyagolj, ha megkérhetlek

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

MR ME
vagy egész egyszerûen nem kell telerakni ilyen fos kodek pakkal, nekem soha nem volt ilyen problémám, érdekes...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nem "nagyokosság" volt a beírás, mert ez a játék techsupport fórumán olvasható ajánlás, ezért írtam annó hogy ez az "ötlet" nem újdonság.
codec issues

Egész pontosan az összes kodek leírtása és a k-lite basic az ajánlott.
Ezért van szarul megírva a játék (pontosabban nincs megírva...), hogy ilyesmire érzékeny. Lassan eljutunk oda hogy minden egyes játékhoz külön szûz oprendszert kell feltenni. Ha-ha. Vagy ha elterjed van a másik lehetõség, az alkalmazás-virtualizáció, csak az meg csökkenti a teljesítményt. Egyszerûbb lenne az ilyen hanyag fejlesztõket addig ütni amíg mozognak.
Sir Quno Jedi
Jah, van aki pénzt vesz, csak má nem tudom ki. De meg tudod nézni neten a quest-ek leírásánál szvsz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Halálba égeted magad, mulatságos 😊 A levegõrontás abból ered hogy ég a pofád attól a sok hülyeségtõl amiket mondtál. Nem értem miért beszélsz olyan dolgokról amirõl fogalmad nincsen, beszélj a játékról, az talán menni fog.
balee4
A háború elõtti pénzeket nem lehet vkinek jó áron eladni? Úgy mint pl a könyveket a könyvtárban.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

tiburon26
remelem segitettem.mert erre valo ez a forum es nem arra hogy ki-ki a sajat igazat erositse

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

tiburon26
nemtudom honnan jott ez hogy a jatek a codeckekkel akad ossze,de nallam is fojton lefagyott es csak a restart(manualisan) "segitett".aztan itt olvasgattam es valami nagyokos beirta hogy a k-lite codeck pack a tuti es nem lesz gond.amugy en is csak kmplayer-t hasznalok de mondom legyen!ennyit meger nekem ez a jatek.de nem valtozott semmi.tehat visszaraktam a kmplayert.aztan valameik masik nagyokos meg valami masik codecket ajanlot mondvan hogy az a jo.letoltottem felraktam de a jatek csak kifagy.kmplayer vissza.asztan mar el se olvastam a legujjabb nagyszeru otleteket(amugy megfigyeltem,mindig olyanok irtak akiknel hibatlanul ment a game)es kiserletezni kezdtem.amig oda jutottam hogy a tekszturakat visszavettem medium-ra es azota(kb 25 ora jatek)semmi gondom nem volt!

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Fenrir
Pedig a Child at Heart meg a Black Widow perk állati együtt 😄

A halál csupán a kezdet...

Calver
jó, de az átlag játékos aki elõször játszik - végigjátszás nélkül mondjuk - a büdös életben nem megy az elején Little Lamplight-ba, mire odaér addigra meg alighanem van elég magas speech skillje és 500 kupakja is Wazer Wifle-re <#vigyor2>

Mike at home
hát ha az talán nem is, de bizony az elején, jó volt, hogy oda be tudtam menni gond nélkül, ingyen enyém volt a Wazor Wifle, és jó áron vették meg a szarjaimat, szal szerintem megért egy perket

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

"A game eredeti,angol (magyart akartam de amennyi szopás van vele,egyszerübb az angol mellé a nyelvifájlokat feltenni)."

Nekem meg egyszerûbb volt letölteni a tört angolt és feltenni az eredeti magyar helyet és most voalá, csodálatosan fut a játék. Nincs kék halál. Nem fogod elhinni a legfrissebb hiba javítás is gond nélkül és crack nélkül felment. Akkor most mirõl beszélünk? részemrõl a téma OFF 😊

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Calver
lassan te leszel a child at heart perk poszterarca <#nyes>
pedig anélkül is mindent el lehet intézni Little Lamplight-ban, nem is mondanám h nehezebb, max 500 pénzzel drágább, meg nem árt egy kis speech hozzá.

Bughalom....
Lol....
Bughalom a Stalker az!
64 bites vista alatt futtatom az egyetlen problémám ami fennál hogy ha fut az xfire akkor összeakad néha vele,és levág asztalra.
Pár grafikai és MI bugon kívül a játékban más buggal nem futottam össze,most viszem 2.jára végig,elsõre kb 40 óra volt.
A game eredeti,angol (magyart akartam de amennyi szopás van vele,egyszerübb az angol mellé a nyelvifájlokat feltenni).
Ennek a játéknak nincsbaja,nem fejlesztõ/game errorok vannak hanem súlyos USER ERROROK!
Az hogy a szaros codecek csomagoktól amiket mindenhonnan leszedegettek a program beokádik ne a készítõ tehessen már...
Érdekes módon én nem használok semmilyen codecek,ott a KMPLAYER mindent lejátszik,szószerint MINDENT codec felrakás nélkül és egy játék sem hány be codec problémák miatt....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

offkorzreg
megtaláltam a medical power armort.mókás😊
de kicsit sajnálom hogy nem ad +erõ.ámbár az a 20kiló nemsokat számít.majd valahogy hozzászokom😊
különben megnéztem azt a lánpallost.állati jó,szerintem érdemes összehegeszteni.alien blaster nekem túl erõs már,de különben nagyon pusztít,kicsit szétnéztem így ma,bár sok kedvem nemvolt játsztani,mint ahogy ma kb semmihez nincs kevem,vasárnapi kedvtelenség on.

Mike at home
fel kell venni a Child at heart perket, és akkor nincs gond a kölkökkel, sõt, jobb árat fizetnek a szarjaidért, mint bárhol

Az a baj hogy simán szöveggel nem tudom rávenni hogy segítsen,mert nincs a párbeszédben olyan lehetõség.Viszont vmi androiddal kapcsolatban kellene infot megtudni csak nem tudom kitõl kapom meg.?Van a kettõ közt összefüggés?<#conf><#falbav><#nemtudom>
Calver
beszélj a polgármesterrel. mégha tarkón is akarod lõni, õ tudja kinyitni hátsó ajtót. másik lehetõség magas science (v. repair?) skillel a számítógép megjavítása, így átugorhatsz jópár szupermutánst.

Nagy nehezen bejutottam végre a Kis Lámpafény barlangba,viszont át kellene menni a 87-es menedékbe a hátsó kapun de nem tudom kinyitni!Tudja vki hogy kell átjutni a kapun?Köszi!<#falbav>
REPS0L
és hol is van ez az iroda? Rivetben nem találok ilyen ládikát? most épp ott vagyok

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Mike at home
értem én

a waters of life az fõküldi az rendbevan, viszont nem muszáj megaton környékén meghallgatni a rádiot, és akkor nem kapod meg ezt a küldit. Haver most fejezte be, és fingja se volt errõl 😄

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Mike at home
emlékeimben ez a fõküldi része, de ezek szerint, lehet, hogy mégsem?

Nah, utána olvastam, és a The Waters of Life fõküldi után lehet a vaultba visszamenni. Ha az megvan ,akkor ha a vault közelében sétálgatunk befogunk egy rádióadást, amin Amata kéri, h menjünk vissza, me trábül van. EKkor lehet gondolom visszamenni, és osztani az észt...

pont ezért kérdem ,h melyik az a küldi...

Etorian
ez hüyleség,hiszen énis voltam már bennt azóta,egy küldetés visz majd oda.nem fõküldi

woy
Én már a vége felé járok,de még nem lehet visszamenni a 101-be :-(

haver végigvitte, és nem volt ott bent :S eleve nem is lehet kinyitni az ajtót :-/

Mike at home
jó, akkor csak annyit mondok, hogy a történet miatt visszamész még vault 101-be.

fõküldit nem nagoyn viszem. Mellék cuccokat nyomok 😛 amugy Dr. Lii-vel beszéltem Rivet szitibe, azt annyi.

Mike at home
hol tartasz a fõküldetésben?

vmi pontosabb leirást esetleg?

Mike at home
vissza fogsz még menni

Mike at home
járd be az egész terepet, én tavaly óta játszom ele, most a 3. karakteremmel tartok már 140 óránál, és még nem jártam mindenhol

Mike at home
faq

Miért szeretnél vele találkozni ?😛
Mike at home
OFF!

figyelj, ki a faszom vagy te? esetleg Microsoft alkalmazott? nem? akkor meg ki a szart érdekel, hogy szerinted mi hülyeség és mi nem? faszomnak kell állandóan kötözködnöd, foglalkozz a játékkal, vagy fogd be a pofád!
Windows témában van megannyi topik, okoskodj ott, itt meg vagy a Fallout-tal kapcsolatban irj (pl. játékélményeidet) vagy ne rontsd itt a levegõt!

meglehet vhogy oldani a játékban, hogy a 101-es menedékbe visszamenjünk? Vagy Amatával találkozzunk? Ha igen, akkor hogy? 😛

robotnyk
patchrõl volt szó, nem modról.
melyik mod hivatalos? 😊
"ott a tört angol exe, a verziószám azért stimmeljen"
Igen csak becsapva érzi magát az ember ha megvetted 13 ezer körüli összegért és kb 5 helyszín van a fõ küldetésben amit max 2 nap alatt végig lehet nyomni. Az év szerepjátékában. Hááát
Morrowind-re visszaemlékezve ez mosolyogságos.
robotnyk
és ez hivatalos? 😊
robotnyk
nincs olyan, a 3dik letölthetõ kiegészítõ oldja majd fel, vagy bõvíti ki a 20 szintes limitet.
"Mert kimenni már nem enged a játék a víztisztítóból."

Nemhogy nem enged kimenni, hanem vége a játéknak, ha valóban ott tartasz. Vagy újrakezded, vagy felraksz egy ilyen modot ezzel együtt. Ha a magyar verzió nem fogadja el, akkor még mindig ott a tört angol exe, a verziószám azért stimmeljen. Magyar patchról nem tudok ami a 20-adik szintet feloldja, de angol van olyan.
Ennyi a játéék ? Ne mááár.
14. szinten vagyok még semmi nagy lényt nem láttam amiket youtuben láttam videókban. Negyedét se jártam be a térképnek... ööö
Ha az eredeti magyar verzióm van meg mit tudk feltenni ezután ?
Írtok valami kiegíszékrõl de ezek mennek a magyar verzióval?
Mert kimenni már nem enged a játék a víztisztítóból.
A magyar patch feloldja a a 20. szintet , nem nagyon értem ezeket a rövidítéseket amiket írtok sajna...