Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ahogyan olvasom ezek nem eposz hosszúságú kiegészítõk.
1általán nem vagyok képben a DLC-ket illetõen. <#szomoru1>#szomoru1>
Magyar nyelvû az alapjátékom. Milyen DLC-k vannak?! És melyik amelyiket "magyar nyelven" lehet használni?!
Más:
Van a HD textúra pack. Letöltöttem és azt írják a leírásban, hogy be kell másolni a DATA mappába, felülírva az ott lévõ fájlokat ill. egy .ini fájlban átírni vmit 0-ról 1-re.
Visszafelé: A magyar nyelvû patch-t már feltettem. Nem a legújabbat. Abban az .ini-ben alapból 1 amit erre kellene változtatni. Kibontottam a HD textúra pack tartalmát, de egyetlen fájl sem egyezik a DATA mappában lévõvel... <#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
Vki feltette ezt a HD textúra csomagot?!
Én baszok el vmit?!
<#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
PSN ID.: Beegabor
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
No, majd meglátjuk...
Érdekesség: <#wow2>#wow2>
<#zavart1>#zavart1>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Mennyiszer megszoptatott már ez a dög. <#boxer>#boxer>
De ezt gondolom minden 1es alkalommal el kell játszani?! <#idiota>#idiota>
ill elég annyi is ha beírod konzolba: setessential 6a772 1
innentõl kezdve nem kell aggódnod, csak elájul, meg nem hal.
"The trees move. Do you not see it?"
Aztán toltam még a gammát és 1x csak elfogadta.
A szupermutánst pedig "kis lámpafény barlangon" keresztül, a mészárlások kapuján át (na, ez is kúva is kis út volt!!! 😉 a 87-es Menedék felé. Legalábbis ott fog feltûnni és segíteni. Aztán amikor holló sziklából kijöttem akkor ott állt. De a karmám szintén alacsony volt...
Így Õ csak 1 napja van Velem. Hát Cross lovag nem igazán volt a segítségemre, ill. többször megpuszult. 😞
De ez a szuper mutáns karakter, ez nyerõbb és birom ahogyan felvihog, ha ellenség lép a színre. Lezúzza és hozzáteszi "it's too easy". 😊
Dogmeat-el annyi a problémám, hogy eléggé kell rá vigyázni. Pillanatok alatt nekiveti Magát minden ellenségnek és elég hamar kivégzik. 😞
Aztán még ott vannak a bug-ok, de ezekre már figyelek. Többször elõfordult, hogy a kutyus nem tudott jönni azon az úton, amin Én tudtam és útkeresés közben 1xcsak meghalt. 😞
Azok voltak a "legjobbak", amikor sokáig nem mentettem és ahhoz, hogy újra "legyen" egy jó pár perccel elõzõ állást kellett visszatöltenem...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Na, mind1. Túl vagyok rajta.
Viszont ma látogattam el Oázis-ba. Szerintem a lehetõ legjobbkor. Ez viszont kúrva jó és Én szarrá röhögtem Magam, amikor Harold-al a beszélõ fával kellett dumcsizni. Hát ez vmi kúva jó. A hang is, ill. a szövegek. Ajánlom mindenkinek aki nem járt még Oázis-ban... <#vigyor2>#vigyor2><#eljen>#eljen>
Tegnap elértem a 20-as szintet és felvettem azt a tulajdonságot, hogy felfedezõ, ha jól emléxem, és így minden helyszín megjelent a térképemen, így sokkal könnyebb felfedezni.
Megtaláltam Fawkes-t, de sajna Cross-tól búcsút kellett vennem. Megpróbálnám most azt, hogy most keresném, hogy csatlakozna-e, de Fellegvárban nem leltem. Hol lehet Õt megtalálni?! (ott, csak jobban körbe kellene nézni?!)
Ui. igaz volt, hogy Cross mellé nem tudtam felfogadni Fawkes-t, most megprószálnám fordítva, ill. azóta változott a Karmám is, stb... 😉
No, pár képernyõ kép. Szvsz, aki nem járt még itt, az látogasson el...
Tudtok még hasonlóan vicces küldiket?!
<#worship>#worship>
#Pretorian: Ha komolyan gondolod, akkor adok próbaszöveget. Privátban megbeszéljük a részleteket.
#koschwarz: Most erre csak azt mondom,hogy kétnaponta fogorvoshoz járok és írom a szakdolgozatomat...lehet, hogy cserélnék veled😄
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
remélhetõleg holnapra javítják. de mennyire seggek a bethesdánál, ez már paródia. vagy direkt csinálják valamiért.
(holnap kész lesz a rám kiosztott szöveg a pittbõl. gyorsabban is kész lehettem volna, de egyszerûen nem jutok 1 óra nyugodt szabadidõhöz, de komolyan<#zavart2>#zavart2>, amikor meg igen, akkor már zizi vagyok hozzá.)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Mindenesetre a készítõk ezzel megint egy nagy pofont adtak saját maguknak.
megyek is gamolni 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"The trees move. Do you not see it?"
jó, lehet hogy usa/uk verzióval megy csak, de tutira letölthetõ legálisan... amúgy meg sokaknak van nem magyar régiós kiadás (köztük nekem is).