Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
emberek a fellegvárba szeretnék bejutni de ott a kapuör azt mondja beszéljek Lyon bölcsel ö a goré de ö hol a bánatba található ?😊
karizma meg... ha kell nagyon drogokkal fel lehet tápolni, de nekem ált. 100-as speech elég volt mindenhez <#vigyor2>#vigyor2>
"The trees move. Do you not see it?"
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nem mondom, hogy nincs benne semmi, de ha nem találod meg az sem baj
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
így is baromi nehéz még semlegesnek is maradni (mint ahogy korábban te is mondtad). szétloptam az agyam, volt akit megöltem, nem játszottam Jézust, igaz rabszolgákkal nem kereskedtem, mégis glória van a fejem körül, undorító
hm... kicsit lekattantam a Fallout3-ról, egy ideje már nem játszottam vele
Egyépként hol lehet 100%-osra javítani a ruhát? Meg sztem valahol eladtam az armort amit a brother hood adott és kivácsni lennék lehet-e vásárolni valahol?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
De most szerintetek, hogy kellesz csinálni? Ha van egy olyan mentésem ami pont az elõtt van, hogy bemennék a víztározóba azt kell betölteni a legutolsó mentést amikor a videó jön a végén?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Felb*szta az agyam, hogy állandóan csak pampogott mi a rák lesz már?!
Hát igen, Megatonba-n már hatástalanítottam a bombát. Mondjuk annyiban hülye voltam, hogy amikor ezt tettem szerintem fel is robbanthattam volna. Kíváncsi lettem volna, hogy az milyen. 😊
Aztán visszatöltöm a régi save-t. 😉
Most a Lincoln emlékmûnél kaptam újabb küldit, hogy keressek meg vmi államfõt, de nem lelem. Jön a FAQ. 😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Turn Me On Dead Man
Turn Me On Dead Man
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Valahogy nem jön össze ez a rabszolga dolog.
Ha ráteszem a "nyakörvet" valakire, akkor mi a szöszt kell vele csinálni?
Ha beszélek vele, akkor csak olyan opcióm van, hogy fusson a kereskedõkhöz, mert ha nem, akkor leesik a feje 😛
Rendre elszaladnak, de amikor oda érek a kereskedõkhöz, akkor kiröhögnek, hogy jól kinyírtam a rabszolgát.
Most vettem meg ezt a gamet.És azt irja a papirján,hogy másólyam fel a hárdra és onnan telepilyem fel.Felmásoltam és rámék a setup és kiirja,hogy extracting és mén a %.Készen van és megnyomom az entert.Kint van az inditó ikonja és egy fej van ott.Rámék és nem csinál semmit.Mi lehet a baj????
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
lényeg: Tenpenny Towerben nem lehet lakásod ha hatástalanítottad a Megaton-i bombát, és vica versa. mondjuk én akármilyen gonosz karakterrel toltam, Megaton-t soha nem voltam hajlandó felrobbantani - atombombák által tönkretett világban nem robbantunk fel egy újabb atombombát.
akkor kapsz ott lakosztályt ha felrobbantod megatont
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ebbõl is csak képernyõképeket láttam és azok tetszettek. Aztán kb. 4x pakoltam fel a játékot, de akkor csk angol volt. Értem az angolt, de nem ennyire. Elindítom, vmi kisbaba, lent vagyok vmi szarságban semmi felszín,... ?! 1xûen nem tudtam összhangba hozni a látott kúrva jó képeket és azt amit Én tapasztaltam. Aztán a magyarítottnál már adtam Neki 1 sanszot. Megérte! Nekem mondjuk pont azért tetszik, amiért sokaknak sem FPS/TPS (RPG) keveredés. Ill. a világ...
Ha hétközben nincs idõm tolni, akkor marad a hétvége és akkor több óra egyhuzamban...
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Aztán faszányosan lecsökkent a karmám és utána pitrathattam, hogy újra ember lehessek. 😊
Lehet így még ott kecóm?! <#zavart1>#zavart1>
PSN ID: csizmaziakiki
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Saját tapasztalat. Vagy 20. nekifutásra, egy ökölharcos - nagyágyús karakterrel játszottam végig.
Sokan írják hogy ne maxoljuk ki teljesen a tulajdonságokat és a képzettségeket, mert úgy is fogunk találni bólogató figurákat, könyveket, amik adnak rá.
Én ezt nem vettem figyelembe, mert nem volt kedvem direkt ezekre utazni (annak ellenére, hogy van térkép a figurák és könyvek fellelhetõségérõl).
Ami kell (szerintem) :
- zárfeltörés és (vagy) tudomány.
- egy, vagy két fegyvertípus képzettség.
- javítás ismerete sem árt.
- Megatonban az atombomba hatástalanításához 25-ös robbanószerek képzettség kell.
- többet nem is tettem rá, az aknákat és az itt-ott lévõ autóroncsokat szét is lehet lõni kellõ távolságból, így ezekkel nincs gond.
http://sacred2.hu/
A Fallout 1-2-t és a Tactics-ot nagyon jól ismerem, de azért azok alapvetõen más játékok, tehát az ottani ismeretek nem hiszem hogy jók lennének ide.
Elõre is köszönök minden ilyen jellegû oldallal kapcsolatos linket.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
4) amikor Raven Rock-ba (gondolom magyar verzióban Holló Szikla) eljutsz, a társaid elszakadnak tõled. Dogmeat spec vault 101 elé megy.
+1) nem, annak annyi. remélem felvetted energy weapons bobblehead-et, ha nem ajánlom a visszatöltést, mert az igen jó cucc.
Meglett a töki. Ott volt a 101-es Menedéknél...
Honnan tudtad?!
Végre újra lehet küldeni, hogy szerezzen kaját, lõszert és egyebeket. <#zavart1>#zavart1>
<#worship>#worship>
És akkor ezek szerint lehetünk többen is. Gondolom. 😊
Én azt sem tudom, hogy ezt egyáltalán végig lehet játszani úgy, hogy az ember mindent megcsinál?!
Bevallom Én balfasz vagyok, de tetszik a game 😊 Ezért és csak ezért van már benne nagyon sok játék órám...
DE! Hosszú ideje az elsõ game, ami le tud kötni. Mind a látvány, mind a játék menet.
A The Pitt nevû dolog,az ugyebár egy kiegészítõ a gamehez?Én ugyebár most kezdtem az alapjátékot,érdemes most felrakni a kieget,vagy csak majd késõbb,amikor már kijátszottam az alapstoryt?
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003