Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorzreg
most fogok elmenni az oázisba,kiváncsi vagyok mi fogad ott.nagyon várom már hogy odaérjek (:

offkorzreg
takarodj innen a cheatjeiddel.mondjuk így<#smile>

remus500
hali ! töltöttem le trainert 😄 a játékhoz, de amikor benyomom azt az opciót hogy +1000 Kupak, akkor nem ad semmit ! A leírásban az van , hogy
This will add an additional 1000 caps when activated. You will need to enter or re-enter the pipboy device to see this change.
Itt nem tudom mit kell csinálni. Hogy tudom levenni és újra használni a pip-boy-t ?

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

A mod arra jó hogy a fõküldetés vége, azaz a játék vége után tovább játszhasd a játékot. Teszem azt a térkép harmadát se jártad be, viszont a fõküldetést megcsináltad, a játéknak vége lenne, stáblista, kész. Ha nincs kedved elõlrõl kezdeni megint gyengén, akkor itt a lehetõség a moddal.
MR ME
nekem meg van ffdshoe és nagyon ritkán fagy, 16óra altt 2x dobott ki eddig...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tanulna belõle a többi fejlesztõ hogy ne adjon ki pocsék munkát a keze közül mert különben agyonverik. 😊
MR ME
azért öröm azt látni h egy szaros játéknak a topikjában is csak a flame megy, grat mindenkinek hozzá!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nekem pl. nincs ffdshow, mégis fagy idõnként. Mondjuk az ffdshow-ban becsülendõ hogy nagyon könnyen hozzá lehet adni kivételeket, tehát nem fog olyan program esetében aktivizálódni, amelyiknél nem szeretném. Maga az ffdshow egyébként egy fölöttébb hasznos kodek csomag.
Ha te tényleg ennyire ostoba vagy, mint ahogy az kiviláglik ebbõl a fröcsögésbõl amit írtál, akkor nagyon sajnállak. Mondjuk értelmes megnyilvánulások híján más nem marad, elhiszem.
Fenrir
Nos 3 játék kellett ahhoz nekem, hogy most negyedikre tényleg elkezdjek bogarászni mindenhol a térképen, olyan helyeken járok néha amit még soha nem láttam elõtte 😄

A halál csupán a kezdet...

kikix12

PSN ID: csizmaziakiki

kikix12
Egy olyan fegyver amit te csinálhatsz. Úgy néz ki mint egy nyílpuska, meg van benne valami játékautó.

PSN ID: csizmaziakiki

Az a dartgun az milyen? Még nem találkoztam véle!
xblades
<#nyes><#eljen><#nyes> Jó kép.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Fenrir
Úgy meglepte a crites fejlövés a slaver-t, hogy még eldõlni sem volt ideje 😄

A halál csupán a kezdet...

Hm, lehet kapok ezért, de mire is jó ez a mod, amiket belinkeltél?

sevendoor
Igazad van, bár nem árt tudni hogy vannak, én is használtam már amikor pl. Water leesett Megatonban és fel kellett éleszteni.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Nem kéne a konzolparancsokat, ajánlgatni senkinek, mert a játék élményétõl fossza meg az embert.
Szépen nyugodtan haladni, mindenhova elmenni, mentés egy-egy fontosabb helyen, esemény elött, bõven elég.

Minden skillhez és mnden special tulajdonsághoz van egy-egy...

Annyit még: úgy kell lemenni, hogy legyen elég teherbírásod a páncélhoz. Nekem nem volt, elmentem, lepakoltam, visszamentem, már nem volt ott a páncél, sem a viselõje...

bocs: nem csak specialt növeli, hanem van olyan is ami valamelyik skillt.
Valózínû úgy, hogy pont egyszerre nyomtuk. Az enyém elveszett, a tied megduplázódott.

Kényelmesen megszerezhetõ, ha van már dartgunod, vagy valamelyik alien puskád. De lehet használni taposó aknát, vagy a söröskupakokból összerakottat. 9-es szinten már elég jól megoldható a feladat. Egyedül a csatornában lévõ dög az, aminek van esélye elérni, ha tudsz pontosan lõni és van egy jó vadászpuskád.

Bocs a duplapostért, nem tudom hogy sikerült...
bobblehead: a kis kék-sárga bólogatófejû figura, mindegyik más SPECIAL tulajdonságodat növeli meg véglegesen, szóval nagyon hasznos. Azt hiszem 20 van belõle az egész játékban. Bõvebben: BOBBLEHEAD
grebber
bobbleheadet? Ez micsoda és hol van?

Dave köztársasága mellett van egy kisváros, tele Deathcraw-okkal. Õk a legkeményebb, legveszélyesebb ellenfelek a játékban, de megéri õket lenyomni, mert az ottani csatornában megtalálod a Medik Armor-t, szerintem a legjobb nehézpáncél, autómatikus gyógyítás, és figyelmeztet, ha ellenség van a közelben, nemmellesleg nagyobb a radioaktívitás védelme.
Na most ezt akarom megszerezni de valahogy 9-es szintes csira armorral esélytelennek látom! Bár van 7 rejtõzködõ izém amivel talán sikerül megtalálnom mielõtt szétszednének!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
OA dlc-ét mikor fordítsák le?

Mike at home
meg ha már ott vagy a bobbleheadet se hagyd ott

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Seth
Választást tartanak, meg kell gyõzni,hogy Dave-re vagy éppen másra szavazzanak
Illetve van még Dave-nél egy kulcs ami kell majd egy ghoul-nak,aki a Múzeumban lakik ha jól emlékszem. Vagy megölöd és elveszed, vagy rábeszéled hogy adja oda(mondjuk ha a küldetést még nem kaptad meg akkor nem fog megjelenni ez a lehetõség^^).

PSN ID.: Beegabor

grebber
Milyen küldetés van dave köztársaságban én nem jöttem rá?

sevendoor
kösz, na a fõküldibõl még semmit sem csináltam meg, leragadtam megatonban. asszem ahhoz a rádióhoz azért elmegyek most már, hogy szupermutánsokat szoktam reggelizni 😊

balee4
majd fõküldetés lesz a tisztító beindítása...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Scouser
Nekem az az egyetlen küldetés volt ami bebugosodott. Beaggroztam 2 skorpiót és behoztam õket a területre aztán hirtelen az összes ember dave-nél hostile lett....

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
hosszan nyomod az r-t

You\'ll Never Walk Alone

sevendoor
Voltam a Jefferson emlékmûben, átnéztem mindent 3x és nem találtam meg hogy lehet elinditani az áramszolgáltatást, lehet hogy nem is lehet?

sevendoor
Már vagy 20 óránál tartok a játékban és nem tudom hogy kell eltenni a fegyvert, eddig csak úgy sikerült ha leülök. A beállitásokban sem találom és hiába nyomkodom végig az összes gombot.......... help!!

Nem találtam... Csak a szekrényben egy jó puskát...
XP-t nem csak a gyilkolásért kapsz. Van egy feladatsor, elvégzed, azért is jár...

grebber
Dave köztársaságnak van vagy lesz valami jelentõssége?
Mert ha nincs akkor agyongyilkolom össze embert kell az xp!

balee4
már párszor le volt írva..., a Citadellában tudod megtanulni, oda pedig a fõküldivel jutsz majd be

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Üdv...

Talátam másféle páncélt de közölte velem hogy tréningen kell részt vennem ezt hogyan kell...?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

tiburon26
ja.utana meg azert utni mert nem mozognak

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Mike at home
és nem nagyon szoktam fps-ezni, utoljára talán a farcry volt amit végigvittem, és csak kétszer hazsnáltam a god módot: azt hiszem kazamtáknak? hívták a helyet, bementem, de pucoltam is kifelé, egyszerüen rettegtem oda bemenni, no azon god móddal, lövés nélkül végigtrohantam, a másik meg a végén volt, ahol annyira szaggatott, hogy célozni sem lehetett

egyébként meg ha FPS, akkor taktikai, hálóban, co-op-ban, ott meg nincs konzolparancs, csak 1-2 bekapott találat esetén a fekvés

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
izé, tavaly óta ezzel játszom, most tartok a 3. karival 140 óránál, a teljes meg kb. 300 körül van, öööö hát 😊))

Mike at home
no igen
van amikor nem járja
nem azt mondtam, hogy 10 óra játék után, használjuk

max a sokadik karival, amikor már tényleg az érdekel mi maradt ki
és szerintem van jobb 20-as perk
igaz a többi felvételéhetz is van konzolparancs 😊

no de a végén eszembe jutott jobb érv! 😊 ott van a banner alatt a link a térképre
vagy azt sem szabad? 😊

csítergeci vagyok, most már tudjátok 😄D

balee4
Teljesen igazad van, ezen a játékon bûn végigrohanni, annyira jól kidolgozottak a mellékküldik, egyszerûen élvezetes a felfedezés.

Sir Quno Jedi
Igen. AZ ffdshow nálam is bugzott vele, de be lehet állítani neki, hogy ne üljön rá a lejátszott videókra bármi áron (dögöljek meg, ha emléxem hogyan). Ha nincs ffdshow, meg semmi hasonlóan trükkös unsupported nyavaja a gépen, akkor hasít a Fallout 3 mint a huzat. Onnantól sosem fagytam többé én sem, pedig az elején kicsit felbaszta az agyamat.

Amúgy lehet látni, ha átjössz a Fallout 3 taszkjából, hogy az ffdshow több példányban ott hupákol éppen a gépen, így jöttem rá én is, hogy a kis genya baszakszik velem. Más proggiban is volt hasonló régebben, hogy a videókat megreccsentette õkelme.

Mind1. Azóta pláne újratelepített winfosom van és csak a VLC-t raktam fel, ami azzal nem megy, az nem érdekel, így no prob.

Nem kell izgulni amúgy, egy kisebb system partícióra az újratelepítés egy óra alatt megvan az összes fontosabb szofttal (ghost-tal persze csak 5-10 perc 😄), a melót meg úgyis virtual server alatt nyomja az ember, a vhd-knak meg nem lesz semmi baja egy újratelepítéstõl.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem a játék van szarul megírva, hanem az ffdshow. Minden olyan videót õ akar lejátszani, aminek a kiterjesztését ismeri. A baj az, hogy a dde nem tökéletes és nem mindig képes rendesen átadni az adatfájlokat a kezelõ programnak, ileltve olyankor is át akarja adni, amikor nem kéne. Pl a fallout "videoit" átpasszolja az ffdshow-nak, pedig nem kéne. Egyszerre két alkalmazás is hozzá akar férni, ami nem hasznos...

Tipikusan az FFDShow szokta fagyasztani a programot. Akkor kell erre gyanakodni, ha az "átvezetõ videok" környékén fagy. Másik fagyási "opció" lehet a hardveresen gyorsított hang.

Az elsõre jó az ffdshow kodekek kiirtása, a másodikra a hardveres gyorsítás minimalizálása vagy kikapcsolása. Ezen kívül fagyhat még túlpörgetett proci, ram, video miatt, szét fragmentálódott diszk miatt, stb...

Nem kell végigrohanni a fõszálon és nem érzed magad beecsapva. Ha mindent végigjársz, minden kis feladatot rendezel, az egész terepet bejárod, több mint 100 óra is benne van. Ha rohansz, akkor ne csodálkozz, hogy hamar vége van.
Az RPG-k sosem a fõ sztori mihamarabbi végigtolásáról szólnak, a Bethesda RPG-i pláne. A fõ küldetéssor csak egy a sok küldetés között...

Izééé...

RPG-zünk, ha igaz, abban meg a konzol parancs nem járja.
Ha FPS-ezel, akkor persze rendben, csak akkor miért Fallout, miért nem doom?

"akkor elmondanám újra, a lehetõ legnagyobb marhaság egy olyan perk-et felvenni, amit egy sima konzolparanccsal is el tudsz érni, "

Na gratula!
Ezzel minõsítetted magad...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.