Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Õk tudják...😄, elhiszem hogy voltak benne elírások, félrefordítások, hibák, de én olyan igazán komoly buggal nem találkoztam, igényes a fordítás, szal én nagyon feleslegesnek tartom, inkább csatlakoznának Piedonhoz és segítenének a DLC-k fordításába.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

sambauer
inkább javítást kéne akkor csinálni, bár én nem tapasztaltam (és nem is fogom) de akkor alapból ilyen Brotherhood of Steel, Steelyard, Scourge stb cuccokat az eredeti néven kellene meghagyni...

Turn Me On Dead Man

Zan
Mert gondolom nem tetszik neki ez a fordítás,meg hogy õ is elmondhassa magáról,hogy igen,csináltam egy fordítást a Fallout 3-hoz!😄

Amúgy én is idõpocsékolásnak érzem.Már csak azért is,mert most gondolj bele,szerinted lesz olyan aki a jól mûködõ,bevált magyarosítást csak azért is lecseréli egy másikra,mert az újabb,meg egy két dolog helyesebben van lefordítva?Félre ne értsetek,tökre örülök,hogy ezzel a játékkal ilyen sokat foglalkoznak emberek,hogy még jobb legyen!!!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

balee4
De miért fordítják le újra az alapjátékot is. Mi értelme van?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Teppik Amon
Buffout nevü cucc átmenetileg ad egy kis rásegítést, de nagy terheket azzal sem tudsz elvinni

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

kösz megmentettél az ideösszeroppanástól!😄
Piedon
Az azt jelenti, hogy túlságosan leterhelted magad. Több dolgot viszel, mint amit elbírsz. A karakter adatlapon ott van (azt hiszem bal oldalon felül) mennyit súlyt bírsz el, és mennyi van most nálad.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

ja most látom hogy kiír valami olyasmit hogy You are overencumbered ezzel mit kell csinálni hiába nyomtam magamba stimpakot semm nem történt...
Hello! PS3-n játszom és valamiért sétálok akármit csinálok sehogy nem tudom kikapcsolni és kezdek nagyon ideges lenni VALAKI SEGÍTSEN KIKAPCSOLNI! PLS
Piedon
Én fordítottam le az elsõ DLC-t (Operation Anchorage), és mivel most nincs sok szabadidõm, de közben jelentkezett két ember fordítani, ezért belefogtunk a második DLC fordításában (The Pitt).

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Zan
Õk csak a DLC-t fordítják ha jól értem a diskurzust😊,ja és engem sem zavar egyáltalán,sõt,legalább látom,hogy mi folyik a kulisszák mögött,meg így hamarabb fogunk értesülni arról ha kész lesz!😊

1.5 ös patch nem ront a magyarosításon,azokhoz a fileokhoz nem nyúlt!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

KranaZoli
MEA CULPA!!!
Piedon I am sorry! <#zavart1>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
1.5-ös patch-t tetted fel?! <#wow2>
Tudom, hogy van csak nem tudtam, hogy a magyar verzióhoz is jó. A többit azt értem és világos. (legalábbis így érzem) <#zavart1>

Pideon

Ti fordítgatjátok a gammát magyar nyelvre?! (vagy csak a DLC-ket?!)
Engem nem zavar, csak azt nem értem, hogy mirõl van szó, hiszen az alap játék magyar nyelven is elérhetõ.

Vagy Ti mást, jobbat igyekeztek összehozni?!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

A gametrailersen megjelent egy halom videó a harmadik dlc-ról. Aszem az egyik az erõsen spoiler. Van valami hír a 3. dlc-rõl? Mert a tegnapi hír óta semmit nem hallotam róla.
Piedon
Aki a magyarítást használja: Még mindig érvényes, hogy ha valami hibát láttok akkor nyugodtan jelezzétek. Mindig elõfordul, hogy egy "szûz" szem egybõl észreveszi a hibát, mint az aki már ötvenedszerre látja.

Piedon
No, itt vagyok, csak megint a fogorvossal randiztam. Szem nem maradt szárazon...<#idiota>
Alkalmazkodnunk kell az alapjáték fordításához, ezért hogy ne legyen kavarodás, ezért szerintem ugyanazt használjuk amit ott. Bár elsõ rész (Fallout) fordítója önszorgalomból elkezdte lefordítani az egész játékot újra, de szerintem õ meg fogja csinálni a saját fordításait a DLCkbõl is, így õ vele egyelõre nem kell kooperálni.

Brotherhood of Steel: Acél Testvériség
Steelyard: acélmûvek vagy acélmû vagy acéltelep vagy kohó, a szövegkörnyezettõl függ.
Scourge: ennek utánanézek, mert szövegkörnyezettõl függ.

A többiektõl meg elnézést, ha bárkit zavarna, hogy itt beszéljük meg a fordítói munkát<#bee1>.

Zan
Felraktam az 1.5 ös patchet és csak utánna raktam fel az Operation Anchorage DLC-t,ezek után a gamehunter oldalról letöltöttem a magyarosítást hozzá,beraktam a data mappába,aztán a fallout3launcherrel indítottam el a játékot,a Data Files-nál kipipáltalá az Anchorage.esmet,meg a magyarosításét is.Tökéletesen fut.Már 3 perc játék után befogtam a rádióadást!

De akkor még lvl 15 elõtt nem megyek neki😊!

KranaZoli
Nekem is magyar van. Ez a patch a DLC-nek a patch-e?!
Mert Fallout 3-ból Nekem ez van fent:

"1.1.0.35-ös magyar patch"

Erre fel tudom installálni ezt a DLC-t ill. a DLC magyarítást is úgy, hogy mind a DLC mind az alap game jó lesz/marad?!

sambauer
#12040 #12041 ehh ?

Turn Me On Dead Man

robotnyk
15 alatt szerintem korai.
AnarchoiD
az a nuklear cucc jo poen mert sebzi a tarsadat is 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

offkorzreg
jó megvan

offkorzreg
1.1 patch magyar

offkorzreg
hali.
valaki segítene nekem picit?
most tenném fel az operation anchorage dlc-t,namármost nekem magyar verzió az alap,akkor honnan és melyik patchet tegyem fel hozzá?többit tudom

Calver
egyszer... és ezen kívül egyszerûen szarok az új perkek. pár fantáziátlan (Almost Perfect - ezaz, legyen 30-as szinten minden karakter teljesen ugyanolyan), pár felesleges (Deep Sleep... nem egyszerûbb Swift Learner-t felvenni?), egy meg szimplán nevetséges (Nuclear Anamoly - atomrobbanás. a fõkarakterbõl. o rly?)

nézegettem is ennek örömére h merre találok valami értelmes perk modot, Ultimate Perk Pack-ban van pár jópofa (Powered By Money pl nekem nagyon bejön), de még ez így is kevés.

valaki tud ajánlani vmi jópofa perkekkel foglalkozó modot?

"The trees move. Do you not see it?"

KranaZoli
No, aztán ezt hogyan sikerült összehoznod?! <#vigyor3>

KranaZoli
Ezt nem tudtam... <#zavart1>

Idáig társ nélkül nyomtam... Nekem az lenne a szimpi, ha egyszerre lehetnénk akár 10en is... <#zavart1>

Zan
Sziasztok!

Csak érdeklõdnék,hogy 8. szinten érdemes belevágni bármelyik DLC-be is?Mert most nagyon megtetszett az Operation Anchorage...😊!Viszont még nagyon most kezdtem el a gamet,cirka 20 óra gamepaly-el most tartok még csak 6 vagy 7 mellékküldinél,a fõszálat meg még nagyon hanyagoltam...!Viszont tele vagyok fegyverrel,elég jókkal,állapotuk is elég jó,sok lõszerem is van,meg minden ami kell az életben maradáshoz(gyógycuccok is).

Pretorian
Szerintem nyugodtan mehet, bár én az alapjátékban eddig csak renegát BoS memberekkel találkoztam, azokkal akik 3-as csapatokban járják a Wastelandet és aprítják a ghoulokat meg a raidereket, de asszem így van ott is.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Seth
vastelep gyakoribb szó, de végülis az acéltelep is jó

PSN ID.: Beegabor

koschwarz
brotherhood of steel mehet az acél testvériségének, skacok? vagy tényleg ne fordítsak (...unk) ilyen neveket le? az alapjátékban hogy fordították?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
jó az. bár én sem tudom, mi a háttere a játékban.

én meg a steelyard-ot nem tudom, hogy mi a bánat 😊 kínomban acéltelepnek fordítottam, mert a szövegben kapcsolódik hozzá egy "blast furnace" (nagyolvasztó), de egyébként sehol semmit nem találtam róla.

sokat fikázzák a játékfordítókat, de most már megértem õket 😊))

Pretorian
The Scourge-ot hogyan fordítanátok? Én "A Tisztogatás"-nak fordítottam...
Egyébként azóta kiszúrtam jópár hibát a százsorosban, javítom és küldöm újra.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

sambauer
figyelem nyomokban SPOILERT tartalmazhat:

na még az érdekelne hogy nem messze a Grizly büfétõl (ahol néhány barátságos Raider, szétszabdált, akaszott emberi tetemeket hagyott magára) van egy Rádió Torony. Bementem lehúztam akart és bejött egy adás miszerint egy csávó a családjával "refugee"-ként van fogva tartva nem messze a rádió toronytól, DC-n kívül valamilyen chamberben (ilyenkor szar ha nincs feliratozva a dolog). Ezt érdemes keresgélni mert a F.A.Q.ban nem találtam semmi utalást erre.

Turn Me On Dead Man

sambauer
Igen azt láttam, viszont én most kifejezetten erre a videóra gondolok különösen 2:43-tól Flashback in Dunwich house címen. Mondjuk egy Silent Hill 3 és Vampire The Masquerade Bloodlines Ocean Hotelja után nem tudom miért aggasztom magam ilyeneken 😄

Turn Me On Dead Man

koschwarz
én az ilyeneket hagytam az eredeti, mármint az angol nevén, ha az úgy jó, szerintem nem kell erõltetni mindenféle béna magyar neveket, így is úgy is bénának fog hatni.

Calver
csak egy helyen fogsz hallucinálni és beszélgetni önmagaddal, nyugi. ellenben az egy elég parás hely <#nyes> spoilerben hogy hol.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vault 106

"The trees move. Do you not see it?"

sambauer
Gyerekek. Tegnap este elég hülye módon néztem egy két spoileres videót a játékról. Ezek a szellemek, meg UFOs rádió vételek mennyire gyakoriak ? Mert eléggé bebaszna amikor a legnagyobb nyugalomban megyek lootolni egy házba aztán pofámba b*szódik valami flashback :S

Turn Me On Dead Man

ááelindult végre ez a szar elsö DLC 😊

AnarchoiD
Hmm allat lett a kieg mar lvl24 vagyok, nemtom mintha kieg elott nemlattam volna a jatekban ezeket az ipari langszorokat amiveltolok lang galacsinokat lo ki es megolvasztja a femet is 😉 faja 2 loves kell egy enclave -s nek viszont hatbalottem veletlen Fawkest vele es meg se karcolta .. ez valami bug ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Mike at home
ha Fawkes veled van, akkor már tényleg csak sétálgatni kell, meg néha odébbhúzódni a tûzvonalból. egy idõ múllva rettentõ unalmas
ugyanez a baj Dogmeattel is.
Ha settenkedsz - márpedig én azt szoktam - a kutya nagyon rossz választás, mivel egyszerüen nem fér a bõrébe

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
minek kisérgetted õket? tök felesleges, odamennek saját maguktól is, csak lassan, napok alatt

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
extra könnyítés, látom
így is túl könnyû

Zoli akkor most forditsd le 😄 nekem nem az 1.1 patch van fent amugy se 😊
nekem nincs data file opciom egyszerüen

Piedon
Jó a kérdés, két módon i lehetne szerintem: 1. marad az eredeti neve; 2. Hotel Alexandria
Az Alexandria Arms szókapcsolatot jópár pub/fogadó használja amúgy.

balee4
Az elsõ az Operation Anchorage, innen szedheted hozzá a magyarítást.

innen pl : http://www.gamehunterteam.hu/?method=letoltesek&mode=view&id=98

KranaZoli
Egy ilyen leírást találtam, de sajnos angol, viszont 1xerû. <#zavart1>

1. Unpack release
2. Mount image or burn it
3. Install Fallout 3, if you haven't aleady
4. Make sure you've installed the latest v1.1 patch from Razor1911
5. Run Operation Anchorage installer & choose your Fallout 3 main game directory.
6. After the installation, open Fallout 3 Launcher.
7. Go to Data Files option, mark Anchorage.esm with a tick & click OK.
8. Start Fallout 3 & load your game.
9. After ~10 minutes of gameplay you should get a distress call from the Brotherhood - that means Operation Anchorage was activated & you can start playing it.
10. ENJOY scramming Chinese out of Alaska :]

Ez egy warez inf állományában volt, de a menete gondolom dettó ua...

KranaZoli
És melyik az elsõ?! <#zavart1>

Az elsõ lenne ez az " Operation.Anchorage"?! Ha igen, akkor hol van ehhez magyarítás?!
<#worship>

eddig az elsö kiegészitöhöz van magyarositás a The Pithez pedig készül ...de én most szopok még az elsöt se tudom beüzemelni.. telepitem a játék datájába indiotom de nekem elsö inditásnál nincs semmi féle data files ahol ki kellene pipálnom a anchorage.esm -et <#duma>nem tom mit szurtam el de aki tud az segiteni az vegyen fel Xfiren plz :golaczdavid