Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
A game-en belül vannak konzolparancsok lehet benne felvenni time demot?

Next PC upgrade: 2022

sambauer
szerintetek az mennyire csalás ha Charol vagy egyéb segítõt használok tárolónak ? tehát amit lootolok, azt mindet szépen neki adom és így egy rakás pénzt keresek a fegyverekbõl...

Turn Me On Dead Man

hello mindenki!!
kéne egy kis segitség .van az underworldben egy "the chop shop" nevû korház és van ott egy lezárt ajtó amit sehogy sem tudok rájönni hogy hogy lehet kinyitni .szóval egyáltalán kilehet nyitni vagy nem ha valaki tud ebben segiteni lécci
ja és ahogy bemész a chop shopba az ajtoval szemben van egy uveg fal aminek a másik oldalán két világitó ghoul van .szóval ha tud valaki lécci segitsen
leöre is köszi

lalakov
A Dolce mama-nál az udvaron van egy kulccsal nyitható kapu. Merre találom a kulcsot?
Piedon
Elég sokszor leírtam már ide, még dolgozunk rajta és egy hónapon belül nem is lesz kész.
A vitáról még annyit:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pedig tele van utalással, hogy nem tetszik a csoport egyik részének amit McGraw mûvel. Például amikor mész lefelé a lifttel elõször akkor is arról beszél Sibley meg egy másik tag, hogy egyszerûbb lenne elvenni tõled a Pip-Boyt, minthogy megkérni téged, hogy csináld végig a szimulációt. Vagy elég meghallgatni amit két kivált randomban beszélget.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

KranaZoli
Jézusom! <#wow2> <#ijedt>
Ezek után már nem is értem, hogy miért lepõdök meg olyan híreken, hogy szgépes játékok hatására követnek el gyilkosságokat. <#idiota>

Volt némi vita, azt vettem észre de azt, hogy ebbõl gyilkolászás lesz?! Hát erre rá nem jöttem volna. Köszi! <#worship>

Most néztem meg a The Pitt-nek a Trailer bemutatóját. Ez meg olyan horror-os. <#vigyor5> Nekem tetszik.

Ennek is van már magyarítása, vagy ezen még dolgoztok?! <#nemtudom>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Piedon
Mert...
A végén összeveszik Sibley meg a McGraw, mert Sibleynek nem fûlik hozzá a foga, hogy te kapj meg minden cuccot. Ha nem segítesz be McGrawnak akkor simán legyilkolják és akkor csak az ellenséges Kiváltak maradnak a bázison. Fent a liftnél meg Morrill van aki semmit nem tud az egészrõl, mert õ csak õrködik. Tehát röviden a Kiváltakból kivált csoport támad rád😄

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

KranaZoli
Hi!

No, végigvittem az O.A. DLC-t. Fasza volt. Elég akció dúsra sikeredett, olyan FPS szagú volt a dolog. 😊

Utána összeszedtem egy raklap muníciót, új páncélt, Gauss puskát, stb...

Majd amit Én nem bírtam azt átadtam Fawkes-nek, vissza Megatonba a kecóba és leszórtam a felesleget. Gondoltam visszanézek a Kivált Testvériséghez. De visszamegyek és holtan találok pár tagot, ill. a felszín alatt a Kivált Testvériség tagjai is rám rontanak.

?! Ez miért van?!

Azért akartam visszamenni, mert az O.A. végén a monológban amikor arról beszélünk, hogy késõbb is vissza lehet-e jönni úgymond a szimulátorba, akkor Én úgy vettem ki, hogy igen. A ruha is Nálam marad, stb...

Mi a fene ez, hogy Rám támadnak?! De a lift-be abba beenged, ill. átenged a fent posztoló Õr, mindenféle atrocitás nélkül.
<#confused>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Úgy érzem mintha a betesda olyan mint egy hangyaboly nagyokat alkotnak csak hát teli van bogárral a kezdetekben😊
Én s konzol segítségével vészeltem át ezt a bajt, lejeb már le írtam egyszer: #12108
Arra figyelj, hogy a játék angol billentyûzet kiosztást használja ezért a z=y az y=Z <#email>

Akkor annak kell lennie.

Rambo 20
Felupdateltem a játékot most 1.5-re és a modok is mûködnek, illetve végre minden elindul, de miután lemegy az utolsó videó csak bámulom a plafont és nem tudok semmit csinálni azon kívül, hogy kilépek a játékból. Nincs valakinek ötlete, hogy ez miféle eredetû probléma?
Eleinte a modok nem mûködtek az update miatt, most azok már mûködnek, de továbbjutni még mindig nem tudok.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Piedon
Passz,
a hulláján csak ennyi állt: Gary 23

Ez a Gary az akinek a klónjai a Vault 108ban vannak, és õ meg lelépett onnan?

Piedon
Jó leírom, de csak így:
A Kivált Testvériség által elfoglalt épületben van egy helység aminek zárva az ajtaja. Ha feltöröd a zárat, akkor találsz ott egy Gary hullát aminek hiányzik a karja. Na egy holoszalag hiányzik a játékból amiben megtudod, hogy elkapták ezt a Gary-t és megpróbálták "rávenni", hogy adja át a Pip-Boyt. De mivel csak azt hajtogatta, hogy "Gary, Gary!" ezért bedühödtek és levágták a karjáról a Pip-Boyt. Ezért is mondja Sibley a technikusnak, hogy "Hoztam egy új játszótársat neked!" Mire a válasz: "Cseszd meg Sibley tudod, hogy az nem az én hibám volt!"

Az se tûnt fel, hogy egyik kísérõ sem tart veled a teherliften a bázisra?
Itt is kimaradt pár szöveg a játékból, mert a fent posztoló Morill nem enged le mást, csak téged.

Ezt most úgy érted hogy a szöveg ott van a fájlokba csak a játékban nincs használva? Ha igen akkor mi az. 😄

piedon amugy hányan vagytok rajta a the pit forditásán ?

Piedon
Csak akkor kezdtem el lefordítani, miután végigjátszottam. Amúgy okozott meglepetést a kiegészítõ, mert a végleges verzióba nem került bele olyan szöveg ami fény derített volna egy érdekes dologra.

sambauer
ennyi idõ alatt az összes küldit végigjátszani ? elismerésem az illetõnek 😄

Turn Me On Dead Man

ha végigjátszás után forditja nem 😄

sambauer
amúgy egy ilyen fordítás nem vesz le egy kicsit a játék értékébõl ? elvégre meg tudsz mindent, és igazi nagy meglepetést már nem okoz a játék..

Turn Me On Dead Man

Piedon
Mondjuk nekem egyszerû, mert az összes szöveget láttam és értelmeztem a DLCban a fordítás miatt.

KranaZoli
És most ebbõl kellett volna kiderülnie, hogy ezért fognak eltûnni a hullák?! Biztos. 😊

Bennem nem váltott ki ilyen gondolatot. <#zavart1>

Aztán még az is lehet, hogy valóban szó szerint mondták is, csak Én siklottam át felette. <#worship>

woy
nekem is ez volt . újratelepítettem a játékot,1.5 patchel,magyarítás nélkül és már jó.

Köszönöm a patc megoldotta!<#worship>
Help! Broken steelben ki adja a fõ szál küldetését? Mert már lejártam a lábam de nem jövök rá!Layons mondja,hogy jelentsek a kiscsajnak kifele menet,de az csak eszméletlenül fekszik az ágyban!! 1.5 fent van!! Ötlet?
akkor nem megy 1.4el ha nem kell fel az ágyból nem.? 😄

Shiwo
jah és xp-t is kapok, most vok 21. szintü..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
nekem müxik az 1.4-gyel is..igaz néha kidobál, de azt már az elsõ dlc-tõl kezdve .. felkelni nekem sem akart, a #12108-ban írt Hotomi-féle megoldás viszont megoldotta a dolgot (annyi a trükkje, hogy angol bill-t feltételez a játék, így abban is az y és a z felvan cserélve)

mindjuk azóta is "krákog" a karim, ha úgy nyomok e-t, hogy nem néz rá épp semmi tárgyra a kari...azt nem lehet esetleg valami paranccsal kikapcsolni ? 😛

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

A 3. DLChez kell az 1.5 is.

Nálam is ilyen hibák léptek fel, de mint lejebb is irtam én a konzol segítségével oldottam meg <#nyes>
Ráadásul a szintlépés sem mûködik, kapom az xp-ket de a csúszka nem megy semerre továbbra is csak 20-as szintû vagyok, bár engem nem is izgat, az rpg-ben nem a szintlépkedés érdekel hanem maga a játék.
Az elözõ két dlc-nél kevesebb hiba volt, azokban pl sose kaptam meg a rádióüzeneteket, a GECK-kel kellett átalakítanom, hogy mûködjenek.

1.4-es Patchet szedtem legutoljára le. A pitt meg az Anchorage jól ment. Vistát használok.
Piedon
Milyen verziós a játék(kíváncsiságból kérdem, mert elég sok embernél jelent meg ilyen hiba)?

Hali. Felraktam a broken steelt. Ki is írja hogy a szintkorlát 30-ra emelkedett. Azonban amikor a take it back! küldinél bemegyek a víztisztító terembe Lyons nem követ. Hiába ölöm meg a colonel-t egyszerúen bentragadok. A dlc nélkül viszont utánam jön és be tudom fejezni a küldit. Próbáltam azt is hogy dlc nélkül bevittem a terembe mentettem majd a dlc-vel visszatöltöttem az állást. Ekkor már az extro után már valami ágyban feküttem de ennyi nem történt semmi. Volt valakinek hasonló problémája vagy tud megoldást?
Piedon
Már el kellett, hogy mondják, mert ugye az a feladat,hogy :
A Kivált Testvériség rátalált arra a bázisra, és megpróbálták a fegyverraktárat kinyitni, de nem lehet, csak akkor, ha valaki végigviszi a virtuális világban a szimulációt. De ehhez olyan ember kell, akinek van Pip-Boy-a. Na itt jössz te a képbe, és erre utal az egyik lezárt szobában lévõ Gary hulla is. A szimuláció nem más mint az alaszkai Anchorage felszabadítása a kínai megszállás alól. De egy csomó utalást kapsz erre a feladat során lévõ terminálokból, holoszalagokból.

#Jossua: azért az még nem most lesz, mert sok szöveg van benne. Letölteni szerintem ugyanonnan lehet majd ahonnan az Operation Anchorage magyarítását(innen)

KranaZoli
Jossua

Értem, megnyugodtam. Köszi. <#worship>

Piedon

Az lehet, hogy majd elmondják, Nekem elsõre olyan elõre szûrjünk ki egy BUG-ot, hogy eltûnnek a hullák, nem tûnnek el a hullák szagú.

1 picit! De majd biztos megszokom ill. felvilágosítanak, hogy miért is így van ez.

Azért köszi! <#worship>

Pretorian
Jah, már megjött, látom. Köszi.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Jahh, ha kielégítõ volt a próbafordításom, jöhetne nekem is.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

ja Piedon bocs elirtam 😄

Pieder amugy hol tartotok a The Pit forditásával s hova fogod feltölteni ahonnan a kis kockák mint én letölthetjük ?😊

Piedon
Azért tûnnek a hullák, mert egy virtuális szimuláció az egész. De ezt el is mondják neked a Kivált Testvériség emberei amikor lemész a bázisukra.

Zoli ja végig kell vinni aztán visszadob ahonnan indultál abba a laborba s folytatod a régi játékodat😊

a The pitnek magyarositásának én is örülnék arra várok addig nem akarok játszani vele mert angléböl én hülye vok 😊

KranaZoli
Tegnap játszottam egy kicsit az O.A. DLC-vel. Pöttyet furcsállom ezt a huss eltûnnek a holttestek + az életerõ + lõszer töltõ dolgot. <#fejvakaras>

Azt még nem volt idõm megnézni, de most tul. képpen addig vissza sem tudok menni a fõjátékba, amíg ezt be nem fejezem?!

Ill. ha visszamegyek, akkor ott meglesznek a fegyvereim, segítõim?!
<#worship>

balee4
a The Pit-et fordítjátok?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Piedon
Küldtem.

koschwarz
piedon, küldesz új szöveget fordítani? <#unalmas><#nyes>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Encore
Egyáltalán nem biztos hogy ez a broken steel hibája, próbáld megcsinálni azt a részt úgy hogy nem aktiválod a broken steel-t.
Hali, nekem a Broken Steel leáll mikor az elején megyünk ahol jönne a supermutáns a galaxis rádió elött kilép <#szomoru1>
Tom, hogy ez itt nem a reklám helye, ezért elõre is elnézést.
Akit érdekel egy teljesen új, bontatlan Fallout 3, az kattintson a http://budapest.olx.hu/bontatlan-pc-s-falout-3-iid-26258369 oldalra. Az eladás oka egyszerû: kétszer van meg a gamma, így az egyiktõl inkább megválnék