Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali !!
emberek a fellegvárba szeretnék bejutni de ott a kapuör azt mondja beszéljek Lyon bölcsel ö a goré de ö hol a bánatba található ?😊

Calver
azért annyira nem, ha az ember nem használ VATS-ot simán belefér (kb Sniper és Action Boy perkek miatt van értelme). mondjuk nekem azért 5+1 megvolt, VATS-ban gyakni már a mókafaktor miatt megéri.
karizma meg... ha kell nagyon drogokkal fel lehet tápolni, de nekem ált. 100-as speech elég volt mindenhez <#vigyor2>

"The trees move. Do you not see it?"

Pretorian
Én az alapjátékot is csak most kezdtem, mert egy ideig nem volt normális VGA-m. Még csak mostanában futottam össze az elsõ Szupermutánsokkal.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Õ a f*szomat már a Lápi Ólálodókba... <#gun>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

As a brotherhood armora nincs ötleted?😛
Mike at home
ha 100, akkor 100-ig tudsz javítani

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
3. pedig ott van az
nem mondom, hogy nincs benne semmi, de ha nem találod meg az sem baj

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hát egyszer végigvittem a játékot aztán indítottam egy ujjabat de a vége elött abbahagytam. Azóta csakakkor játszok ha kijön egy dlc. Szal régen játszottam de úgy emlékszem hogy egyik gyereknél csak 50 tuadtam javítan míg a másiknál 70-et (csak pl) az én repairom meg 100 ha jól emlékszem.
Mike at home
uh azért 1-es karizma és agility brutál

Mike at home
ennyi negativ karma belefér
így is baromi nehéz még semlegesnek is maradni (mint ahogy korábban te is mondtad). szétloptam az agyam, volt akit megöltem, nem játszottam Jézust, igaz rabszolgákkal nem kereskedtem, mégis glória van a fejem körül, undorító

Mike at home
te magad tudod 100%-ra javítani, ha van mivel

Mike at home
142 új üzenet
hm... kicsit lekattantam a Fallout3-ról, egy ideje már nem játszottam vele

Holnap jön a DLC? Juhú. Nekem nagyon beön ez az új trailer. Csak sajna eszembe jutattja az apuka elveszítését. Bár ha belegondolok mi menekültünk és nem tudtuk lecsekkolni hogy meghalt szal még lehet fogoly vagy ilyesmi szóval bármikor visza tudják hozni a fejlesztõk.
Egyépként hol lehet 100%-osra javítani a ruhát? Meg sztem valahol eladtam az armort amit a brother hood adott és kivácsni lennék lehet-e vásárolni valahol?
balee4
majd kiderül😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

killecske
jó kis videó!
De most szerintetek, hogy kellesz csinálni? Ha van egy olyan mentésem ami pont az elõtt van, hogy bemennék a víztározóba azt kell betölteni a legutolsó mentést amikor a videó jön a végén?

balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

KranaZoli
Akkor jól van.
Felb*szta az agyam, hogy állandóan csak pampogott mi a rák lesz már?!

Hát igen, Megatonba-n már hatástalanítottam a bombát. Mondjuk annyiban hülye voltam, hogy amikor ezt tettem szerintem fel is robbanthattam volna. Kíváncsi lettem volna, hogy az milyen. 😊

Aztán visszatöltöm a régi save-t. 😉

Most a Lincoln emlékmûnél kaptam újabb küldit, hogy keressek meg vmi államfõt, de nem lelem. Jön a FAQ. 😊

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

balee4
Na holnap jön a Broken Steel 😊

3x játszottam el a rabszolgákkal, és 3x toltak le a rabszolga kereskedõk, hogy meghót a rabszolga. Ezért gondoltam, hogy valamit nem jól csinálok.

Fenrir
Nem hinném.

A halál csupán a kezdet...

sambauer
Amúgy lehet a játékosból is ilyen rabszolga ? Tehát elõfordulhat hogy a nagy mászkálás során valaki ilyen módon akar elkapni, és teszem azt új questben megkell szökni ?

Turn Me On Dead Man

Calver
pedig azt kell a kis aranyosnak mondani, így van kitalálva a rendszer - ha kapsz egy "szép nyakláncot" ajándékba (<#vigyor1>) akkor kocogás van... legalábbis nálam mindig eljutottak így Paradise Falls-ba.

sambauer
Na basszus ma megtaláltam full véletlen Dogmeatet 😄 Big Town megmentése után szinte nullás hpval elindultam sántítva felfedezni a területet aztán megláttam a radaron 2 enemyt, és egy npc-t, erre pillanatok alatt a két raider már a földön feküdt mondom ez mi ? És ott lihegett a kutyus, magamhoz is pártoltam 😄

Turn Me On Dead Man

Rájuk kell lõni a mesmetronnal.

kikix12
Te hogyan tudtad rájuk tenni a nyakörvet? Én már ott elakadtam. :S

PSN ID: csizmaziakiki

Mindegyik fizetõs ún. ms pontos, bár itt Magyarországon mivel nem elérhetõ a Live így semmire sem mész vele.

PC-re az elsõ DLC is fizetõs?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Hiho!

Valahogy nem jön össze ez a rabszolga dolog.
Ha ráteszem a "nyakörvet" valakire, akkor mi a szöszt kell vele csinálni?
Ha beszélek vele, akkor csak olyan opcióm van, hogy fusson a kereskedõkhöz, mert ha nem, akkor leesik a feje 😛

Rendre elszaladnak, de amikor oda érek a kereskedõkhöz, akkor kiröhögnek, hogy jól kinyírtam a rabszolgát.

belarus
Helo!
Most vettem meg ezt a gamet.És azt irja a papirján,hogy másólyam fel a hárdra és onnan telepilyem fel.Felmásoltam és rámék a setup és kiirja,hogy extracting és mén a %.Készen van és megnyomom az entert.Kint van az inditó ikonja és egy fej van ott.Rámék és nem csinál semmit.Mi lehet a baj????

#11887 Erre valaki? Valamit elb.szhatok, mert nem akar összejönni az Istenért se....😞
A rad-x által adott rad. (res.) ellenállás mennyi ideig hat?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Calver
igazándiból a jó megoldást választottad, Ray-ért pedig mai napig nem értem miért kap az ember negatív karmát - hiszen a srác egyértelmûen gonosz, le akarja mészárolni az ott élõ embereket. még ha a jónak tûnõ megoldást - rábeszéled az embereket h hagyják ott lakni a ghoulokat - is választod, akkor is lemészárolják 1 hét után a bentlakókat.

lényeg: Tenpenny Towerben nem lehet lakásod ha hatástalanítottad a Megaton-i bombát, és vica versa. mondjuk én akármilyen gonosz karakterrel toltam, Megaton-t soha nem voltam hajlandó felrobbantani - atombombák által tönkretett világban nem robbantunk fel egy újabb atombombát.

Tudtommal Ray is oda adja a lakást, ha a megfelelõ módon negeded be õket. Ha jól emlékszem a pincében kell kinyitni az ajtót.

tudtommal nem lehet
akkor kapsz ott lakosztályt ha felrobbantod megatont

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

KranaZoli
Nekem sincs annyi idõm, hogy többször végigtoljam. Most semmi egyéb gamma nincs, ami érdekelne. Zéró Fallout múltam van, ill. nincs. 😊

Ebbõl is csak képernyõképeket láttam és azok tetszettek. Aztán kb. 4x pakoltam fel a játékot, de akkor csk angol volt. Értem az angolt, de nem ennyire. Elindítom, vmi kisbaba, lent vagyok vmi szarságban semmi felszín,... ?! 1xûen nem tudtam összhangba hozni a látott kúrva jó képeket és azt amit Én tapasztaltam. Aztán a magyarítottnál már adtam Neki 1 sanszot. Megérte! Nekem mondjuk pont azért tetszik, amiért sokaknak sem FPS/TPS (RPG) keveredés. Ill. a világ...

Ha hétközben nincs idõm tolni, akkor marad a hétvége és akkor több óra egyhuzamban...

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Tenpenny-ben hogyan lehet szertenni lakásra?! A Megatoni már megvan. Sajnos Tenpenny-nél elkövettem azt a hibát, hogy amikor körbe kellett érdeklõdni bizonyos lakókat, hogy mit szólnának Ghuol szomszédokhoz 2 nem adta be a derekát és annyira felkúrta az agyam, hogy kivégeztem Ray-éket, mert már le akartam ezt tudni.

Aztán faszányosan lecsökkent a karmám és utána pitrathattam, hogy újra ember lehessek. 😊

Lehet így még ott kecóm?! <#zavart1>

kikix12
A Strictly Business-ben kéne 1 kis segítség. Mindenkit megtaláltam de sehogy sem tudom hogy kéne õket elfogni. Próbáltam mindenhogy de nem megy. Help PLS!!!

PSN ID: csizmaziakiki

Teppik Amon
Próbáld ki az Obliviont is akkor, rengeteget nyomtam azt is. (már ha neked bejön a varázslós/középkori hangulatos, kardal, bármivel agyonverõs játék)

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

envoka
Ha a google-val rákeresel, és nem dob ki ilyen oldalt, akkor valószínûleg nincs.

Saját tapasztalat. Vagy 20. nekifutásra, egy ökölharcos - nagyágyús karakterrel játszottam végig.
Sokan írják hogy ne maxoljuk ki teljesen a tulajdonságokat és a képzettségeket, mert úgy is fogunk találni bólogató figurákat, könyveket, amik adnak rá.
Én ezt nem vettem figyelembe, mert nem volt kedvem direkt ezekre utazni (annak ellenére, hogy van térkép a figurák és könyvek fellelhetõségérõl).
Ami kell (szerintem) :
- zárfeltörés és (vagy) tudomány.
- egy, vagy két fegyvertípus képzettség.
- javítás ismerete sem árt.

- Megatonban az atombomba hatástalanításához 25-ös robbanószerek képzettség kell.
- többet nem is tettem rá, az aknákat és az itt-ott lévõ autóroncsokat szét is lehet lõni kellõ távolságból, így ezekkel nincs gond.

http://sacred2.hu/

3P
Tehát továbbra is várok elsõsorban olyan (lehetõség szerint magyar nyelvû) oldalakat, amelyek a karakterkialakítással foglalkoznak.
A Fallout 1-2-t és a Tactics-ot nagyon jól ismerem, de azért azok alapvetõen más játékok, tehát az ottani ismeretek nem hiszem hogy jók lennének ide.

Elõre is köszönök minden ilyen jellegû oldallal kapcsolatos linket.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Köszi, de azért 1-2 szóban jó lett volna olvasni errõl. Nekem sajnos ma már nincs közel sem annyi idõm hogy 2-3 alkalommal is végig játsszam.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Encore
Két lakásod is lehet egy megatonban egy tenpenny towerben és ott a szekrényekben tudod tárolni a cuccaidat, de ha bárhol a játékban találsz zsekrényt vagy dobozt és odateszed akkor is megmaradnak ott a dolgaid.
Encore
Ami azt illeti lehet több társad is egyszerre. Ez valószínûleg bug vagy bnem tudom, de a lényeg a sorrend! Ha megfelelõ sorrendben kéred fel a megfelelõ társakat akkor veled tartanak. Van egy mentésem, ahol Fawkes, dogmeat, az a kalapácsos nõ, meg még valaki (már nem emlékszem ki) velem volt, mindegyik ott várakozik rám a tenpenny-s lakásomban és jó volt látni õket. Ja, és a gohul "zsoldos" is velem volt, de õ besértõdött, hogy majd akkor keressem fel ha épp nincs társam és elment underword bárjába. A lényeg hogy lehet több társad is, gondolom valami FAQ vagy wiki segít megtudni hogy pontosan hogyan.
létezik a játékban vmi raktár féle, ahol a cuccaimat tudom tárolni?

Calver
1) egy társad lehet + Dogmeat. tehát Fawkes és Cross egyszerre nem fog menni.
4) amikor Raven Rock-ba (gondolom magyar verzióban Holló Szikla) eljutsz, a társaid elszakadnak tõled. Dogmeat spec vault 101 elé megy.
+1) nem, annak annyi. remélem felvetted energy weapons bobblehead-et, ha nem ajánlom a visszatöltést, mert az igen jó cucc.

KranaZoli
Hahh! Valóban. Ezt még hamar gyorsan megnéztem.
Meglett a töki. Ott volt a 101-es Menedéknél...

Honnan tudtad?!

Végre újra lehet küldeni, hogy szerezzen kaját, lõszert és egyebeket. <#zavart1>

<#worship>

És akkor ezek szerint lehetünk többen is. Gondolom. 😊

KranaZoli
Ezt Én passzolom, errõl semmit nem tudok. Ezzel még neki sem álltam foglalkozni...

KranaZoli
Nekem az volt a leghosszabb és a vége felé már nagyon cseszte az agyam a csajszi a hülye kéréseivel...

Én azt sem tudom, hogy ezt egyáltalán végig lehet játszani úgy, hogy az ember mindent megcsinál?!

Bevallom Én balfasz vagyok, de tetszik a game 😊 Ezért és csak ezért van már benne nagyon sok játék órám...
DE! Hosszú ideje az elsõ game, ami le tud kötni. Mind a látvány, mind a játék menet.

Zan
Jajj és még egy kérdés!:

A The Pitt nevû dolog,az ugyebár egy kiegészítõ a gamehez?Én ugyebár most kezdtem az alapjátékot,érdemes most felrakni a kieget,vagy csak majd késõbb,amikor már kijátszottam az alapstoryt?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003