Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asszem a Mason Dixon Salvage-nél lelõttem egy fószert. Annak volt más nevû sniperre, de azt beépítettem véletlenül. 😊 De ránézésre nem adott semmi extrát, úgyhogy annyira nem estem kétségbe.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Persze én is néha hozzá nyúlok pár serkentõhöz. Én vettem a Megaton szállásomba egy tudományos labort(meg már szinte minden cuccot). Azzal mindig kitisztítom magam. Általában haza is szoktam menni alukálni. (Meg a cuccokat rendbe rakni, javítgatni, barkácsolni.) Éjszaka ritkán járkálok, fõleg azért mert alig látok valamit. A világítás a kinti terepen nem sokat ér.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
különben nem tudsz velük kereskedni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mert pl amikor 4-esével jönnek a mutánsok akkor ha kinyirom mindent van amelyikért 13-at ad van amelyikért 15 van 33 és 72 is.
Next PC upgrade: 2022
PSN ID: csizmaziakiki
de most nézem hogy ez a kis plus amit adnak még a full játék mellé csak angolul van...az meg nem fajin,mert minden rohadt kis apróságot érteni akarok!Sajnos a nyelvi szinten emiatt közbe szól, szal várunk még. 😊
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
A kérdésem továbbra is fennáll.Visszamehetek-e még oda anélkül hogy ki akarnának nyirni?
Ott meg nem enged be a csávó csak ha rabszolgává teszek pár embert.
Ha ezeket az embereket elkábítom a kapott fegyverrel és rájuk teszem a nyakörvet (akkor ugye rám támad mindenki) utánna ha teljesítem a küldetést ha visszamegyek ezekre a helyekre akkor is szétfog lõni mindenki vagy "elfelejtik" ??
tud valaki hozzá kódot?
A szükséges installációk megtettem, csak nem találok semmi ilyet sem.
Köszönöm:
Bea
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
A media szárnyban, felmész egy emeletet és a térképen legfelül (észak) jobbra található teremben van. Drótkerítéssel van a szoba elbarrikádozva.
Egy metal box-ot keress, de a neve "Restoration Supply" .
Remélem segítettem.
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A halál csupán a kezdet...
kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu
egyébként eddig nem foglalkoztatott, úgyse láttam belsõ nézetbõl. na majd túrok valamit, az összes göncbõl el van rakva egy példány 😛
Per Aspera Ad Inferi.

Per Aspera Ad Inferi.
1 jó ember megölése pedig -100 karma
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"The trees move. Do you not see it?"
(persze, lehet, hogy szarul emlékszem 😛)
Egyébként valahol a könyvtár alján, ahol elzárt "páncélszekrények" vannak. Van egy doboz, asszem supply néven fut és abban van a tinta.
Gondolom Button Gwinnett-nek kell... 😄
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Btw a Függetlenségi Nyilatkozatot meg meg lehet szerezni simán Beszéddel is, én mindig így kaptam meg eddig.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Üdv! Coradiel