Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nem az Xp körül forog? Megnézném hogy hogy görcsölnéd végig a gamet ha a legelejétõl csak a fõszálra gyúrsz és kb 5-ös szintel 15-ös sebzésû kispuskával kellene hentelned a fõküldiért.

Next PC upgrade: 2022

Fenrir
Semmi, egy rádióüzenetet fogsz kapni majd a játékban meg egy helyet ahova menned kell, ennyi.

A halál csupán a kezdet...

offkorzreg
hát ez pont nem az xp körül forog ez a game,mint ahogy az Oblivion sem pl.meg a Bethesda többi játéka.valahogy elvagy tévedve.különben meg nemkell fosnod:|

grebber
Hát általában ezek a gamek xp körül forognak! És igen félek mivel a mellék küldik olyan kis xpket adnak hogy az félelmetes!

50 fölé már nem érdemes nyomni a silleket mert van 1 perk ami dupla skill pontot ad minden könyvre. Így ki lehet maxolni mindent.

offkorzreg
te tényleg xp buzi vagy:|
asszed nemfog maradni küldetés vagy bármi amivel tudsz majd 30ig menni?omg

grebber
Nem nézek meg innentõl kezdve semmit csak ha kijött a szintnövelõ mert addig csak kárba vesznek az értékes XP-k.

Sziasztok! Az Operation: Anchorage küldetéssorozatot hogy lehet elérni? Van valami szintkövetelmény vagy ilyesmi?
Ha nem lövöd agyon õket, nem hiszem 😄

MR ME
ohh thx

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Szerintetek ha felfedezek új helyeket, beszélgetek emberekkel (amikor még nem az a feladat), akkor az késõbb gond lehet, amikor a feladat miatt kell odamennem?

Fenrir

Fenrir
1. Zenegép arra jó, hogy hallgathass rádiót amikor otthon vagy, másra nem 😊
2. A kólaautomata az jó dolog mert ha berakod a kólákat hûlni és késõbb kiveszed õket akkor jéghideggé válnak és sokkal több hp-t gyógyítanak vissza. A sugárzással meg kár foglalkozni mert nem sokat fog rontani rajtad.
3. A robotnak idõre van szüksége, hogy a kondenzátorai feltöltõdjenek, amint megvannak újra ad vizet.
4. Teljesen mindegy mert a bólogatós figurákkal és a könyvekkel ha mindent összeszedsz az összes tulajdonságod közel 100-as lesz.

Egy jó tanács: egyik tulajdonságot se vidd 75 fölé szintlépéskor tanulással mert elég sok könyv szedhetõ össze és 100 fölött már nem számolja.

MR ME
én még csak 1 kib.szott bábút találtam, és kezd idegesíteni, sztem figyelmetlen vagyok, mert sok helyen jártam már, és pedig állt benézek mindenhova, de mégis...😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Szeretnék kérdezni pár dolgot !
Most kezdtem a Fallout 3-at 3 napja . Megaton-ba van egy házam és 1700 kupak-om . Tudnék venni zenegépet 700 kupakért amit nem tudom mire jó ?
A Nuka Cola automatának se tudom hogy mi az értelme ha sugárszenyezet cola-t ad meg ráadásul azt irja mindig után kell tölteni ?
A házi robotomnak lemerültek a kondenzátorai nem ad tiszta vizet , mit lehet vele kezdeni ? Hogy és mivel tudom utántölteni ?
Az elsõ betegszobám , munkaasztal , laboratorium felhasználására rájöttem de a többire nem .
Ja és egy másik kérdés hogy milyen tulajdonságu karakterrel érdemes kezdeni a játékot ? Orvos , robbantási szakértõ , számitogép zseni , erõs , okos , ügyes stb ?
Fenrir
Azt még várhatod egy ideig 😊

Egyszerûbb ha az alapjátékban mindent megnézel amit akarsz és majd a kiegészítõkkel növeled magad 20 fölé.

grebber
Na elértem a 20-as szintet.Most leálltam várom a 30-as szintre növelõ kieget!

Fenrir
Drágaszágaim 😊

Pimp my AK:

Még mindig a gránátozás a legnagyobb fun 😊

LOL sry eltévedtem. 😄

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

gyerekek ismer valaki a játékból olyat hogy a nuke colát meg lehet tisztitani és akkor sima cola lesz bellöl ??????????????,olvastam egy oldalom de szerintem kamu de tudni szeretném hogy igaz vagy nem, ja és valami helyt is emlitet de nem vagyok biztos benne azzem a "nuke cole camp" de nem vagyok benne biztos de hálás lennék ha valakinek lenne eröl infoja vagy valami tapasztalat szóval meglehet tisztitani a colát????????????????????

Hali! Az volna a kérdésem, hogy hetvenezer forintból milyen AMD-s összeállítást javasoltok ami klasszul összeillik? Csak proci meg alaplap kell.

RatBaG
északon középen, satcom array akármennyi (a 3 antennás).
szintén itt lehet egy kisebb atomcsapást kérni a környékre <#hehe>

(tegnap kimaxoltam a térképet, felfedeztem az összes helyet. ma még a maradék main questek és kész...)

Per Aspera Ad Inferi.

Én meg fertõzött vizet, már szépen fluoreszkálok a sötétben... <#vomit>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

sevendoor
én sört meg whiskyt. 😊 Kinek a pap, kinek a papné...........

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

koschwarz
<#vigyor2><#eljen>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

sevendoor
kösz, este kiprobálom

A különféle modok, amiket a neten találni, kompatibilisek a magyar verzióval is? Egy-két érdekesebbet, ami nem számít nálam csalásnak, kipróbálnék, mondjuk a fegyvermodokat pl.. esetleg egy magyar oldal, ami ezek használatával, telepítésével és ilyesmivel foglalkozik?

😊)) Te is kólát iszol Fallout3 közben?
(Ha van itthon, én is mindig szertartásosan kitöltök egy pohár habzó nuka kólát, amikor belépek...)

Csacsi
HTXBANPLS

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Mike at home
jaja, lövöldözés közben ne állj kocsi mellé, mögé meg pláne ne 😊))

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hát nemtom, én mindig a megatoni házban tartom, ehhez képest minpa mászkálok az egyik csatornában, erre hallom hogy nagy lihegés, nézem, hát dogmeat ott áll a csatorna közepén!
hát hiányzott apuci, kutyimutyi?! 😊

sosem találtam volna meg ha nekem kell megkeresni

feléleszteni a resurrect-tel lehet (ha jól írtam le a szót)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ne magadat teleportáld, hanem a kutyát magad elé a player.placeatme paranccsal

Az utolsó hegymászó állomás /rockbreaker's last gas/ fölötti sziklák legtetején lévõ viskóban van egy különleges mesterlövész puska.
A bannister erõd /fort bannister/ melleti kráterban a roncs teherautó mellett munició az idegen fegyverhez.
Hol van a lazuhant ufó?
Köszönöm
A pipák nem maadnak bent, az az indító hibája, de ettõl a mod még mûködik.

Ha modokat akarsz használni, töltsd le a Fallout Mod Manager-t és abból indítsd a programot. Sorba lehet rakni a modokoat vele,a betöltéshez, meg még egy halom plusz dolgot tud.

Sziasztok! Lenne 1 kérdésem. Nem tudja valaki hogy mitõl lehet az hogy nem tudok modokat használni? Nem számít hogy DLC vagy házilag gyártott mod. Mielõtt elindítom a játékot a modlistában kijelölöm hogy meik modokat indítsa el Ok-ot nyomok majd ha újra megnézem már kivette a pipákat és a játékban sem aktiválja a modokat. Mitõl lehet ez?
Hehe ez jó. 😄

hát...nem elég hogy rám robbant 2 napja Mocskos Boby fél autótelepe...olyan hirtelen meg nagyot hogy,1 összeszartam magamat,2 miután összeszartam magamat ebbõl következet hogy kapálóztam, 3 miután kapálóztam ezáltal a fél asztalt lesöpörtem,4 söprésközbe oldalba basztam a gépet és megint elveszett 4 óra mentés,5 biztos ami biztos miközben a bal lábammal bele dugtam a jobb kezemmel kiborítottam kolát ami egyenesen folyt a lakk fekete 22,5 colos Samsung TfT felé...melyet ilyettembe a közúti bírság chekjével itattam fel,és ezek után még a sok ugrálástól elszállt a szék alattam úgy hogy talpig kolába vinyogó hangon összeszarva magamat fetrengtem 10 percig a szoba közepén és végig csak az járt az eszembe hogy "Pedig ha lett volna V.A.T.S.-om....."
Komolyak ezek a robbanásukkor miniatûr atomrobbanást produkáló kocsik. 😊

Nem semmi balesetek lehettek a háború elõtti világ autópályáin. 😊
balee4
merre van ez? xD

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hát márpedig havernál kicseréltük a procit egy régebbire és azzal nem szaggatott.

envoka
Ezek meg vajon mit csinálhattak éppen...

http://sacred2.hu/

RatBaG
OMFG. FAIL.

Per Aspera Ad Inferi.

Fogd rá hogy te csináltad <#vigyor3>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

killecske
Keress egy képet róla!

grebber
Kaptam egy küldetést hogy készítsek képet a Lincoln emlékmûrõl!Na ezt hogy a fenébe?

Írtam korábban hogy add meg a kódját...
nem lehet feléleszteni ..én ugy tudom

sevendoor
De hogy élesszem fel?