Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Kérdés (talán SPOILERES):
Rendõr uniformis vagy felsõ van a játékban? Mert én nem találtam az alapjátékban pedig párszor már végigjátszottam, de most a broken steelben van rendõr sapka (meg dögös napszemüveg mellé), de úgy illene hogy a sapkához legyen uniformis is....
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Hívd le a konzolt és írd be, hogy:
player.removescriptpackage dlc03playerwakeup (ez eltávolítja az "ébredés" animációját)
utána pedig:
enableplayercontrols (ez engedélyezi az irányítást)
Ezek után már gond nélkül lehet játszani 😊
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Mondjuk azt el tudom képzelni hogy a különféle modokkal összeakad, de aki nem használ modokat annak mostmár el kell hogy induljon a cumó hiba nélkül.
#adamm...:úgy néz, hogy a magyarítás kavar be a Broken Steel-nek, de jó lenne ha ezt más is megerõsítené, mert eddig csak a saját verziómmal próbáltam ki.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ez az "Y" ez Nekem is új... De mire jó ez?! Miért jó mozgatni a testeket ill. tárgyakat?!
van a jatekban nehany alattomos eldugott hely amit csak trukkozve erhetsz el , pl hordokat raksz egymasra es azokrol ugralsz fel 😉 stb ... meg amikor targyakat kell le emelened a lootrol hogy hozza ferhess
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez mit is jelent pontosan?!
Mi az, hogy ledobtad a toronyból?!
Nekem ott annyi volt, hogy azt mondta gyõzzek meg bizonyos lakosokat a Ghoul szomszédokról. 2 nem adta be a derekát. Mivel felnyomta az agyam ez az egész fogtam és kivégeztem Ray-éket és felvettem a kupakokat. De utána Én ezzel már nem foglalkoztam...
Hogyan jutottál odáig, hogy Tenpenny-t kidobni?!?!
Ez az "Y" ez Nekem is új... De mire jó ez?! Miért jó mozgatni a testeket ill. tárgyakat?!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Az a jámbor szupermutáns, aki a fõvárosban kóborol és néha összeverekszik a raiderekkel, meg ad valami háború elõtti kifingott klottgatyát, ha beszédbe elegyedsz vele...
Amugy hányan készitenek forditást a DLC-hez ?😄
Más: Tenpennyt kivégeztem és ledobtam a toronyból, majd a hulláját végighúztam a bejáratnál posztoló õrök elõtt, de azok le sem szarták. lol. AI-ra kicsit rágyúrhatott volna a Bethesda.
Ill. az új küldi. "Kiváltak megsegítése" talán, vmi ilyen címmel és újabb helyek jelentek meg a térképemen.
Most csak ennyire volt idõm. Elindultam a "célpontok" felé, de csak fosztogatókba botlottam, mélyebben nem is mentem bele, pl. ajtó kinyitás...
Ez lenne a DLC?!
Jó ez így és majd alakul ez még tovább is?!
Mert Én amit hiányoltam, hogy kiket kellene itt megmenteni?!
(ha jól emléxem a fordításra...!)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
igazából tudom jericho-t megatonban akinek rossz karma kell,van fawkes neki mindegy,van dogmeat de õ kutyus😄
aztán van underworldben valami zombi neki is mindegy megveszed,van Cross a Brotherhood-bol,neki jó karma kell.így ennyirõl tudok,ja meg sidney,de õt valamiért nemtudom már felfogadni amióta lõszer árus,hogy a picsába csináljam:|