Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A bejárt helyszínek között viszont simán tudsz teleportálgatni,feltéve ha nem házban,földalatt vagy,esetleg ellenfél van a közelben. Gyorsabb megoldás mint bármiféle jármû, de hangulatos lett volna vmi összetákolt repedtfazék hangú buggyval repeszteni a pusztaságban XD
PSN ID.: Beegabor
Mindenki gyalog megy mindenhova ?
A kereket már feltaláltuk jó régen.
Legalább egy lábbalhajtós gokart !
Azt még nagyapám is meg tudja csinálni.
Na mind1 😊
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
láb busz, mint tökéletes járgány, esetleg a bejárt területekre való teleportálás😛
Sajnos a FAQ oldala nem töltõdik be, ezért használtam a keresõt a jármûvekkel kapcsolatban, de nem jutottam elõbbre.
Ezt még tavaly októberben írta DJ:
" meglehetett volna oldani ezt, hogy ne legyen autósjáték, de ne is az legyen hogy van egyetlen egy jármû az egészben. "
Kérdésem:
Van jármû a fallout 3-ban?
Ha igen hol . Mi az az egyetlen jármû ?
Köszi elõre is !
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Meg amiért tetszik a magyar, hogy a képek, táblák is le vannak fordítva sok helyen. pl az elején az iskolánál a nagy piros tábla is magyar.
Hozzátenném: valószínû csak megszokás miatt. Ha egybõl a magyarral futok össze, nem lenne ilyen...
a big gun ugyan mitõl lenne felejtõs?
Bár a víztisztítós vég😊 folytatásért könyörög😛
Azért adja az alkatrészt, hogy Zimmert meg tudd gyõzni, hogy levadásztad az androidját...
Hát a tudomány és a zártörésre elég erõteljesen el kell cseszni a pontokat 😞
Kurva mûszerÉsz is atomzáras ajtó mögött van.
Next PC upgrade: 2022
20 Bobblehead is megvolt😛 minden mellékküldi s így platinumra húztam a játékot😊
plazmafegyó-t pedig sok helyen találsz😛 Mondjuk leginkább a enklávés arcoknál
vállald el, hogy megkeresed
menj el Pinkertonhoz, tudd meg ki az Android, aztán döntsd el mit csinálsz
már ha kell az A3-21-es (szerintem igen)
Mondom, õ a rossz fiú. Ha jól oldod meg a feladatot, kapsz egy egész jó energiapuskát, ha rosszul, akkor igazából semmit, de legalább lesz egy szar érzésed is, hogy elárultál valakit...
Esetleg Pinkertonhoz is elmehetsz😛😄 nem rossz hely:d
Neki csak 1 android kell a többit leszarja.
Õ a "rossz fiú" ebben az ügyben...
Van infó Moira boltjában egy holodisken, a pultja mögötti kis asztalon, meg találkozhatsz egy nõvel, véletlenszerû helyeken, akinél van android alkatrész. Érdeklõdj mindenkinél Rivet Cityben. A hátsó, különálló részben lesz a megoldás kulcsa, megközelíteni nem egyszerû...
Nincsen semmi támpont.
Dr Zimmer Androidos questje!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Van a goul város az alvilág és ott van egy csávó aki ad egy olyan küldetést, hogy öljek meg embereket és vigyem el neki a kulcsaikat. Mint kiderül a csávónak csak a kulcsok kellenek de azok jók egyáltalán valamire? Valahova be lehet jutni velük?
Nagyon odébb lesz ez még, csak érdekelne, hogy kezdjek-e majd neki újra, esetleg egy másik fajta szemlélettel, vannak-e annyira másfajta küldetések, vagy inkább ezzel a moddal éljem ki magam.
Én ezeket a óriásokat szeretném már megnézni asszem behemót😊 Ad valaki hozzá küldetést valahol ? Mert acél testvériségben beszéltek róluk de nem adott senki feladatot.
Ha felmész a hajóra és Dr Lee vel beszélsz megmondja hol van apád és egybõl törli a fõküldit 10 perc játékkal a fõszál felénél lehet tartani... sajnos.
Mégegy kérdés. Jól értem hogy ezeket a DLC-ket külön lehet letölteni?
vagyis nem egymásra kell installálni hanem szabadon akár a Pittel is kezdhetem?
Remélem a többihez is majd lesz😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ahogy így haladok elõre benne, egyre gyanúsabb nekem a dolog. Emlegetik papírokon a Megaton-i seriffet, meg, hogy alagutat ásott pár bányász a Vault 101 felé, csak tûzhangyafészekbe futottak. Leirtottam az egész sulit és van egy 100-as zárfeltörést igénylõ ajtó, pont az vezetne a tûzhangyák felé, ahogy a surrogó hangokból következtetek, de persze lvl 6-7 körül esélyem sincs bejutni. Fura, hogy ekkora, több órás hentpálya, csak úgy bent legyen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szóval a magyarítás nem biztos hogy mindhez lesz...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
- egy kieg már megjelent, az Operation Anchorage, készül hozzá egy nem hivatalos magyarítás
- a The Pit, márc. 24-én jön, melyben kapunk egy új várost
- a Broken Steel áprilisban, ebben megemelik a szintkorlátot 30-ra, a fõküldi után folytathatjuk a felfedezést, új fegyókat, perkeket, páncélokat kapunk
Springvale School/Tavaszvölgyi iskolába már korán be lehet jutni. Ad oda valaki questet vagy csak hentgyakorló pálya?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.