Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha egyezik a verzió, akkor szerintem mennie kell
pedig underworld, a kórházban fekszik félholtan az egyik ágyon háttal neked..én is elmentem mellette párszor
zsirfecske
hali már kérdeztem de hátha most kapok rá választ:

warez -> eredeti áttérés hogy megy?

mentésekre gondolok, még csak a játék felénél járok, de holnap jön a ce verzióm. köszi, ha.

nincsen túlságosan messze a vége, bár ez attól függ milyen gyorsan haladsz
hogy mennyire fog tetszeni neked a történet alakulása az is csak tõled függ (nem akarok spoilerezni😊

@tomfucius: egy rádiójelet kell befognod amivel felveheted; több helyen is be lehet fogni pl: mall északkelet, pennsylvania avenue, vernom tér

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

gyerekek hogy lehet felvenni a reilly rangers küldetés probáltam underwordben de nem találtam semit szóval hol vsagy hogy lehet felvenni a küldetést .
elore is köszi

Gideon Wieth
Sziasztok. A fõszálban nekem most kéne tovább mennem Rivet Citybõl. onnan még messze a vég igaz ?
Rengeteg mellékküldit megcsináltam már amúgy 😊 /Rangers(kafa páncélt kaptam) Androidos (lézerstuki) meg csinálgatom ezt az utikalauzos könyvet meg a kisfiúnak is találtam otthon és ilyenek még 😊//// amúgy jó lesz majd a story ? mert ez a keresem aput egyenlõre nem mutat sehová 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

lalakov
Na erre sosem gondoltam volna😊))). Köszi.😊
Arra gondoltam, hogy mivel nagyon világos van a szobámban most, ezért néztem el valamit, de nem.😊
itt elõször én is keményen elakadtam 😄
menj ki a barlangból és

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
beszélj a fával középen

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

lalakov
Az Oázisban megcsináltam egy szertartást, aztán bekerültem egy kulccsal bezárt ajtó mögé. Bementem a barlangba, de nincs tovább út; térkép mutatja, hogy lenne még hová menni, de egy párkányra kéne feljutni, ahová nem tudom, hogyan kéne. Vagy nem arra kell menni?
Köszi

Vagy használjon ki egy bugot. Vagy csak nekem sikerül néha falon keresztül kapcsolgatni dolgokat?

Fenrir
Kell hozzá az 5 holodisk.

A halál csupán a kezdet...

sziasztok 1 kis segítségre lenne szükségem,a nemzeti gárda fegyverraktárában,a bunker belépõ terminál kódját nem találom sehol,vki segítene?

vissza lehet majd menni..bár hogy ott lesz-e még..passz

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Gideon Wieth
köszi már látom :-) Vaultba már egyáltalán nem lehet majd visszamenni a bologató figuráért ? 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Fenrir

A halál csupán a kezdet...

Op.Anch az összes táska megtalálása ad egy perket, de ne kérdezd mit.😊

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Doki17
Ettõl féltem, és akkor csalással hogy lehet bejutni érte 😄

Calver
ha már elhagytad Raven Rock-ot, Energy Weapons bobblehead-et max csalással tudod megszerezni.

"The trees move. Do you not see it?"

gabriel2007
<#integet2> B.Figurák, Itt fent a térképen ( le is lehet tölteni Wiki )( ALL --> ok, ITEMS --> ok --> special és skills --> ok <#heureka>
Gabriel

Üdv Mindenkinek!

Doki17
Raven Rock-ba elfelejtettem felvenni az energiafegyveres bábut van még rá bármi esély hogy megtudjam szerezni?

Jah meg még vmi: Operation: Anchorage-ba mit kapok ha összeszedem az összes táskát?

Köszi

lalakov
Köszi.😊)
raven rock-ba sehogy
oda a fõszál visz csak el

oasisba meg csak egy kis vékony ösvény vezet fel, nem könnyû megtalálni

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

lalakov
Raven Rock-ba és Oazis-ba hogyan lehet eljutni? Ott voltam mellettük, a térkép jelzett, de nem tudtam megközelíteni egyiket sem a szikláktól. Valami rejtett bejáratuk van?
...Hát ez a Little Lamplight hatalmas volt - micsoda szövegük van ezeknek a kis kölyköknek! Csak úgy röpködtek a fuck-ok a levegõben. A polgármester kisfiú szövegét különösen élveztem. 😊) ...

Alapból a VATS ellen vagyok,amióta csak tudom,hogy hogy mûködik, ha nélküle jobban megy a játék,akkor nem fogom használni. 10 harcból 9-szer még csak eszembe sem jut megnyomni a betûjét.

Ismerjük egymást? Vagy 2 mondatom alapján megtudtál rólam mindent,mi? Ne legyél hülye. Az,hogy az ember egy egérrel tud célozni nem jelenti azt,hogy egész nap a gépe elõtt ül.

gabriel2007

Üdv Mindenkinek!

gabriel2007
Hali ! <#heureka>
Jobban jársz ha a fõ vonal elejét csinálod meg, kb amíg a GNR rádió küldi lenne, itt érdemes ráhasalni a mellék küldik megoldására, ezzel erõsõdsz<#boxer>, illetve érdemes a bábukat gyûjtõgetni, <#circling>mert akkor fölöslegesen nem osztasz pontokat, a bábu oszt neked, elég a maradékra rámenni. Ez után érdemes visszatérni a fõvonalra, majd letérni megint, mászkálni, de érdemes gyakran menteni, illetve egy-egy küldetés elkezdése esetén f5 gyors mentés csinálni, s vissza ...
Illetve Ötlet a HACKELÉSRE + Kép + Megoldás <#felkialtas>
Plusz JELLEMZÕK és KÉPZETTSÉGEK 11 szinten, Most 13-n: Jellemzõk 8/8/7/6/7/7/6, Képzettség:34/45/60/63/64/45/57/80/54/68/100/29/34. Ha például javítani kell: fel lehet venni <#vigyor2>karbantartó ruhát( de ezt is néha javítani kell) ez javítás+5 pont, betöréshez+5 pont, Sebész ruha hackeléshez tudomány+5 pont, orvosi+10 pont, Üzleti ruha, beszéd +5pont.
Érdemes ha mászkálás közben csupán a pénzért, mindent összeszedni az elején, késöbb csak az értékesebbeket, pl a ruhákat, amiket menet közben simán javítani ( nem kell ruhát cserélni) majd eladni, de néhányat érdemes megtartani, mert a saját dolgokat is javítja ha nincs hasonló, probálkozni kell....
Hackelésre: Hackelés segítség
Jellemzõk : jellemzõk 11
Képzettség 1 rész:
Képzettség 2rész:képzettség 2képzettség 1
Jó játékot ...
Illetve még ötletek: <#nezze>
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1059230320&no=11674
Gabriel...

Üdv Mindenkinek!

gabriel2007
A Fegyver és hogy hol van, itt:
http://fallout.wikia.com/wiki/Gatling_Laser_%28Fallout_3%29
Üdvi...

Üdv Mindenkinek!

killecske
Én úgy csináltam. hogy elõbb megmondtam a a droidnak, hogy droid ideadta jutalmát utána meg megmondtam, hogy megtaláltam és a másik oldaltól is megkaptam a jutalmat.

Gideon Wieth
Am tök jó megszereztem Lincoln puskáját. 😄 Azt hittem meghalok amikor megláttam 😄 Most megyek a függetlenségi nyilatkozatért. Meg útközben beugrom majd a rangerekért a hotelhez 😄

Kérdés. Elkezdtem csinálni az androidos missziót. Nem kell segítség mert haladgatok csak kérdésem lenne... Melyiket érdemesebb teljesíteni ? Hagyni a droidot? vagy Visszavinni ? mit kapok Zimmertõl ha visszaviszem neki ? Azt mondta értékes cuccokat. Mit ért ez alatt ?

Gideon Wieth
hol lehet ilyen bólogatós figurákat szerezni ?

Köszi a fordítást,nálam végig jól mûködött.
Engedd magad rábeszélni a Pitt-re is.
Te is érzed akkor a játék lényegét. Headshot egy RPG-be?
Nem az számít te mit lõsz hanem a karter skillje, nem egér célzásától függ.

tudod mért????????????????
mert egy kocka vagy egy noob vagy és éjel napal csak jászol ,
olyan vagy mint a south parkban a wowos résznél aza pali akki éjjel nappal csak játszik mert NINCS ÉLETE szóval

Miért ne lenne értelme? Az ember sokkal jobban tudhat heccsatokat osztani VATS nélkül,amikor sokan jönnek rá. Konzolon VATS nélkül szinte lehetetlen játszani, én PC-n alig használom.

lalakov
Nem tartok a fõszál felénél sem és már 75 órám van benne.
Hi
1. Lehet, de szerintem sok értelme nincs, hangulatosabb a VATS rendszer.
2-3.RPG-hez híven természetesen van fõszál és mellék küldetések. A fõszál elég rövid, úgyhogy nem ajánlatos csak azt tolni, mert hamar véget ér a játék. Mellék küldetésekbõl van egy rakás, meg sok bebarangolható terület. Azzal együtt ki lehet hozni sok-sok játékórát a game-ból.

KaszaN
(hopp)
3. Vannak fõ és mellék küldik is?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

KaszaN
Szevasztok még nincs meg a játék de nagyon tetszik és kérdeznék pár dolgot.
1. Lehet úgy is harcolni hogy nem kell körökre osztva menni, vagy csak úgylehet harcolni?
2. milyen hosszú?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

hali melyik az a bosszú fegyvere? nem ismerem föl a képröl

gabriel2007
Hali Mindenkinek!
<#vigyor2>Még 1 kell még, és full... és 13-as szint, nem cél mindig a fõ vonal, sok jó dolog van szanaszét....: képek
figurák
szuper muti behe
A társ
A bosszú fegyvere
<#violent>stb...

Üdv Mindenkinek!

pip-boy - stats - general

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Gideon Wieth
Hol láthatom hogy mennyi a karmám ?? mert azt mindig látom h emelkedik-e vagy csökken, de sose látom hogy is állok vele..

Jaja a 2. DLC, ebben képben vagyok (ám, csak az alap játékban lévõ helyszín a White House).
Tulajdonképpen, a #11724-es hozzászólásra értettem (azaz nem értettem 😄)... Végül is én tettem föl rosszul a kérdést, mert pontos(abb)an úgy lett volna: "Te mit értesz pitt alatt?" De totál mindegy, mert ahogy Megatonból - megatRon lett, úgy ferdült a Pip-Boy pitt-boy-já...

Én kérek elnézést, apró csipkelõdésnek szántam, hangyányi iróniával fûszerezve, de ez - mint sok egyéb már az életben - nem jött be...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Csak azt nem értem, mi az a PITT?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

F.A.Q. a barátod! <#nevetes1>
Az ide vonatkozó rész: White House
Van egy hiba, amit kihasználva kijuthatsz a falak közül. Ezt be is mutatja egy filmecske.