Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pera
Haliho! A Deathclaw-ok merre tanyáznak? 18-a szintû vagyok, bejártam már a térkép kétharmad részét, de még egyel sem találkoztam. Kiváncsi vagyok már rájuk... Aztán majd menekülök :-)

MR ME
dettó

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

poppe
na? megvan a sor, amit át kéne írni? alulról keresd, bekezdésnél van...
nekem alapból bInvalidateOlderFiles=1 van... na kiváncsi vagyok
amúgy is elég kicsike ez a 400 mega, nem?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

emberek mondjatok meg, a COMMANDO perk az most mukodik avagy nem, vagy csak en nem erzem a hatasat, vagy mi van :G
lehet feleslegesen basztam el ra a pontot ;G

anti hero

Sir Quno Jedi
Van többször felvehetõ perk, ami a S.P.E.C.I.A.L. attribútumokat növeli, pl. az erõt. Én így toltam fel egy kicsit párat. Már csak azért kell, mert vannak perk-ek, amiknek a feltétele, hogy bizonyos értékeid minimum ennyi-, meg annyi legyenek és ha kezdettõl nem olyan karid van, fel sem tudnád venni õket, de így igen.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Az RPG nem az XP körül forog, az csak egy mérõszám. Akörül forog, hogy ki tudod e játszani a választott karakteredet az adott világban...

Nincs, ha úgy kezded a játékot, hogy fent van, ahogy kilépsz a Vault 101-bõl, jön az üzenet. Végig toltam úgy, hogy egyenesen oda mentem...

Frosty01
jó lenne ha én is visszajuthatnék 101be, mert otthagytam egy bólogatós figurát

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
ott van az a tudós aki megmondja neked hogy ki az. egyébként rivet város egyik tagja 😊

REPS0L
én úgy hallottam az egyik riven lakostól tegnap hogy a hajó letört orr-részében van.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

ÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez msot forduló pont az életembe ^.^
na de 101-be hogy lehet visza menni? illetve hol az a mocskos Android? 😄
RatBaG
ha üres, akkor olyan hely van a közelben, amit még nem fedeztél fel.

*ti hány nuka cola quantumot találtatok összesen? fallout wikin azt írják, 93 van szétszórva, de pont az elõbb néztem rá, hogy nekem hány figyel a hûtõben, és 94 az eredmény... <#vigyor5>

Per Aspera Ad Inferi.

101-be nem lehet vissza jutni?Csak mer bemegyek és a kis piros nyomik futkosnak csak be van zárva....
illetve bal alul a "radaron" mióta játszok nem tudok rájönni hogy a kis teli és üres háromszögek a csík alatt mi az isten mutatnak....?
MR ME
na majd írjátok le a tapasztalatokat 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

titty
Nem tudom, én is csak most akarom majd feltenni.

Fenrir
Eléggé szomorú vagyok...

A halál csupán a kezdet...

REPS0L
köszi
fpst mennyire bántja?

Ha felhagynál az xp szenvedéllyel még talán nyílpuskát is találnál amivel a halkarmokat nevetve ölöm 10es szinten.

titty
REPS0L
hmhm, akkor nemértem.

Fenrir
Ahhoz, hogy a mod menjen kell a peccs.

REPS0L
jelentem nem kell hozzá a legújabb peccs, tegnap láttam egy ilyen mod dobozt riven piacon 😊
...csak nem tudtam ellopni mert túl sokan figyeltek 😄

Fenrir
Katt

Amúgy nem lehetne ezeket kirakni végre a faq-ba?

offkorzreg
gondolom azt is a FalloutNexusról

Beszéltetek vmi fegyver mod-rol azt honnan lehet leszedni ?
Van 1 kis problémám az Operation DLC-vel. Több mint 2 órányi játék után sem kaptam meg a rádióüzenetet. Úgyhogy magamtól mentem el a metróállomásra. Párdolog szemetszúrt. 1. az outcast-ek nem beszéltek csak a szöveget láttam amit mondanak. 2. Gondolom valami bunkert kéne látnom az outcast outposton de csak nagy piros rombuszokban fehér felkiáltójeleket látok. Észrevettem 1 kapcsolót a levegõben amit sikerült ugrással elérnem. Bejutottam a bunkerba ahol néhy mûszeren a feketeruhás ipsén illetve a fent említett felkiáltójeleken kívül nem láttam semmit és bármerre léptem a karim elkezdett zuhanni majd kis idõ mulva visszarakott a helyemre de megint leestem ha mozogtam. Akartam képet felrakni hogy lássátok is de még photoshoppal sem tudtam a screenshotot úgy lekicsinyíteni hogy látható legyen és beleférjen a 20kbyte-ba.<#szomoru1> Egyébként minden más mod amit FalloutNexusról szedek jól mûködik. Volt már valakinek ien problémája? Hogy lehet megoldani?
Frosty01
talán haladj el addig hogy összeszeded a tesla armort, aztán már talán nem kennek ki a falra. egyébként a sok xp-vel nem érsz szart se egy idõ után mint mondták 😊
ha annyira xp kell, játsz mmo-t a fallout mellett, és le van tudva a függõség 😄

megmondom tudod azok a skillek amiröl te beszélsz és vannak az a special ami befojásolja a te karik luckját és hogy menyit birsz el cuccokban(de van perk amivel muvelheto)na mindegy az a specialt vagy bologato babával tudod novelni(de csak egyel )és van egy perk amivel növelhetek asszem a vas ököl és igy fel lehet növelni maxra

grebber
Már leírta én is barangolok meg csinálom a mellékküldiket.Fõszálat kíváncsiságból befejeztem már,de visszatöltöttem egy régebbi mentést és most csak felfedezek meg mellék küldetéseket csinálgatok.
Azért gyúrok xp-re mivel fostalicsa szinten csira páncélzatban jön a halálkarom csap kettõt azt sanyi nekem.Mondjuk most így 20-as szinten is fegyvercucc 100-on egyedül az idegen feygverrel tudom csak kinyirni de az még kb 5-6 lövésre jó azt kuka 😞

Többi fegyverem nem igen acélos 54-es sebzésûek nagyátlagba kinai rohampuska meg a dobtáras sörétes de mintha megsem érezné.

Next PC upgrade: 2022

Már ma nem akartam visszalépni mert egész nap játszottam de gondoltam megprobálom már és másodszorra sikerült tökboldogvagyok 😄
Grebber mikor szintet lépsz van egy olyan választhato tulajdonság hogy S.P.E.C.I.A.L és ha azt választod akk ott majd egy pontot rakhatsz vmelyikre ezt 10szer csinálhatod meg !
REPS0L
melyik? 😊

grebber
Amúgy komolyan az erõ, tudomány ,intelligencia stb tulajdonságokat hogyan lehet növelni?35 óra játék után sem sikerült rájönnöm.
Mert szintlépéseknél csak a harci fegyveres javítós stb dolgokra tudtam pontot adni.

Quicksave-val szoktam a hasonlo problémákat orvosolni én is de ennél legalább 30p et szenvedtem és semmi nagyon sok lehetõség van mert nekem ehhez a képességem nagyon alacsony a 25öt is ugy érem el hogy felvettem egy Lesko laborköpenyét ami ad +10et 😄 na de mind1 akkor nincs más hátra mint elõre probálkozom tovább hátha eltalálom ...
Köszi!
én azt mondom hogy aki fallout 3ik az ha a fõszálat akatja csak megcsinálni akkor is kell barangolni de mivel ez a rpg és NEM FPS ezért alap hogy szeretni kell a baranagolás és a felfedezösdi gebber én azt mondom hogy van élet a main questeken túl és ha csak az a main küldetéséket akarod meg csinálni akkor ez nem neked való játék ennek a játéknak az a lényege hogy járkálj és gyújts xp de nem szabad csak az xp-re hajtani mert igy elsiklasz a játék fontosabb dolgain pl:a fegyver gyüjtés a karri maxolása és a barátságok ki épitésén mit a pf nél

grebber
Én úgy vettem észre ez a hekkelés nem egy nagy ördöngösség mivel az eltalált betûk nem öszevissza vannak (mivel úgy kurvanehéz lenne).Lehet most a lámaságom derül ki deén ezzel a módszerrel csomó kódot "feltörtem"

Pl teszem azt megjelölöm hogy szerintem a RELEASED szó a helyes és tökmindegy hogy mit ir ki 1/8 vagy 4/8 ilyenkor egy SED vagy ED végzõdésû szóra nyomok.Van amikor eltalálom persze van amikor van ilyen 6 db akkor természetesen nem 😄

titty
Sziasztok! ez a HD textúra csomag jó a magyar verzióhoz is, nem rak hozzá semmi extrát amitõl esetleg el rontaná.

offkorzreg
vagy csak kilépsz mikor már csak 1 lehetõség van,visszalépsz és tovább nyomod.pár perc alatt megvan hackelve.van mikor pár másodperc

grebber
A kodos terminálom elõtt ajánlatos a quicksave.Ha nem találod el visszatöltöd a mentést.

Hello!
Szeretném a segitségeteket kérni : a Függetlenségi Nyilatkozatot kellene megfujni bennvagyok a helyemen asszem Cindy nek hivják a csajt vele is összespanoltam mondja hogy merre mennyünk mer õ már megheckelte a rendszert de jön a gond össz-vissz két ajto van amin tovább lehetne menni az egyiket egy gép vigyázza azt a saját bénaságombol nem tudom kinyitni mert nemtudom hogy kell kiválasztani a jelszot a másik ajto (archivum páncélszoba alagsor talán ) pedig kulcsos és nincs hozzá kulcsom igy elakadtam és már nagyon nem tudok mit kitalálni megprobáltam mindent ami eszembe jutott szal pls help valaki !
Bocs hogy hosszu lett és elõre is köszi a segitséget !
Honnan lehet megtudni hogy melyik verzióm van?
Normális -e, hogy a patch egyszerûen elindítja a gammát és nem ír ki semmi olyat, hogy "kész"?
grebber
Én is sok mellékküldetést megcsinálok és felderitem az összes helyet.Csak nekem kell a sok xp ezért álltam le egybõl ahogy 20-as lettem szeretem ha sok dolog 100-as lesz.

Bár arra még nem igen jöttem rá hogy az erõmet hogy a fenébe tudom növelni 😞

offkorzreg
oké ahogy gondolod,de akkor neked sima fps-ek valóak,most mindenféle bántás nélkül:o

grebber
De ha valaki nem akar csak azért 150 órát bolyongani hogy felfedezzen mindent hanem csak a fõsztori érdekli akkor az úgy nehéz.
Na téma lezárva részemrõl várom a broken steelt!.

offkorzreg
sõt.az eléggé el csekélyül a többi mellet

offkorzreg
de te nem érted pajtás,ebben a játékban nem a fõ küldetés csak a lényeg 😮

grebber
De nemérted látom amit irtam.Ha az elejétõl csak a fõküldetésekre megyünk semmit másra az ég világon csak arra akkor az baszott nehéz mivel azokból az xp-kbõl kb a max a 7-es szint!

offkorzreg
éppen csak annyira kell fejlettnek lenned hogy ne legyél túl gyenge,ez kb lvl15 onnan már könnyû a játék,vannak skillek,perkek,jó fegyók.innentõl már nem számít semmit az xp és a level.a játékban nagyobb hangsúly van más dolgokon mint az xp és a level szinteken.: o

grebber
Merthogy fejtsd ki hátha megváltozik a véleményem!

offkorzreg
hülyeségeket beszélsz,:|

robotnyk
egyszerûen. azért hívják a fõszálat fõszálnak, mert csak azt követve is végig lehet vinni a játékot. -.-