Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Ha én a Brooken Steel-el akarok kezdeni akkor tolhatom azt?
Next PC upgrade: 2022
Megapakk októberben jön és mind az öt DLC-t magában foglalja 60 dollárért Xbox 360 és PS3 konzolokra. A PC változat 50 dollárba kerül.
Remélem az egész magyarul fog kijönni nagyon tutko lenne!
Next PC upgrade: 2022
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Jut eszembe: Fawkes-tõl el lehet venni a lézerét?! (kicserélni másra)
/most Cross van mellettem már régóta.../
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Néha Nekem is kilép ilyenkor. Ez szerintem a törés miatt van. (Nálam)
Amikor legutóbb újrahúztam az OS-t, akkor úgy emléxem, hogy a feltelepített game nem indult el. (de ez nem 100%)
utána meg esetleg fake patch-et, azt nexuson megtalálod.
"The trees move. Do you not see it?"
Letöröltem a játékot, úgy hogy elõtte fentvolt az összes patch és DLC (OA,Pitt,BS), de a BS kifagyásait megelégeltem. Most frissen elkezdtem újból, patchek nélkül, de az elsõ Tab lenyomás után ujra kilép! Kérdésem az, hogy a patchek fentmaradnak a játék törlése után is, vagy ez maga a játék hibája? (elõzõleg semmi bajom nem volt vele csak a BSsel)
Elõre is köszi a választ! Ha amatõr a kérdés, nézzétek el nekem, nem vagyok nagy játékszakértõ, de ez megfogott!
Viszont le lehet tölteni.
De nézz be a Warez topic-ba. Lásd -> Banner alatt.
Más:
A Nuka Cola az hány dl-es?! <#zavart1>#zavart1>
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Fassza, hogy ezért 2x kutattam át az épületet.
Ezt vmi intelligensebb módon is megoldhatták volna...<#szomoru2>#szomoru2>
Én csak most jutottam oda, hogy ezt a helyszínt jobban bejártam. Most már tudom, hogy mire is gondolt és Nekem is ugyanaz a gondom van. A rakodóudvaron van egy kapu, amihez kulcs kellene. Az összes "kínai katonát" átkutattam szerintem, egyiknél mintha lett volna egy olyan, hogy "Dolce Mama" széf kulcsa?!, találtam is egy raklapnyi széfet, amelyeket tudtam ki is nyitottam, de további kulcsot nem találtam. Ill. sajnos sok széfbe beletört a hullámcsat, mert nincs olyan magas zárfeltörési szintem. 😞
Lehetséges, hogy azokban lett volna ez a kapukulcs?!
Ill. akinek ez a problémája volt: Sikerült megtalálni?!
<#worship>#worship>
<#email>#email><#wave>#wave>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Természetesen, hogy a Maga által szétszórt aknákon "pusztult" meg. <#rinya>#rinya>
<#vigyor>#vigyor>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
srácok, az oázis küldetés megoldásánál 3 félébõl választhatok, jó karmára hajtok, melyiket válasszam?
Metró felõl?
National Archives hivatalosan is Nemzeti Levéltárat jelent.(bakker jól fordították, micsoda meglepetés ez egy létezõ helynél) Gondolom el sem tudod hinni, hogy a miénket pedig Magyar Országos Levéltárnak hívják.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Turn Me On Dead Man
Hát akkor szerintem Vele már találkoztam...
Megnézem a fuck-ot, ÍGÉREM! <#zavart1>#zavart1>
Még mielõtt fuck-ot nézegetnék, kijjaza Charol?! <#idiota>#idiota>
És hol leledzik?! <#zavart1>#zavart1>
Sidney-vel akkor fogsz találkozni, ha elmész a Nemzeti levéltárba.
(szerintem az egyik legjobb belsõ helyszín 😊 Ott lesz Sidney aki ereklyevadásznak mondja Magát és ezt hiszi Rólad is. A Függetlenségi Nyilatkozat c. küldetés lesz az "Övé". Meg kell majd szerezned és Õ lenne hozzá a kulcs, mert ismeri a helyet ill. ad egy jelszót. No, Én azt hittem elkezd majd vezetni, de lóf*szt csak mögöttem jött és fingom nem volt, hogy mi a rákot kellene csinálnom ezzel a jelszóval. Mentem körbe-körbe, benéztem minden szobába, minden szekrénybe (sajnos szõnyeg alá nem lehet 😉 de sehol nem találtam olyan terminált, ahol ez a jelszó kellett volna. Végül "meghackeltem" egy ajtót és azon keresztül jutottam el a célomhoz és úgy néz ki, hogy közben akkor Õ meghalta Magát vagy vmelyik csapdában, vagy aknára lépett, passz...
És azért kerestem volna, mert említette Rivet városát hátha ott lelem, de ezek szerint már csak a csúzlijáért mehetek majd vissza a levéltárba. 😊
És kijjaza Charol?!?!
<#zavart1>#zavart1>
EK1TEP
No, már úgyis régen néztem filmet. <#zavart1>#zavart1>
<#worship>#worship>
Most néztem a Szikraváros c. filmet.Tök fallout feelinges <#vigyor3>#vigyor3>
Turn Me On Dead Man
Fawkes és Cross. Most Cross van Velem.
Fawkes annyiban jó, hogy soha nem fogy ki a Gatling lézere és sokat bír cipelni és keggyetlen jókat tud nyeríteni, ha ellenséget észlel. 😊
De kb. ez is a probléma vele. Hamar lekaszabol mindenkit, még senkinek és semminek sem sikerült kifektetnie. Ill. egy idõ után a nyerítés is idegesítõ...
Hát Velem Sidney már nem fog jönni, ha meghalta Magát. 😉
Cross-ban az a jó, hogy le rá adni egyedi páncélt, de Nálam csak azt is ölti Magára ami szerintem jobb állapotban van, mint ami eleve rajta van. De így meg kevesebb terhet bír. Szal csak egy sisakot raktam a fejére. 😊
Viszont egészen jól használja a fegyvereket, csak sajna mindig azt erõlteti aminek a legnagyobb a sebzése. 😞 Bár szépen váltogat rakétavetõ, mesterlövész puska, dobtáras sörétes, kínai rohampuska, Magnum, stb.. között.
Ill. legalább egy picit meg is lehet sebezni. (bár mondjuk gyógyinjekciót még nem adtam Neki. 😊
Dogmeat-et most Megatonban hagytam.
Ki lenne még jó kísérõnek?!
Stimpacket meg adtam neki egy tucatot, de egyet sem használt belõle.
Nagyon kellemes tud lenni a "várj meg itt" opció. Kitakarítod a terepet és visszamész érte. Stimpackokat is lehet neki adni gazdagon, hogy gyógyítsa magát.
No, akkor majd megyek tetem keresésre. 😊
1ébként fel lehetett volna Õt is fogadni társnak?!
Mondjuk ezek után amiket írtatok annyira nem vonzó...
Calver
Meghalt?!?!
Esetleg csak a csapdákba tudott belefutni, amit sûrûn meg is tesznek a kísérõim is. 😞 Nem tudják kikerülni...
Hát utána még bolyongtam egy kicsit, de az igaz, hogy a hullák között nem kerestem.
Ja, említett vmi ultra 10mm-es géppisztolyt, ha jól emléxem...