Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha neki magának "leplezed le" önmagát, akkor odaadja. Ha a "vadásznak", akkor nem...

Én is 11-es szinten jutottam a térre, de Dogmeat velem volt, így elég ügyesen ki tudtam takarítani a helyet...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

balee4
akkor hülye a robot xD

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Én lelepleztem, mégis ideadta.
sz4bolcs
Én vagyok a Metatron, a mindenható úr és az egyigaz isten hangja! xDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Igen, egyedül nehezebb. A városba én már kísérettel parádéztam. 😊

aaasdd
szerintem a transformersbõl
balee4
ez nem tudom honnan jött, de kurva hülyén hangzik😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

robotnyk
már az elsõ elõtt megvolt.
Prince23
Ki se jött a Pitt, már meg van a fallout 3 3. dlc címe
Broken steel

sry, ha tudtok róla

grebber
Na meglett apu!Most le is állok a fõküldetéssel.
Most megyek az írattárba mert megkértek.Hát az odavezetõ út nem zökkenõmentes félméterre jut 3 szupermutáns kb.
11-es szinten csira fegyverekkel és ruhával nem sok esélyem van!
De mindenképpen le akarom hentelni az ódaúton az összeset mert kell az XP!

Next PC upgrade: 2022

houston we have a problem ;d

anti hero

Ezt a Megatront kiverni sem lehet az emberekbõl....
Nincs több ilyen hely. Modok vannak, amikkel lehet...

tarti19
Megatonba akkor lakhatsz, ha hatástalanítod az atomod, míg üzemebe helyezésnél Tennpeny Tower vár majd sok szeretettel😛
Szerintem köztes átmenet nincs, de kitudja, akkor ez a játék, hogy mindig akad benne újdonság😛

Most elkezdtem új karakterrel. Nõ 10 es szerencse Megatronba fél óra alatt lett 1000 aranyam és 4 db 17% os beszédet adott meg sikerre zsinórban.
Kérdés: Van még olyan hely Megatronon és a atom robbantós fickó Tornyán kívül ahol le lehet rendesen telepedni ? Rendes Pit boy tartóval.
Arra gondoltam talán a semlegeseknek is van valahol egy...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom mint mondott a kocsmáros, mert én nem foglalkoztam a kapzsiságával. Mikor összeszedtem 100 kupakot akkor 300-at akart..monom *nyád. Rivet városában(anyahajó) találkoztam a laborban egy tudós nõvel, õ tudott útbaigazítást adni apámat merre keressem.

balee4
de a jó karmának a vészleállítós módszer felel meg, majd a kövi végigjátszás során "rossz" oldallal végigviszem Betty küldetéseit is😄

sz4bolcs
Nekem meg az a gondom, hogy amikor elindítom a fraps videofelvevõt, és a játékban lemegy az fps, akkor nem lövi ki olyan magasra az atombombaaktiváló táska a rá fektetett hullákat.

RatBaG
mikor összeáll a konvoj, várj 1-2 órát (T), hogy biztosan elinduljanak. aztán fast travellel menj a Mall Northwest metrohoz, ha nincsenek ott várj 24 órát (+pár óra játéktól függõen), és ott kell lenniük...

Per Aspera Ad Inferi.

persil
Hali!

Nekem olyan furcsa "gondom" van, hogy a játék néha furcsán gyorsan megy 😄
Úgy értem megy mondjuk 40 fps-el, ami teljesen folyamatos, de mikor nincs sok renderelni való, pl metró alagutakban, begyorsul, mint az állat, és a karakter már furán gyorsan szalad 😄 Ezzel mit lehet kezdeni?

És (sajnos) nincs erõmûvem.. 😊 Tehát nem azért xD

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

remus500
ááá megvan 😄 , megtaláltam azt a dallamot ! köszi

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

remus500
És azt véletlen nem tudod hogy milyen sorrendben kell ?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
el kell találni a megfelelõ dallamot 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Seth
Úgy semmi poén nincs az egészben, hogy pikk pakk lerendezel mindenkit. Sokkal élvezetesebb megcsinálni Betty(?) küldetéseit

PSN ID.: Beegabor

remus500
És azt hogy tudom beadni <#vigyor4> ????

remus500
És ott mit kell keresnem ? Mert ott is voltam de nem láttam semmi érdekeset. Mit keressek ?? vagy mi ott a feladat ?

Mike at home
anyunak be kell adni, hogy apu csalja

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem kell elkísérni
napokig tart mire odaérnek

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

balee4
inkább menj be az elhagyatott házba...😄

hY! Az lenne a kérdésem, hogy hannibálékat el kell kísérni az emlékmûig? Egy örökkévalóságnak tûnik ahogy vánszorognak. Mennyi idõ míg odaérnek? Vagy oda se érnek mert már megaton mellett vagyok velük és a közelben deathcrawlok vannak😄
remus500
Hali ! Elakadtam annál a küldetésnél amikor bekerülök a 102 Menedékbe , és ott bemegyek ilyen nagy terembe ,és van kb 10 ilyen kabin ahol emberek ülnek ! Az egyikbe beültem, és bekerültem ilyen képzelet világba. A nyugalom közbe kötöttem ki, és itt amásodik quest -et csinálom, amikor az a feladat, hogy tegyem tönkre Rockwellék házasságát. Már kikérdeztem õket ,és a szomszédokat ,de nem tudok csinálni semmit. Elõvettem a sodrófát is :-), de azzal sem bírom õket megverni. Mit kell itt csinálni ?

balee4
a lényeg, hogy semmiképpen ne leplezd le az androidot, a speciálisan módosított plazmafegyóért megéri😄

tarti19
5

killecske
Amúgy ebbõl a super mutant behemótból hány van összesen?
Én eddig 3mat öltem meg.

sz4bolcs
Bakker, ez aztán a lõszerspórolás, gratulálok. Használd az erõt ifjú pádáván!

sz4bolcs
Válam 40 óra játék után kb. 4x volt olyan, hogy valami titokzatos erõ fölkapott, fölvitt a világ tetejére, aztán odacsapott a földhöz... Jó méretes bug, de a játékélmény kompenzálja.

woy
nekem egyszer a behemoth repült fel 1 gránáttól.földetéréskor el is patkolt <#vigyor>

Mike at home
ilyet nekem is csinált már

killecske
Hali

Be lehet jutni a függetlenségi erõdbe anélkül, hogy meg kellene ölni a kintieket és elvenni a kulcsokat vagy a zárat feltörni? Ha bemegyek mindenki ellenség lesz. Adnak ott valami más küldetést is a technikák keresésén kívül? Én már próbáltam mindent eladtam neki az idegen puskát 2 teslapáncélt sisakkal plazmafegyvert meg mindent (persze elõtte mentettem) de semmit nem kaptam csak lõszert vagy a többi szarságot.

Én egy skorpiót vettem észre félig a földben. nem mozgott, csak úgy vettem észre, hogy veszélyt jelzett a radar.. egyhelyben forgolódott és sziszegett ezerrel. Szépen odasunyultam, gondoltam nem pazarlok töltényt, majd jól megszurkálom, de persze majdnem halálra sebzett a föld alól, csal a fullánkja lógott ki félig. Érdekes volt..
Az sem túl reális, ha egy fosztogatót vagy mutánst lelövök alulról az emeletrõl, mondjuk fejbe, és az lerepül a földre, az egy darab fejecskébõl szépen kihalászhatom a felszerelését, holott a teste fentmaradt 😉

RatBaG
tegnap találkoztam egy bugos deathclaw-val a vault 87 mögött. távolról kiszúrtam, sunyulva közelítettem, a dög meg fordult egyet, lépett kettõt, és mint egy rakéta, elstartolt a napba. <#wow2> szó szerint. eltelt vagy tíz másodperc és visszaspawnolt. befogtam VATS-al, megsoroztam, de a második sorozatnál megint katapultált. sajnos lassú voltam, csak ez az egy kép maradt fent az utókornak. pont olyan, mint mikor a space shuttle oldaláról kamerázzák a földet. <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

sevendoor
tegnap gondoltam lépek elõre a fõszálon, eddig ott tartottam, hogy Megatonban beszéltem a kocsmárossal aki elmondta, merre keresem az apám.
Megnéztem a küldik között és nem volt aktiv ez a szál. Nem tudtam újból felvenni. Talán túl sok idõ telt el? Ettõl függetlenül ha elindulok a Rádióállomás felé, (rohadt nehezen találom meg 2 óra alatt az összes körülötte lévõ metróállomást megjártam, de még nincs meg amelyik odavinne) újból fel tudom venni a fonalat?

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

sevendoor
A TAB-al nem leveszed, csak megnézed szerintem, levenni sehogy.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

xblades
Bocs jobb alsó rész. /na így lebukni hogy kétbalkezes vagyok <#buck>/

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Alap beállításnál Tab-bal.

Bal alsó részen látod kinek válaszolt.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

remus500
EZt nekem írtad?

Ez egy rpg játék, jó reggelt. 😊 Való életben mit csinálnál ha ezt a feladatot kapnád? Nyilván mászkálsz mindenfele és kérdezõsködsz. Egyáltalán nem volt nehéz küldetés.
remus500
Hali ! Hogyan birom levenni és újra felvenni a pip-boy-t ?

xblades
Nekem ez a kedvenc felállásom:

A3-21 Plazma, Metal armor /bár neg. -1 agility/

Gauss, T51-b