Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xblades
Ekkor már hiába fohászkodik hozzá.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Mike at home
azért a gattling elég jó cucc

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
vannak roncsok, amik nem mozognak, elleben szépet robbannak

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Seth
Az Enclave repülõ szerkenytûin túl sajna nincs semmiféle szállítóeszköz.
A bejárt helyszínek között viszont simán tudsz teleportálgatni,feltéve ha nem házban,földalatt vagy,esetleg ellenfél van a közelben. Gyorsabb megoldás mint bármiféle jármû, de hangulatos lett volna vmi összetákolt repedtfazék hangú buggyval repeszteni a pusztaságban XD

PSN ID.: Beegabor

Takimate
:/ ehh... azt azért el tudtam volna képzelni hogy legalább egy-két bicikli túléli a háborút.
Mindenki gyalog megy mindenhova ?
A kereket már feltaláltuk jó régen.
Legalább egy lábbalhajtós gokart !
Azt még nagyapám is meg tudja csinálni.
Na mind1 😊

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Történetesen angolul toltam... szar lehet úgy rpg-t játszani, ha nem tudja az ember, hogy mit miért. Most másodjára viszont magyar fölirattal tolom. Magyar verzébe akartam megvenni, de a problémák miatt letettem róla, maradtam az angolnál, a magyar szöveget meg letöltöttem. Nem annyira rossz, igaz az ember haja néha(?) tényleg égnek áll. Pl c'mon:ugyan már a szövegkörnyezet szerint, a legtöbbször mégis szó szerint fordítja, tehát gyerünk-nek, meg ilyenek és ez csak egy enyhébb a sok közül...
tarti19
Persze alap😛
láb busz, mint tökéletes járgány, esetleg a bejárt területekre való teleportálás😛

Takimate
Sziasztok !

Sajnos a FAQ oldala nem töltõdik be, ezért használtam a keresõt a jármûvekkel kapcsolatban, de nem jutottam elõbbre.
Ezt még tavaly októberben írta DJ:
" meglehetett volna oldani ezt, hogy ne legyen autósjáték, de ne is az legyen hogy van egyetlen egy jármû az egészben. "

Kérdésem:
Van jármû a fallout 3-ban?
Ha igen hol . Mi az az egyetlen jármû ?
Köszi elõre is !

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Én elkezdtem az angolt, de sok dolgot nem értettem a történetbõl inkább ezért vártam magyarra. Küldi nevek, meg akár tárgyak neve nem igazán izgat, azok legalábbis nekem nem olyan fontosak. De a párbeszédek egész jónak tûnnek, bár biztos van kül.

Meg amiért tetszik a magyar, hogy a képek, táblák is le vannak fordítva sok helyen. pl az elején az iskolánál a nagy piros tábla is magyar.

Biztos jó a fordítás annak, aki nem érti az angolt, vagy nem is találkozott vele. Nekem egyszerûen vicces a feladatok elnevezése, néhány tárgy neve, stb...

Hozzátenném: valószínû csak megszokás miatt. Ha egybõl a magyarral futok össze, nem lenne ilyen...

A hackeléshez kell. Persze ha nem akarsz terminálokkal vacakolni, nem kell. A nagy fegyverek nagyok, nehezek és iszonyat pontatlanok. Jobban kedvelem a könnyû, pontos csúzlikat, de ez az én egyedi problémám...

tarti19
mert nem fogod használni😛 alapesetben meg pláne...

Mike at home
tudomány annyira nem lényeg
a big gun ugyan mitõl lenne felejtõs?

Szerintem tökéletes magyarul, lehet nem tökéletes a fordítás, de aki nem perfect angolból annak a magyar verzió is hangulatos, a szövegek is jók.

tarti19
Nekem az angol tudásom sajnos elég lapos, de azért élveztem a játékot, még ha a sztori egy részét nem is értettem😛
Bár a víztisztítós vég😊 folytatásért könyörög😛

Magyarul? Viccelsz? Láttam itt egy-két képet a fordításból, elég is volt ennyi...

tarti19
Mondjuk ti már magyarul toljátok, igaz mondjuk én ezt a részt sietõsre vettem s gyorsan letudtam a küldetés... késõbb Pinkertonhoz is betévedtem, de ugye addigra már nem volt téma az andrid

tarti19
ezek alap dolgok, javítás, gyógyítás, hackelés, zártörés, beszéd ... aztán a többi már csak haba tortán...

Zárfeltörés, javítás, gyógyítás, tudomány, valamelyik fegyver. Small gun vagy Energy. A big gun felejtõs...

"beszélj a csávóval, aztán a nõvel aki ad alkatrészt, de minek😛 majd piacra s utána vissza Zimmerhez"
Azért adja az alkatrészt, hogy Zimmert meg tudd gyõzni, hogy levadásztad az androidját...
grebber
Na szép ezért kérdeztem még anno mik azok amiket mindeképpen érdemes fejleszteni mert a küldetések megkövetelik.
Hát a tudomány és a zártörésre elég erõteljesen el kell cseszni a pontokat 😞
Kurva mûszerÉsz is atomzáras ajtó mögött van.

Next PC upgrade: 2022

tarti19
Jó nekem megvolt 9 skillem is 100-ra húzva ráadásul én PS3-on toltam ahol semmi mod nem volt😛
20 Bobblehead is megvolt😛 minden mellékküldi s így platinumra húztam a játékot😊
plazmafegyó-t pedig sok helyen találsz😛 Mondjuk leginkább a enklávés arcoknál

Mike at home
felejtse el, hogy azt mondja, az android meghalt
vállald el, hogy megkeresed
menj el Pinkertonhoz, tudd meg ki az Android, aztán döntsd el mit csinálsz
már ha kell az A3-21-es (szerintem igen)

offkorzreg
szeritnem nem az a lényeg hogy minél hamarabb készlegyen a küldi,érdemes normálisan megcsinálni és akkor több jutalmat is kapsz,plazmafegyó+képesség,

offkorzreg
wanderer leather armor megtalálta már valaki?😮

Ja igen, bocs...

Mondom, õ a rossz fiú. Ha jól oldod meg a feladatot, kapsz egy egész jó energiapuskát, ha rosszul, akkor igazából semmit, de legalább lesz egy szar érzésed is, hogy elárultál valakit...

tarti19
Menj be az orvosiba beszélj a csávóval, aztán a nõvel aki ad alkatrészt, de minek😛 majd piacra s utána vissza Zimmerhez😛 Persze ekkor nincs android , de kész a küldi😛
Esetleg Pinkertonhoz is elmehetsz😛😄 nem rossz hely:d

grebber
A tudományos laborban ácsorog nem a piacon.
Neki csak 1 android kell a többit leszarja.

Az a manyus, aki vadászik az androidra? Ott ácsorog a piacon Rivet ity-ben?

Õ a "rossz fiú" ebben az ügyben...

Van infó Moira boltjában egy holodisken, a pultja mögötti kis asztalon, meg találkozhatsz egy nõvel, véletlenszerû helyeken, akinél van android alkatrész. Érdeklõdj mindenkinél Rivet Cityben. A hátsó, különálló részben lesz a megoldás kulcsa, megközelíteni nem egyszerû...

grebber
Most találkoztam egy olyan feladattal amihez még közöm sincs hogy hogyan kéne hozzákezdeni 😞
Nincsen semmi támpont.

Dr Zimmer Androidos questje!

Mike at home
jaja, én is lementem megint, amint ezt olvastam, aztán rájöttem hogy már jártam ott, és nincs lent az égvilágon semmi (vagy ha volt is, azt már elvittem rég)

Csacsi
Elméletileg ott találsz valakinél kulcsot, ami kinyitja, és akkor nem lesz gond. Legalábbis nálam nem volt gond.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Nem olyan nagy a pálya és már 3. szinten kitakarítható. Nem kell rambóként berongyolni a hangyák közé...

killecske
Jó képek szép a játék is csak kár, hogy nekem a laptopomon nem megy valami jól.

offkorzreg
pár kedvcsináló kép.remélem nemlesz gond méretükkel😊

Te döntöd el mit csinálsz 😊
killecske
Tényleg jó cucc!😄

tiburon26
fort constantine-ba.erdemes ha kell egy jo pancel

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

killecske
Hali

Van a goul város az alvilág és ott van egy csávó aki ad egy olyan küldetést, hogy öljek meg embereket és vigyem el neki a kulcsaikat. Mint kiderül a csávónak csak a kulcsok kellenek de azok jók egyáltalán valamire? Valahova be lehet jutni velük?

Ha jól értem, akkor utána helyi küldetéseket tudok majd csinálni, meg ilyenek? Vagy poénból gyilkolászni stb..
Nagyon odébb lesz ez még, csak érdekelne, hogy kezdjek-e majd neki újra, esetleg egy másik fajta szemlélettel, vannak-e annyira másfajta küldetések, vagy inkább ezzel a moddal éljem ki magam.

Kérdés:
Én ezeket a óriásokat szeretném már megnézni asszem behemót😊 Ad valaki hozzá küldetést valahol ? Mert acél testvériségben beszéltek róluk de nem adott senki feladatot.
Ha felmész a hajóra és Dr Lee vel beszélsz megmondja hol van apád és egybõl törli a fõküldit 10 perc játékkal a fõszál felénél lehet tartani... sajnos.
Mégegy kérdés. Jól értem hogy ezeket a DLC-ket külön lehet letölteni?
vagyis nem egymásra kell installálni hanem szabadon akár a Pittel is kezdhetem?
Mike at home
mindenki van annyira felnõtt, hogy eldöntse ezt

balee4
az elsõhöz már egy ideje készül: http://gamehunterteam.hu/?method=projektek&mode=view&id=21
Remélem a többihez is majd lesz😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Köszi! De...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ahogy így haladok elõre benne, egyre gyanúsabb nekem a dolog. Emlegetik papírokon a Megaton-i seriffet, meg, hogy alagutat ásott pár bányász a Vault 101 felé, csak tûzhangyafészekbe futottak. Leirtottam az egész sulit és van egy 100-as zárfeltörést igénylõ ajtó, pont az vezetne a tûzhangyák felé, ahogy a surrogó hangokból következtetek, de persze lvl 6-7 körül esélyem sincs bejutni. Fura, hogy ekkora, több órás hentpálya, csak úgy bent legyen.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ezek letölthetõ tartalmak ugye?
Szóval a magyarítás nem biztos hogy mindhez lesz...
robotnyk
legjobb tudomásom szerint nincs oda quest.
balee4
egyik legjobb küldi😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
3 DLC lesz:
- egy kieg már megjelent, az Operation Anchorage, készül hozzá egy nem hivatalos magyarítás
- a The Pit, márc. 24-én jön, melyben kapunk egy új várost
- a Broken Steel áprilisban, ebben megemelik a szintkorlátot 30-ra, a fõküldi után folytathatjuk a felfedezést, új fegyókat, perkeket, páncélokat kapunk

Tinman
Kérdésem volna:

Springvale School/Tavaszvölgyi iskolába már korán be lehet jutni. Ad oda valaki questet vagy csak hentgyakorló pálya?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
szisztok! hallom lesz kiegészítõ a játékhoz. Nem tudjátok mikor? Ja és hogy az is magyar feliratos lesz??