Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nekem alapból bInvalidateOlderFiles=1 van... na kiváncsi vagyok
amúgy is elég kicsike ez a 400 mega, nem?
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
lehet feleslegesen basztam el ra a pontot ;G
anti hero
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
practitioner of the forbidden arts of death
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
na de 101-be hogy lehet visza menni? illetve hol az a mocskos Android? 😄
*ti hány nuka cola quantumot találtatok összesen? fallout wikin azt írják, 93 van szétszórva, de pont az elõbb néztem rá, hogy nekem hány figyel a hûtõben, és 94 az eredmény... <#vigyor5>#vigyor5>
Per Aspera Ad Inferi.
illetve bal alul a "radaron" mióta játszok nem tudok rájönni hogy a kis teli és üres háromszögek a csík alatt mi az isten mutatnak....?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
...csak nem tudtam ellopni mert túl sokan figyeltek 😄
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
A halál csupán a kezdet...
ha annyira xp kell, játsz mmo-t a fallout mellett, és le van tudva a függõség 😄
Azért gyúrok xp-re mivel fostalicsa szinten csira páncélzatban jön a halálkarom csap kettõt azt sanyi nekem.Mondjuk most így 20-as szinten is fegyvercucc 100-on egyedül az idegen feygverrel tudom csak kinyirni de az még kb 5-6 lövésre jó azt kuka 😞
Többi fegyverem nem igen acélos 54-es sebzésûek nagyátlagba kinai rohampuska meg a dobtáras sörétes de mintha megsem érezné.
Next PC upgrade: 2022
Grebber mikor szintet lépsz van egy olyan választhato tulajdonság hogy S.P.E.C.I.A.L és ha azt választod akk ott majd egy pontot rakhatsz vmelyikre ezt 10szer csinálhatod meg !
Mert szintlépéseknél csak a harci fegyveres javítós stb dolgokra tudtam pontot adni.
Köszi!
Pl teszem azt megjelölöm hogy szerintem a RELEASED szó a helyes és tökmindegy hogy mit ir ki 1/8 vagy 4/8 ilyenkor egy SED vagy ED végzõdésû szóra nyomok.Van amikor eltalálom persze van amikor van ilyen 6 db akkor természetesen nem 😄
Szeretném a segitségeteket kérni : a Függetlenségi Nyilatkozatot kellene megfujni bennvagyok a helyemen asszem Cindy nek hivják a csajt vele is összespanoltam mondja hogy merre mennyünk mer õ már megheckelte a rendszert de jön a gond össz-vissz két ajto van amin tovább lehetne menni az egyiket egy gép vigyázza azt a saját bénaságombol nem tudom kinyitni mert nemtudom hogy kell kiválasztani a jelszot a másik ajto (archivum páncélszoba alagsor talán ) pedig kulcsos és nincs hozzá kulcsom igy elakadtam és már nagyon nem tudok mit kitalálni megprobáltam mindent ami eszembe jutott szal pls help valaki !
Bocs hogy hosszu lett és elõre is köszi a segitséget !
Normális -e, hogy a patch egyszerûen elindítja a gammát és nem ír ki semmi olyat, hogy "kész"?
Bár arra még nem igen jöttem rá hogy az erõmet hogy a fenébe tudom növelni 😞
Na téma lezárva részemrõl várom a broken steelt!.