Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

melyik az a ruha, ami soha nem sérül?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Egy jó dolog van az elsõ dlc-ben. Ha 3 szintû vagy és megcsinálod Operation Anchorage-et akkor nem kell elmenned a fellegvárba, mert már ott megkapod a szervó ruha használata perket. és egy olyan ruhát ami soha nem sérül.
Sziasztok!
Bocs a zavarásért de tudja valamelyõtök mi a kód az elhagyott házban a szimulációs résznél. (vault 112-ben). A választ elõre is köszi.
grebber
Oké csak kérdeztem azt tolom amihez van magyarítás a többihez meg megvárom!

Next PC upgrade: 2022

sznus
A Broken Steel telepítése és "aktiválása" után kapsz egy üzenetet, miszerint a szintkorlát megnövekedett 30-ra. Ezután ha a fõ sztori utolsó küldetését megcsinálod, mennek tovább a dolgok a kiegészítõ szerint. Utána a másik 2 kiegészítõt is végigjátszhatod. Bár javaslom, hogy az elsõ kiegészítõt vidd végig, mert jó cuccokat lehet a végén kapni. Én akkor kezdtem el a Broken Steel-t amikor már 20-as szintû voltam. És kb. csak a kiegészítõ alatt eljutottam 26-os szintig.

grebber
Ahhoz hogy tudjam tolni a Broken Steel-t végig kell vinnem a gamet?
Ha igen és utána megcsináltam a Broken Steelt is utána még tudom tolni a másik 2 kieget is?

Next PC upgrade: 2022

sznus
Üdv!

A Quantum Chemist perk-rõl van szó. 22-es szint és 70-es tudomány kell hozzá.

Én eddig feltettem mindhárom DLC-t. És meg vagyok elégedve. Bár az elsõ kettõ kicsit lagymatag volt, meg egyszerû, a BS azért meg tudott lepni néha. A halálkarmok mostmár tényleg megvannak 2-3 lövésbõl. Boron Power jól mondja: az új 1000 HP körüli NPC-k igazi kihívást okoznak. Bár mint korábban írtam: a skorpió ellen a legegyszerûbb egy kõre felmászni, aztán onnan lõni! 😄

Úgy szoktam mondani, hogy a kiegészítõk úgymond "hivatalos mod"-ok. Én meg a házilag tákolt modokat nem szoktam feltenni, mert rohadtul összekavarhat valamit az alapjátékban (meg a kiegészítõkben). Aztán nincs kedvem 1000 éves mentést használni, vagy úrjakezdeni az egészet.

KranaZoli
Szia!

Az Én lennék. Az a fõ problémám, hogy a 3fõ fellelhetõségi helyek közül csak Paradise Falls-ban voltak még. A másik 2 helyen, már felhörpintettem Õket. 😞

Rákerestem Jútyúbon is, ott Old Olney-tól keletre van egy kamion amiben még több is lenne, természetesen Nálam már ott sincs.

Olvastam errõl a perk-rõl, de az lenne a kérdésem, hogy jelenleg csak az 1. DLC van fent. A B.S. DLC-t még le sem töltöttem...

Ha felteszem, akkor hogyan tudok szert tenni erre a perk-re?! Ezt az 1db mellékszálat kivéve az összes fõküldi szál (ofkórz utolsó nem) ill. mellékszál küldiket már megcsináltam.

Hogyan tudok így újabb perk-ekre szert tenni?!

Teppik

Ahogyan fentebb írtam megtaláltam a kamiont, de már kifosztottam. <#zavart1>

Oké! Letöltöm a B.S. DLC-t, azt már tudom, hogy nem kötelezõ elkezdeni. De ha nem kezdem el, akkor is szert lehet tenni erre a perk-re?! Ill. hogyan tudom ezt "Magamévá tenni" úgy, hogy már csak ez az egy mellékszál küldim lenne hátra... ?!

<#help> <#worship>

Jedi

Miért nem pakolsz fel DLC-ket?! Szerintem butaság nem feltenni Õket.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Teppik Amon
Hehe, NCQ valóban ELINDULT a városba (old Onley) de sose ért oda 😄 Ööööö biztos láttál már játék NC-ás teherautót! Olyat keress, nincs messze a várostól. És tényleg van benne pár quantum is.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Vannak ám akikre nem hat igazán az energia alapú fegyver, hagyományos sörétet bele 'oszt fexenek. A lövész illetve a kommandó perkek pedig nagyon is jól mûxenek.
Egy apró trükk. Ha zoomolva használod a VATS-ot kb 5-15%-al jobb lesz a találati valószinûséged, erre még rálapátolnak a perkek. Persze távolság és fegyverhasználati tudás arányában.

Valaki itt aggódott a quantum kólák miatt, nos van egy Quantum perk ami a BS-el jött ez minden nuka-kolát átalakít quantum-kolává.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Sir Quno Jedi
Hja kérem, kiegészítõk?! Én olyanokkal nem élek. Csakis az alapjáték. Kiegbe ott durvítanak, ahol akarnak, de szvsz. az már csak azért van, hogy ne unatkozzanak a játékosok.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Boron Power
Valaki írta, hogy nem bír meghalni és uncsi.

Hát nem tudom, a Broken Steel óta megjelentek ezek a Feral Ghoul Reaver-ek. Van ahol tömegével vannak. Na azokhoz segítõt be sem viszek, mert tuti megölik.

Tesla páncélban vagyok, de 4-5 csapással meg tudnának ölni, mint állat nyomatom magamba a stimpack-et.

A gatling lasert meg sem érzik, a plazma rifle-bõl is több mint 50 kell beléjük, a lassú gauss eleve nem jó, sõt a trilaser rifle-vel is nagyon sokáig tart egy halála, pedig az egyszerre három lõszert nyom az arcukba.

Szóval szerintem nem probléma megdögleni.
(persze a felszínen lehet vagánykodni, mert az ilyen halálkarom az marha gyenge ezekhez képest, 1-2 lövés és fekszik)

Sziasztok!
A Broken Steel-hez létezik már javító patch április vége óta? Nekem egy csomószor kifagy, bár a hibaüzenetet nem látom, mert a feketeség rávillan és amint nyomok egy ESCet, eltünik minden és kilép. Egy részén át tudtam trükközni 1mp-enkénti mentésekkel és ujratöltéssel, de mostmár elért odáig, hogy játékbetöltésnél kifagy a Folytatás gomb megnyomása után. A hivatalos oldalon nem találtam semmit, gondoltam hátha itt tudtok mondani valamit!
Köszi!
Ez nem titok, benne van a kézikönyben <#vigyor3>

KranaZoli
És ezt a titkot Én miért 100 óra játék után tudom csak meg?!?!
<#boxer><#zavart1>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Azért vannak a gyorsbillentyûk, hogy ne kelljen a Tab-bal szórakozni, jóval egyszerûbb ha hozzá rendelsz egy gyorsgombot a gyógyinjekciókhoz mint állandóan elõhozni a PipBoyt. <#vigyor3>

KranaZoli
Picsába, akárhogyan próbálom nem jó.
Na, mind1. Ez tetszik:

VATS in real life

KranaZoli
Hogyan kell jútyúbról ide videót beilleszteni?!
Ami a makrókban van, az Nekem nem jó. 😞((

KranaZoli
Jó, hogy szólsz! Emléxem rá, vmi tetemeknél valóban volt ilyen, de akkor az volt a gondom, hogy se Én, se Cross nem bírta már el (tele vagyunk cuccokkal mind2en 😊 Már el kell adni, vagy le kell majd tennem némi motyót. 😊

Jútyúbon azért megnéztem pár N.C.Kvantum videót, ahol nagyobb adagok vannak.

Jedi

I am sorry, hogy lerövidíteni neved. 😊))

A lézerpuska Nekem is nagy kedvenc, mert valóban így van, ahogyan írtad a többi fegyverrel. A Gauss puskában azonban jó a távcsõ, amibe néha jó belekukkantani. Ill. VATS-ban van, hogy pár ms-re kiüti az ellenfelet egy-egy jó találat. Effektben is jó a lézerpityu.

Nekem még nagy kedvencem természetesen a golyószóró, de az is inkább VATS-ban mutat jól a karakteremmel együtt.

Lobsterman
Olney-ben a csatornában megtaláltad a medic power armort?
Nagyon jó kis cucc, az egyik karakterem azt használja. És még dumál is 😄

Sir Quno Jedi
Én sima lézerkarabéllyal szoktam lófrálni, mert az távolra is pontos és könnyû is. Azzal leadok 1-4 célzott lövést (annyi eksönpontom mindég akad VATS-ban) és azt ritkán élik túl. Ha unatkozom, akkor meg csak sima FPS módban gyilkolászok vele. Az összes erõsebb fegyó szart sem ér, mert vagy pontatlan, vagy lassú, vagy területre hat (bár nuke-ot szívesen lövök, mer teccik!!!!), vagy hangos, vagy kevés a töltény/energia. Szal. még az ufópuki sem nyerte el a tetszésem.

Ha meg DogMeat kiskutyám (újrafeltámadósra állítva) és Behemót gatlinglézeres barátunk is velem tart, akkor csendben ásítozhatok is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

KranaZoli
Szerintem ott elkúrtam a terminál hackel-ést, vagy jobb esetben csak úgy hagytam.

Megnéztem, hogy hol vannak a faq szerint és sajnos amiket ír, hogy ott több va, ez a több max. 5 ott szerintem már jártam és megittam. <#zavart1>

90db-ot ír a FAQ N.C. Kvantumból és Nekem fingom sem volt, hogy ennek lesz még vmi jelentõsebb szerepe is. 😞

Mondjuk annyira nem zavar, mert amit ír, hogy Nuka gránát a jutalom, olyanom már van. Nem tudom, hogy honnan és mikortól de már van. <#vigyor3>

KranaZoli
Miért ne tudnék meghalni?! <#zavart1>
A Tesla páncél az jobb, mint amit az O.A. DLC után kapunk?!
(az a téliesített XYZ)

Ez most kivételes eset volt. <#zavart1> De szerintem ez az Old Olney hely azért nem semmi... Van olyan is, hogy "Halálkarom barlang" azt hittem az lesz húzós, ez a hely és a csatorna rendszer jóval durvább.

Ill. Nekem van egy olyan hülye szokásom, hogy mindig hagyom leesni az életerõm ill. nem is nagyon figyelem és csak az utolsó pillanatban szoktam TAB-ot nyomni és hamar-gyorsan pár gyógyinjekció. Ez akkor szopás, ha pl. Gauss puska van és az újratöltés közben nem tudok TAB-ot nyomni a PipBoy-hoz és közben halok meg. Szal Én is béna vagyok bevallom. <#vigyor>

Sir Quno Jedi
Baszki, te még meg tudsz halni így a vége felé?!?! Jó neked. Én halálra unom magam teslában, pedig egy hótagyas, hótcsármos lánykám van, aki gyenge mint a szar és béna is.

Encore
A nuca cola gyárban is van pár darab, ha beindítod a gyártó sorokat...
KranaZoli
Hát baszki ez kúrva jó. A FAQ ezt a képet teszi ki, hogy egyik lehetséges bejárat. Itt estem le. Találtam is lent egy, azaz 1db N.C. Kvantumot.

De FAQ-ban rákerestem már az összes fellelhetõségre...

KranaZoli
Biztos, hogy nem. Dogmeat szinte a játék elejétõl Veled lehet, csak meg kell találni. Legalábbis Nekem tutira nem volt semmi hasonló "perk"-em, stb... Vmelyik roncstelep-en találod, már nem emléxem. -> lásd fuck...

Kutyám csak akkor lehet, ha az animal friend perk ki van maxolva? mert így a vége felé nem is emlékszem, h lett volna lehetõségem kutyát szerezni.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

én 40óra körül vagyok az alap játékban (a fõ küldetés befejezése van már csak hátra), és kb 2-3-4 melléküldetés nincs megcsinálva.

KranaZoli
Az, hogy annak a kúrva fûszeresnek nyomát sem leltem. Az, hogy mégsem annyira jó, hogy ez maradt utolsó küldinek, mert ha elõbb futok bele, akkor nem döntök Magamba egy raklapnyi Nuka Cola Kvantumot a játék alatt, stb...

sambauer
ebben mi a kurva nagy szívás ?

Turn Me On Dead Man

KranaZoli
Kúrva nagyot szívtam ma este a game-el. <#boxer> Annyi "Halálkarmot" öltem meg egy "játék éjszakán" keresztül, mint az egész játékban idáig SEM. <#boxer> 1xerûen izomláz lett a jobb kezemben. <#zavart1>

Gondoltam nekiugrok az utolsó mellékszál küldinek, ami a Nuca Cola Challenge. Ez maradt a végére. Gondoltam jobb záróakkord nem is lehetne, talán megtudom azt is, hogy hány dl-es egy Nuca Cola. <#idiota>

Basszameg! Ha tudom, hogy ez a kúva Nuka Cola Kvantum ennyire fontos lesz, akkor nem iszogatom meg azt a rengeteget, amiket játék közben találtam. Gyûjtsek össze 30 palackot... <#falbav>

Nagy nehézségek során sikerült meglelnem a "térképet" is, hogy hol lehetne találni és utána csak szarabb lett a helyzet.

Ezt a 3 helyszín szerepel a Nuka Cola gyár számítógépében:

- Paradise Fall Bevásárlóközpont; (nem is emléxem, hogy lenne ott ilyen... Arra emléxem, hogy a fõmufti házában van jópár, de hiába gyilkoltam le Õket, úgy tudom attól az még "lopásnak" számít és talán Karma csökkenéssel is. (de még nem próbáltam, inkább ezt tettem volna...)

- Hyper SzuperMarket; (hát szerintem már ott is jártam még vmikor a game elején és gondoltam nem nagyon lesz már ott)

- Old Olney Fûszeres; (azt sem tudtam, hogy ott van fûszeres, gondoltam megnézem ezt!)

Úgy megszívtam ahogyan kell, ahogyan az a nagy könyvben szerepel. Elõször Cross-al együtt mentem, kapásból 3 Halálkarom és Cross mindig megpusztult. Úgy döntöttem kb. 5ik nekifutásra, hogy inkább nem hozom Magammal, várjon csak meg. Dogmeat-rõl nem is beszélve.

Pont éjszaka sikerült oda utaznom és amikor már a felszínen kúva, de kúva sok Halálkarmot sikerült naggyon nehezen, többszöri meghalás után kinyírnom, erre véletlen beleestem egy lyukba, aminek 1 kijárata volt -> Old Olney csatornák. Azt hittem lefejelem a billentyûzetet idegességemben. <#violent>

Még egy raklapnyi Halálkarom lent a csatornában és nem volt normális mentésem, hogy érdemes lett volna korábbi állást visszatöltenem.

Sikerült kikeverednem, tovább bóklásztam a felszínen, de azt a kúva fûszerest nem találtam. <#boxer>

És itt egyelõre azt mondtam, hogy mára ennyi elég lesz. <#zavart2>

Viszont sikerült elérnem a 100 játékórát, erre iszom egy kis Nuka Cola-t. <#pias>

Scouser
Sziasztok!

Nincs kedvem visszaolvasni annyi hozzászólást, legyetek olyan kedvesek elmondani nekem, hogyan kell telepíteni a 2. és 3. DLC-t az eredeti magyar verzióhoz. Az OA DLC után abbahagytam a játékot, de most végigtolnám megint, addig eljutottam, hogy a legutolsó (mmholding oldaláról) letölthetõ patch az OA-hoz jó. A másik 2 DLC-hez milyen patch-ek kellenek és hogyan tudom telepíteni?

Köszönöm elõre!

You\'ll Never Walk Alone

xblades
Ha érdekel az ufó néz el ide #11533 a segítségek fül alatt megtalálod.

<#vigyor2><#email>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

SigS
Ki lehet lõni a tagot alulról, de azonkívül hogy felszeded a mini nukokat, nem lehet mást csinálni ott (tudtommal)

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

KranaZoli
Jajj, most esett le, hogy mire gondolsz. <#zavart1> Most Nekem sem jut eszembe, hogy hol is volt. Elõször amikor arra jártam azt hittem ez vmi hangosbemondó, ami állandóan ugyanazt szajkózza.

És talán amikor Reilly Ranger-éktõl távoztam?!?! nem emléxem... vhogyan újra odakerültem (talán akkor, talán nem 😊 és belefutottam abba az utcába olyat robbantam, hogy öröm volt nézni.

Meg is lepõdtem mi ez a keggyetlen hatalmas robbanás, mert Én csak egy akna hangját hallottam és egy egész utcányi robbanást látok. Visszatölt, újra robbanok mint állat. Megkerülöm az épületeket, másik oldalon ott kuporog egy karakter, hogy fél már ettõl az ordibálástól és megkér, hogy állítsam le a tagot. Elõször azt sem tudtam hol van... Jártam körbe-körbe, shol egy ajtó. Nagy nehezen megláttam. De Én mindig felrobbantam és amikor már csak osontam akkor igaz, így van ott Én is találtam asszem 3db mini atomot, de nagyon necces a dolog, mert kúva könnyen robban az egész utca. 😊

Aztán visszatöltöttem egy állást és azzal xarakodtam, hogy beküldtem a fószert Magát, hogy beszélje rá Õ és gyönyörködtem a hatalmas robbanásokban. <#zavart1>

KranaZoli
"A titokzatos látogatások egy perktõl függenek. Egy pisztolyos fickó néha megjelenik és kihúz a szarból. Õ az idegen(de amúgy ember 😄)"

Jé, akkor ez Nekem megvan, csak nem tudtam, hogy így hívják az angol verzióban. Így van, Õ egy amolyan magándetektív ruhában lévõ karakter 44-es Magnummal. Néha megjelenik és egy lövéssel leteríti az ellenfelet.

Nekem távcsöves puskám az vmelyik fosztogatótól lett úgy emléxem, de már nem nagyon használom (Cross-nak adtam).

Ami Nálam amolyan küldikbõl lett, azok ezek:

- Gauss puska (Operation A. 1. DLC)
- Eugene (golyószóró) Reilly Ranger's küldibõl
- Bosszú nevû Gatling lézer (ez a You Gui, vagy mi a rák a neve mutáns barlangban találtam)
- 44-es távcsöves Magnum (szintén játék közben, de az Agatha dala c. küldiben lehet megszerezni)
- Ill. Rivet City-ben is kaptam az Android-os küldi után vmi spéci plazmapuskát

Aztán biztos kihagytam még pár dolgot... 😊

Más

Tegnap este visszamentem a 101-es Menedékbe. Hát nem azért mondom, de ha nem olvasom a FAQ-ban, hogy rádió adást kellene hallani Én észre nem vettem volna a vészjelzést.

Lobsterman
Ha távcsöves kell, Megaton bejáratától ha jobbra elkezded kerülni a várost, a fal mellett nem messze(2 méteren belül 😊) lesz valahol egy kivájt szikla és abban van mesterlövész puska, meg egyéb jóságok. De amúgy ha sok cucc kell, csináld meg az Operation Anchorage DLC-t, ugyanis azt bármilyen szinten végigviheted, és rengeteg cuccot kapsz a végén.
Az ufó valahol északon van a hegyekben(nekem legalább is ott volt, de lehet random), rádióadás alapján lehet megtalálni ha a közelében vagy. Igazából sok dolog nincs csak egy energiapisztoly plusz töltények hozzá, de mondojuk én egyáltalán nem használtam, mert nagyon kevés töltény van hozzá a játékban.
Plusz van egy firelance nevû alien blaster ami a fenti lélektársa, azt random encounter keretén belül találod meg. Valahol le fog zuhanni az égbõl. Nekem a Super Duper Mart-nál esett le. Szintén töltényekkel. Ugyanott bent az elsõ, talán legkönnyebben megtalálható lézerpisztolyok.
A titokzatos látogatások egy perktõl függenek. Egy pisztolyos fickó néha megjelenik és kihúz a szarból. Õ az idegen(de amúgy ember 😄)

The Protector
Hy.Most kell megmentenem a 2 kis taknyost a (talán paradise falls) a neve.Azért kell megmenteni h bemehessek a gyerekvárosba.A kérdés a fõszálból mennyi van hátra?
A másik kérdés?Ha valóban vannak lezuhant ufók a játékban értékes cuccokkal akkor azokat hol találhatom meg?Mellesleg betöltö képernyõn írja h titokzatos látogatások:0 Azok mik(gondolom az ufók)
Mellesleg pár tanácsot adhatnátok h mit kéne meglátogatnom ahol sok a jó cucc.És egy távcsöves puska sem ártana.😊
Üdv.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

sznus
Most toltam végig a 3. DLC-t. Nekem nagyon tetszett, végre összeszedték magukat a késíztõk. Bár azért lehehtne még ezt fokozni... majd meglátjuk, hogy a nemrég bejelentett 2 új DLC milyen lesz.. fõleg az idegen lényes. 😄
Jók az új 1000 HP-s NPC-k is. Megy velük a tánc rendesen. A skorpiót úgy szoktam szívatni, hogy a sziklák tetejérõl lövöm Gatling Laser-el, mert így nem tud megcsípni. 😛
(Írnék hosszabban is, de lusta meg fáradt vagyok. Valahol találtam 3-4 Fat Man lõszert, ahol egy õrült fószer pofázik, és ha nem lövöd le felrobbant pár földi aknát. Velük együtt a Mini Nuke-okat... és persze a magát... meg minket is. Majd linkelem késõbb 😄)

sznus
Vagyis a Fat Man (és bele a lõszer a Mini Nuke).

Valóban hatásos, csak nincs nagy tolongás lõszer terén!

KranaZoli
Ott a "Nagyágyú" + "Miniatom".

(csak a magyar neveket ismerem...)

A szuper mutáns overlordok ellen m ajánlotok? Én gaus puskával ölöm õket de vért izzadok?Valami van ami jobban aprítja õket?
KranaZoli
Én csak egyrõl tudok nyilatkozni, az elsõ DLC-rõl (Operation A.).
Azt igen.

Ha jól tudom a harmadikat (Broken Steel) éppen ellenkezõleg, ha az ember végigvitte az utolsó küldit is.

A The Pitt-rõl még ennyit sem tudok. De szerintem az inkább olyan, mint az elsõ.

a DLC-ket csak úgy tudom játszani, ha a fõ küldetés utolsó részét nem csinálom meg?

Shiwo
angol nyelvü fallout, letöltött felirattal hogy lehet megoldani (ha meglehet), hogy 1.5-ös patch-el is magyar legyen ? az OA dlc-hez jó a magyarítás, de az alapjáték magyar felirata csak a menükre meg egy-két szösszenetre van "hatással"

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ryder62
A Goulh-ok átélték az atomháborút? Vagyis õk azok a túlélõk akik átvészelték a robbanásokat de végül átalakultak, nem?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

KranaZoli
Köszi mind2két választ!

Megnéztem a videót és amit használ, az Nekem teljesen olyannak tûnik, mint amiket néha látok polcon itt-ott a magyar verzióban, "festékpisztoly" néven. Csak látom, hogy ezt úgy barkácsolja össze...

De mi a fene a videóban az a "Head Shot" duma?!
Én ezt hallottam ki 1x végignézés után....

Sambauer

Nem, szerintem ez a Barkács Józsi ez nem vicc. Így magyarították. Igyekszem majd megkeresni...

Csak azért dobtam be a képet, mert elõtte meg volt a MûszerÉsz, HangyÁsz, SertÉsBab... 😊

Vegytek
Én elég sokat használtam lézerpuskát.
Elõször az volt a "legdurvább" fegyverem, ill. tetszett ahogyan hamuvá válik az ellenfél, fõleg lassítva. 😉

Elég sok fegyvert kipróbáltam és kipróbálok, mert Nekem(!) nem mindig az a fontos mennyire sebez, hanem az is, hogy milyen pl. az effekt hozzá. (már persze ha van)

Jön-megy a pusztaságban, ahogy a kereskedõk is.