Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én rá jöttem .
Más, nem találom a kutyámat még mindig. Hiába transportálom el magam a moveto paranccsal, elvisz a romokhoz vhová, de a kutya nincs ott. Hogyan kell feléleszteni? Esetleg elküldeni vhová? köszi.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
3 napja nem aluttam 20 percenként iszom a kávét....
szerintem veszek valami fullos narkót és belemászok a monitorba....
ugyanolyan szine volt, meg fehér teteje
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
http://news.softpedia.com/news/Games-for-Windows-LIVE-Update-Redistributable-2-0-97829.shtml
PSN ID: csizmaziakiki
Jármû nincs, csak a szétszórt roncsok, amik felrobbannak egy jól irányzott lövésre...
Robotot vehetsz a kóborló kereskedõtõl, összerakni nem tudsz.
csak úgy mászkálsz questelsz és meglesz mind^^
A robot gyárban, van egy szétszedett robi, azt ossze lehet valahogy rakni , hogy az én protectorom legyen?
milyen kuldetéssel lehet bejutni a brotherhoodhoz? a feka rádióssal már dumáltam de ott még nem akarnak barátkozni velem power armouros emberek.
+ szintén a második részben bárkivel tudtam kereskedni akivel beszéltem (volt egy trade gomb) itt csak azokkal lehet, ahol felajánlja?
PSN ID: csizmaziakiki
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
akkor mondjátok el a végét is, mert lehet végig sem játszom!
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Mire megtalálod rég elfelejted mit is rejtett az ajtó...<#wilting>#wilting>
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Per Aspera Ad Inferi.
oda fel tudsz tenni képeket
az öregasszony felé menet a folyóparton, csak menj egy szinttel feljebb, az úttól balra, ott találsz egy metróbejáratot
mert szimpla feltöltéssel az istennek se engedi csak a linkelést..
2 Enclave Vertibird repült el az egyik adótorony felett ahol az egyiket a mutánsok lerakétázták. Igazából a kép tárgya az a mutáns lett volna aki ezt tátott szájjal végignézte és nem vett észre 😊
Nos õ lenne az a gép lezuhanása után 😊
Õ ugyanitt millió darabban 😄

A halál csupán a kezdet...
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Per Aspera Ad Inferi.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Next PC upgrade: 2022
Azt, hogy meg e lehet oldani, békésen ezt a questet... háát van rá lehetõség, de lehet, hogy mégsem. Idõvel ki tudja mik történhetnek. 😊