Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorzreg
ez szopó,ments sûrûbben,amúgy a tárgyakat mozgatni mivel kell?gondolom ráviszem célkereszt majd egy gomb lenyomva tartok és úgy,nade meikkel?😄

Köszönöm szépen az infót!
5 óra lakás rendezgetés után,elment az áram,természetesen se mentés semmi..nem vagyok ideges...
grebber
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hm a vége nem lett egy nagy szám.Rettentõ sokan meghaltak.Ezek szerint nagyon sok emberben volt valami "nem odavaló" ami miatt a vírus hatott rájuk.

Szint feloldó patch mikor jön lehet tudni errõl valamit?

Next PC upgrade: 2022

yesname
Ide is beírom, hogy az általam készített plugin fordítást segítõ programba egy nagyobb hiba csúszott amit korrigáltam és adtam hozzá egy plugin szerinti szûrési lehetõséget is a szótárszerkesztõjéhez.
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=4859

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

grebber
Hát én nem bírtam várni megnézem milyen a game vége megcsinálom utolsó fõküldetést is!
Azután visszatöltök egy régebbi mentést és játszom tovább.

Fenrir
Ha a Constantine erõdbe akarsz bejutni akkor ahhoz a kulcsokat elõbb egy küldetéssel össze kell szedni. Az Alvilág nevû helyen van egy Mr. Crowley nevû ghoul aki adja majd a küldetést hozzá: 3 embert kell felkeresni (megölöd õket vagy megfenyegeted õket a kulcsokért az mindegy) meg Tenpenny-t kell megölni (nála nincs kulcs. Mielõtt leadnád a küldetést menj el az erõdbe és használd a kulcsokat. Ha már leadtad az sem gond mert a ghoul rögtön elindul oda, hogy megszerezze a szervóvértet, te viszont útközben megölheted mindenféle probléma nélkül 😊

A halál csupán a kezdet...

Hali!
Elakadtam egy mellékküldiben. A "Nagyvárosban" azt ígértem az ott lakoknak hogy szerzek nekik robotokat a szemétteleprõl. De ott nem találok egyet sem. Ezt hogy tudnám megoldani?
Olyan gondom van hogy...bal oldalt fent az Amerika Bomba bázison vagyok, van egy tiszti lakrészleg,aminek a pincéjében egy ajtót csak kulcsal lehet nyitni,oda nem tudok bemenni nem találom a kulcsot,viszont megtaláltam az indítási kódokat a kilövõbázisra.Átmentem a bomba raktárba(tõle hátrébb a dombon),ott szintén van egy ajtó az épület közepén ahová csak kulcsal lehet lejutni....kérdésem a következõ.
HOL A KULCS? 😄
Illetve nincs is jobb mint másnaposan a lakást rendezgetni,csak néha felbasz hogy nem úgy mozognak a dolgok ahogy én akarom. 😊
hihi ^.^
Hát õõõ ez az Operation Anchorage nagyon gyenge lett. Rövid is,unalmas is,nem is RPG, az új cuccok jók,viszont ez a T51B páncél túl erõs, pláne hogy a játék elején járok csak... Ehh... Viszont a Pitt sokkal jobbnak tûnik.

RatBaG
könnyen szétkaphatod bármivel, csak várd meg amíg közelebb ér, aztán guggolva kicsit alulról simán kilövöd a pofáját...

Per Aspera Ad Inferi.

offkorzreg
akkor elég jól haladsz,szerintem sokan várjuk már😊

Fenrir
Elvileg az energiafegyvereket és a lángszórót nem szeretik.

kikix12
A milerurkok ellen mi a leghatásosabb fegyver? Tudom hogy a szemüket kell lõni de akkor is nagyon szívósak.

PSN ID: csizmaziakiki

Piedon
Ami kész:
-Feladatok és azok leírásai
-A küldetések során megjelenõ üzenetek (pl. nem vehetsz fel több töltényt)
-Különféle leírások (ide tartoznak a terminálok bejelentkezõ képernyõi)
75%ban kész:
-Párbeszédek kezdõ szövegei
-Nevek
És amire nem tudok pontos százalékot mondani mert nagyon sok (összeségében 140ezer karakternyi szöveg): a párbeszédek változó szövegei (amik attól függnek, hogy jó vagy rossz a karmád, milyen páncél van rajta, stb) és a terminálok szövegei (úgynevezet Note-ok).

De lassan már látom a fényt az alagút végén. A tesztelés még egy külön rész, mert ennél az angol szövegnél nehéz egy mondatból megállapítani, hogy tegezõdnek vagy magázódnak-e. Így minden egyes lehetséges variációt le kell próbálni, mert lehet hogy magázódva írtam az elsõ mondatot, de a következõben már tegezõdve írtam.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

offkorzreg
és hol tartasz?

Piedon
Igen, nekem😄
Én mondtam, hogy csinálok hozzá egy nem hivatalos fordítást.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Prince23
Már van Op. Anchorage magyar felirat?

Piedon
Na akkor ezt meglesem és kipróbálom egybõl az Anchorage fordítással.

yesname
Ha valakit foglalkoztat a gondolat, hogy pluginokat stb. fordítson a Fallout-hoz, készítettem egy kis utilityt ami nagy segítséget nyújt hozzá:

http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=4859

Ötleteket és hibajelentéseket szívesen fogadok.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Fenrir
A közelben mindig van valahol egy csatornafedél vagy egy lejáró, azt kell keresni mert ott van a jel forrása. Rendszerint töltények, könyvek vannak ott, az egyikben pedig van egy bólogatós figura is. Érdemes a rádiójeleket megkeresni.

Mike at home
ranger battle armor

vagy az én általaom gyártott ranger armor, ami olyan mint a talon csak karom nélkül, 42-es (gyári 39) védelemmel, és 25 súllyal (gyári 27)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

offkorzreg
megnézem akkor majd ma😊

Mike at home
ranger battle armor kell neked akkor

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ehehe, szerintem meg igen

Hali!
Mászkáltam a pusztaságban, és találtam egy elhagyott "várost", és azon belül is egy adótornyot amit aktiváltam is egy kapcsolóval. Erre fel befogtam valami "Oscar Tangó" rádióadást, ami ilyen morzejel féléket ad le, és bizonyos helyeken jobban hallható, viszont ha nagyon elmegyek elveszítem a jelet. Kérdésem az lenne hogy ezzel a pityegéssel mire megyek? Egy helyet mutatna?
grebber
Én ott álltam le amikor

Beküzdöttem magam a Vault 87-be felvettem az ÉTEk-et elkaptak.Ismét bekellet magam küzdeni az Elnök Úrhoz aki egy számítógép 😄 Majd felvettem a szérumot és önmegsemmisítésre kért gép valóban megsemmisítette önmagát!

Most is tesla armorban vagyok jónak tûnik de még mindig nem az a hude nagy védelme van.

balee4
és vannak levonások is a sugárfertõzéstõl...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

RatBaG
ez csak egy concept art bazmeg...

Per Aspera Ad Inferi.

offkorzreg
naigen.ez is feltûnt

REPS0L
hát a hajóra átvezetõ híd túloldalán lévõ épület is sokkal magasabb, mint a játékban lévõ 3 emelet 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

offkorzreg
nemtom,de nincs letörve itt az orr rész:C

REPS0L

RatBaG
akkor a legérdemesebb leállni a main questekkel, miután bejutottál a citadelbe/megkapod a képzést power armorhoz/ megjelennek az enclave-esek, és lehet menni felfedezni...

Per Aspera Ad Inferi.

Calver
nagyobb felbontású akad valahol?

"The trees move. Do you not see it?"

Prince23
Gyönyörû😊
amolyan pittsburgh színvilág is felfedezhetõ.

REPS0L
ez Rivet városa, a kép festve van

Prince23
Bazz, ez mi? hol?

REPS0L

Jó ez a cikk az SG-n de valaki írjon már aki végig tolta a kiegészítõt.
És fõleg hogy mindez a magyar hivatalos verzióra hogy csúszik fel pontosan.
grebber
Azta valami rohadt rövid a fõszál gyorsan le is állok vele nehogy hirtelen vége legyen.
Bár elejétõl kezdve nem lehetne csak erre menni hogy az ember csak ezt csinálja mert alacsony szinten esélytelen lenne!

Most jöhet a töménytelen bolyongás térkép felderítse.

remus500
Hali ! Végigtoltam a játék fõszálát ,de alig fedeztem fel még valamit . Nincs hozzá valami patch vagy valami hogy tovább bírjam játtszani ??? Mert még van 1 csomó mellékküldetésem , meg akarok még szinteket lépni,. Valaki Segítsen 😄

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

REPS0L
:o

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Prince23
offkorzreg
nem,hát igazából plazmafegyóval,meg energiafegyókkal tolom,idõnként small guns még,big gun utálom.és azért kellene az a ruha,hogy kicsit dobjon még a skillemen,meg hát ha már olyan ruha van rajtam akkor legyen valami képessége is.😮

persil
Ha small guns-al nyomod a játékot, akkor pikk-pakk 100as lesz a skilled, a felett meg nincs értelme, nem is méri.
Persze, ha mondjuk big gun-os vagy, és mellé +10 small, akkor annyival is jobb a kari, de szerintem nem oszt vagy szoroz sokat a +skill egy tárgyon.(sajna :/ )

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

persil
Tele van a játék ilyen finom kis robbanásokkal, szerintem direkt 😄

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

persil
Az egész játék washingtonban játszódik.. 😊
Amúgy oda mész ahova akarsz, olyan szinten, amikor akarsz. Ha nehéznek érzed, akkor majd csak késõbb mész oda.

offkorzreg
hát jó akkor nézelõdök itt ott még majd