Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piedon
Ha azt nézzük, hogy az alapjátékhoz mennyivel késõbb lett magyarítás, akkor -ha tényleg magyarul jelenne meg- még jó pár hónapot várni kell majd rá.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

grebber
Egyébként a kiegészítõket tökmindegy milyen sorrendben rakom fel??
Ha én a Brooken Steel-el akarok kezdeni akkor tolhatom azt?

Next PC upgrade: 2022

sambauer
Ez az ! Erre vártam 😄

Turn Me On Dead Man

grebber
Fallout 3 Game of the Year:

Megapakk októberben jön és mind az öt DLC-t magában foglalja 60 dollárért Xbox 360 és PS3 konzolokra. A PC változat 50 dollárba kerül.

Remélem az egész magyarul fog kijönni nagyon tutko lenne!

Next PC upgrade: 2022

Ha az = Mr. Sandman, akkor jó móka 😊 ha találsz 1 alvó embert és a halálát akarod, akkor oda kell hozzá lopakodni és mintha ki akarnád zsebelni, csak felajánlja ez mellé a gyilkosság opciót is, amivel szép csendben elvágod a torkát 😛 elég ritkán lehet használni sajnos, bár aki keres talál 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Hello! Tegnap felvettem az álommanó adottságot. Ezt hogy lehet használni?
KranaZoli
Ja, akkor jól emlékeztem. Cross legalább váltogatja amit ad Neki az ember.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Próbáltam vele felszerelést cserélni, de nem is látom ott a lézerét, max tárolószekrénynek használhatom.
KranaZoli
Szerintem Cross annyiban jobb, hogy legalább kell vele foglalkozni. Fawkes-nek ott a kifogyhatatlan Gatling lézere. Cross-t legalább el kell látni fegyverrel, munícióval.

Jut eszembe: Fawkes-tõl el lehet venni a lézerét?! (kicserélni másra)
/most Cross van mellettem már régóta.../

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

kicsit elírtam, Fawkes és Cross került mellém a vége fele
Ezt a Charon-t csak a 20. szintnél béreltem fel, kíváncsi voltam mit tud. Háát , ott már elég piskóta volt, hamar kifeküdt, például egy órás skorpiótól. A legszívósabb szerintem Fawkes. Amúgy jó társ volt még Sidney, meg az néger csaj a fellegvárból, Cross csillaglovag. Igaz az utolsó kettõ már a vége fele kerül mellénk.
Hát eddig 3szor próbáltam, de a 10dik szülinapi partin amikor megkapom a pipboyt és belépnék, akkor kifagy. Az alagsorba már nem jutok le lõni a faterral. Bár mindegy, úgy is reinstallálok mindent, mert a BS tönkrevágta a játékot. Úgy már csak nem lesz vele probléma!
KranaZoli
Minden TAB nyomáskor kilép, vagy csak néha?!
Néha Nekem is kilép ilyenkor. Ez szerintem a törés miatt van. (Nálam)

Amikor legutóbb újrahúztam az OS-t, akkor úgy emléxem, hogy a feltelepített game nem indult el. (de ez nem 100%)

Calver
próbáld meg felpakolni csak a legelsõ patchet
utána meg esetleg fake patch-et, azt nexuson megtalálod.

"The trees move. Do you not see it?"

Üdv! Egy kérdésem lenne:
Letöröltem a játékot, úgy hogy elõtte fentvolt az összes patch és DLC (OA,Pitt,BS), de a BS kifagyásait megelégeltem. Most frissen elkezdtem újból, patchek nélkül, de az elsõ Tab lenyomás után ujra kilép! Kérdésem az, hogy a patchek fentmaradnak a játék törlése után is, vagy ez maga a játék hibája? (elõzõleg semmi bajom nem volt vele csak a BSsel)
Elõre is köszi a választ! Ha amatõr a kérdés, nézzétek el nekem, nem vagyok nagy játékszakértõ, de ez megfogott!
KranaZoli
Feltenni fellehet és választ is adnék rá, de részemrõl passz.
Viszont le lehet tölteni.

De nézz be a Warez topic-ba. Lásd -> Banner alatt.

Más:

A Nuka Cola az hány dl-es?! <#zavart1>

KaszaN
Szevasztok nemtudom hogy fel e tehetem e ezt a kérdést ha nem akkor szóljatok hogy ilyet ne. Szóval...lehetet má szedni valahonnan a magyar feliratos verziót???

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

KranaZoli
Áhá! <#worship>

Fassza, hogy ezért 2x kutattam át az épületet.
Ezt vmi intelligensebb módon is megoldhatták volna...<#szomoru2>

Ahhoz sose fogsz kulcsot szerezni, ugyanis az a kapu zárja le a területet. Ha elõhozod a konzolt és beírod, hogy tcl majd átmész a kapun láthatod, hogy nincs tovább csak a nagy semmiben gyalogolnál.

KranaZoli
Már nem emléxem, hogy kinek de volt egy olyan problémája, hogy "Dolce Mama"-nál nem talál vmi kulcsot. Szerintem nem kapott választ sem.

Én csak most jutottam oda, hogy ezt a helyszínt jobban bejártam. Most már tudom, hogy mire is gondolt és Nekem is ugyanaz a gondom van. A rakodóudvaron van egy kapu, amihez kulcs kellene. Az összes "kínai katonát" átkutattam szerintem, egyiknél mintha lett volna egy olyan, hogy "Dolce Mama" széf kulcsa?!, találtam is egy raklapnyi széfet, amelyeket tudtam ki is nyitottam, de további kulcsot nem találtam. Ill. sajnos sok széfbe beletört a hullámcsat, mert nincs olyan magas zárfeltörési szintem. 😞

Lehetséges, hogy azokban lett volna ez a kapukulcs?!
Ill. akinek ez a problémája volt: Sikerült megtalálni?!

<#worship>

Encore
Nekem semmi gondom nem volt Sydney-vel, simán túlélte pedig benne volt a lövöldözésekben. Megdumáltuk hogy felezünk, aztán visszametünk rivet citybe ahol választhattam, hogy tényleg felezek-e vele vagym i lesz. Persze volt olyan végigjátszásom aminek a során meghalt (vagy hagytam meghalni, mert kellett a fegyvere).
Valaki kinyomhatná 8000-es betûmérettel a fakot, mert a népek annyi egyszerû (primitív) kérdést tesznek fel, ami a wikiben kb 2 kattintás lenne (persze azért egy minimális angoltudás kell hozzá) 😛

xblades
Ha kísérõk érdekelnek, nézd meg ez a link alatti oldalt #11533

<#email><#wave>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

köszi szépen<#eljen>
KranaZoli
Megtaláltam Sidney-t. Elfáradt, lepihent. <#zavart1>

Természetesen, hogy a Maga által szétszórt aknákon "pusztult" meg. <#rinya>

<#vigyor>

Calver
válogass <#nyes>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ok, köszi...mi történik ha a 2 öreg által kert dolgot csinálom inkább meg, gyorsítás , illetve lassítás?
Calver
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
öld meg szegény kicsi Harold-ot, nem kapsz érte negatív karmát, ellenben teszel neki egy szívességet és ad +5% damage resistance-et.

SPOILER !!!

srácok, az oázis küldetés megoldásánál 3 félébõl választhatok, jó karmára hajtok, melyiket válasszam?
Meg van 😊
A Nemzeti Levéltárat honnét lehet meg közelíteni?
Metró felõl?
sambauer
Igen ez az, köszi.

Turn Me On Dead Man

Szerencse, hogy xboxon csak angolul van, gondolom csak a lényeget érted belõle. (New game, load, save, exit game)
National Archives hivatalosan is Nemzeti Levéltárat jelent.(bakker jól fordították, micsoda meglepetés ez egy létezõ helynél) Gondolom el sem tudod hinni, hogy a miénket pedig Magyar Országos Levéltárnak hívják.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

KranaZoli
National Letter Museum. <#zavart1>

National Archives szerintem ez lesz az.

sambauer
Nemzeti levéltár. Hm...ez magyarul akarom mondani eredeti nyelven hogy hangozhat ? Xboxra (szerencsére) csak eredeti nyelven jött ki a játék na de megnézem a wikit hátha leesik hogy melyik helyszínrõl beszélsz.

Turn Me On Dead Man

KranaZoli
Jólvanna! <#beka3> Én is szépen leírtam, hogy kijjaza Sidney. <#beka2>

Hát akkor szerintem Vele már találkoztam...
Megnézem a fuck-ot, ÍGÉREM! <#zavart1>

Calver
Charon egy másik felbérelhetõ segítõ, ghoul a lelkem, úgy néz ki mint egy vödör hányás egy combat armor-ban. <#vigyor1> Underworld-ben megtalálod, amúgy meg Fallout wiki! <#nezze>

KranaZoli
Sambauer

Még mielõtt fuck-ot nézegetnék, kijjaza Charol?! <#idiota>
És hol leledzik?! <#zavart1>

Sidney-vel akkor fogsz találkozni, ha elmész a Nemzeti levéltárba.
(szerintem az egyik legjobb belsõ helyszín 😊 Ott lesz Sidney aki ereklyevadásznak mondja Magát és ezt hiszi Rólad is. A Függetlenségi Nyilatkozat c. küldetés lesz az "Övé". Meg kell majd szerezned és Õ lenne hozzá a kulcs, mert ismeri a helyet ill. ad egy jelszót. No, Én azt hittem elkezd majd vezetni, de lóf*szt csak mögöttem jött és fingom nem volt, hogy mi a rákot kellene csinálnom ezzel a jelszóval. Mentem körbe-körbe, benéztem minden szobába, minden szekrénybe (sajnos szõnyeg alá nem lehet 😉 de sehol nem találtam olyan terminált, ahol ez a jelszó kellett volna. Végül "meghackeltem" egy ajtót és azon keresztül jutottam el a célomhoz és úgy néz ki, hogy közben akkor Õ meghalta Magát vagy vmelyik csapdában, vagy aknára lépett, passz...

És azért kerestem volna, mert említette Rivet városát hátha ott lelem, de ezek szerint már csak a csúzlijáért mehetek majd vissza a levéltárba. 😊

És kijjaza Charol?!?!
<#zavart1>

EK1TEP

No, már úgyis régen néztem filmet. <#zavart1>
<#worship>

OFF

Most néztem a Szikraváros c. filmet.Tök fallout feelinges <#vigyor3>

sambauer
Charol. Megszerzése is roppant egyszerû és nem is eszi el elõled az összes XP-t. Ez a Sidney ki amúgy ?

Turn Me On Dead Man

KranaZoli
Nekem eddig csak 2 kísérõm volt a kutyuson kívül. 😊
Fawkes és Cross. Most Cross van Velem.

Fawkes annyiban jó, hogy soha nem fogy ki a Gatling lézere és sokat bír cipelni és keggyetlen jókat tud nyeríteni, ha ellenséget észlel. 😊

De kb. ez is a probléma vele. Hamar lekaszabol mindenkit, még senkinek és semminek sem sikerült kifektetnie. Ill. egy idõ után a nyerítés is idegesítõ...

Hát Velem Sidney már nem fog jönni, ha meghalta Magát. 😉

Cross-ban az a jó, hogy le rá adni egyedi páncélt, de Nálam csak azt is ölti Magára ami szerintem jobb állapotban van, mint ami eleve rajta van. De így meg kevesebb terhet bír. Szal csak egy sisakot raktam a fejére. 😊

Viszont egészen jól használja a fegyvereket, csak sajna mindig azt erõlteti aminek a legnagyobb a sebzése. 😞 Bár szépen váltogat rakétavetõ, mesterlövész puska, dobtáras sörétes, kínai rohampuska, Magnum, stb.. között.
Ill. legalább egy picit meg is lehet sebezni. (bár mondjuk gyógyinjekciót még nem adtam Neki. 😊

Dogmeat-et most Megatonban hagytam.

Ki lenne még jó kísérõnek?!

Nálam a bolti fallout 3-at használva gyógyul, ha stimpackot kap.<#idiota>

Ha megvárja, míg te kipucolod a terepet, akkor mi értelme magaddal cipelni, elvégre akkor xart sem csinál, csak ácsorog 😛

Stimpacket meg adtam neki egy tucatot, de egyet sem használt belõle.

Miért nem beszélgettek vele?
Nagyon kellemes tud lenni a "várj meg itt" opció. Kitakarítod a terepet és visszamész érte. Stimpackokat is lehet neki adni gazdagon, hogy gyógyítsa magát.

KranaZoli
Köszi! <#worship>

Jön veled, de csak a quest ideéig. Amúgy mint ahogy írtam, nem gyógyul, szóval sokáig nem fog tudni kísérgetni. Amúgy nem lehet felbérelni.

KranaZoli
Hát akkor Nálam lehet, hogy ez történt mert a Nemzeti Levéltár elég faszányosan tele volt pakolva lelógó csapdákkal ill. Õ is körbeszórta Magát aknákkal. Párszor hallottam Magam mögött, hogy "I'm hit" de nem foglalkoztam vele. <#zavart1>

No, akkor majd megyek tetem keresésre. 😊

1ébként fel lehetett volna Õt is fogadni társnak?!
Mondjuk ezek után amiket írtatok annyira nem vonzó...

Az a bringa nálam is simán meghalt, hiába adtam neki stimpacket, nem használta. Akkor gondoltam dögöllj meg,(evil karit toltam) a csúzliára amúgy is szemet vetettem, így nem kellett nekem tarkón lõnöm 😛

Calver
rossz szokása lelövetni magát, géppisztolya pedig ez. Fallout wiki azt mondja van egy csapda amin átsétálhat és belehal, szóval simán meglehet hogy nálad ez történt.

KranaZoli
Két új Fallout 3 DLC jön + az összes PS3-ra + Broken Steel gameplay videó. (alig király 😊

Calver

Meghalt?!?!
Esetleg csak a csapdákba tudott belefutni, amit sûrûn meg is tesznek a kísérõim is. 😞 Nem tudják kikerülni...
Hát utána még bolyongtam egy kicsit, de az igaz, hogy a hullák között nem kerestem.

Ja, említett vmi ultra 10mm-es géppisztolyt, ha jól emléxem...