Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Turn Me On Dead Man
kéne egy kis segitség .van az underworldben egy "the chop shop" nevû korház és van ott egy lezárt ajtó amit sehogy sem tudok rájönni hogy hogy lehet kinyitni .szóval egyáltalán kilehet nyitni vagy nem ha valaki tud ebben segiteni lécci
ja és ahogy bemész a chop shopba az ajtoval szemben van egy uveg fal aminek a másik oldalán két világitó ghoul van .szóval ha tud valaki lécci segitsen
leöre is köszi
A vitáról még annyit:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Ezek után már nem is értem, hogy miért lepõdök meg olyan híreken, hogy szgépes játékok hatására követnek el gyilkosságokat. <#idiota>#idiota>
Volt némi vita, azt vettem észre de azt, hogy ebbõl gyilkolászás lesz?! Hát erre rá nem jöttem volna. Köszi! <#worship>#worship>
Most néztem meg a The Pitt-nek a Trailer bemutatóját. Ez meg olyan horror-os. <#vigyor5>#vigyor5> Nekem tetszik.
Ennek is van már magyarítása, vagy ezen még dolgoztok?! <#nemtudom>#nemtudom>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
No, végigvittem az O.A. DLC-t. Fasza volt. Elég akció dúsra sikeredett, olyan FPS szagú volt a dolog. 😊
Utána összeszedtem egy raklap muníciót, új páncélt, Gauss puskát, stb...
Majd amit Én nem bírtam azt átadtam Fawkes-nek, vissza Megatonba a kecóba és leszórtam a felesleget. Gondoltam visszanézek a Kivált Testvériséghez. De visszamegyek és holtan találok pár tagot, ill. a felszín alatt a Kivált Testvériség tagjai is rám rontanak.
?! Ez miért van?!
Azért akartam visszamenni, mert az O.A. végén a monológban amikor arról beszélünk, hogy késõbb is vissza lehet-e jönni úgymond a szimulátorba, akkor Én úgy vettem ki, hogy igen. A ruha is Nálam marad, stb...
Mi a fene ez, hogy Rám támadnak?! De a lift-be abba beenged, ill. átenged a fent posztoló Õr, mindenféle atrocitás nélkül.
<#confused>#confused>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Arra figyelj, hogy a játék angol billentyûzet kiosztást használja ezért a z=y az y=Z <#email>#email>
Eleinte a modok nem mûködtek az update miatt, most azok már mûködnek, de továbbjutni még mindig nem tudok.
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Az se tûnt fel, hogy egyik kísérõ sem tart veled a teherliften a bázisra?
Turn Me On Dead Man
Turn Me On Dead Man
Bennem nem váltott ki ilyen gondolatot. <#zavart1>#zavart1>
Aztán még az is lehet, hogy valóban szó szerint mondták is, csak Én siklottam át felette. <#worship>#worship>
mindjuk azóta is "krákog" a karim, ha úgy nyomok e-t, hogy nem néz rá épp semmi tárgyra a kari...azt nem lehet esetleg valami paranccsal kikapcsolni ? 😛
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ráadásul a szintlépés sem mûködik, kapom az xp-ket de a csúszka nem megy semerre továbbra is csak 20-as szintû vagyok, bár engem nem is izgat, az rpg-ben nem a szintlépkedés érdekel hanem maga a játék.
Az elözõ két dlc-nél kevesebb hiba volt, azokban pl sose kaptam meg a rádióüzeneteket, a GECK-kel kellett átalakítanom, hogy mûködjenek.
#Jossua: azért az még nem most lesz, mert sok szöveg van benne. Letölteni szerintem ugyanonnan lehet majd ahonnan az Operation Anchorage magyarítását(innen)
Értem, megnyugodtam. Köszi. <#worship>#worship>
Piedon
Az lehet, hogy majd elmondják, Nekem elsõre olyan elõre szûrjünk ki egy BUG-ot, hogy eltûnnek a hullák, nem tûnnek el a hullák szagú.
1 picit! De majd biztos megszokom ill. felvilágosítanak, hogy miért is így van ez.
Azért köszi! <#worship>#worship>
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Azt még nem volt idõm megnézni, de most tul. képpen addig vissza sem tudok menni a fõjátékba, amíg ezt be nem fejezem?!
Ill. ha visszamegyek, akkor ott meglesznek a fegyvereim, segítõim?!
<#worship>#worship>
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Akit érdekel egy teljesen új, bontatlan Fallout 3, az kattintson a http://budapest.olx.hu/bontatlan-pc-s-falout-3-iid-26258369 oldalra. Az eladás oka egyszerû: kétszer van meg a gamma, így az egyiktõl inkább megválnék