Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt egynek azért mert rohadtul jópofának és ötletesnek tartom - bár +10 helyett inkább +2 pontot kéne csak adnia skillekre, mert így kicsit túl is van tápolva - valamint h késõbb megtaláljam <#nyes>#nyes>
(Fry Cook képen meg felkacagtam <#vigyor1>#vigyor1>)
"The trees move. Do you not see it?"
értelmezd, thx.
Csak azt lehet eladni amit megvesznek.
Egyébként még csak 2 kieg jött ki szerintem.
Másik ahogy néztem ezt fõleg Xbox tulajoknak csinálták, gondolom ha nincs net akkor jól tud jönni. Bár nem tudom kell e aktiválni az eredetit.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Én épp most léptem ki a játékból és most fejeztem be. Nekem is nagyon tetszett a game amúgy. Tényleg nagyon jó volt.
A tûzhangyákról ha visszaolvasol picit akkor ott én is elakadtam és leírták a segítséget... A dokinak a laborját kell megtalálnod.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem evan king jó helyet mondott. Oda mentem metróba ahol õ mondta és onnan tovább írányítottak.Menj csak oda te is.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
A "fõszálat" úgy, hogy jó pár küldetést is elvégeztem végigvittem. Szerintem keggyetlen jó game ez! Sok fikázást hallottam és olvastam... Más. Szerintem jó.
Most azt csinálom, hogy a "VGE" elõtt visszatöltöttem játékállást, hogy jobban felfedezzem a térképet, megnézzem amit csak lehet és felvállalni mellék küldiket, ill. befejezni amik félbe maradtak.
Volt egy olyan félbe maradt küldim, hogy Arefu városában megkértek keressem meg a "családot". (Lucy levelének kézbesítése...)
Az összes helyen megnéztem, ahol infók alapján lenniük kellett volna, de nem leltem Õket. Erre rákerestem a FAQ-ban és látom, hogy teljesen más metró alagútban kelle Õket keresnem, mint azt "Evan King" említi. Faszányos.
😞
Most van egy olyan mellékküldim, hogy a tûzhangyák fészkét kellene megkeresnem, hát Õket sem lelem. 😞((
Magyar nyelvû verzióval játszom és az lenne egyben a kérdésem is, hogy nincs magyar nyelvû FAQ, küldik leírása, stb...?! "Csak"(!) ez a FAQ létezik?!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Mert akkor inkább várok, mert feleslegesen nem akarok dolgozni.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
http://gamepod.hu/iras/fallout_3_lemezen_a_kiegeszitok.html
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
2:eldobod majd Y-al pakolgatod
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
<#vigyor2>#vigyor2>Egy jó páncél a Rander küldi után (40-es védelem- már 39..:-(
Ranger páncél
Lenne 2 kérdés:
1: A GNR után Hol van a labor, már minden zugba voltam <#confused>#confused> a környéken kint bent, vagy Rivet Cytiben? Ott van labor, de ott nincs Lyons...hol van, mert kell a Citadel - Fellegvárban a belépéshez a Beal Lovagnak, a Lyons engedélye!! tudom volt már kérdezve, de nem találtam így sem, ha lenne egy pontos hol is van- lehet, s hogyan oda...
2: Hogyan lehet a dolgokat pakolni a szobában a polcokra..? <#kocsog>#kocsog>
Köszi Mindenkinek: Gábriel
Üdv Mindenkinek!
Kéne egy kis help.A lisztnek mi az angol megfelelõje a játékban?
Elõre is kösz
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
#gyuri12: Nézz át a Fallout3 off-topikba (kép alatt jobbra ott a link).
Mostanában kezdtem el ezt a játékot. Angol/lengyel verzió, de mivel inkább magyarul beszélek (esetleg németül), feltettem egy, erre a célra alkalmas, a netrõl letölthetõ, 13megás esp fájlt.
Elég jól "magyarít" vele (csak az "õ" betût nem ismeri), nincs is különösebb problémám ezzel.
Ez a megoldás megegyezik azzal, amelyiknél a forgalmazó kicseréli a DVD-t magyar nyelvûre?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Az angol/lengyelnél a CD-n van egy lengyel zászló. A UK/US változatoknál pedig a besorolást jelzõ címke más fajta, ezt a Bethesda hivatalos oldalán, a javításoknál jelzik is.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
En charon -t jobban csipazom, raadtam power armort kezebe a jokis 100% -os sniper pusit (ha o hasznalja nem rongalodik) , hozza kapott 600 loszert .. es nincs azota semmi ami megallitson a pusztaban 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ja és van egy Youtube-s video is ezzel kapcsolatban csak azzal is lenne kérdésem . Ki az a szupermutáns haver ? Hol lehet felszedni õt ?
http://www.youtube.com/watch?v=jOWDBhtaVXk&feature=PlayList&p=B3B12A49FE289401&index=0&playnext=1
Gyuri12 : koszi mar vissza ia kaptam 😉 es a "Vengence" -vel a kezemben irtom a pitt ridereket 😉
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
5) elofordul, anno volt olyan akinek percenkent resetelt a gepe, nekem pl ugy volt hogy az elejen tok jatszhato volt, aztan ahogy haladtam elore, egyre gyakrabban es gyakrabban dobott hatast. Ha a patchek nem segitenek, a hivatalos forumon kismillio tipp es trukk van, kinek / mi gyogyitotta meg a jatekot. Bar teny, ez honapokkal ezelott volt...
Bocsi ha már volt.
1) Kipróbáltam az egyik werziot és tetszik a játék, és úgy érzem ezt is érdemes megvenni eredetiben. Én a "magyar" verzióra gondoltam.
Ha jól látom akkor ehhez csak ez a két patch készült? 1.1.0.35 és 1.1.0.15
2) a patch-eket egymás után kell felrakni, vagy elég a nagyobb verziót?
3) Vagy inkább az angol változatot vegyem meg? ahhoz láttam 1.4.0.6-os patch-et is.
4) DLC-ért fizetni kell? honnan tölthetõ le?
5) A kipróbált werzióval játszottam kb 3-4 órát 2 nap alatt és 2 alkalommal is reset-elt a gépem játék közben. (Aztán mérgemben töröltem a játékot.) Ezen a gondon segít a patch?
Neten rákerestem, sokaknak ez a baja, de semmi sem segitett ezidáig.
Valaki tud errõl valamit?
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!