Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt egy link amúgy rá: Shishkebab innen eltalálsz már 😉
ha tudsz angolul :o
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Youtubeon láttam olyan videókat amina csávó ilyen lángoló karddal megy azt hol lehet szerezni?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
kint grayditch-ben a házában voltál már?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
és csak egy ruhát meg municiót találtam
és a széfjét amit kinyitottam a kulccsal
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
hát nem erre számitottam .én arra számitottam hogy valami hihetelen erejö fegyverre számitottam vagy valami megoldásra a nukleális háború utáni állapotra ,de helyete .....na jo inkább nem mondok semit mert lelövöm a poén és akkor akik még nem értek oda nem lesz anyira izgalmas .de azért érdekes dolgok voltak ott
Én felraktam, mert tulajdonképp úgy frissíti a programot, hogy megnézi a fájlméreteket és ami egyezik a patchben megadottakkal, akkor azokat frissíti. A magyar verziónál a fallout.esm frissítésre kerül míg az .exe és .dll fájlok meg nem.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Ezek szerint eddig aki letöltötte annál mûködik a fordítás? Mert ha igen, akkor ennek örülök. Egy két elírást megint találtam a fordításban, így nem sokára szerintem lesz egy újabb, javított verzió.
#Grebber: Nincs 1.4.0.6ból magyar verzióhoz való, mert ugye abban a DLChez kapcsolódó javításokat csináltak, amiket pedig csak Live-al lehetne megszerezne legálisan és ugye Live támogatás nincs a magyar verzióban.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
ha igen akkor ne csodálkozz, csak a 3. dlc növelni a szinteket
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
S ha esetleg a többit lefordítod azt is megköszönjük.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Next PC upgrade: 2022
A "The Pitt" részt is lefogjátok fordítani?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A magyarítást jelenlegi formájában a magyar alapjátékkal mûködik rendesen, bár kipróbáltuk a lengyel-angol verzióval is de ott nem fognak megjelenni a hosszú õ betûk. Mivel az ördög soha nem alszik, jelezzétek ha valami hiba lenne benne. A használatához ajánlom a Fallout Mod Manager nevû progit, mert azzal szépen be lehet állítani a betöltési sorrendet.
Letölteni a Gamehunter oldaláról lehet, a Letöltések menüpont alól.
anti hero
Elakadtam a Mûszaki múzeumnál, nem tudom hol lehtne átmenni hogy eljussak az antenáért amit a Washington emlékmûhöz kel vinni. Nincs zárnyitás képzetségem ill.alacsony.Van valami megoldás?
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Lécci segítsetek!!!
Pedig nem is feltételeztem,hogy van jelentõsége ezeknek a tárgyaknak meg hangoknak.
Elõzõleg,mikor toltam a gammát még azt se vettem észre,hogy ezeket a tárgyakat lehet babrálni 😊
Na,de mind1 is,valóban nem bonyolult megoldottam.
Leírom a sorrendet,hátha hasznát veszi azért valaki:rádió,kancsó,törpe,kancsó,tégla,törpe,nukás üveg
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Egy kis segitséget szeretnék kérni, a fõszálon kivül már mindent megcsináltam az oasis quest kivételével és most ezt szeretném megcsinálni, de nem tudom, hogy hol lehet felvenni, elolvastam a faq-t de nem nagyon segitett
Elõre is köszi !
Kellemes husvétot!
g32g0
http://sacred2.hu/
Van a 112-es menedékben a szimulációs program.Mikor ezt a küldetést csinálom van benn egy öreg mammer,aki elárulja,hogy az elhagyatott házban van a vészkapcsoló,amivel ezt az álomvilágot ki lehet kapcsolni.
Ha bemegyek az elhagyatott házba,rögtön a földszinten a nappaliban az egyes tárgyakra,ha ráklikkelek más-más magasságú hangot adnak ki(kerti törpe,rádió,üres üveg).Valaki tudja a megfelelõ sorrendet vagy ne is kérdezzem mert ez csak egy szívatós rész a gammában és nincs is kapcsoló,ill. az ,hogy hangokat adnak ki a tárgyak nincs jelentõsége<#nemtudom>#nemtudom>
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
szeretném megragadni elsöként (de remélem nem utolsoként)az alkalmat hogy minden sg forumos társamnak sok boldog húsvétet kivámok .a lányoknak sok locsolot,a fiuknak pedig sok locsolást.szóval egy szó mint száz KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Üdv Mindenkinek!