Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kéne, pár spéci fegyvert szereznem még. Most nem az UFO fegyverre gondolok. Úgy hallottam van spéci AK valahol. Annak örülnék, vagy egy komolyabb sniper fegyvernek. Átlagos snipert is ritkán találok ezért mindig csak félig kifogástalan a fegyver.
Asszem a Mason Dixon Salvage-nél lelõttem egy fószert. Annak volt más nevû sniperre, de azt beépítettem véletlenül. 😊 De ránézésre nem adott semmi extrát, úgyhogy annyira nem estem kétségbe.

sz4bolcs
Én meg mindig éjszaka járkálok, mert a monitoromra süt a nap. xD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Úgy látszik sokat drogozol. 😊
Persze én is néha hozzá nyúlok pár serkentõhöz. Én vettem a Megaton szállásomba egy tudományos labort(meg már szinte minden cuccot). Azzal mindig kitisztítom magam. Általában haza is szoktam menni alukálni. (Meg a cuccokat rendbe rakni, javítgatni, barkácsolni.) Éjszaka ritkán járkálok, fõleg azért mert alig látok valamit. A világítás a kinti terepen nem sokat ér.

Mike at home
felejtsd már el azt a rohadt xp-t

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
akkor van child at heart perked
különben nem tudsz velük kereskedni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

grebber
Egyébként az mitõl függ hogy a szupermutánsok (de szerintem bármi más lénynél is ) kinyirásáért mennyi XP-t kapunk?

Mert pl amikor 4-esével jönnek a mutánsok akkor ha kinyirom mindent van amelyikért 13-at ad van amelyikért 15 van 33 és 72 is.

Next PC upgrade: 2022

Ki lehet dumálni mindent, engem elõbb engedtek be gyereket táborába, minthogy kiszabadítottam volna a rabszolgákat. Meg lehet velük kereskedni, mondjuk lehet nem engednek tovább, azzal nem foglalkoztam, mert nem akartam sietni a fõküldivel.

Mike at home
tényleg Calver, ha az ember gonosz, és esze ágában sincs kiszabadítani a kölyköket, sõt összefogdos akit lehet rabszolgának, akkor hogy jut el vault 87-be?

Mike at home
minden nagyobb településen van orvos

kikix12
Hol lehet orvost találni? Függõ vok folyamatosan homályosodik a kép meg megy le a HP-m. 😞

PSN ID: csizmaziakiki

jha kb... -.-
de most nézem hogy ez a kis plus amit adnak még a full játék mellé csak angolul van...az meg nem fajin,mert minden rohadt kis apróságot érteni akarok!Sajnos a nyelvi szinten emiatt közbe szól, szal várunk még. 😊
Mike at home
simán átengednek, ha megteszed amit kérnek

remus500
aha, de én abba a barlangba ahol a gyerekek voltak én úgy mentem át a kapun, amit õriz a kiscsaj, hogy átrepültem kóddal rajta. És bementem a szörnyekhez a barlangba ! Nem ez lenne esetleg a baja ,?? MErt így valószínûleg megszakítottam a játékmenetet . De ha nem repülök át rajta , akkor hogy tudok átmenni a kapun ahol a gyerekek vannak???

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

jam amúgy azt elfelejtettem mondani hogy nem csak az az egy ÉTEK van a pályán de a másikra nem emlékszem már pontosan hogy hol van...de valahol írta valamelyik NPc hogy "õk is azért mennek" ide meg oda. 😊
Remus,nem tudom.Nekem Flawes hoztaki,azóta se bánom hogy ö volt mer visza tér a vége felé és miszlikbe szagat nekem mindenkit 😄DDDDDDDDDD
Mike at home
ha jól tudom, pár nap múlva lenyugszanak

grebber
Pff 22 óra alatt nagynehezen összegyûjtöttem koszos 4000-et elhiheted nem ilyen szarságokra fogom költeni.
A kérdésem továbbra is fennáll.Visszamehetek-e még oda anélkül hogy ki akarnának nyirni?

remus500
Nemtudjátok ott hogyan kell bejutni az ajtón , vagy azt az ÉTEK -et hol találom meg???

Mike at home
500 kupakért beenged

grebber
Fõküldiben mennék a Vault 87-be de a kis csíra gyerek nem enged be csak ha visszaviszem neki a haverjait Paradise Fallsból.
Ott meg nem enged be a csávó csak ha rabszolgává teszek pár embert.

Ha ezeket az embereket elkábítom a kapott fegyverrel és rájuk teszem a nyakörvet (akkor ugye rám támad mindenki) utánna ha teljesítem a küldetést ha visszamegyek ezekre a helyekre akkor is szétfog lõni mindenki vagy "elfelejtik" ??

remus500
Hali ! Elakadtam. Az a küldetésem van amikor meg kell szereznem az ÉTEK - nevû valamit ! Benn vagyok a 87 es menedékbe de nem találom. Eljutottam abba a vegyi kamrába ahol 100 felett van a radioaktív sugárzás., de itt sem találtam meg. Hol kell keresnem ?

be lehet csalni a gaméba a nagyobb tárat, távcsövet, stb?
tud valaki hozzá kódot?
A szükséges installációk megtettem, csak nem találok semmi ilyet sem.

Köszönöm:
Bea

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

persil
Megnéztem neked 😊

A media szárnyban, felmész egy emeletet és a térképen legfelül (észak) jobbra található teremben van. Drótkerítéssel van a szoba elbarrikádozva.
Egy metal box-ot keress, de a neve "Restoration Supply" .
Remélem segítettem.

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

kikix12
Hol van doktor?

PSN ID: csizmaziakiki

Fenrir
Van egy lezuhant ufó a játékban, onnan lehet szedni a legtáposabb fegyvert a hullától 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha a bannerban a térképet megnyitod és megkeresed középen felül az MDPl-13 Powerstation-t és a játékban attól kicsit északra vándorolsz akkor pont belefutsz a roncsba. Ráadásul ha elérsz a közelébe egy bizonyos pontig akkor egy rádiójelet is be lehet tõle fogni amivel könnyebben odatalálsz.

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
Az "ingyen" azért túlzás.

v150r
az az operation anchorage nevû pár órás "kiegészítõ", ami ingyen jár minden fallout 3 tulajnak.

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

8398 sorszámú írás a fórumon.... AZIS hol a búbánatos pöcsömbe van komolyan...kb 9 nap játék idõt nyomtam már vele...de itt visza fele haladva fórumon mindig van valami új MEGÕRÜLÖK! 😄
UFO???? MEG IONÁGYÚ???? ez melyik játék..létezik hogy ennyi helyen nem jártam még a játékba???????????????
RatBaG
tényleg tiszta blöff, most hogy mondod 😄DD
egyébként eddig nem foglalkoztatott, úgyse láttam belsõ nézetbõl. na majd túrok valamit, az összes göncbõl el van rakva egy példány 😛

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
ilyen séróhoz lehet túlzás lenne egy las paul. whiskey helyett meg inkább vmi jó kis sötétben világítós tablettás bor <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Mike at home
azaz, a páncélszekrényben van

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
elég csak a -250-es evil és már jönnek a regulatorok
1 jó ember megölése pedig -100 karma

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

köszi srácok..de a könyvtárat többször is átfésültem, bár amennyi szekrény, asztal van a könyvtárban, tuti azt az egyet hagytam ki😞..az írnoknõ kifejezetten a restauráló labort említi,ilyen haelységet sem a nagy, sem a helyi térkép nem jelöli, a könyvtár minden zugát bejártam szászor is..
Mike at home
hozzá nem õk jönnek

Mike at home
elég nagy hülye vagy, hogy hagytad kinyirni, még jó, hogy lecsökkent a karmád, hiszen rossz voltál

Mike at home
de amikor már nem kell, leveheted

Mike at home
tényleg nem passzol hozzá, elsõ karim is így nézett ki mint vmi c***** (egybõl a Blöff jutott eszembe és Brad Pitt)

Calver
<#ejnye1>

"The trees move. Do you not see it?"

sz4bolcs
Les Paul gitár kéne a kezébe, a szájába egy szál Marlboro, ahogy látom, a whiskey nem hiányzik.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

MR ME
ezt jó h mondod, akkor lehet kiírtom õket (pont most járok arrafele 😄)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Calver
jaja, ha gonosz NPC-t ölsz meg, nem csökken a karmád. ha nagyon gonoszt (értsd: very evil karma), pl Paradise Falls lakosságát, akkor egyenesen nõ.

Talon zsoldosoknak van egy központja, ha ott rendet vágsz akkor elmaradozik a támadás. De mások azt mondták egy idõ után megint kezdõdik akkor is. Mondjuk engem már nem nagyon zavarnak a támadások 19-es szinten. Sõt mostanában én ütök rajtuk. 😊

persil
Én úgy emlékszem, hogy nem abban a könyvtárban van, amiben a bos-os csaj keresi a háború elõtti könyveket. Ha csinálod a fõszálat, akkor oda küldenek apád után😊
(persze, lehet, hogy szarul emlékszem 😛)

Egyébként valahol a könyvtár alján, ahol elzárt "páncélszekrények" vannak. Van egy doboz, asszem supply néven fut és abban van a tinta.
Gondolom Button Gwinnett-nek kell... 😄

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Fenrir
Karmát tudsz növelni ha egyházaknak adományozol meg a kéregetõknek adsz tisztított vizet, akkor nem lesznek ilyen problémák 😊

Btw a Függetlenségi Nyilatkozatot meg meg lehet szerezni simán Beszéddel is, én mindig így kaptam meg eddig.

Fenrir
Gondolom ez Tenpenny mûve, mondjuk õt már megöltem ezért nem értem, hogy miért jönnek egyfolytában 😊

MR ME
ezt énse értettem, sokat leöltem má és nem csökkent a karmám

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Berágtak rád, mert nem robbantottad fel Megatont. Ezért jönnek a Talon zsoldosok.

A vastintát a Robot elnök akarja a függetlenségi nyilatkozatért cserébe.

Üdv! Coradiel
Calver
Talon-os arcok leöléséért karmacsökkenés? max Regulator-okért, de azok meg akkor jönnek csak ha eleve a béka segge alatt van a karmád - és nem, nem fognak városlakók rád támadni attól h épp antikrisztust játszol.