Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KranaZoli
Ezek érdekes HSZ-ek voltak. Eddig Én is csak az alapjátékkal játszottam, ill. játszom. Nem is nagyon akartam addig DLC-ket, amíg még vannak bõven fel nem fedezett helyek.

De ahogyan olvasom ezek nem eposz hosszúságú kiegészítõk.

1általán nem vagyok képben a DLC-ket illetõen. <#szomoru1>

Magyar nyelvû az alapjátékom. Milyen DLC-k vannak?! És melyik amelyiket "magyar nyelven" lehet használni?!

Más:

Van a HD textúra pack. Letöltöttem és azt írják a leírásban, hogy be kell másolni a DATA mappába, felülírva az ott lévõ fájlokat ill. egy .ini fájlban átírni vmit 0-ról 1-re.

Visszafelé: A magyar nyelvû patch-t már feltettem. Nem a legújabbat. Abban az .ini-ben alapból 1 amit erre kellene változtatni. Kibontottam a HD textúra pack tartalmát, de egyetlen fájl sem egyezik a DATA mappában lévõvel... <#fejvakaras><#nemtudom>

Vki feltette ezt a HD textúra csomagot?!
Én baszok el vmit?!

<#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

jár h nekem magyar a játék 😄 Felraktam ezt a fallout3 mod managert ebben ki lehet pipálni de ezzel meg nem indul a game <#violent>

Seth

PSN ID.: Beegabor

sambauer
amúgy azt hogy kéne fordítani ?

Turn Me On Dead Man

Seth ez a data files menüt pontosan hol is találom ?😄

Piedon
Összesen 2627 sornyi párbeszéd van, és még utána vannak a terminálok és a note-ok, de azokból most nem tudom pontosan mennyi van. A Fallout univerzum szavait és szakkifejezéseit meg majd kitaláljuk. Ameddig nem követünk el olyan hibát, hogy Alexandria Arms=Alexandria karjai addig szerintem nincs gond.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

köszi! megnézzük 😊

Seth
A Data könyvtárba másolod,majd indításkor a Data files menübe mész és ott bepipálod az anchorage.esm -et

én most raktam fel az elsö dlc-t de valamit elcseszhettem mert nem látom a rádioba vagy hol 😊 A játék gyökér könyvtárába kell telepiteni vagy egy külöm?<#fejvakaras>

Pretorian
Készül. Jahh, kész vok a 100 soros próbafordítással, napi 2-3 ilyen belefér. Küldöm vissza nemsokára. Mivel én még nem nyomtam egyik DLC-t sem, ezért majd jöhetne 1-2 ötlet, hogy bizonyos általam fordított, a Fallout univerzumra vonatkozó szavak-kifelyezések helyett mit lenne érdemes használni.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

és azokat már használhatom az alap mission is akkor ? a Pit-hez még nincs magyarositás ügye? Mert az elsö dlc-t is csak azért tettem fel mert low vok angolból és van hozzá magyarositás<#vigyor>

Seth
Igen,bekerülsz egy szimulációs programba ,ahonnan csak akkor szabadulsz ha megcsinálod ( 1-2 óra non-stop lövölde,nem lesz nehéz). A speckó cuccok majd egy utána megnyíló raktárból veheted fel

Értem !És onnan már csak akkor szabadulok ki ha végigvittem ?Aztán folytathatom az alap game missiomat?Amugy az ott lévü ujdonságok pl:fegyver,páncél az alap gamében is megjelennek ?

Seth
Nem vész el. Kapsz majd egy rádióadást,akkor jelenik majd meg a cél ahova menned kell

Emberkék ha én felrakom a Operation.Anchorage akkor a jelenlegi játékom mentése elmegy vagy ez hogy müködik ? Térképen belül lesz egy hely ami átdob oda ?

KranaZoli
Aha! Köszi! De az igaz, hogy ez "csalás" és eddig sem alkalmaztam ilyet.
No, majd meglátjuk...

Érdekesség: <#wow2>

<#zavart1>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

kösz megtaláltam csak azért szivtam mert angolult mondta mindenki én meg nem vok nagy angolos 😄

Egyszer "ráolvasod" és úgy marad! Persze csak ha el is mented és azt töltöd vissza!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

NEM Megaton környékén kell keresni, hanem, Minefield! 😄

Roncstelep
A térképen, az F6 alatt van!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

ezt nem hiszem el 😊 Hol az a hülye Dogmeat 😊 Körbe jártam megaton környékét de ott semmilyen roncstelep nincs .valaki mutasson már rá plz 😊

sambauer
de ilyen nincs boxon 😞 meg amúgyis csalás 😄

Turn Me On Dead Man

KranaZoli
Mik vannak... <#wow2>
Mennyiszer megszoptatott már ez a dög. <#boxer>

De ezt gondolom minden 1es alkalommal el kell játszani?! <#idiota>

Calver
0-t megnyomod és örülsz <#vigyor2>

"The trees move. Do you not see it?"

Remélem holnap azért már játszható lesz a dlc.
LOL de poén kösz a tippet Calver 😊 öö bocs low kérdés h is a console ?XD

Calver
erre nézelõdj Dogmeat halálával kapcsolatban
ill elég annyi is ha beírod konzolba: setessential 6a772 1
innentõl kezdve nem kell aggódnod, csak elájul, meg nem hal.

én már elégé benne vok a játék sürüjében de nekem még egy segitöt nem tudtam tarhálni 😄 Most megkeresem azt a csavargo korcsot a roncstelepen vagy h van 😊

KranaZoli
Jah, Nekem is vmi hasonló rémlik... Már nem emléxem pontosan. Többi karaktert meg csak késõbb és Én úgy vettem csak akkor állnak "melléd" ha a karmád szintje elér egy bizonyos értéket. Azt, hogy milyet passz. De amikor elõször beszélgettem Cross lovaggal, akkor 1.) meglepõdtem, hogy Õ is lehetne társ, ha a karmám megfelelõ lenne, de baromira nem az volt, akkor.

Aztán toltam még a gammát és 1x csak elfogadta.

A szupermutánst pedig "kis lámpafény barlangon" keresztül, a mészárlások kapuján át (na, ez is kúva is kis út volt!!! 😉 a 87-es Menedék felé. Legalábbis ott fog feltûnni és segíteni. Aztán amikor holló sziklából kijöttem akkor ott állt. De a karmám szintén alacsony volt...

Így Õ csak 1 napja van Velem. Hát Cross lovag nem igazán volt a segítségemre, ill. többször megpuszult. 😞

De ez a szuper mutáns karakter, ez nyerõbb és birom ahogyan felvihog, ha ellenség lép a színre. Lezúzza és hozzáteszi "it's too easy". 😊

Dogmeat-el annyi a problémám, hogy eléggé kell rá vigyázni. Pillanatok alatt nekiveti Magát minden ellenségnek és elég hamar kivégzik. 😞

Aztán még ott vannak a bug-ok, de ezekre már figyelek. Többször elõfordult, hogy a kutyus nem tudott jönni azon az úton, amin Én tudtam és útkeresés közben 1xcsak meghalt. 😞

Azok voltak a "legjobbak", amikor sokáig nem mentettem és ahhoz, hogy újra "legyen" egy jó pár perccel elõzõ állást kellett visszatöltenem...

Már találtam egy oldalt ami ide volt linkelve ott le van irva minden segitöt h lehet találni 😊 Még csak egy olyan kérdésem volna,hogy ha felrakom p az elsö kieget ! akkor az ott kapot új cucokat az alap játékba is tudom majd használni illetve fellelhetöek lesznek ???😊

Scrapyard nem messze a mine fieldtõl. Ha nem találod a térképen keress rá a banner allati térképen. (lehet rosszul írta a nevét)
balee4
Hihetetlen, hogy másodszor is ellövik ezt, csak most a PC-s változattal sajnos. Nem tesztelik le, mielõtt feltöltik? 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

a kutyát azt hol lehet magunk mellé venni illetve a többi embert ?😊

KranaZoli
Tegnap baromira felb*szta az agyam a Hamilton-os, rabszolgás mellékküldi, amikor kísérgetni kellett Õket a Lincoln emlékmûhöz. A játékban is sok a BUG (mondjuk ekkora game-ben ez nem csoda 😊 , de ez a küldi ez túl tett eddig mindenen. Rém unalmas és kúrva idegesítõ több órán keresztül kísérgetni Õket. 😞(( Ezt nagyon elrontották szerintem.

Na, mind1. Túl vagyok rajta.

Viszont ma látogattam el Oázis-ba. Szerintem a lehetõ legjobbkor. Ez viszont kúrva jó és Én szarrá röhögtem Magam, amikor Harold-al a beszélõ fával kellett dumcsizni. Hát ez vmi kúva jó. A hang is, ill. a szövegek. Ajánlom mindenkinek aki nem járt még Oázis-ban... <#vigyor2><#eljen>

Tegnap elértem a 20-as szintet és felvettem azt a tulajdonságot, hogy felfedezõ, ha jól emléxem, és így minden helyszín megjelent a térképemen, így sokkal könnyebb felfedezni.

Megtaláltam Fawkes-t, de sajna Cross-tól búcsút kellett vennem. Megpróbálnám most azt, hogy most keresném, hogy csatlakozna-e, de Fellegvárban nem leltem. Hol lehet Õt megtalálni?! (ott, csak jobban körbe kellene nézni?!)

Ui. igaz volt, hogy Cross mellé nem tudtam felfogadni Fawkes-t, most megprószálnám fordítva, ill. azóta változott a Karmám is, stb... 😉

No, pár képernyõ kép. Szvsz, aki nem járt még itt, az látogasson el...

Tudtok még hasonlóan vicces küldiket?!
<#worship>

Prince23
Pretorian
Teljesen komolyan gondolom. Jöhet a privát. 😊

Piedon
Látom, beleolvastam a hivatalos fórumba újfent. De most elvileg nem a Bethesda hibája ha jól olvasom, hanem a MS-é, mert valami elromlott a feltöltésnél.

#Pretorian: Ha komolyan gondolod, akkor adok próbaszöveget. Privátban megbeszéljük a részleteket.

#koschwarz: Most erre csak azt mondom,hogy kétnaponta fogorvoshoz járok és írom a szakdolgozatomat...lehet, hogy cserélnék veled😄

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

kösz Hotomi !

Pretorian
Fordítást én is vállalok ha kell még segítség.

A Fellegvárba csak a fõküldetéssel tudsz bejutni, Lyons pedig pont az ajtóban vár majd tárt karokkal.

Nem kis hiba van vele.
koschwarz
nem lesznek, VANNAK gondok<#fejvakaras>
remélhetõleg holnapra javítják. de mennyire seggek a bethesdánál, ez már paródia. vagy direkt csinálják valamiért.

(holnap kész lesz a rám kiosztott szöveg a pittbõl. gyorsabban is kész lehettem volna, de egyszerûen nem jutok 1 óra nyugodt szabadidõhöz, de komolyan<#zavart2>, amikor meg igen, akkor már zizi vagyok hozzá.)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Fiuk tudtok egy olyan forumot ahol válaszolnak is a kérdésekre?😊

Piedon
Szenya<#banplz><#hehe> Bár ha azt nézem jogos a "revans", a Pitt-nél az Xboxosok szívtak többet.
Mindenesetre a készítõk ezzel megint egy nagy pofont adtak saját maguknak.

Srácok plz valaki árulja el hogy tudok bemenni felllegvárba és hol van az az idiota Lyon Bölcs ?😊

AnarchoiD

megyek is gamolni 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Calver

Piedon
Úgylátom most a Broken Steel PC-s verziójával lesznek gondok, legalábbis a hivatalos fórumon már elkezdõdött az anyázás.

Egyépként a Pittben mi a jutalom a legvégén? Egyszerûen nem tudtam ki igazodni azon a helyen. Eddig a falloutban egy helyen sem tévedtem el anyira mint a Pitt-ben.
zsirfecske
mondjuk fél infókat ne írjatok már, lehet kapni még mm-ban is ms kártyát, beregelni be tudtok, szóval amíg nem próbálta valaki addig ne írjuk le hogy nem megy.

jó, lehet hogy usa/uk verzióval megy csak, de tutira letölthetõ legálisan... amúgy meg sokaknak van nem magyar régiós kiadás (köztük nekem is).