Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorzreg
hát de +10-es fegyver skillt ad kis fegyókra,gépfegyver pl:o

max véletlenül botlasz bele. Én azthittem sima raider a srác amig le nem lövöldöztem, nem nagy szám cucc ritka gyorsan leverik rólad.

offkorzreg
wanderer-t megtalálta már valaki?kellene a Wanderer Leather Armorja:|

Dragooon
ahhah, miközben fosztogatókra lövöldöztem véletlenül rálõttem egy kocsi motorháztetõjére és búúúm!!4 az összes ott parkoló autó egyszerre felrobbant<#gonosz1>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Calver
bedumálod magad a kis csótányokhoz. kereskedni nem tudom lehet-e child at heart nélkül (nem igazán érdekelt soha), Wazer Wifle-t pedig meg tudtam venni így is. rabszolga befogást nem próbáltam, amikor arra jártam még nem is tudtam errõl a küldirõl, pedig McGrady-t láncon húztam volna el Paradise Falls-ig mosollyal az arcomon <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Végigjátszottam a Fallout 3-at.
Kb. 136 óra játékidõ lett nekem, és 3 hétig kötött le ez a fantasztikus game.
Mindenhova elmentem, minden helyet felfedeztem.
Szuper volt.)
Az alapsztori rövid, ezért senki ne rohanjon végig a játékon, hanem induljon felfedezõutra.
Tervezem a kiegészítõk végigjátszását is, de csak Magyarul és majd egyben mind a hármat.)

10/10

grebber
Rabszolgákat felszabadítottam mindet a tartóikat meg kinyirtam mind.De mekkora lol már hogy egy rossz szót nem szóltak rám azok akiket én hoztam ide! Így már biztos vissza tudok menni Rivet Citybe mintha mi sem történt volna.

Next PC upgrade: 2022

envoka
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Három helyet jelöl meg, ebbõl a metróállomás az érdekes. Ott beszélj mindenkivel, és megtudod hogy a csatornában van a "Család". Ott a metró területén keress egy ajtót, három sugárzó hordó van mögötte. Abban a helységben van a csatorna lejárata (egy aknafedél). A csatornában addig mászkálsz, amíg megtalálod a családot, akik fogva tartják a fiút.

http://sacred2.hu/

kikix12
Kösz a segítséget akkor elkezdem keresgélni õket. Meg majd próbálkozok Washingtonban is.

PSN ID: csizmaziakiki

Ott vannak a közelben, szerintem bejelölõdtek a térképeden ha beszéltél errõl az õrrel. A hídtól jobbra ha húzol egy képzeletbeli kört a víz köré, akkor azt hiszem ott lesz mint a három. Nem emlékszem mi volt Washingtonban 😊
kikix12
És melyik az a három hely(1-et már tudok fenrir jóvoltából)?
Ja és érdemes 7-es szinten washingtonba menni?

Az õr elmondja hogy három helyen lehet az õket zaklató szekta, azokat a helyeket átnézve, megtalálod amit keresel.
kikix12
Köszi a segítséget mindkettõtöknek.

Fenrir
Weapon Mod Kit a neve a játékban. Lehet szedni néha ládákból, vannak a sárga munkapadoknál és pár vehetõ a kereskedõktõl is idõnként.

A halál csupán a kezdet...

Köszönöm a választ, Fenrir!
Igen, felraktam a belinkelt dolgokat a játékba.
De hol találok ilyen kis dobozokat? Szekrényekben, szerszámos ládákban, stb?
És milyen néven futnak?
(nekem magyarítva van a spíl)

Üdv.:
Bea

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Srácok végig vittem a játékot de a záróvideón nincs felirat :/ Van rá megoldás?
Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A folyó másik oldalán van egy metrólejáró, ott lesz lent a Család nevû banda a gyerekkel.

grebber
A család akirõl szó van halott! Az egyik házban meg is találtad a hullájukat amit ellenõrizni kellett.A gyerek teste nem volt ott szerintem azt kell felkutatni és neki átadni a levelet!

Én is itt tartok ebben a küldiben gyereket még nem találtam meg!

offkorzreg
ja nem,sajnos inincs ilyen:\

I.C.ram
Vannak novenyek, amik ejszaka nagyon halvanyan "vilagitanak" a sugarzas hatasara 😛
miért a rádióaktivitás fluoreszkáló?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

kikix12
Elakadtam egy küldivel: Megatonban kaptam egy levelet valami D-vel kezdõdõ nevû csajtól hogy vigyem el valakihez. Elmentem a jelölt pontra csakhogy az ott lévõ fószer azt mondta hogy nem veheti át és még küldit is adott(a hídon élõ családokat kellett meglátogatni h nincs e bajuk) ezután visszamentem kiírta h mission complete de kaptam még egy küldit (hogy keressem meg a családját, ráadásul megmaradt az a küldi h kézbesítsem a levelet). Ezután már nincs jelölve hogy hova mennyek és fogalmam sincs h hol lehet a családja meg kinek kell átadnom a levelet. (lehet h valamit rosszul értelmeztem a küldetéseivel kapcsolatban mert ps3-on van meg vagyis angol)
Elõre is köszi a segítséget.

Mike at home
nem ilyenre gondoltam, hanem mondjuk fluoreszkál a holttest a rádioaktivitástól

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Fenrir
Ha felraktad azt a modot amit nemrég linkeltem akkor a játékban majd lehet találni kis dobozokat amikben benne lesznek különbözõ fegyvermódosítók, ezeket lehet majd rászerelni.

offkorzreg
hát ha halálra iszod magad bizony meghalsz ez talán különleges effekt?😄

offkorzreg
énis szoktam 😄Dd

grebber
Jó ötlet 😄 Majd kiprobálom.

Mike at home
idd magad halálra! van valami különleges effekt? sosem próbáltam 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

grebber
Szerencsére nem vettem észre a rossz hatásukat amif feltöltik életem addig iszom 😄

Csak kereskedni lehet velük?
Azt hittem lehet, ilyen békítõ Show-t nyomni. 😊

offkorzreg
de ha felmegy asszem 1000 ig a szinted sugárfertõzés akkor elpatkolsz ám szépen 😄DD
ezért vannak a sugárzás eltávolítóak.vegyél be,sõt van ám mellék hatásuk is,hiába tölti fel életed😊

grebber
Az a jó ebben a játékban hogy a káros dolgok sem ölnek meg.
Pl a sugárfertõzött vízben úszkálok meg iszogatok azt lazán feltölti az életerõm minden gond nélkül 😄

offkorzreg
én adtam nekik tesla páncél.fel is vette az egyik 😄

offkorzreg
különben most eszembe jutot valami.esõ mér nem esik?😄
ha már sötéted meg minden,obliban volt esõ?nem is emlékszem már,de asszem volt.akkor ebben mért nincs.hiányolom:C

Mike at home
persze
szerteszét császkálnak

meg Megat(r)ontól 😊) délre is van egy bázisuk

Na gattling lézerrel még nem találkoztam, ideje lenne begyûjteni. 😊
Én már kimaxoltam a karaktert és nem energia fegyverekre mentem rá, bár így is elérem vele a 70-es szintet Tesla armorral.
Én normal szinten játszom, az elején nekem az bõven elég volt, tény, hogy miután felfejlõdik a karakter reggelire eszi az ellenfeleket.
Valami jó mellék küldetés kéne még, mert már kicsit unom a császkálást és a begyûjtõ körutakat. Eddig 52 óra játékidõm van.

Tényleg a 2 részre szakadt Acél testvériség, kivált bandáját meg lehet valahol találni?

Mike at home
én az enrgiafeyvereket preferálom inkább
enclave katonákat szeretem, általában 3-an vannak, végre nem fexenek meg egy lövéstõl (általában) és jó nagyokat sebeznek, mostanában meg is akadt a stimpack felhalmozásom, jó ideje 280-300 között mozog
ja és hardon játszom, egydül, és még így is túl könnyû

Mike at home
egy fószernél lehet ebbe pénzt feccölni, azt hisezm elször 200-at majd 500-at, és ezt 3 kereskedõnél, a nygediknél nem (mondjuk igazán lehetne még egy ezres lépcsõfok is, ugy sem tudok mit kezdeni a kupakjaimmal) Rivet cityben mini nuke-ot is lehet venni, azt is veszek mindig, meg lõszert a gattling lézerbe, igaz már abból is van 10000 nem tudom minek több

Igazad van szerintem befektetem a pénzem, úgyse tudok már mit kezdeni vele. Az az összes karaván kereskedõnél növeli a választékot? Mert a pofa a városba(akinél lehet ezt intézni) mindig csak 1 fószert emlegetett (lehet õ a fõ elosztó)

Használódnak persze, shotiból kilõsz egy dobtárat, már nem olyan a fegyver mint volt. De szinten tudom tartani nagyjából, felváltva használom õket, shoti a közelbe lévõ ellenfelekre, egyébként AK.

A sniper nem rossz fegyver azért, messzirõl olyan fejeseket lehet osztani vele, hogy szép nézni. Nekem a szerencsém 10-es szinten van, ezért viszonylag sûrûbben dobálja be a critical-t egy lövésre. Encalve-s katona volt, hogy 2 lövéstõl megfeküdt és még csak reagálni se tudott. Pedig mondom 50%-os Sniper. Persze, ha nem használtam volna egyszer sem, akkor már felnyomtam volna. 😊
Na de akkor megyek befektetni. 😊

MR ME
lol 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Mike at home
én azt szoktam csinálni, hogy körbejárom a boltosokat és megveszem tõlük a nagyon olcsó és rossz állapotban lévõ fegyvereiket

amit még megtehetsz, hogy a karavánárusokba befektetsz, és akkor sokkal nagyobb árukészketük van, ja jól emlékszem 65%-os lesz a repairjük

neked is baromi gyorsan szétrohadnak a fegyvereid? pl. a terribl shotgunom, szinte lövésenként amortizálódik egy százalékot

grebber
Ebbõl a rabszolgás dologból kihoztam a maxot 😄
Kerestem Vöröst.És kiderül a rabszolgává tételén kívül van küldi hozzá amiért fizetnek meg minden.Megcsináltam és rabszolgává tettem 😄
Most kinyirom a rabszolgatartókat és go vault 87.
Rivetbe meg 3-4 nap eltelte múlva visszanézek hogy még modukban áll-e a kinyirásom!

Aztán még Dave köztársaságot is kiirtom mert írritált a nagyképû köcsög Dave és csatlosai!

Mike at home
jó, egy kicsit jobb, de nem számottevõen, én nem is cipelek magammal sniper-t, túl sok érte az a +10 súly

Javítanám én ha találnék elég alapanyagot (sniper puskát) hozzá. 100-as repairrem van, úgyhogy minden más felszerelés 100%-on. Még az Enclave-s Tesla Armorom is toppon van állandóan, mert mindig jön pár balfék lelövetni magát 😊

Mike at home
te mirõl bezsélsz? ugyanakkora sebzése van, mint a sima snipernek, mindkettõnek 38-as

de mindjárt meg is nézem a faq-ban

Mike at home
javítsd meg, és akkor lesz az jobb is
sõt, 100-as repairrel, már 100%-ra lehet javítani (bármilyen meglepõ 😄

én csak real lifeban északa játszom vele
Mike at home
én is jobban szeretem az éjszakát
játékban is, valóságban is 😊

A rangjuktól.
A Mesterért kapod a legtöbbet,õ van a legjobban felfegyverezve/bepáncélozva,a mezei ütlegelõs izomagy éri a legkevesebbet.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

alig van különbség a a 2 között ,csak kb +250% dmg +120% érték már a felén +dmg..alig van 😄D