Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alap játék, és a 3 kieg. kivégezve.
115 óra és 20 perc játékidõvel 😊

mit lehet kezdeni a jó és a rossz karmával? (miért jó jónak ill. rossznak lenni?)

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

amugy, nekem warez verziom van, és hozzá tartozott egy patch, ami az 1.35-ös, és az összes DLC gond nélkül vígan elmegy.
scout!
a hiba nekem is fentáll, nekem majdnem max konfigon megy, és már mindent probáltam, levenni min.ra, stb... és semmi nemhasznált
ugyláccik együt kell vele érni, javaslom a gyorsmentést tedd az egérgörgöd gombjára 😊
akko nemlesz belõle probléma 😄

a The Pitt az O.A -hoz képest kb oylan, mint a gta 1 a gta4-hez hasonlitva 😊
Az O.a nagyon vérszegény
Sziasztok!

Belefutottam egy hibába, a játék 5-10 perc futás után, vagy kifagy, vagy kilép az asztalra. Az alapjátékot párszor már végigjátszottam, de azóta gépet cseréltem, és hétvégén játszottam volna egy keveset, ha sikerül.
A 3 dlc és a hozzájuk tartozó patchek már fent vannak. Az elején volt egy kis telepítési mizéria a live miatt. Hiába van meg eredetiben, már a tört verzióval is kipróbáltam.
A ffdshowt beállítottam, az alaplapi hangkártyát kicseréltem sblive-ra, a legújabb catalyst van fent. Már levettem az AA-t is.
azt viszont nem találtam meg, hogy hol lehet letiltani a 3d-s hangot.
A régi gépemen egyszer sem lépett ki, pedig ott csak a videokártya érte el a min. konfigot.
Ha lenne valkinek még ötlete, megköszönném.
KranaZoli
Fijjugok!

Hadd kérdezzek már pár db számomra érdekesnek tûnõ dolgot. Nekem warez verziós magyar nyelvû Fallout 3-am van. Már ebben a topic-ban is "bebizonyosodott", hogy többeknek segítettek törések, stb... az eredeti verzió mûködéséhez, életre keltéséhez. <#idiota>

Amit azonban nem értek, azok az alábbi HSZ-ek, hogy mik is ezek, miért kellenek (kellhetnek), miért jobbak, mint a gyári patch-ek, stb...?!
(és hogyan kellene ezeket használni?!)

Ezek közül is fõképp ez utóbbi, hogy:

- FOMM;
- Archive Invalidation Invalidated add-on;
- 1.4 Fake Patch még ezek mellé;
- Nekem a mod menedzserrel indul a játék;

Ezek micsodák?!
<#wow2>

Nektek eredeti verziós játék van és ilyenek kellenek ahhoz, hogy mûködjön, elinduljon, stb...?! Ezt Én kúrvára nem értem.

Én felteszem az alapjátékot, rányomom az 1.35-ös (vagy mi a neve magyar patch-t), aztán az 1. DLC-t, majd utána az 1.5-ös javítást és a töréssel minden gond nélkül mûködik.

Szal azt nem értem Én ebben, hogy van warez, amihez törés kell és van és mûködik jól. Aztán vannak ezek a "MOD"-ok, "Fake Patch", stb... ezek micsodák?! Jobbak mint az eredeti javítások, vagy mi?!
<#idiota>

<#worship> <#worship> <#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

FOMM + Archive Invalidation Invalidated add-on az szinte mindent megold, vagy ha ez a 2 sem, akkor 1.4 Fake Patch még ezek mellé. Imént linkelt oldalon fenn van mind.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Teppik Amon
Nekem a mod menedzserrel indul a játék, a saját cuccával meg lefagy.
Egy próbát megér: FO mod manager

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

szerintem jobb.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

KranaZoli
A "The Pitt" az milyen az "O.A"-hoz viszonyítva?!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

sznus
Rövid leszek: igen 😊

nah emberek, OA & The Pitt kitolva <#vigyor3>
a brooken steel az már csak a fõszál vége után lez, elérhetõ?
Szomorú, de egyik sem jött be...
Pedig egy rendszer reinstall után vagyok és elõtte mûködött midnen, mind a 3 DLC patentul csak a BS fagyott ki totál az utolsó küldetésnél. Mostmeg a felbontást sem tudom beállítani, csak ha leszedek mindent, és ujrarakom, de akkor is csak akkor ha semmilyen pachet nem telepitek rá..akkor müködik a Launcher. Csináltam már róla biztonsági mentést ilyen állapotban, feltettem az 1.5öt, vissza ráraktam, de semmi. Az össze törést, mindent leszedtem de semmi. Most tépem a hajam amíg van...
KranaZoli
Próbáld meg innen: [url=http://m0006.gamecopyworld.com/games/pc_fallout_3.shtml#Fallout%203%20v1.5%20%20No-DVD/Fixed%20EXE]GameCopyWorld[/url]

a Fallout 3-as törések közül leszedni az 1.5-ös English verziót. Az asszem pont egy launcher.exe fájl. Ha az nem jön be, akkor próbálgasd a többit...

miután az arénában legyõztél mindenkit, a küldetés között ott lesz, h a dobozból vedd vissza magadhoz a régi cuccodat.

áááh...Visszaolvastam, de semmi nem oldotta meg a Launcher problémámat! Valakinek van valami ötlete?? Légyszi segítsetek!
Köszi Noodlee!!
Müxik!😄 hálám üldözni fog 😛
akkor sajnálom, de nemtudok segiteni, nekem,azzal h feltelepítettem, megoldódott :S

feltettem, de most is ugyanazt irja ki.
Use:
in the console enter
player.additem ,

where:
Is a code below and
is the desired number of items

Note: You don't need to enter the leading zeros into the console

itt egy link, én ezt töltöttem le:
http://www.freewarefiles.com/Microsoft-Games-For-Windows-LIVE_program_35222.html
esetleg egy linked van?
Noodle!
A maszk kódja elé, mitkell beirni?<#confused>
a live-val van baja?, mert nekem is bármit csináltam, egyszerüen a launchernél kiirta h programfuttatási hiba, és a live-ra hivatkozott
ha ez a baj: teendõ:-netröl letöltöd a live-t
Üdv! Miért van az, hogy amint felteszem bármelyik pachet, a FalloutLauncher inditásakor kiirja, hogy program futtatási hiba? Valaki segítsen lécci!!!
Teppik Amon
Igen, a küldi történetét követve visszakapod egy idõ után. (egy szekrényben lesz majd minden, hiánytalanul)

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Kösz az infót !! A vizsgákhoz pedig sok sikert 😄

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

köszi, reggel kiprobálom<#vigyor3>
charnon-ra visszatérve, félig velem van félig nincs XD
jön velem bárhova, lelõ minden ellenséget, csak éppen beszélni nemtok vele mert elküld ahhoz az azurkához vagy kihez<#banplz>
vicces egy dolog, fõleg mikor dogmeattal farkasszemet néz 😄
Ghoul Mask kódja:
0001DC1C

Nem tudom, hogy mûködik-e, nem próbáltam, csak neked kerestem 😛

highlander15
A moddolás le van valahol írva magyarul?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Ha a The Pitt dlc-t végigvittem, akkor vissza kapom a cuccaimat, amit az elején elvesznek?
Utána még bóklásznék az alap térképen, és örülnék, ha a régi cuccaimat vissza kapnám 😞

Nexuson van fent a mod.

Sziasztok megint!
nah a legutobbi kérdésem megoldodott!
de van még1! erre lécci mindenképp válaszoljon valaki, mert ahogy olvastam a forumot, mással is elõfordult, vixont eddig senki nemirt rola semmit, nahszoval a resurrectel visszahoztam charon-t, de most azt akarja, hogy menjek beszéljek azzal a csávóval akinél elõbb volt/akit már kinyirt/nah akkor ienkor most mitcsináljak, megint szeretném h velem legyen<#rinya><#rinya><#confused>
ha az elõzö kérdéseimre nemis válaszoltok, erre léccives mindenképp<#rinya>
elõre is köszönöm!
Hello ûjra!
Már félve írok, de feltettem a BSt (csak azt, elõtte az összes pachet), de amikor a Launcherbe mennék, kiirja, hogy failed executing program. Újra telepitettem, de nem oldotta meg! A játék megy, de nem tudom a DLCket betenni! Valakinek ötlete?
aha akkor jol ertettem amiket olvastam. koszi

hat kurva jo. :G

anti hero

nekem mind3 dlc bemásolós.

Hali!
most végeztem a OA végigvitelével/mit en mondjak, nemerõltették meg magukat a készítõk/ nah de a lényeg, mikor visszatértem és kiléptem a kabinbol, kiirta, h kedves jó segítõm charon-meghalt <#buck>és
nagyon hiányoznak a "szolgálatai", van vmi utja modja, annak h visszahozzam??load-olni nemigazán szeretnék, mert elég régi mentés van csak, és nemakarom megint ujravinni.
THX a segitségért!
Amit a live update feltesz azokban sincs telepítõ csak a fileokat teszi rögtön a helyére.
Ezek a telepítõs DLC verziók semmi másról nem szólnak csak, hogy valamelyik csapat futtatja magát.(ami undorító szerintem)

Ja amit a Broken steel tesz fel videót azt ne írd felül a magyarral.<#vigyor4>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Calver
nekem spec OA-ból image van meg (SKIDROW verzió), The Pitt pedig egy telepítõvel van felszerelve, egyedül BS bemásolós móka.
ezért írtam h máshogy kell telepíteni õket, mert tényleg.

"The trees move. Do you not see it?"

Mindegyiket ugyan úgy kell telepíteni...egyszerûen bemásolod a helyére...

A hivatalos magyar verzióval (ez van nekem is)akármit is csinálsz a 2-3. DLC nem nagyon fog normálisan mûködni, illetve megkapsz olyan bugokat hogy vért fogsz köpni tõle.

Tehát a mûködõ bug mentes telepítés menete :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szépen letöltöd a netrõl a reloaded verziót, A feltelepített magyarból átmásolod magadnak valahová a videókat és a 2 magyar file-t. (ha nem dvd-rõl vagy imagebõl telepíted hanem kimásolod a vinyóra és onnan telepíted nem fog hozzá kelleni semmiféle crack.)Csak és kizárólag az 1.5-ös UK patch-et telepíted. Bemásolod a helyükre a DLC-ket, a magyar fileokat és a videókat. Enjoy!

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Calver
magyarhonban sehogy, mi amerika és a microsoft szerint nem létezünk, csak valami retardált rosszul fejezte ki magát amikor kaját akart.

persze trükközni lehet, valaki le is írtam jópár hozzászólással elõrébb õ hogy csinálta, ofc kell hozzá hamis név és a cím ami a világ legkövérebb országának lakosaként azonosít. próbáld oldal alján lévõ keresõt használni, hátha megtalálod.

vagy ha csak a játékod eredeti és dlc-kért nem kívánsz fizetni, akkor szimplán körbenézel kedvenc torrentoldaladon. mindhármat máshogy kell telepíteni, de mindhez van emlékeim szerint mellékelt leírás.

sziasztok
nem birom vegigolvasni az osszes hszt, azt szeretnem kerdezni, hogy a 3 DLCt letoltese hogy mukodik, probaltam rakeresni, de vhogy meg mindig nem tiszta, vki igazitson iranyba 😄

eredeti jatekrol beszelunk ofkorsz

anti hero

morphologu
Sziasztok. Tudja valaki, hogy mitõl lehet az hogy játék közben, a kép jobb oldalán bevillog a háttérképem, olyan 6-8cm csíkban. Ku*** idegesítõ.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Calver
*nem láttam, csak olvastam róla h iszonyat bugos 1.5.

Calver
Scouser, Piedon: tudom <#vigyor2> csak szelektíven arra válaszoltam amit a srác kérdezett.

Scouser: én megpróbálnám - megint csak tipp, tekintve DLC-kbe nem néztem még bele - fake patch+unofficial patch kombót. (nexus-on mindkettõt megtalálod) fõleg miután láttam h mennyi gáz van 1.5-el.

Piedon
#Calver: A winterized armourt a nem hivatalos patch javítja, hogy ne legyen végtelen HP-ja.

#grimm13: A magyarítás halad, de még sok szöveg van hátra. Sajnos én most a vizsgáim miatt nem tudok olyan gyorsan haladni vele, de már csak egy vizsgám, meg az államvizsgám van hátra, így utána teljes erõbedobással tudok vele foglalkozni.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Scouser
Nagyjából ez úgy néz ki, hogy te ugyanúgy sebzõdhetsz, de az armor nem fog tönkremenni, mert olyan magas a HP-ja. Magyarán nem nagyon kell javítani.

Visszatérnék egy régebbi kérdésemhez:

Nincs kedvem visszaolvasni annyi hozzászólást, legyetek olyan kedvesek elmondani nekem, hogyan kell telepíteni a 2. és 3. DLC-t az eredeti magyar verzióhoz. Az OA DLC után abbahagytam a játékot, de most végigtolnám megint, addig eljutottam, hogy a legutolsó (mmholding oldaláról) letölthetõ patch az OA-hoz jó. A másik 2 DLC-hez milyen patch-ek kellenek és hogyan tudom telepíteni?

Köszönöm elõre!

You\'ll Never Walk Alone

Nekem is lenne 1 kérdésem : A "The Pitt" magyarosítása hogy áll?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Sziasztok!
lenne 2 kérdésem😄
1.a ghoul maszkot, csak ugy tudom megszerezni, ha a zombikat beengedem a toronyba?:S(semmien más lehetõség nincs rá?)
2.láttam a fórumon olyan képet, amin Sidney 10mm-én volt hangtompító, lézercélzó, sõt még távcsõ is, ilyeneket honnan tudok rá szerezni? :S
Köszi!
Calver
ollé
a készítõk valamit elcsesztek, ennek hála Winterized T-51b Power Armor-nak 9,992,000 hp-ja van (ellentétben a sima T-51b-vel, aminek 2000) és így gyakorlatilag nem sebzõdik.
(mondom ezt fallout wiki alapján, én még DLC-khez hozzá sem nyúltam)