Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
5 óra lakás rendezgetés után,elment az áram,természetesen se mentés semmi..nem vagyok ideges...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szint feloldó patch mikor jön lehet tudni errõl valamit?
Next PC upgrade: 2022
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=4859
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Azután visszatöltök egy régebbi mentést és játszom tovább.
A halál csupán a kezdet...
Elakadtam egy mellékküldiben. A "Nagyvárosban" azt ígértem az ott lakoknak hogy szerzek nekik robotokat a szemétteleprõl. De ott nem találok egyet sem. Ezt hogy tudnám megoldani?
HOL A KULCS? 😄
Illetve nincs is jobb mint másnaposan a lakást rendezgetni,csak néha felbasz hogy nem úgy mozognak a dolgok ahogy én akarom. 😊
hihi ^.^

Per Aspera Ad Inferi.
PSN ID: csizmaziakiki
-Feladatok és azok leírásai
-A küldetések során megjelenõ üzenetek (pl. nem vehetsz fel több töltényt)
-Különféle leírások (ide tartoznak a terminálok bejelentkezõ képernyõi)
75%ban kész:
-Párbeszédek kezdõ szövegei
-Nevek
És amire nem tudok pontos százalékot mondani mert nagyon sok (összeségében 140ezer karakternyi szöveg): a párbeszédek változó szövegei (amik attól függnek, hogy jó vagy rossz a karmád, milyen páncél van rajta, stb) és a terminálok szövegei (úgynevezet Note-ok).
De lassan már látom a fényt az alagút végén. A tesztelés még egy külön rész, mert ennél az angol szövegnél nehéz egy mondatból megállapítani, hogy tegezõdnek vagy magázódnak-e. Így minden egyes lehetséges variációt le kell próbálni, mert lehet hogy magázódva írtam az elsõ mondatot, de a következõben már tegezõdve írtam.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Én mondtam, hogy csinálok hozzá egy nem hivatalos fordítást.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=4859
Ötleteket és hibajelentéseket szívesen fogadok.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A halál csupán a kezdet...
vagy az én általaom gyártott ranger armor, ami olyan mint a talon csak karom nélkül, 42-es (gyári 39) védelemmel, és 25 súllyal (gyári 27)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mászkáltam a pusztaságban, és találtam egy elhagyott "várost", és azon belül is egy adótornyot amit aktiváltam is egy kapcsolóval. Erre fel befogtam valami "Oscar Tangó" rádióadást, ami ilyen morzejel féléket ad le, és bizonyos helyeken jobban hallható, viszont ha nagyon elmegyek elveszítem a jelet. Kérdésem az lenne hogy ezzel a pityegéssel mire megyek? Egy helyet mutatna?
Most is tesla armorban vagyok jónak tûnik de még mindig nem az a hude nagy védelme van.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Per Aspera Ad Inferi.
És fõleg hogy mindez a magyar hivatalos verzióra hogy csúszik fel pontosan.
Bár elejétõl kezdve nem lehetne csak erre menni hogy az ember csak ezt csinálja mert alacsony szinten esélytelen lenne!
Most jöhet a töménytelen bolyongás térkép felderítse.
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
Persze, ha mondjuk big gun-os vagy, és mellé +10 small, akkor annyival is jobb a kari, de szerintem nem oszt vagy szoroz sokat a +skill egy tárgyon.(sajna :/ )
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Amúgy oda mész ahova akarsz, olyan szinten, amikor akarsz. Ha nehéznek érzed, akkor majd csak késõbb mész oda.