Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
A halál csupán a kezdet...
asszed nemfog maradni küldetés vagy bármi amivel tudsz majd 30ig menni?omg
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
2. A kólaautomata az jó dolog mert ha berakod a kólákat hûlni és késõbb kiveszed õket akkor jéghideggé válnak és sokkal több hp-t gyógyítanak vissza. A sugárzással meg kár foglalkozni mert nem sokat fog rontani rajtad.
3. A robotnak idõre van szüksége, hogy a kondenzátorai feltöltõdjenek, amint megvannak újra ad vizet.
4. Teljesen mindegy mert a bólogatós figurákkal és a könyvekkel ha mindent összeszedsz az összes tulajdonságod közel 100-as lesz.
Egy jó tanács: egyik tulajdonságot se vidd 75 fölé szintlépéskor tanulással mert elég sok könyv szedhetõ össze és 100 fölött már nem számolja.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Most kezdtem a Fallout 3-at 3 napja . Megaton-ba van egy házam és 1700 kupak-om . Tudnék venni zenegépet 700 kupakért amit nem tudom mire jó ?
A Nuka Cola automatának se tudom hogy mi az értelme ha sugárszenyezet cola-t ad meg ráadásul azt irja mindig után kell tölteni ?
A házi robotomnak lemerültek a kondenzátorai nem ad tiszta vizet , mit lehet vele kezdeni ? Hogy és mivel tudom utántölteni ?
Az elsõ betegszobám , munkaasztal , laboratorium felhasználására rájöttem de a többire nem .
Ja és egy másik kérdés hogy milyen tulajdonságu karakterrel érdemes kezdeni a játékot ? Orvos , robbantási szakértõ , számitogép zseni , erõs , okos , ügyes stb ?
Egyszerûbb ha az alapjátékban mindent megnézel amit akarsz és majd a kiegészítõkkel növeled magad 20 fölé.
Pimp my AK:
Még mindig a gránátozás a legnagyobb fun 😊

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
szintén itt lehet egy kisebb atomcsapást kérni a környékre <#hehe>#hehe>
(tegnap kimaxoltam a térképet, felfedeztem az összes helyet. ma még a maradék main questek és kész...)
Per Aspera Ad Inferi.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
(Ha van itthon, én is mindig szertartásosan kitöltök egy pohár habzó nuka kólát, amikor belépek...)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
hát hiányzott apuci, kutyimutyi?! 😊
sosem találtam volna meg ha nekem kell megkeresni
feléleszteni a resurrect-tel lehet (ha jól írtam le a szót)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A bannister erõd /fort bannister/ melleti kráterban a roncs teherautó mellett munició az idegen fegyverhez.
Hol van a lazuhant ufó?
Ha modokat akarsz használni, töltsd le a Fallout Mod Manager-t és abból indítsd a programot. Sorba lehet rakni a modokoat vele,a betöltéshez, meg még egy halom plusz dolgot tud.
Nem semmi balesetek lehettek a háború elõtti világ autópályáin. 😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
a láthatatlan bár mûködés közben
találtam egy pár Megaton-ra valót 😊
nem nagyon látszik, de a bedeszkázott ajtó mögött egy gecinagy teddy bear van
ugyanitt sakk. természetesen a bábukat lenyúltam...
Per Aspera Ad Inferi.
Fogd rá hogy te csináltad <#vigyor3>#vigyor3>
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD