Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
"The trees move. Do you not see it?"
Kb. 136 óra játékidõ lett nekem, és 3 hétig kötött le ez a fantasztikus game.
Mindenhova elmentem, minden helyet felfedeztem.
Szuper volt.)
Az alapsztori rövid, ezért senki ne rohanjon végig a játékon, hanem induljon felfedezõutra.
Tervezem a kiegészítõk végigjátszását is, de csak Magyarul és majd egyben mind a hármat.)
10/10
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://sacred2.hu/
PSN ID: csizmaziakiki
Ja és érdemes 7-es szinten washingtonba menni?
A halál csupán a kezdet...
Igen, felraktam a belinkelt dolgokat a játékba.
De hol találok ilyen kis dobozokat? Szekrényekben, szerszámos ládákban, stb?
És milyen néven futnak?
(nekem magyarítva van a spíl)
Üdv.:
Bea
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én is itt tartok ebben a küldiben gyereket még nem találtam meg!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Elõre is köszi a segítséget.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Azt hittem lehet, ilyen békítõ Show-t nyomni. 😊
ezért vannak a sugárzás eltávolítóak.vegyél be,sõt van ám mellék hatásuk is,hiába tölti fel életed😊
Pl a sugárfertõzött vízben úszkálok meg iszogatok azt lazán feltölti az életerõm minden gond nélkül 😄
ha már sötéted meg minden,obliban volt esõ?nem is emlékszem már,de asszem volt.akkor ebben mért nincs.hiányolom:C
szerteszét császkálnak
meg Megat(r)ontól 😊) délre is van egy bázisuk
Én már kimaxoltam a karaktert és nem energia fegyverekre mentem rá, bár így is elérem vele a 70-es szintet Tesla armorral.
Én normal szinten játszom, az elején nekem az bõven elég volt, tény, hogy miután felfejlõdik a karakter reggelire eszi az ellenfeleket.
Valami jó mellék küldetés kéne még, mert már kicsit unom a császkálást és a begyûjtõ körutakat. Eddig 52 óra játékidõm van.
Tényleg a 2 részre szakadt Acél testvériség, kivált bandáját meg lehet valahol találni?
enclave katonákat szeretem, általában 3-an vannak, végre nem fexenek meg egy lövéstõl (általában) és jó nagyokat sebeznek, mostanában meg is akadt a stimpack felhalmozásom, jó ideje 280-300 között mozog
ja és hardon játszom, egydül, és még így is túl könnyû
Használódnak persze, shotiból kilõsz egy dobtárat, már nem olyan a fegyver mint volt. De szinten tudom tartani nagyjából, felváltva használom õket, shoti a közelbe lévõ ellenfelekre, egyébként AK.
A sniper nem rossz fegyver azért, messzirõl olyan fejeseket lehet osztani vele, hogy szép nézni. Nekem a szerencsém 10-es szinten van, ezért viszonylag sûrûbben dobálja be a critical-t egy lövésre. Encalve-s katona volt, hogy 2 lövéstõl megfeküdt és még csak reagálni se tudott. Pedig mondom 50%-os Sniper. Persze, ha nem használtam volna egyszer sem, akkor már felnyomtam volna. 😊
Na de akkor megyek befektetni. 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
amit még megtehetsz, hogy a karavánárusokba befektetsz, és akkor sokkal nagyobb árukészketük van, ja jól emlékszem 65%-os lesz a repairjük
neked is baromi gyorsan szétrohadnak a fegyvereid? pl. a terribl shotgunom, szinte lövésenként amortizálódik egy százalékot
Kerestem Vöröst.És kiderül a rabszolgává tételén kívül van küldi hozzá amiért fizetnek meg minden.Megcsináltam és rabszolgává tettem 😄
Most kinyirom a rabszolgatartókat és go vault 87.
Rivetbe meg 3-4 nap eltelte múlva visszanézek hogy még modukban áll-e a kinyirásom!
Aztán még Dave köztársaságot is kiirtom mert írritált a nagyképû köcsög Dave és csatlosai!
de mindjárt meg is nézem a faq-ban
sõt, 100-as repairrel, már 100%-ra lehet javítani (bármilyen meglepõ 😄
játékban is, valóságban is 😊
A Mesterért kapod a legtöbbet,õ van a legjobban felfegyverezve/bepáncélozva,a mezei ütlegelõs izomagy éri a legkevesebbet.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n