Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KranaZoli
Köszi! <#worship>
Utána járok maj ezeknek. 😉

1.) Azért érdekelne, mert kíváncsi vagyok, hogy pl. Õt is társam mellé lehet fogadni?! Magyarul lehet több társam is, vagy egyszerre csak egy?!

2.) Vagy Enklávé katonákkal találkozva. <#hehe>

3.) Nem gond...

4.) Egyszerûen Dogmeat egyszer csak elveszett. Biztos elkóborolt... <#hehe> De majd elnézek a 101-es menedékhez, hátha ott csajozik. 😊

+1) Holló Sziklát Én két féle képpen tudtam elhagyni: 1.) vagy rávettem Enklávé górét, hogy semmisítse már meg Magát és egyben felrobbant Maga a hegy is; 2.) vagy úgy, hogy csak úgy kisétáltam...

Ide vissza lehet még menni?! Mert ha újra odautazom, akkor azt írja ki, hogy ezt a kaput innen nem lehet irányítani. Más bejáratot meg nem nagyon találtam... <#nemtudom>

<#worship><#worship><#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Zan
Kb. mennyi mellékküldetés van a játékban?

Én most ég csak a Megaton-i kiscsajnak segítek megírni a könyvét(már az utolsó fejezet,most mentem el kutatni River városba;jó messze volt..😄!),de ez egy elég hosszas quest;ha mindegyik quest ilyen lesz,akkor ezt a játékot soha nem fogom tudni 100%-ra kitolni😊,pedig megérdemelné,de ennyi ideje senkinek sincs😊!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Calver
Csillaglovag ahhahahha, gratula a fordítóknak <#hehe>

na akkor szép sorban:
1) Underworld-ben van azt hiszem, a ghoulok lakhelyén, de Fallout wikiben (bannerben F.A.Q. link) biztos megtalálod h hova ment.
2) nehezen, boltokban fogsz sztem leginkább találni.
3) ezt passzolom

btw Dogmeat-et nézd meg Vault 101 elõtt.

"The trees move. Do you not see it?"

KranaZoli
Mi most így nézünk ki. <#wink>

Nekem bejön a game és a világa is 😉
Most vagyok 19-es szinten. <#kacsint>

Dogmeat?!?! Én már vhol el is hagytam. <#szomoru2>
Nem halt meg, mert állandóan figyeltem nehogy megpusztuljon, de 1xcsak azt vettem észre, hogy nincs. <#fejvakaras>

Aztán most Fellegvárból Magam mellé fogadtam a képen látható "lovag" hölgyet 😊 ráadtam egy Tesla páncélt ill. sisakot meg pár fegyvert és néha Õ cipeli helyettem ami Nekem már "nehéz". 😉

Pár kérdés:

1.) Faweks, vagy mi a rák volt a Neve a szupermutánsnak, akin a módosított FEV vírus nem hatott rendesen... Õt lehet megkeresni?! Azt mondta, hogy délen lesz vmi könyvtárnál (asszem Arlington?!) de ott nem lelem, csak az Acél társaságot?!

2.) Ill. most Enklávé katonától lett ez a Gatling lézerem... Ehhez skulót hol lehet szerezni?!

3.) GNR rádióból három kutyának is megcsináltam amit kért. Kaptam Tõle olyat, hogy vmi fegyverraktár koordinátái, de nem lelem. 😞

(persze lehet azért, mert már voltam ott 😊

Ja, meg lett egy kis házam saját kis házi robottal Megatonban. 😊
Mindig ad vizet ill. mond viccet, ha fel van töltõdve 😊))

Én azt csináltam, hogy nem újra nekiálltam 0-ról, hanem a VGE elõtt azt mondtam Én lenne pár elintézni valóm. Így megcsináltam a félbe maradt küldiket ill. most járom a pusztaságot, voltam az összes Menedékben, stb...

A GNR rádiós küldi sem kicsi. Remélem vannak, lesznek még ilyenek...

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

sambauer
hát én kb 20 óra alatt toltam végig a storyt, közben persze rengeteg mellék feladatot húztam ki a játékból (400 achivement) de kihagytam olyanokat hogy "Shoot them in the head", "Oasis" illetve Dogmeat-el se találkoztam. Érdemes újra kezdeni komolyabban belebonyolódva a világba ? (bár az hogy neutralon hogy érjem el a 20-as szintet az máig rejtély)

Turn Me On Dead Man

kikix12
Az a te játékstílusodtól függ. Az elsõ végigjátszás csak arra jó hogy megismerd a játékot. A második meg harmadik lesz már az érdekes része. (legalábbis nekem)

PSN ID: csizmaziakiki

3P
Sziasztok!
Nincs valami jó magyar nyelvû oldal arra, hogy miként érdemes kialakítani a karakterünket és esetleg egyéb leírás és tanácsok a karakter fejlesztéssel kapcsolatban?
Ha nincs szívesen vennék itt is tanácsokat, de jöhet privátban is.

3P

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Shep
Hogyan is tudom a sok szemetet összegyúrni és kilõni a rakétavetõbõl?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Kösz. Furcsállottam is a páncélját.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor Lyonns átvonult a Pitten az Acél testvériséggel és "Megtisztítás" címén kifosztották a város romjait az egyik paladin (Ashur) fellázadt a fosztogatás miatt, és ezért hátramaradt mert õ nem osztotta az Acél Testvériség elveit, õ nem a gyûjtögetésben látta a jövöt mint Lyonsék hanem az újraépítésben, Ashur ezért maradt Pittben és maga köré gyûjtötte a város romjai közt élõ embereket. Bár az újraépítéshez sok ember kell ezért vásárol, rabol máshonnan rabszolgákat, habár õ inkább "Munkásoknak" nevezi õket 😊.

Shep
Ki õ, spoilerbe leírhatnád. Nekem annyira nem jött be az a kieg, most csinálom a havasat, annyira az se jó, jobb az alap játék 😊

AnarchoiD
xboxon az a zsenialis hogy remeg a kontroller .. es igy szoszerint erzed , ahogyan jol kaparaszol a zaron 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Pont ma mentem végig harmadjára a Pitten, miután végig vertem az Arénában mindenkit szokás szerint mint mindig a csaj háta mögött volt a láda benne a felszerelésemmel. Most Ashur oldalára álltam, erõsen meglepõdtem amikor kiderült, hogy ki is õ valójában <#wow1>

Zan
A zár feltörés ugy megy,hogy az egérre tudod állítani a hullámcsatot 180 fokban,míg a WASD billentyûkkel a zárat tudod jobbra ill. balra csavarni.Ha látod hogy miközben a zárat csavarod,a hullámcsat szorul(remeg és hülye hangot ad ki),az azt jelenti,hogy nem jól van állítva a csat,ne erõltesd,mert eltörik;ilyenkor az egérrel keresd meg a megfelelõ szöget.Nem túl nagy macera!

Ja amugy a hackelésre rájöttem és sorry hogy nem néztem körül a topic tetején...😄!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

két kérdésem volna:
- patch-eltem a játékot. honnan tudom meg, h melyik verzió van fent? (ahogy a többi játéknál lenni szokott, itt nem látom a verzió számot a játék fõmenüjében.)
- a zár feltörése hogyan megy? (az oblivion-ban kicsit egyértelmûbb volt)

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Shep
Azt hiszem feladtam, kiengedtem a throgokat, de hát így normális felszerelés nélkül esélyem nincs, jönnek a végtelenségig, lõszerem alig, stimpakról nem is beszélve, hát ez így gáz, megnézem inkább a másik kieget.

Shep
Hát nem értem, az arénából kijövet, nincsen olyan tároló amiben a cuccaim vannak, egyáltalán melyik cuccokat kapom vissza amivel akkor rendelkeztem mielõtt a Pitt-be mentem?

Shep
Hát én is gondoltam rá 😊

AnarchoiD
En fogtam a vengance-t(lezer gatling) es kettefureszeltem vele ashert 😉 aztan mindenkit aki a kozelben volt .. ez jo modszer 😉 csak ugy frocsogott a sok ver 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Shep
Köszi, remélem meglelem, majd visszanézek érte, de most Asher várából kellene a gyógyszert megszerezni, ami mint kiderült a lánya, mert õ ugye immunitással született, de én nem akarom szegényt elszakítani az anyjától, tehát valami más mód kellene, de az anyja meg nem hagyja, hogy segítsek a kutatásban, Asher eltûnt valahova, a széf zárját meg ügyesen eltörtem 😊 Ötlet?

Piedon
Elolvastad itt felül a "Hogyan hackeljek?" részt?

#Shep:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ahogy kijössz a küzdõtérrõl az egyik szekrényben vagy ládában lesznek a cuccaid.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Zan
Sziasztok!

A játék isten,tényleg,le a kalappal a készítõk elõtt!Viszont van egy kis problémám vagy lehet hogy csak egy kics IQ-hiányban szenvedek,de nem értem én ezt a számítógép-feltörõs dolgot.Hogy van ez?Egészen pontosan azt nem értem,hogy ugyebár 4 próbálkozás engedett,utána lezár a rendszer;de nem értem azt,hogy amikor írja,hogy 2/5,meg 3/5 helyes,ezt mire érti,vagy hogy van ez?

Bocsi a noob kérdésért,de tényleg jó lenne tudni..:S!

Shep
A The Pitt DLC-ben miután nyertem az arénában, az a feladat, hogy szerezzem vissza a cuccaimat. Igen ám,de a térképen ahova mutat ott az ég világon semmi nincs, a térkép bugos, vagy mi van?

Shep
Akkor ezért nem ugorja át nekem sem, nem is gondoltam hogy ez a gond. Mondjuk a magyarosítás felrakása után olyan volt mintha egy új játékot látnék, a gyógyító cuccokat alig ismertem fel.

Piedon
Annak kell maradnia, mivel a magyarítás egy különálló .esp fájlban van(illetve a magyarítás része még a módosított textures fájl, de ahhoz eddig egy patch sem nyúlt ha jól tudom).
De nekem nem ment fel látszólag az 1.5 mint már az elõbb írtam.

Ha már itt tartunk, a magyarítás használatakor nálad át lehet ugrani az intrót az ESC billentyûvel? Mert ha bepipálom a fallout_hu.esp-t akkor nem lehet átugrani az intrót, míg ha nincs bepipálva akkor át lehet.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

grebber
Az 1.5-ös felrakása után a magyar ugyanúgy magyar marad?

Next PC upgrade: 2022

Piedon
Valakinek sikerült felrakni már a magyar verzióra ezt az új 1.5-ös patcht? Mert én ráküldtem, de semmi nem változott, minden fájlméret maradt ugyanaz és összehasonlítva tartalomra is bájtra megegyezik az új fájl a régivel.

Kösz a tippeket, de közben megoldottam! Elkezdtem uninstallálni a codec pack-okat, aztán registry-cleaner, majd reboot. Nos, most már fut a progi. Csak azt nem értem, hogy mi köze van ezeknek a játékhoz...

Calver
még egy ötlet: leállítás helyett próbálj meg egy uninstallt - ugyanis attól h pusztán lelövöd még megmarad az általa létrehozott virtuális meghajtó, és a driverjei is fent vannak.

Calver
próbálj meg valami olyan mókát h külön partícióra/vinyóra felraksz egy Windows-t (akár vmi lecsupaszított verziót, google-be beírod "experience micro xp" keresõszavakat és második találatként kiad egy 100 MB-os XP-t), felpakolod hozzá a szükséges drivereket, és úgy esel neki, így mennie kéne.

új patch meg laza (mikor cseszték el Wired Reflexes/Commando/stb perkeket? emlékeim szerint amikor kijött F3 még jól mûködtek, max nem írta VATS-ban a belõlük kapott extra pár százalék találati esélyt), már csak egy normális kamerát adhatnának ehelyett az over-the-shoulder szemét helyett. másolják le Saints Row 2 félét, ott 3. személy nézet volt, és mégis az emberfia halálpontosan tudta osztani az áldást. moddal már összerakott valaki egy kifejezetten jót, egyetlen probléma vele h célkereszt csöppet elcsúszik, így lángszórón kívül mást nem igazán lehet így használni - de még így is porba alázza eredeti kameraállást.

Daemon toolst is leállitottam, semmi változás. A Launcher még elindul, opciókat állithatom, teljesen mindegy mire, játéknál visszadob. Néha 1-2 másodpercre elindul az elsõ "diakocka", aztán ennyi...

Piedon
Ha jól emlékszem akkor szokott ilyen hibát csinálni, ha fel van telepítve a gépre egy virtuális meghajtó(Daemon tools, nero), mert összeakad a másolásvédelmi szoftverrel.
Mit értesz indítás után? Amikor a fallout launcher-t elindítod vagy amikor már a fõmenüben vagy?

Nekem még ez se javitotta a hibát. Inditás után rögtön a "Fallout 3 mûködése leállt" üzenettel kilép. Valaki tudna segiteni? Mert eddig kidobott pénznek tûnik. Semmilyen fórumon nem találtam eddig megoldást. Irtam a Bethesdának is, de választ nem kaptam, felhivtam az itthoni forgalmazót is de "pénzt vissza nem adunk"-on kivül eddig nem sokra jutottam. Ilyet még nem láttam, minden más full maxon fut tökéletesen csak ez nem. Help! <#szomoru1>

kikix12
A Vault 101-ben hogyan lehet megoldani úgy a problémát hogy béke legyen? Most Amanta pártjára álltam de legközelebb szeretnék pártatlan maradni. Hogy lehet megcsinálni?

PSN ID: csizmaziakiki

1.4-re felrak 1.5. Mentés eltûnik. Ideges. Majd átmásol a profilmappába. Folytatás! Huh! Megijedés volt kicsit 18 óra gameplay után. Nem sietek. 😊

Végre!!!

És ami a lényeg legalábbis számomra:
•Javítva a hiba, amikor a VATS módban néhány esetben rosszul kalkulált a játék, és kihagyta a perkek hatásait.

Elvileg akkor jó lesz a kommandó meg a többi perk.

Sziasztok!
Elõreláthatólag mikor lesz kész a Pitt magyarosítása?<#vigyor3><#worship><#confused>
Valaki lenne olyan kedves és leírná hogyan kell a 3D modell- (.nif) és a textúra (dds) modokat mûködésre bírni? Elõre is köszi!
Shep
Köszi, közben már én is rájöttem, nem volt fent a patch azért nem történt semmi.

Piedon
Kapsz majd egy rádióüzenetet és majd az mutatja meg merre kell menned a küldetés elkezdéséhez.

Az mért van, h van több küldi, ami közül választhatok, de nem mindegyiknél jelenik meg a fehér nyíl az iránytûn?

Visca El Barça!

Shep
Köszönöm a segítségeket. Másik progival is megnéztem az sem jelzett.

Indításnál a Pitt data file-t bepipáltam de a játékban sehol nem találom a lehetõség, hogy a kieggel játszak. Hogy van ez?

www.novirusthanks.org

bár csinál fura eredményeket 😊

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Minden keresõben lehetnek téves riasztások. Mivel a NOD nem talált ezért kétségbe lehet vonni az Ashampoot, de lehet a NOD téved. Ha biztosra akarsz menni megnézed egy 3. progival.

Shep
Gondoltam elõveszem újra, most végre magyarul, meg megnézem a kiegeket is, de indításnál a launcher file-ra az Ashampoo AntySpyware vírust ír (a nod nem talál semmit) A vírus neve Trojan.Win32.Agent.bqpu ez rendben van így? (mikor elõször játszottam vele még nem használtam az Ashampoot)

Direkt nem dátumot írtam, de nekem nem kell írni hidd el tudom. 😄

Fenrir
"Máj.5.-én jön ki a 3. ... ráadásul az tartalmazza a lényegi újításokat:
új perkek, szintkorlát emelése 30-ra, stb. Amúgy PC-re is jön."

Neked még ennyit sem kellett volna visszaolvasnod.

A halál csupán a kezdet...

nyirog
vagy cheateljen 😉

Calver
nem eltörlik, csak felnyomják 30-ra Broken Steel-el.
gyakorlatilag ha nem növelik meg a skillek max szintjét, akkor 10-es intelligenciával ellátott karakter könnyedén ki fog maxolni minden skillt, Comprehension és könyvolvasgatás nélkül is. ami végülis nem is baj, úgyis ki akartam próbálni Jack (spec Ripper) milyen pusztítást is tud végezni.
(bár jelen pillanatban is ki tud valaki maxolni mindent ha nagyon akar, de keresgéljen könyvek után akinek két anyja van.)

3. DLC csak elõtted írták, nem kellet volna sokat olvasni.....