Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pretorian
1.5 kell hozzá mindenképp, jah. Ha jól csinálja az ember, a köv. mentés betöltése után kiírja a program hogy "Broken Steel loaded, level cap increased to 30".

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Encore
A Broken steel végére értem. A három DLC közül ez volt a legjobb, bár RPG elem ebben sem volt valami sok. Oké, hogy lehet beszélgetni, de ebben a DLc-ben minden fõ illetve mellékküldetésnek csak egy lehetséges megoldása van, nem igazán van választási lehetõségünk, mint pl az alapjáték néhány küldetésénél. Kb 4-5 órányi játék van benne, ha nem csak a fõküldetést csináljuk meg hanem a három mellék küldetést meg azt a pár "naplóba be nem kerülõ" küldetést. Az új ellenfelek jók, a fegyverek és páncélok szintén, de a balance rendesen felborult, bár gyanítom eddig se nagyon volt ilyesmi. A szintkorlát megnövelése mégsem tûnik olyan jó ötletnek, mert így a 30as szinten minden karakter majdnem mindenben a maxon van. 😞 Az új perkek érdekesek, van közte hasznos, de akad felesleges is.

Kérdés (talán SPOILERES):
Rendõr uniformis vagy felsõ van a játékban? Mert én nem találtam az alapjátékban pedig párszor már végigjátszottam, de most a broken steelben van rendõr sapka (meg dögös napszemüveg mellé), de úgy illene hogy a sapkához legyen uniformis is....
jáájáá nátürlich 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

nyirog
jojó 😄, szét van tanulva az agyam, már nem tudom végrehajtani az alapvetõ gondolkodási funkciókat 😄, most amúgy felteszek egy értelmetlenkedõ kérdést (nincs kizárva,hogy én vagyok a hülye): tehát ha végigvittem a broken steelt, azután még tudok kalandozni a jó öreg wastelandben? Bocs ha megint lusta dög voltam és nem vettem észre, hogy errõl már szó esett!

AnarchoiD
konyorgom olvass vissza 1-2 bejegyzest , broken steelt csak az eredeti jatek foszalanak befelyezese utan "tudod" elkezdeni

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

nyirog
Szerintetek hogyan lenne érdemes elkezdenem a broken steelt? Vigyem végig elõtte a játékot, vagy sem? Meg ez a broken steel leehtõvé teszi, h a végjáték után folytathassam a játékot a mellékküldikkel?

Sikerült megcsinálni egyépként. Elfelejtettem fel patcholni valószínüleg ez okozta gondot vagy nem tom. De mostmár mûködik a pathcel.
woy
megnéztem youtubeon hogyan és hol kezdõdik a dlc.hát nekem is ott kezdõdik,csak párbeszédek hiányoznak.valami hiba van :-(

AnarchoiD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ugyremlik rotchildel kell beszelned , es o mutataja meg mivolt amig kivoltal utve , utana meg elszalajt tovabb

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

akkor várhatom a magyarositást me angolbol low vok <#szomoru1>

woy
igen jessua,angolul írja.

moy te a magyarra tetted fel ?... azok az uj küldiket akkor angolul irja vagy mi ?

woy
a broken steel elején 2 küldetést kaptam,azóta semmi :-( bárkivel beszélek nincs új küldetés.az a 2 is olyan mellék küldetés szerû volt.valaki tudja mit kell csinálni , vagy hogy hová kell menni ?

srácok ha magyarverziora felrakom az uj dlc akkor az h fog menni ?...

Úgy a jó 😛 gondolom akkor az öngyis befejezéskor is, bár az nem az én stílusom 😄 majd nekije látok akkor

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

AnarchoiD
erdemes felrakni, mivel a szintlimitet azonnal megemeli 30-ra + az uj perkekhez is hozzaferhetsz ezutan szintlepeskor ... csak annyival tobb a dolog , hogy a tulajdonkeppeni kieg vegigjatszas utan "kattan be" nem akarom leloni a poent, hogy hogyan 😉

Nálam is ez a probléma, én a konzollal oldottam meg ezt a gondot.
Hívd le a konzolt és írd be, hogy:
player.removescriptpackage dlc03playerwakeup (ez eltávolítja az "ébredés" animációját)
utána pedig:
enableplayercontrols (ez engedélyezi az irányítást)
Ezek után már gond nélkül lehet játszani 😊

Piedon
Az alapjáték nem hiszem, ott a vége, és onnan nem tudsz tovább játszani vele(Game Over).

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Hm, nem vágom most hirtelen: végigjátszás után csinál mentést egyáltalán?

de ha felrakod a broken steelt a magyarra akko össz fog kavarodni az angol és a magyar nem ?

Pretorian
Magyar verzióra 1.5-ös peccset dobtam, arra Broken Steelt. Tökéletesen fut, mindenféle hibaüzenet nélkül. Az elsõ két DLC nincs fent.
Mondjuk azt el tudom képzelni hogy a különféle modokkal összeakad, de aki nem használ modokat annak mostmár el kell hogy induljon a cumó hiba nélkül.

Piedon
A Broken Steel-t csak akkor tudod elkezdeni, ha végigjátszottad az alapjátékot, addig nem.

#adamm...:úgy néz, hogy a magyarítás kavar be a Broken Steel-nek, de jó lenne ha ezt más is megerõsítené, mert eddig csak a saját verziómmal próbáltam ki.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Broken Steel-t érdemes felrakni új game kezdéshez? Én úgy értelmeztem hogy valamiféle mod-ként funkcionál, ami még abban jó hogy nem lesz vége a játéknak. Viszont mivel elég régóta nem foglalkoztam a játékkal a végigjátszás után, így talán belevágnék még ha nyújt valami újat is.

Hát sztem teljesítettem a küldetést. Az ágyból nem nagyon tudnám megnézni mert csak köhögni tudok. Ráadásul sztem inkább az ágy alatt vok mint az ágyon. Már az is furcsa volt hogy a csak egyedül mek be a szobába ha bent van broken steel és úgy se tudnék tovább jutni. Utolsó lehetõségem fawkes de inkább szeretném az önfeláldozó befejezést😄
Piedon
Nézd meg, hogy a "Vedd vissza!" nevû küldetés teljesítettnek veszi-e.

Na sikerült elindítani úgy hogy kinyomom abroken steelt és úgy mentem be a zobába és késöbb visszanyomtam de most más a gond. Az a nyomorult karakter csak fekszik az ágyban és az E gomb nyomására köhög. Elöször még röhögtem de mostmár kezdem unni hogy nem kel fel.
OKÉ most elakadtam de rendesen. Felraktam a broken steelt és amikor belépek a controlroomba akkor a csaj meg a társaim nem jönnek be velem. Bevagyok zárva oda egyedül és mivel hogy nincs ott a csaj akivel beszélni kell ezért nem tudom befejezni a játékot. (ez még az alapjáték befejezése)
offkorzreg
köszönöm szépen sokat segítettél,de kiscit csalódtam hogy sidney-t nemlehet felvenni magad mellé😊

xblades
Ha gondolod néz el ide #11533

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Ha a brotherhoodos páncélt véletlenül el adtam valahol. Hol lehet újjat venni? (nem tom hol adtam el és eddig a senkivel sem találkoztam a bázisukon aki árulna. Nagyon ki igazodni se tudok ott)
a Broken Steel az milyen az is egy plus városrész vagy mi ?... amugy gondolom angol mi ?

AnarchoiD

Ez az "Y" ez Nekem is új... De mire jó ez?! Miért jó mozgatni a testeket ill. tárgyakat?!

van a jatekban nehany alattomos eldugott hely amit csak trukkozve erhetsz el , pl hordokat raksz egymasra es azokrol ugralsz fel 😉 stb ... meg amikor targyakat kell le emelened a lootrol hogy hozza ferhess

AnarchoiD
Isteni volt ez a Broken Steel es meg csak lvl 27. lettem

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kicsit talan tulsagosan tap lett jatek vegere a tesla gun -al a jatekos , gyakorlatilag nincs semmi ami megalljon elotte , levegoben lodoztem le a helikoptereket... nagyot neztem amikor alien blastert talaltam az a MobilPlatformon 😉 es hozza egy tonna loszert 😉
es meg kb 20 felfedezetlen "questhub" maradt a terkepen, asszem be is barangolom mindet 😉

Amugy a Usa patchek tesznek valamilyen kárt is a magyar nyelvü játékban?

Encore
Ez eredeti angol (UK), 1.5ös patch-el.
Piedon
És melyik verzióval használod ha szabad megkérdeznem? (Mármint eredeti magyar, eredeti angol, tört angol+magyarítás, stb.)

Encore
nem akarok reklámozni, a nagyobb ingyenes oldalakon nézz körül én ma reggel le tudtam szedni és mûködik is.
Hali nem tudjátok honnan lehet leszedni a Broken Steel DLC-t Pc-re? Már kijavitották a hibát... de még nem találom sehol
Pretorian
Azt jelenti, hogy miután mindent megbeszéltem vele, lelõttem, és leszakadt a feje. Megkaptam a pozitív karmát, megfogtam a fejét az y-al, és ledobtam, majd utánadobtam az egész torzót. Utána lementem, és végighúztam az õrök elõtt. A ghoulos küldit nekem a keptün Valaki adja, aki beenged a kapun. Oblivionban is lehetett mozgatni a testeket illetve a tárgyakat, gyakorlati haszna ennek nem igazán van.

KranaZoli
<#wow2>
Ez mit is jelent pontosan?!
Mi az, hogy ledobtad a toronyból?!

Nekem ott annyi volt, hogy azt mondta gyõzzek meg bizonyos lakosokat a Ghoul szomszédokról. 2 nem adta be a derekát. Mivel felnyomta az agyam ez az egész fogtam és kivégeztem Ray-éket és felvettem a kupakokat. De utána Én ezzel már nem foglalkoztam...

Hogyan jutottál odáig, hogy Tenpenny-t kidobni?!?!

Ez az "Y" ez Nekem is új... De mire jó ez?! Miért jó mozgatni a testeket ill. tárgyakat?!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Pretorian
A Lali Bácsinak lesz egyébként valami jelentõsége sztori szempontjából?
Az a jámbor szupermutáns, aki a fõvárosban kóborol és néha összeverekszik a raiderekkel, meg ad valami háború elõtti kifingott klottgatyát, ha beszédbe elegyedsz vele...

Pretorian
Jahh....y-al lehet megragadni a testeket, akárcsak a tárgyakat.

A testeket lehet mozgatni ? ezt jo tudni XD
Amugy hányan készitenek forditást a DLC-hez ?😄

Pretorian
Csáo. Nem hiszem, hogy a DLC-k bármivel is komolyabb kihívást jelentenének mint az alapjáték, szal szerintem tökmindegy, mikor kezdesz nekik. Én normál fokozaton játszom az alappal, a hetedik szintû karakteremnek már így sincs ellenfele. Csak akkor izzadok le néha, ha egyszerre talál be több óriás radskorpió, vagy 4-5 szupermutáns. Ami meg elég ritka.

Más: Tenpennyt kivégeztem és ledobtam a toronyból, majd a hulláját végighúztam a bejáratnál posztoló õrök elõtt, de azok le sem szarták. lol. AI-ra kicsit rágyúrhatott volna a Bethesda.

KranaZoli
Letöltöttem az O.A. DLC-t + magyarítást. Felpakoltam mindkettõt és a DATA-knál kipipáltam Õket. Elindítom a játékot és jött a hívás.

Ill. az új küldi. "Kiváltak megsegítése" talán, vmi ilyen címmel és újabb helyek jelentek meg a térképemen.

Most csak ennyire volt idõm. Elindultam a "célpontok" felé, de csak fosztogatókba botlottam, mélyebben nem is mentem bele, pl. ajtó kinyitás...

Ez lenne a DLC?!

Jó ez így és majd alakul ez még tovább is?!

Mert Én amit hiányoltam, hogy kiket kellene itt megmenteni?!
(ha jól emléxem a fordításra...!)

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

offkorzreg
többre nem emlékszem,de valami olyan kéne akire tudok adni ruhák,fegyver,és mindegy hogy jó vagy rossz vagyok,sydney-t akartam de õ kúrvváskodik és nemjön😞

offkorzreg
jó azt tudom,de arra már majd rá jövök kinek mi kell,
igazából tudom jericho-t megatonban akinek rossz karma kell,van fawkes neki mindegy,van dogmeat de õ kutyus😄
aztán van underworldben valami zombi neki is mindegy megveszed,van Cross a Brotherhood-bol,neki jó karma kell.így ennyirõl tudok,ja meg sidney,de õt valamiért nemtudom már felfogadni amióta lõszer árus,hogy a picsába csináljam:|

Warton
Ez nem ilyen egyszerû, mert attól is függ, hogy a karakterednek milyen karmája van jó vagy rossz.

offkorzreg
valaki leírná nekem a felfogadható emberek nevét?illetve tartózkodási helyét?😊

Piedon
Lesz olyan aki azt a fajtát fogja letölteni és használni, elhiheted nekem.