Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabriel2007
<#hamm>Hali ! Bábuk itt fent a térképen ( ITTEMS -- Special, Skills )
<#wow1>Ötlet - SEGÍTSÉG azaz TÁRS a küldetésben, ha jól emlékszem A Történelmi múzeumban, ( ahol Clara van ) vele szemben a pultosnak van egy csoldosa alkunélkül 2000 ért megvehetõ<#nezze>, és elkisér, de jó ha felszereled olyan cucokkal mint amiben magad mászkálsz és páncéllal.<#violent>
Az is jó ha minden küldetésben gyakran használsz normál mentés , és gyors mentést, s vissza töltést ha nem sikerül valami.<#heureka>
Illetve a pénz is vissza szerezhetõ, ha 100 as a feltörés.
TIP: 0 (nem numerikus ) kurzornál bal alul beírni: tmm 1 = Minden térképjel ok, tcl = falon át, (enter) visszavonás újra baír, stb...<#circling>
Gábriel

Üdv Mindenkinek!

Zárt helyeken is resselni szoktak, legalábbis úgy emlékszem. Persze vannak kivételek, a neves NPCk ha halottak akkor azok is maradnak. 😄

A wikia azt írja az ellenfelek respawn-olódásáról, hogy a szabad ég alatti helyeken újragenerálódnak az ellenfelek kb. 3 nap után, viszont a zárt helyeken nem (mi számít zárt helynek? aminek külön Local Map-je van a PipBoy-on?)
Tud errõl valaki tapasztalt harcos mondani valamit? Le kell mennem mostanában megint olyan metróalagutakba, amiket egyszer már kipucoltam, és nem tudom, mire számítsak, de általában sem találok adatokat a respawn-ról.

zsirfecske
én felfedtem a droidnak hogy ki õ, és beleegyeztem hogy kinyírom zimmert, de elõtte elmondtam neki is az igazat, mire odament a robothoz szájalni, na ekkor nyírtam ki a plazmapuskával.

2 reward + zimmer zsoldosa is loot, tehát ennél nincs jobb megoldás 😊

Én még nem csináltam meg ezt, direkt elkerültem Zimmert... De, ha elmondom az androidnak, hogy kicsoda, megkapom a megbízást, hogy likvidáljam Zimmert, majd elárulom Zimmernek, ki az android, majd lefuffantom, akkor 3 jutalmat zsebelek be? <#eplus2>

Még a Gothic 3-ból emléxem 1 küldetésre: Valami papírt vivõ orkot kellett átvezetni (vagy elvenni a tekercset) az emberek táborán. Mikor kiírta, hogy ez megvan, leütöttem az orkot elszedtem a papírját, mikor ébredezett és mielõtt rám támadt volna, kapott egy felejtõ varázslatot, én leadtam a papírt és mindkét helyrõl bevasaltam a jutalmat. <#nyes>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Ha megmondod kovácsolt barátodnak te vagy a tuti gyerek és senkinek nem mondasz semmit, aztán odamész Zimmer baráthoz és elmondod ki is az android. Megkapod mind a 2 jutalmat. De ez már párszor le volt írva, csak olvasni kéne.

Rivet City-ben vagyok a Mesterséges ember sztorit csinálom kinyomoztam hogy Harkness nevû biztonságiak fönöke az Android . Három lehetõség van a küldetés befejezésére . Megmondom Dr Zimmer-nek hogy Harkness az Android és cserébe kapok egy Különleges Reflexek nevü adotságot a VATS célzorendszeremhez . A második lehetõség megmondom Harkness-nek hogy õ az Android és nem mondom el Dr Zimmernek és karizmám nõ vagy ad egy felhatalmazást hogy kinyirjam Zimmert és ad egy szuper plamapuskát hozzá és ha kinyirom Zimmert nincs karizma veszteségem . A harmadik esetben meg a Victoria Watts nevû Android védõ társulat ( vasutársaság ) ügynöke által adott Android részeggységet odadom DR Zimmer-nek és azt mondom hogy az Android halott . Hol van ennek az Android védõ társaságnak a székhelye ? Lehet õket a késöbbiekben valamire használni ( küldetések , cuccok stb ) ? Melyik megoldás a legjobb a leghasznosabb három közül ?
Lesz ebbe valamikor valami gyorsabb járgány, vagy mindig csak gyalogolni meg ugrálgatni lehet egyik helyrõl a másikba?

steam, origin: ACE_hun

Van egy perk, ami ezt dobja. Ha kiválasztod, akkor a térképeden megjelenik a sheriffek fõhadiszállása. Az ujjakat a rosszfiúktól és lányoktól tudod elvenni, simán bent van az invetoriukban. Eladni pedig a fõhadiszálláson tudod egy ujj 10 kupak. Karmám meg általában jó. Még nem toltam gonoszként. 😄

A Water of Life küldetés után lehet a Vault 101 mellett felvenni rádió alapján.

nekem akkor jött ez a küldetés amikor a citadelában voltam elöször és a gyerek városon lehet áõtjutni .én akkor kaptam és utána csináltam meg de lehet hogy korábban is meglehet kapni .
ja és tök mind egy hogy milyen a karid meglesz a kuldi

svédcsepp
Szevasztok

Kéne egy kis help
Állítólag van egy olyan küldetés,ami visszavisz a 101es menedékbe
A küldetést kinél tudom felvenni, illetve ehhez milyen irányba kell vinni magát a történetet?

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

zsirfecske
http://fallout.wikia.com/wiki/Schematics

1 Schematic ---> 75% condition of your Repair skill
2 Schematics -> 100% condition of your Repair skill
3 Schematics -> 125% condition of your Repair skill (+25% Item HP)

ha az angol nyelv neked sem a barátod a lényeg hogy a fegyver állapota függ tõle a javítás képzettséged százalékában, illetve gránát/akna típusnál a kapott mennyiség nõ tõle.

ez a translation azért nem a legjobb navigátor 😊
"Just on the workbench as soon as you enter.
- Csak a munkapadot minél hamarabb be!"

és hogy milyen karmád van ?
ez egy küldetés ,és hogy tudod az ujjakat elvenni?

sziasztok!lenne egy kérdésem a házilag elkészithetö fegyverekel .lehet hogy már valaki kérdezte .szóval ha megveszem a tervrajzát akkor a fegyver erösebb lesz?ez azt jelenti hogy 3szor megveszem akkor 3szor erösebb lesz .

Viszont nekem az lenne a kérdésem, hogy nem találom azt a nõt, akinek a rosszfiúk ujjait lehet eladni. Az elsõ alkalommal, amikor oda kellett mennem, akkor kiszaladt a házból, én utána futottam és tudtam is vele beszélni, plusz ami ujj volt nálam eladtam. Azóta viszont már van több mint 50 és sehol sem találom. A fõhadiszállásukon mindenki azt mondja, hogy vele kell beszélnem, õ viszont sehol sincs. Valami ötlet?

Ha megcsináltad a "rájli" féle küldetést, akkor oda kell menned a végén. A csaj Underworld-ben fekszik a kórházbna, megkér, hogy menj el kiszabadítani a barátait, akik egy hotel tetején vannak elbarikádozva, mutánsoktól ostromolva. Elég kemény küzdelem lesz, arra készülj fel.

sevendoor
Google translate a barátod..........

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Ó köszi, ugyan nekem XP, de így már megtaláltam, az volt az egyetlen hely, ahol nem kerestem...

kingpython
Vistánál Dokumentumok felhasználó neved mygames-ben!

CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//

kingpython
Kösz de mivel nem tudok angolul nem sokat mond sajna

CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//

Nekem még nem mûködik a game,de a PROG.FILES/Bethesda/Fallout3/...SAVE- mappát keress

Hova menti a mentéseket ez a szar? Túlságosan teccik a játék és az a baj hogy most vizsgaidõszakom van és tanulni kéne, sza'l uninstallálnom kell hogy ne kísértsen az elindításra... Pedig még nagyon az elején vagyok és egyre jobb lesz. De nem akarom hogy levesszenek a mentések, merre vannak? Uninstallnál nem tudom hogy rákérdez-e (tudom hogy általában szokott) de nem akarok kockáztatni 😊

zsirfecske
ilyen kérdésekhez használjátok a wikit, pl. quantum:

http://fallout.wikia.com/wiki/Quantum

kingpython
Erre tud nekem valami választ adni?
A 3 helyszín közül hol lehet még viszonylag több Üveg Kvantum colát találni? ja és hogy Old Olney-ben hol van a szatocs mühely vagy mi mert ott egyet sem találtam csak egy csatornába lementem de ott sincs semmi?

Ó, nem tudom mit csinálta, hibás lett a spoiler, benne hagytam egy perjelet az elején.. bocsi bocso bocsi, ne olvassátok el, ha nem érdekel titeket, kérem javítsa valaki... <#phone>

Ennél az ajtónál ki is írja, hogy máshonnan lehet vezérelni.
[/spoiler] Az egész komplexumon át kell magad rágni, a depón vagy mi a neve (ahová innen a környékrõl tudsz bemenni, használd a pipboyon a helyi trérképet és a belsõ irodákon is, akkor feljutsz a magasabb szintekre. Az irodákból ha kilépsz majd a végén (fentebb két szinttel itt), onnan ide le is látsz ide. ott keress egy kapcsolót a falon, az nyitja ezt ki (fentrõl fogod is látni, mert villog majd a lámpa).
Ha kinyílt, bemehetsz, szemben a falon egy újabb kapcsoló, és lent ott vár a habzsi-döbzsi raktár, valamint egy újabb ajtó, aminek a kinyitásához kell a négy darab Keller holokazetta, vagy ha ez nincs meg, akkor az ottani terminál alá less be külsõ nézetben.. [/spoiler]
Ám ebben a játékban az a legszebb, ha felfedezel mindent. Szánj magadnak rá idõt, ha nem vagy türelmes, nem éled át azt a katarzist, a na végre ba..zameg effektust, amikor rájössz a dolgokra hosszas keresgélés után. Ez a játék bõven megér ennyi tiszteletet..

bocsi...azokkal kellett volna kezdenem😄 azért kösz i a választ skacok

For the greater good

Mike at home
meg a faq

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

A fenti térkép például.

sziasztok! létezik valamiféle segítség ahhoz, hogy a játékban hol vannak az összegyûjthetõ kis fallout bábuk?

For the greater good

kingpython
Sziasztok! Valaki tud abban segíteni hogy a 3 helyszín közül hol lehet még viszonylag több ûveg Kvantum colát találni? ja és hogy Old Olney-ben hol van mert ott egyet sem találtam?

Piedon:<#beka2><#nevetes1>

Mike at home
Geerrii! 😄

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

offkorzreg
értem,hát vanbenne valami,csakhát neked is könyebb volna ha volna segítséged,és hamarabb is kész volnál.meg akkor lenne mindenhez magyarítás,és ennek sokan örülnénk😊

A gyógyításnál jelenik meg. Csak rá kell kattintatni és már adja is a + képesség pontot. Érdemes azt a perket kérni, ahol minden könyv elolvasása +2 képesség pontot ad.

Hogy a genyába kell elolvasni a címmel rendelkezõ könyveket???

Minden képesség és fejlesztés jó valamire. Totálisan elrontani a játékot rossz "tápolással" szerintem lehetetlen.
Amit Gary is elmondott én is azt tudom mondani. Azt válaszd ami tetszik, amilyen szeretnél lenni egy ilyen világban. Ez mind igaz a felszerelésekre, küldetésekre, párbeszédekre. Ez az RPG lényege.
A játék meg nem nehéz, az elején kell csak kicsit vegetálni meg óvatosabbnak lenni, amíg az ember zöldfülû kint a pusztában.

Sziasztok!

a Ranger "bunkerbe" hogy lehet bejutni?
Rivettõl északra van, Capitol környékén.

Köszi:
Bea

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

hello gyerekek!!!ha többször veszem meg a tervrajzokat akkor erösebb lesz ??????ha 3szor veszem meg 3szor lesz erösebb?????

De, hogy "értelmes" választ is adjak:
Elõször vidd végig, ahogy akarod, másodszor már tudni fogod, Neked (a Te stílusodhoz, személyiségedhez, kísérletezõ kedvedhez) mire érdemes pontot tenni.

Én a tudományra tettem, perk-kel is. Toltam a lopakodás, tolvajlás, zárfeltörés, energiafegyverre és minden olyan perket fölvettem, ami a vats-ban segít. Fölvettem a magnumos idegent is, és néha igen csak áldottam, mert kihúzott a sz@rból. 😄

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

T'od, ez a szépsége az RPG-nek! Úgy alakítod a karakteredet, ahogy Te akarod. Mint az ÉLET, csak itt, ha elcsesztél valamit van korrigálási lehetõség! Fejlövés <#eplus2>

Az adotságokban érdemes-e felvenni a titokzatos idegen 44-es Magnummal VATS modban képzetséget ? Vagy ez nem olyan nagy szám ? Mert nekem még nem jelent meg a titokzatos idegen . A Keménység nevû adotság mennyire hasznos mert még nem probáltam . Valami olyasmit ir hogy csak 85%-os lesz a sebzés ha megküldenek valamivel , nemtudom mit értenek ez alatt ? Ha meglönek egy rakétavetõvel nem halok meg egybõl ??
Mik a játékban a legfontosabb képzetségek , alaptulajdonságok ki mit ajánl , mire hány pontot adjak és milyen adotságokat vegyek fel ?
Hi! Valaki segítsen már mit csináljak ha Mr.Crowley rám támadt én pedig kinyírtam, viszont a küldetésben még az szerepel hogy adjam át neki a megszerzett kulcsokat! A ghoul csávóról van szó aki felbérel h szerezzek meg neki 4 kulcsot és lõjem fejbe a tagokat!<#help><#wilting>
zsirfecske
firelance + alien cell random encounter-ben jön. legalábbis nekem úgy lett. van egy csomó hely ahol fixen random enc van elsõ alkalommal. nálam "anchorage memorial" elõtt volt lezuhant ufó, de a 20 lõszerbõl csak 17-et találtam meg úgy szétszóródott. ha elvetemült vagy töltögesd vissza ilyen fix helyek elõtti mentésbõl...

sevendoor
kicsit pontosabban lécci, megkeresném

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Szerintem mind láttunk már teltebb nyulat <#vigyor2> A legjobb az lenne, ha egy szerzõtõl származna mindegyik magyarítása, már ha persze belefér az idõdbe és a lelkesedésedbe.. 😊

Hát Fõnikém, úgy tûnik az exe-vel van a gond, megnéztem. Feltettem daemonT-t 4es verzióját, az már amúgy is kellett volna... Szóval ha valakinek lenne egy crack.exe-je elfekvõben és azt elküldené nekem, annak nagyon hálás lennék! (ha nagy a méret, akkor a http://www.toldacuccot.hu/ -n keresztül el tudja küldeni)
Elõre is köszönöm! Bár ha majd esetleg elindul majd a játék valamikor a gépemen, kíváncsi leszek, hogy mi nem fog majd mûködni, mert ahogy olvasom a fórumokat, eléggé sok a panaszos az apróbb bug-okra, de én optimista vagyok!<#vigyor2>

email címem: [email protected]

Piedon
#Mr. Twister: A jóval több mint száz kilómmal hülyén néznék ki nyuszijelmezben<#hehe><#idiota>

#offkorzreg: Mén nem tudom, hogy a The Pitt-et illetve a Broken Steelt lefordítom-e. Senki sem jelentkezett, hogy segíteni akarna, de jobb is, mert ahány ember, annyi féle fordítási stílus. Sajnos ez a hivatalos magyarításon is látszik, hogy több ember fordította (véleményem szerint). Így egyedül csináltam, egypár mondatnál kértem más fordító segítségét, mert nem voltam biztos abban a mondatban. Még egy hibajelentést várok egyik barátomtól aki a tesztelésben segít, aztán hadd szóljon! Szerintem hétvégén kint lesz a csapat honlapján illetve szerintem a Magyarítás Portálon is.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Király! Köszi! Jó lenne ha legkésõbb a nyuszi meghozná:-)