Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
This will add an additional 1000 caps when activated. You will need to enter or re-enter the pipboy device to see this change.
Itt nem tudom mit kell csinálni. Hogy tudom levenni és újra használni a pip-boy-t ?
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A halál csupán a kezdet...
PSN ID: csizmaziakiki
PSN ID: csizmaziakiki
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

A halál csupán a kezdet...
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Szépen nyugodtan haladni, mindenhova elmenni, mentés egy-egy fontosabb helyen, esemény elött, bõven elég.
Kényelmesen megszerezhetõ, ha van már dartgunod, vagy valamelyik alien puskád. De lehet használni taposó aknát, vagy a söröskupakokból összerakottat. 9-es szinten már elég jól megoldható a feladat. Egyedül a csatornában lévõ dög az, aminek van esélye elérni, ha tudsz pontosan lõni és van egy jó vadászpuskád.
Dave köztársasága mellett van egy kisváros, tele Deathcraw-okkal. Õk a legkeményebb, legveszélyesebb ellenfelek a játékban, de megéri õket lenyomni, mert az ottani csatornában megtalálod a Medik Armor-t, szerintem a legjobb nehézpáncél, autómatikus gyógyítás, és figyelmeztet, ha ellenség van a közelben, nemmellesleg nagyobb a radioaktívitás védelme.
Na most ezt akarom megszerezni de valahogy 9-es szintes csira armorral esélytelennek látom! Bár van 7 rejtõzködõ izém amivel talán sikerül megtalálnom mielõtt szétszednének!
Next PC upgrade: 2022
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Illetve van még Dave-nél egy kulcs ami kell majd egy ghoul-nak,aki a Múzeumban lakik ha jól emlékszem. Vagy megölöd és elveszed, vagy rábeszéled hogy adja oda(mondjuk ha a küldetést még nem kaptad meg akkor nem fog megjelenni ez a lehetõség^^).
PSN ID.: Beegabor
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
You\'ll Never Walk Alone
XP-t nem csak a gyilkolásért kapsz. Van egy feladatsor, elvégzed, azért is jár...
Mert ha nincs akkor agyongyilkolom össze embert kell az xp!
Next PC upgrade: 2022
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Talátam másféle páncélt de közölte velem hogy tréningen kell részt vennem ezt hogyan kell...?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
egyébként meg ha FPS, akkor taktikai, hálóban, co-op-ban, ott meg nincs konzolparancs, csak 1-2 bekapott találat esetén a fekvés
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
van amikor nem járja
nem azt mondtam, hogy 10 óra játék után, használjuk
max a sokadik karival, amikor már tényleg az érdekel mi maradt ki
és szerintem van jobb 20-as perk
igaz a többi felvételéhetz is van konzolparancs 😊
no de a végén eszembe jutott jobb érv! 😊 ott van a banner alatt a link a térképre
vagy azt sem szabad? 😊
csítergeci vagyok, most már tudjátok 😄D
Amúgy lehet látni, ha átjössz a Fallout 3 taszkjából, hogy az ffdshow több példányban ott hupákol éppen a gépen, így jöttem rá én is, hogy a kis genya baszakszik velem. Más proggiban is volt hasonló régebben, hogy a videókat megreccsentette õkelme.
Mind1. Azóta pláne újratelepített winfosom van és csak a VLC-t raktam fel, ami azzal nem megy, az nem érdekel, így no prob.
Nem kell izgulni amúgy, egy kisebb system partícióra az újratelepítés egy óra alatt megvan az összes fontosabb szofttal (ghost-tal persze csak 5-10 perc 😄), a melót meg úgyis virtual server alatt nyomja az ember, a vhd-knak meg nem lesz semmi baja egy újratelepítéstõl.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az elsõre jó az ffdshow kodekek kiirtása, a másodikra a hardveres gyorsítás minimalizálása vagy kikapcsolása. Ezen kívül fagyhat még túlpörgetett proci, ram, video miatt, szét fragmentálódott diszk miatt, stb...
Az RPG-k sosem a fõ sztori mihamarabbi végigtolásáról szólnak, a Bethesda RPG-i pláne. A fõ küldetéssor csak egy a sok küldetés között...
RPG-zünk, ha igaz, abban meg a konzol parancs nem járja.
Ha FPS-ezel, akkor persze rendben, csak akkor miért Fallout, miért nem doom?
Na gratula!
Ezzel minõsítetted magad...
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.