Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
warez -> eredeti áttérés hogy megy?
mentésekre gondolok, még csak a játék felénél járok, de holnap jön a ce verzióm. köszi, ha.
hogy mennyire fog tetszeni neked a történet alakulása az is csak tõled függ (nem akarok spoilerezni😊
@tomfucius: egy rádiójelet kell befognod amivel felveheted; több helyen is be lehet fogni pl: mall északkelet, pennsylvania avenue, vernom tér
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
elore is köszi
Rengeteg mellékküldit megcsináltam már amúgy 😊 /Rangers(kafa páncélt kaptam) Androidos (lézerstuki) meg csinálgatom ezt az utikalauzos könyvet meg a kisfiúnak is találtam otthon és ilyenek még 😊//// amúgy jó lesz majd a story ? mert ez a keresem aput egyenlõre nem mutat sehová 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Arra gondoltam, hogy mivel nagyon világos van a szobámban most, ezért néztem el valamit, de nem.😊
menj ki a barlangból és
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
A halál csupán a kezdet...
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
"The trees move. Do you not see it?"
Gabriel
Üdv Mindenkinek!
Jah meg még vmi: Operation: Anchorage-ba mit kapok ha összeszedem az összes táskát?
oda a fõszál visz csak el
oasisba meg csak egy kis vékony ösvény vezet fel, nem könnyû megtalálni
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Üdv Mindenkinek!
Jobban jársz ha a fõ vonal elejét csinálod meg, kb amíg a GNR rádió küldi lenne, itt érdemes ráhasalni a mellék küldik megoldására, ezzel erõsõdsz<#boxer>#boxer>, illetve érdemes a bábukat gyûjtõgetni, <#circling>#circling>mert akkor fölöslegesen nem osztasz pontokat, a bábu oszt neked, elég a maradékra rámenni. Ez után érdemes visszatérni a fõvonalra, majd letérni megint, mászkálni, de érdemes gyakran menteni, illetve egy-egy küldetés elkezdése esetén f5 gyors mentés csinálni, s vissza ...
Illetve Ötlet a HACKELÉSRE + Kép + Megoldás <#felkialtas>#felkialtas>
Plusz JELLEMZÕK és KÉPZETTSÉGEK 11 szinten, Most 13-n: Jellemzõk 8/8/7/6/7/7/6, Képzettség:34/45/60/63/64/45/57/80/54/68/100/29/34. Ha például javítani kell: fel lehet venni <#vigyor2>#vigyor2>karbantartó ruhát( de ezt is néha javítani kell) ez javítás+5 pont, betöréshez+5 pont, Sebész ruha hackeléshez tudomány+5 pont, orvosi+10 pont, Üzleti ruha, beszéd +5pont.
Érdemes ha mászkálás közben csupán a pénzért, mindent összeszedni az elején, késöbb csak az értékesebbeket, pl a ruhákat, amiket menet közben simán javítani ( nem kell ruhát cserélni) majd eladni, de néhányat érdemes megtartani, mert a saját dolgokat is javítja ha nincs hasonló, probálkozni kell....
Hackelésre: Hackelés segítség
Jellemzõk : jellemzõk 11
Képzettség 1 rész:
Képzettség 2rész:képzettség 2képzettség 1
Jó játékot ...
Illetve még ötletek: <#nezze>#nezze>
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1059230320&no=11674
Gabriel...
Üdv Mindenkinek!
http://fallout.wikia.com/wiki/Gatling_Laser_%28Fallout_3%29
Üdvi...
Üdv Mindenkinek!
Kérdés. Elkezdtem csinálni az androidos missziót. Nem kell segítség mert haladgatok csak kérdésem lenne... Melyiket érdemesebb teljesíteni ? Hagyni a droidot? vagy Visszavinni ? mit kapok Zimmertõl ha visszaviszem neki ? Azt mondta értékes cuccokat. Mit ért ez alatt ?
Engedd magad rábeszélni a Pitt-re is.
Nem az számít te mit lõsz hanem a karter skillje, nem egér célzásától függ.
mert egy kocka vagy egy noob vagy és éjel napal csak jászol ,
olyan vagy mint a south parkban a wowos résznél aza pali akki éjjel nappal csak játszik mert NINCS ÉLETE szóval
1. Lehet, de szerintem sok értelme nincs, hangulatosabb a VATS rendszer.
2-3.RPG-hez híven természetesen van fõszál és mellék küldetések. A fõszál elég rövid, úgyhogy nem ajánlatos csak azt tolni, mert hamar véget ér a játék. Mellék küldetésekbõl van egy rakás, meg sok bebarangolható terület. Azzal együtt ki lehet hozni sok-sok játékórát a game-ból.
3. Vannak fõ és mellék küldik is?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
1. Lehet úgy is harcolni hogy nem kell körökre osztva menni, vagy csak úgylehet harcolni?
2. milyen hosszú?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
<#vigyor2>#vigyor2>Még 1 kell még, és full... és 13-as szint, nem cél mindig a fõ vonal, sok jó dolog van szanaszét....: képek
figurák
szuper muti behe
A társ
A bosszú fegyvere
<#violent>#violent>stb...
Üdv Mindenkinek!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Tulajdonképpen, a #11724-es hozzászólásra értettem (azaz nem értettem 😄)... Végül is én tettem föl rosszul a kérdést, mert pontos(abb)an úgy lett volna: "Te mit értesz pitt alatt?" De totál mindegy, mert ahogy Megatonból - megatRon lett, úgy ferdült a Pip-Boy pitt-boy-já...
Én kérek elnézést, apró csipkelõdésnek szántam, hangyányi iróniával fûszerezve, de ez - mint sok egyéb már az életben - nem jött be...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Az ide vonatkozó rész: White House
Van egy hiba, amit kihasználva kijuthatsz a falak közül. Ezt be is mutatja egy filmecske.