Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor mér jelzi teleport helyszinnek a pitt?
Csak a romjait láthatod.

fehér házba hogy jutokbe?
Teppik Amon
úgy kel összerakni. Nemtom hol lehet találni hozzá konstrukciós leírást (schematic) 😊
itt egy link amúgy rá: Shishkebab innen eltalálsz már 😉
ha tudsz angolul :o

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Bocsi hogy túl késõn gondolkoztam de találtam egy titkos ajtót és azon be tudtam menni😄
Youtubeon láttam olyan videókat amina csávó ilyen lángoló karddal megy azt hol lehet szerezni?
Hali!Az androidot szeretném megekeresni és tudom hogy be kéne menni a törött hajórészbe de nincs 100 betörésem akkor esélyem sincs?
Ott bizony egy hihetetlen erejû fegyver van. Más kérdés hogy vannak korlátai.

Gideon Wieth
Nem ott volt. Az az ajtó elkerülte a figyelmem, én a ruhás cuccra gondoltam... sikerült megcsinálni. megtettem amiket a doki kért a gyereknek majd keresek új otthon ha elértem rivet Citybe. Most egyenlõre a fõ vonalon megyek /most voltam a galaxy radioban. azt megyek az emlékhelyre, majd végül rivetcitybe 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

nincsen ott a doki?
kint grayditch-ben a házában voltál már?

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Gideon Wieth
ott voltam
és csak egy ruhát meg municiót találtam
és a széfjét amit kinyitottam a kulccsal

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

link ha eljutsz dr.lesko laborjába (E) onnan már menni fog 😊

mellesleg a FAQ-ban minden benne van

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Gideon Wieth
tudnátok segíteni, hogy hol van a tûzhangyák fészke ??? Valamilyen M betüvelk ezdõdõ metróállomásban vagyok de ott már mindent megnéztem, azután meg már valamilyen templom jön...

gyerekek melyik az a küldetés amikor valakinek a haverjait kell megmentemi valamilyen tetön .elkell menni és megkell öket menteni a super mutánsoktol vagy miktöl ha valaki tudja hogy mi a küldetés neve és hol lehet felvenni a küldetés kérlek irjátok le köszi

gyerekek ma bejutottam a nation guard depotban lévö bunkerben .
hát nem erre számitottam .én arra számitottam hogy valami hihetelen erejö fegyverre számitottam vagy valami megoldásra a nukleális háború utáni állapotra ,de helyete .....na jo inkább nem mondok semit mert lelövöm a poén és akkor akik még nem értek oda nem lesz anyira izgalmas .de azért érdekes dolgok voltak ott

Piedon
Ha jól tudom akkor az 1.4.0.6ban van benne a The Pittben megkapható "achievement".
Én felraktam, mert tulajdonképp úgy frissíti a programot, hogy megnézi a fájlméreteket és ami egyezik a patchben megadottakkal, akkor azokat frissíti. A magyar verziónál a fallout.esm frissítésre kerül míg az .exe és .dll fájlok meg nem.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

grebber
Kiegek felrakásához kötelezõ felpatchelni?

Next PC upgrade: 2022

Piedon
Még nem tudom, hogy a "The Pitt" kieget is bevállalom-e. Segíteni már jelentkeztek, szóval az esély meg van rá.

Ezek szerint eddig aki letöltötte annál mûködik a fordítás? Mert ha igen, akkor ennek örülök. Egy két elírást megint találtam a fordításban, így nem sokára szerintem lesz egy újabb, javított verzió.

#Grebber: Nincs 1.4.0.6ból magyar verzióhoz való, mert ugye abban a DLChez kapcsolódó javításokat csináltak, amiket pedig csak Live-al lehetne megszerezne legálisan és ugye Live támogatás nincs a magyar verzióban.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

grebber
1.4.0.6 patchbõl van magyar verzióhoz való?

titty
Igen arra gondoltam hogy 20 fölé lehete menni.

lvl 20-as vagy?
ha igen akkor ne csodálkozz, csak a 3. dlc növelni a szinteket

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

titty
De mire adja itt az xp-ket, mert ha megölök valakit, vagy feltörök egy zárat arra nálam nem ad.

xblades
Ez érdekes mert én vagy két szintet is ugortam.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Kösz a forditást már vártam<#vigyor2>
S ha esetleg a többit lefordítod azt is megköszönjük.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

titty
Mosta akkor ebben (Operation Anchorage) lehet szintet lépni, vagy nem, mert én eddig még nem kaptam semmire xp-t.

Nagyon szépen köszönjük! Király vagy!

Seth
Pont úgy 😊

PSN ID.: Beegabor

grebber
Ezek a kiegek hogy is mûködnek kapunk majd egy rádiójelet ami oda vezet vagy hogy?

Encore
Tudja valaki hogy a 3. DLC pontosan mikor érkezik? Azt tudom, hogy áprilisban vagyis még ebben a hónapban, de mikor?
Doki17
Köszi, végigvittem és jól mûködik, egy-két helyen még láttam angol szöveget, de lehet hogy nálam volt a hiba.

A "The Pitt" részt is lefogjátok fordítani?

sevendoor
köszönjük

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Köszönjük <#worship>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Piedon
Nos, kedves Hölgyeim és Uraim! A Nyuszi meghozta az elsõ kiegészítõ nem hivatalos fordítását! Lehet köpködni (ezt mondjuk annyira nem szeretem), lehet magasztalni (ezt annál inkább<#vigyor>), és lehet véleményezni a magyarítást!
A magyarítást jelenlegi formájában a magyar alapjátékkal mûködik rendesen, bár kipróbáltuk a lengyel-angol verzióval is de ott nem fognak megjelenni a hosszú õ betûk. Mivel az ördög soha nem alszik, jelezzétek ha valami hiba lenne benne. A használatához ajánlom a Fallout Mod Manager nevû progit, mert azzal szépen be lehet állítani a betöltési sorrendet.
Letölteni a Gamehunter oldaláról lehet, a Letöltések menüpont alól.

a kiscsaj - aki valojaban a gonosz tudos- futyul egy dallamot, azt kell visszajatszani 😄DD

anti hero

Sziasztok!

Elakadtam a Mûszaki múzeumnál, nem tudom hol lehtne átmenni hogy eljussak az antenáért amit a Washington emlékmûhöz kel vinni. Nincs zárnyitás képzetségem ill.alacsony.Van valami megoldás?
Neten keress fallout 3 térképet,én csak simán odamentem,de elötte keresd fel a dickerson tabernacle chapel helyszínt ami egy romos kápolna,a térkép északi része felé van,a kápolnába lesz egy drifter nevû pali,azt nyírd ki,de valahogy úgy hogy leessen az emeletrõl mert ha fent hal meg akkor nem jó,mert nem lehet feljutni.Nekem szerncsére leesett a feje,és úgy eltudtam szedni a holodisket tõle amin az oázis kordinátája van,utána már látható lesz a térképén.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Sziasztok! Nekem lenne egy kis problémám a játékkal! Tört verzió van meg, de mikor elinditanám a játékot a következõ hiba üzenetet kapom:The ordinal 5360 could not be located in the dynamic link library xlive.dll
Lécci segítsetek!!!
svédcsepp
Aham,kösz
Pedig nem is feltételeztem,hogy van jelentõsége ezeknek a tárgyaknak meg hangoknak.
Elõzõleg,mikor toltam a gammát még azt se vettem észre,hogy ezeket a tárgyakat lehet babrálni 😊
Na,de mind1 is,valóban nem bonyolult megoldottam.
Leírom a sorrendet,hátha hasznát veszi azért valaki:rádió,kancsó,törpe,kancsó,tégla,törpe,nukás üveg

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Hello!
Egy kis segitséget szeretnék kérni, a fõszálon kivül már mindent megcsináltam az oasis quest kivételével és most ezt szeretném megcsinálni, de nem tudom, hogy hol lehet felvenni, elolvastam a faq-t de nem nagyon segitett
Elõre is köszi !
Kellemes husvétot!
g32g0
Nem értem hogy tudnak itt elakadni az emberek. 😄

envoka
A sorrendet ne kérdezd, szerintem véletlenszerû, mindenkinél más. Egyszer (vagy többször) már valaki leírt egy sorrendet, de az nálam nem volt jó. Próbálgatni kell. Ha a dallam után berregõ (vagy valami hasonló) hangot hallasz, elrontottad, kezd újra. Van hogy egy tárgyra kétszer is rá kell klikkelni. Segítség lehet, ha eljutsz egy darabig a helyes sorrendben, felírod azt. Nem olyan nehéz ez a feladvány, kb. 1 perc alatt megvolt.

http://sacred2.hu/

svédcsepp
Szevasztok

Van a 112-es menedékben a szimulációs program.Mikor ezt a küldetést csinálom van benn egy öreg mammer,aki elárulja,hogy az elhagyatott házban van a vészkapcsoló,amivel ezt az álomvilágot ki lehet kapcsolni.
Ha bemegyek az elhagyatott házba,rögtön a földszinten a nappaliban az egyes tárgyakra,ha ráklikkelek más-más magasságú hangot adnak ki(kerti törpe,rádió,üres üveg).Valaki tudja a megfelelõ sorrendet vagy ne is kérdezzem mert ez csak egy szívatós rész a gammában és nincs is kapcsoló,ill. az ,hogy hangokat adnak ki a tárgyak nincs jelentõsége<#nemtudom>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Nekem se mindenhol, de valahol már találkoztam ressel.

REPS0L
washington emlékmûben pl nem respawnoltak nekem.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

elnézést 2009.04.12-13.húsvét

2009. 12.04-05. húsvét
szeretném megragadni elsöként (de remélem nem utolsoként)az alkalmat hogy minden sg forumos társamnak sok boldog húsvétet kivámok .a lányoknak sok locsolot,a fiuknak pedig sok locsolást.szóval egy szó mint száz KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET

FragStaR
Ha véltelen eladtam vagy kidobtam valaholt a Mesmetron -t akkor van rá esetleg vmi konzolparancs hogy megtaláljam merre van ?

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

AnarchoiD
DLC kerdesem van, a 2 kieg ugy mukodik hogy jatszhato azonnal, vagy el kell jutni valamilyen szintre es azokra ahelyekre ahol " kezdodnek" ? 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

gabriel2007
Hali! Ezt ki ismeri ezt a kiegészítõt....: atomicwarfall3-ch.zip, vél-e-mény? stb...

Üdv Mindenkinek!

gabriel2007
Ja viszont ha Társ, akkor lasabban gyûlik a TP pont csak ha az utolsó lövéseket te viszed a célba bele esetleg, vagy ha hátvédnek tartod, akkor jó, vagy kézi fegyver....

Üdv Mindenkinek!