Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Ez is jó kis magyarítás. <#nevetes2>#nevetes2>
Tudja vki, hogy Õ hol található?!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Moira-nak adogattam mindig el, mert fingom nem volt, hogy mire jó. De most Nála sincs. Legyilkolom, aki elvitte a sínszögeimet. <#zavart1>#zavart1>
Mijjaza Durtgun?! Ezzel lehet kilõni a darts nyilakat? Ezt is munkapadon lehet összeütni, most nem emléxem és nem vagyok game közelben... <#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Az annyira lelassítja, hogy utána alig tud majd vánszorogni, majd azzal végzed ki, amivel akarod.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Szal ami utána a térképet is felfedezett hellyel bõvíti.
(amolyan titkos hely 😊
Hát Nekem is van még 2db küldi a mellékszálon aztán csókolom, maradtak azok az egyéb "küldik".
- Unmarked quests;
- Repeatable quests.
Ezekben számomra az a furcsa, ha az ember nem látogatna Fórum-ot, nem nézegetne FAQ-ot, ezek eszébe sem jutnának. De Nekem már a mellékszálak sem tûnnének fel. Vagyis feltûntek, mert fórum és FAQ. De aki ennyire nem "mélyed" bele, az ezekrõl tudomást sem szerez.
87-es Menedék
Ez most jutott eszembe, pedig már régebben meg akartam kérdezni. 😊
A 87-es Menedékbe az ember a Mészárlások Kapuján keresztül jut el, Kis Lámpafény Barlangokon keresztül. (rühellem az ott lévõ gyerekeket!)
Ekkor találkozik az ember elõször Fawkes-el, aki segít Nekünk. De utána ugyebár rögtön le is ütnek Bennünket, eszméletlen állapotba kerülünk, majd egyenesen Holló Sziklára.
De a térképen Nálam a 87-es Menedék úgy jelenik meg, hogy ezt a helyet még nem fedezted fel. A felszínrõl gondolom csalás nélkül sehogyan sem lehet bejutni, hiszen brutálisan magas a sugárszennyezés.
Visszamentem a másik úton, hosszas keresgélés után sem sikerült olyan utat találnom, hogy bejussak a 87-es Menedékbe. Pontosabban bejutok, hiszen a Menedék ajtón is átmegyek ill. egy rakás helyiségen, de belül is olyan folyosóba ütközök, ahol szintén felugrik a RAD szint. Nem volt Nálam sugárzás elleni öltözet, de szerintem ugyanúgy nem érne semmit, mint a felszínen...
Fel lehet vhogyan fedezni a 87-es Menedéket úgy, hogy a térképen is felfedezett helyként szerepeljen?!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Pl: SertÉsBab meg a Zaba 😊
A halál csupán a kezdet...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"The trees move. Do you not see it?"
1.) The Superhuman Gambit (Canterbury Common)
2.) The Nuka Cola Challenge (Gridershade)
3.) Trouble on the Homefront (Vault 101)
Az utolsóra felettébb kíváncsi vagyok, mert ha jól emléxem "simán" nem lehet visszamenni a 101-es Menedékbe. Csak beleolvastam a küldibe, hogy elég a közelében lenni és vmi furcsa rádió jelzés lesz... ?! (érdekes)
A Canterburry Közösségre már emléxem, ott valóban elhajtottam aki jött volna vmi kéréssel akkor, mert éppen másik küldit csináltam.
Azt hittem, hogy 1 mini atom is elég mindenre de már elõfordult, hogy egyszerre 2db-ot is el kellett használnom. <#zavart1>#zavart1>
Cross-nak inkább nem adom oda, mert attól tartok, hogy Õ pillanatok alatt kilõné a kb. 12db mini atomomat. <#hehe>#hehe>
Mellékszálon is 17db, ahogyan írtam. 😊
Ill. O.A. DLC-ben szintén 4.
Viszont valóban itt vannak olyanok, hogy:
- Unmarked quests;
- Repeatable quests
(szép számmal!)
Ezek micsodák egyébként?!
Engem elsõ sorban a fõ és mellékszál küldik érdekelnének, de majd megnézem ezeket is!
Ahogyan írtam a fõ/mellékszálakkal kapcsolatban az a problémám, hogy nyilván megérti az ember az angolt, fõleg ilyen szinten, de nem biztos, hogy a magyar verzióban ua. a címe, ahogyan Én "fordítanám", értelmezném(!).
Ezért ha abban tudna vki segíteni, hogy mik ennek a nevei a magyar verzióban, na az lenne jó! <#worship>#worship>
A FAQ-ban megtaláltam a küldiket:
Main quests: Baby Steps · Growing Up Fast · Future Imperfect · Escape! · Following in His Footsteps · Galaxy News Radio · Scientific Pursuits · Tranquility Lane · The Waters of Life · Picking up the Trail · Rescue from Paradise · Finding the Garden of Eden · The American Dream · Take it Back!
Side quests Agatha's Song · Big Trouble in Big Town · Blood Ties · Head of State · The Nuka-Cola Challenge · Oasis · The Power of the Atom · Reilly's Rangers · The Replicated Man · Stealing Independence · Strictly Business · The Superhuman Gambit · Those! · Tenpenny Tower · Trouble on the Homefront · The Wasteland Survival Guide · You Gotta Shoot 'Em in the Head
Ez összesen 31 db küldi. Nekem asszem azt írja ki, de majd meg fogom nézni, hogy teljesített küldetések: 30.
Ill. ehhez a 31 db-hoz még hozzájön:
Operation: Anchorage Aiding the Outcasts · The Guns of Anchorage · Paving the Way · Operation: Anchorage
Ami plusz 4db. Ez az egy DLC van telepítve, így gondolom ezek is megvannak.
Nem tudja vki a fenti küldik magyar nevét, ui. Nekem magyar verzióm van és úgy könnyebb lenne beazonosítanom, hogy vajon melyik mellékküldi lenne még hátra. <#worship>#worship>
Már egy kicsit unom, hogy sehol nem lelek küldit a "The Pitt"-nek meg amíg el nem készül a magyarítás nem akarok nekifogni.
Így is ki fogom majd tudni logikázni, de ha vkinek megvannak a fenti küldi nevek magyarul (ahogyan a magyar verzióban) szerepelnek, legyen szíves másolja be ide.
Lementem Én is összeszedtem egy rakás motyót, ill. feljavítottam a fegyvereim plusz adtam Cross-nak is egy raklap muníciót és a Nála lévõ fegyvereket is feljavítottam.
Megvan az az ajtó és sajnos Nálam is kódot kér. <#violent>#violent>
Már arra nem emléxem, hogy hogyan is keveredik el az ember ide?! <#fejvakaras>#fejvakaras> Az biztos, hogy ezt a helyet nem csak úgy felfedeztem. Úgy emléxem, hogy vmelyik küldi része volt. Nem a GNR épületbõl "Three Dog"?! Azért gondolok vmi ilyesmire, mert hátha annál van a jelszó, aki küldött... PASSZ! De Engem is nagyon érdekelne most már, hogy hogyan lehet ide bejutni, mert ha ennyi minden volt kint, akkor mi lehet a jelszavas ajtó mögött. <#heureka>#heureka><#zavart1>#zavart1>
És azt, hogy a rákba kell?! <#worship>#worship>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
De hol a pincébe. Bemegyek a bejáraton és ott ahol csak düledezõ romok vannak, vagy másik épület részben?!
Az egyik autópályán van egy olyan rész ahol 2 kamion, 2 busz, és legalább 6 kocsi van egy kupacban. Belelõttem egy mini atomot. Ka-boom. Olyan csodálatosat robbant hogy az fps-em lement 5-re. Azt hittem hogy a videókártyám is ugyanígy fog felrobbani.<#hamm>#hamm>
Néha azzal szórakozom, hogy robbantgatom az autókat, buszokat, stb... Ezt a szokásom megtettem Paradise Falls-ban is, ui. ott is tálcán kínálta Magát pár db roncs és nem bírtam megállni. 😊
Aztán Nekem rontottak. <#wow2>#wow2>
Szerencsére Cross mellettem volt jó csúzlikkal és kiirtottuk a népet, aztán szabadon engedtem a rabszolgákat. Azokat is, akiket elõtte Én küldtem oda, csak 1nek robbant le a feje. <#zavart1>#zavart1>
És semmi karma vesztéssel nem járt, de tesztelgettem és észrevett ha csak úgy fejbe lövök vkit, az negatív karma (ha olyan) de ha pl. van mellette akármi ami robban és azt lövöm szét, akkor Õ ront Nekem és utána simán ki lehet végezni és Cross sem veszi rossz néven a dolgot. <#zavart1>#zavart1>
Ryder62
Hát Nekem így van pár ajtó amin nem sikerült bejutnom. Lehet, hogy ez közöttük van. Majd megnézem...
CamelX
Azt írod, hogy már majdnem minden fel van fedezve...
No, errõl jutott eszembe. Nekem ami a térképen van, megjelenik azt már mindet felfedeztem. Volt egy olyan, hogy "felfedezõ" vmelyik szintlépéskor és akkor azt választottam. Az összes helyszín megjelent a térképemen.
De itt van pl. ez a Ranger-es küldi. Õk a térképen csak akkor jelentek meg, ha teljesítettem ezt a küldit. 1xerûen nem nagyon lelek újabb mellékküldiket. 😞((
Most nem a gépemnél ülök, de ha jól emléxe, akkor 30 teljesített küldetésem van. (alapjáték + elsõ DLC)
- Azt honnan lehet megtudni, hogy mik lennének még a "mellék" küldik?!
- FAQ-ban van errõl vmi?!
<#worship>#worship>
Úgy sem akarok járni, ahogyan most jártam, hogy belebotlok egy küldibe aztán késõbb újra. 😞
Persze lehet, hogy a hiba az Én verziómban van (warez) de nem túl "kellemes".
Ezután visszamentem a friss térképadatokkal Reiley-ék bunkerébe zsetonért, de ahogy beléptem, nagy ordibálás, szó nélkül elkezdtek lõni rám. Na szép mondom, gyors rohantam ki, 2 bottlecap akna a bejárat elé, meg is tette hatását... legalább karmám nem csökkentette és lett 1 fain minigunom 😛
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Most fejbõl nem tudom, hogy hol, de vannak olyan helyek, ha odautazom akkor mindig vannak vmi mutánsok (cserélõdve) és sokszor ilyen kutyák.
Mondjuk ez is egy kicsit érdekes, hogy a tetemek legtöbb helyen ott maradnak, de ha úgy utazom vmi helyre, akkor ugyanúgy megjelennek a szörnyek, vagy Talon zsoldos katonák, Enklávé katonák, stb...
Ezek nélkül meg már nem lenne ellenség... 😊
Mondjuk jelszavas ajtóra nem emléxem. <#zavart1>#zavart1> Bár már régen jártam ott...
Újra lenyomtam ezt a küldit. Amúgy is jó volt benne amikor a Ranger-eket kellett kísérni (csak nagyon rövid volt az a rész).
Megnéztem elõtte és nem szerepelt a teljesített küldik között. :o
Visszatöltöttem egy régebbi állást. Azonban a térképemen ott volt a Ranger tábor, ami meg csak úgy lehet, hogy ezt a küldit már kivégeztem. Vagy bug, vagy törés hiba, vagy ümmmmmmmmm fingom sincs. <#zavart1>#zavart1>
Kíváncsi lennék ha most elmész UnderWorld-be, ahol Fawkes is van, a Ghoul-ok városába és ott bemész a magyar verzióban "Dara bolt" vagy mi a rák a neve "üzletbe" ahol a Ghoul doki van ill. az asszisztense, ott feküdne-e Rielly vagy sem?!
Amúgy Theo lõszeres ládájában nem volt semmi különös, csak töltények. Mondjuk abból 200db-os tételek, de ennyi.
/ ha csak a kiegészítõk feltelepítési sorrendjére gondoltál, akkor az mind1 /
PSN ID.: Beegabor
#12344 -> ebben a HSZ-emben írtam, ill. kép is van róla 😊 , hogy megcsináltam a Ranger-es küldit. De úgy, hogy csak mászkáltam és belefutottam a Ranger-ekbe a Hotel tetején. Ma bóklászom tovább, elnéztem UnderWorld-be és ott találtam az orvosi szobában Riely-t (biztos rosszul írom a nevét) a lényeg a Ranger-ek vezetõjét. 😮
Elkezdem faggatni a dokit, fölkeltjük és közli, hogy az emberei fenn rekedtek a tetõn. Mi a pöcs?!?! :o
Újra megkaptam ezt a küldit, hozzá Theo lõszeres dobozának a kulcsát, amit akkor sehogyan sem sikerült kinyitnom (nem is értettem akkor) és elmegyek a kórházba, hotel-ba, ott vannak a mutánsok ill. a tetõn a ranger-ek és a befejezett küldik közül is törlõdött ez a küldi, pontosabban akítv státuszba került. <#boxer>#boxer>
Most ez pöttyet felb*szta az agyam. <#boxer>#boxer>
Biztos így kellett volna akkor is megcsinálni (gondolom Én!). Na mind1, majd nekifutok újra, de elõbb beszerzem vhonnan a hasadóanyag akkumulátort, ami majd a lift mûködtetéséhez kell.
Ilyet?!?! Fuck! <#falbav>#falbav>
Mondjuk ha nem keltem fel a csajt, akkor nincs ez. 😊