Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#wow1>#wow1>Ötlet - SEGÍTSÉG azaz TÁRS a küldetésben, ha jól emlékszem A Történelmi múzeumban, ( ahol Clara van ) vele szemben a pultosnak van egy csoldosa alkunélkül 2000 ért megvehetõ<#nezze>#nezze>, és elkisér, de jó ha felszereled olyan cucokkal mint amiben magad mászkálsz és páncéllal.<#violent>#violent>
Az is jó ha minden küldetésben gyakran használsz normál mentés , és gyors mentést, s vissza töltést ha nem sikerül valami.<#heureka>#heureka>
Illetve a pénz is vissza szerezhetõ, ha 100 as a feltörés.
TIP: 0 (nem numerikus ) kurzornál bal alul beírni: tmm 1 = Minden térképjel ok, tcl = falon át, (enter) visszavonás újra baír, stb...<#circling>#circling>
Gábriel
Üdv Mindenkinek!
Tud errõl valaki tapasztalt harcos mondani valamit? Le kell mennem mostanában megint olyan metróalagutakba, amiket egyszer már kipucoltam, és nem tudom, mire számítsak, de általában sem találok adatokat a respawn-ról.
2 reward + zimmer zsoldosa is loot, tehát ennél nincs jobb megoldás 😊
Még a Gothic 3-ból emléxem 1 küldetésre: Valami papírt vivõ orkot kellett átvezetni (vagy elvenni a tekercset) az emberek táborán. Mikor kiírta, hogy ez megvan, leütöttem az orkot elszedtem a papírját, mikor ébredezett és mielõtt rám támadt volna, kapott egy felejtõ varázslatot, én leadtam a papírt és mindkét helyrõl bevasaltam a jutalmat. <#nyes>#nyes>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
steam, origin: ACE_hun
ja és tök mind egy hogy milyen a karid meglesz a kuldi
Kéne egy kis help
Állítólag van egy olyan küldetés,ami visszavisz a 101es menedékbe
A küldetést kinél tudom felvenni, illetve ehhez milyen irányba kell vinni magát a történetet?
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
1 Schematic ---> 75% condition of your Repair skill
2 Schematics -> 100% condition of your Repair skill
3 Schematics -> 125% condition of your Repair skill (+25% Item HP)
ha az angol nyelv neked sem a barátod a lényeg hogy a fegyver állapota függ tõle a javítás képzettséged százalékában, illetve gránát/akna típusnál a kapott mennyiség nõ tõle.
ez a translation azért nem a legjobb navigátor 😊
"Just on the workbench as soon as you enter.
- Csak a munkapadot minél hamarabb be!"
ez egy küldetés ,és hogy tudod az ujjakat elvenni?
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//
CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//
A 3 helyszín közül hol lehet még viszonylag több Üveg Kvantum colát találni? ja és hogy Old Olney-ben hol van a szatocs mühely vagy mi mert ott egyet sem találtam csak egy csatornába lementem de ott sincs semmi?
[/spoiler] Az egész komplexumon át kell magad rágni, a depón vagy mi a neve (ahová innen a környékrõl tudsz bemenni, használd a pipboyon a helyi trérképet és a belsõ irodákon is, akkor feljutsz a magasabb szintekre. Az irodákból ha kilépsz majd a végén (fentebb két szinttel itt), onnan ide le is látsz ide. ott keress egy kapcsolót a falon, az nyitja ezt ki (fentrõl fogod is látni, mert villog majd a lámpa).
Ha kinyílt, bemehetsz, szemben a falon egy újabb kapcsoló, és lent ott vár a habzsi-döbzsi raktár, valamint egy újabb ajtó, aminek a kinyitásához kell a négy darab Keller holokazetta, vagy ha ez nincs meg, akkor az ottani terminál alá less be külsõ nézetben.. [/spoiler]
Ám ebben a játékban az a legszebb, ha felfedezel mindent. Szánj magadnak rá idõt, ha nem vagy türelmes, nem éled át azt a katarzist, a na végre ba..zameg effektust, amikor rájössz a dolgokra hosszas keresgélés után. Ez a játék bõven megér ennyi tiszteletet..
For the greater good
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
For the greater good
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Amit Gary is elmondott én is azt tudom mondani. Azt válaszd ami tetszik, amilyen szeretnél lenni egy ilyen világban. Ez mind igaz a felszerelésekre, küldetésekre, párbeszédekre. Ez az RPG lényege.
A játék meg nem nehéz, az elején kell csak kicsit vegetálni meg óvatosabbnak lenni, amíg az ember zöldfülû kint a pusztában.
a Ranger "bunkerbe" hogy lehet bejutni?
Rivettõl északra van, Capitol környékén.
Köszi:
Bea
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Elõször vidd végig, ahogy akarod, másodszor már tudni fogod, Neked (a Te stílusodhoz, személyiségedhez, kísérletezõ kedvedhez) mire érdemes pontot tenni.
Én a tudományra tettem, perk-kel is. Toltam a lopakodás, tolvajlás, zárfeltörés, energiafegyverre és minden olyan perket fölvettem, ami a vats-ban segít. Fölvettem a magnumos idegent is, és néha igen csak áldottam, mert kihúzott a sz@rból. 😄
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Mik a játékban a legfontosabb képzetségek , alaptulajdonságok ki mit ajánl , mire hány pontot adjak és milyen adotságokat vegyek fel ?
Elõre is köszönöm! Bár ha majd esetleg elindul majd a játék valamikor a gépemen, kíváncsi leszek, hogy mi nem fog majd mûködni, mert ahogy olvasom a fórumokat, eléggé sok a panaszos az apróbb bug-okra, de én optimista vagyok!<#vigyor2>#vigyor2>
email címem: [email protected]
#offkorzreg: Mén nem tudom, hogy a The Pitt-et illetve a Broken Steelt lefordítom-e. Senki sem jelentkezett, hogy segíteni akarna, de jobb is, mert ahány ember, annyi féle fordítási stílus. Sajnos ez a hivatalos magyarításon is látszik, hogy több ember fordította (véleményem szerint). Így egyedül csináltam, egypár mondatnál kértem más fordító segítségét, mert nem voltam biztos abban a mondatban. Még egy hibajelentést várok egyik barátomtól aki a tesztelésben segít, aztán hadd szóljon! Szerintem hétvégén kint lesz a csapat honlapján illetve szerintem a Magyarítás Portálon is.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.