Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Most megyek az írattárba mert megkértek.Hát az odavezetõ út nem zökkenõmentes félméterre jut 3 szupermutáns kb.
11-es szinten csira fegyverekkel és ruhával nem sok esélyem van!
De mindenképpen le akarom hentelni az ódaúton az összeset mert kell az XP!
Next PC upgrade: 2022
anti hero
Szerintem köztes átmenet nincs, de kitudja, akkor ez a játék, hogy mindig akad benne újdonság😛
Kérdés: Van még olyan hely Megatronon és a atom robbantós fickó Tornyán kívül ahol le lehet rendesen telepedni ? Rendes Pit boy tartóval.
Arra gondoltam talán a semlegeseknek is van valahol egy...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Per Aspera Ad Inferi.
Nekem olyan furcsa "gondom" van, hogy a játék néha furcsán gyorsan megy 😄
Úgy értem megy mondjuk 40 fps-el, ami teljesen folyamatos, de mikor nincs sok renderelni való, pl metró alagutakban, begyorsul, mint az állat, és a karakter már furán gyorsan szalad 😄 Ezzel mit lehet kezdeni?
És (sajnos) nincs erõmûvem.. 😊 Tehát nem azért xD
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
PSN ID.: Beegabor
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
napokig tart mire odaérnek
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Be lehet jutni a függetlenségi erõdbe anélkül, hogy meg kellene ölni a kintieket és elvenni a kulcsokat vagy a zárat feltörni? Ha bemegyek mindenki ellenség lesz. Adnak ott valami más küldetést is a technikák keresésén kívül? Én már próbáltam mindent eladtam neki az idegen puskát 2 teslapáncélt sisakkal plazmafegyvert meg mindent (persze elõtte mentettem) de semmit nem kaptam csak lõszert vagy a többi szarságot.
Az sem túl reális, ha egy fosztogatót vagy mutánst lelövök alulról az emeletrõl, mondjuk fejbe, és az lerepül a földre, az egy darab fejecskébõl szépen kihalászhatom a felszerelését, holott a teste fentmaradt 😉

Per Aspera Ad Inferi.
Megnéztem a küldik között és nem volt aktiv ez a szál. Nem tudtam újból felvenni. Talán túl sok idõ telt el? Ettõl függetlenül ha elindulok a Rádióállomás felé, (rohadt nehezen találom meg 2 óra alatt az összes körülötte lévõ metróállomást megjártam, de még nincs meg amelyik odavinne) újból fel tudom venni a fonalat?
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Bal alsó részen látod kinek válaszolt.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...