Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xblades
Én eddig csak a 2. dlc-t tettem fel eredeti magyar verzióra, és semmi gondom a játékkal az alap hibákon kivûl de az más tészta. Igaz az 1.5 pach még nincs feltelepitve.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Scouser
A roncstrelepen

You\'ll Never Walk Alone

proway
Halisztok, azt halottam hogy lehet kutyát szerezni társnak, ha igaz akkor hol találok olyan kutyát? 😮

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Scouser
Már megkérdeztem, de konkrétan senki sem válaszolt:

Fel tudom tenni a 2. és 3. dlc-t az eredeti magyar verzióra úgy, hogy mûködjön és ne bugzódjon szét a gém tõle? Ha igen, akkor hogyan?

Köszi a válaszokat!

You\'ll Never Walk Alone

xblades
Underworld- ben megtalálod. (Museum of History) <#smile>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Üdv! Nem tudjátok véletlenül, hoyg ha Raven Rock elõtt Charon volt a "pajtásom", akkor a Ravenes küldetés után õ hova lesz? Kijutottam, összegyüjtöttem egy valag cuccot, gondolván majd kint átadom neki, de nem volt sehol!Merre lehet? (Fawkes meg nem akar az új barátom lenni mert csöppet gonosz vagyok)
Hát igen, tegnap visszabutítottam a grafikai beállításokat, és nem fagyott ki. Pedig hej, de szép volt. Az alaplap maga olyan öszvér megoldás, a proci x64-es, a videokari PCIE.
Amúgy meg, ha egy játéknak a hangulata megragadott, onnan már teljesen mindegy milyen címkét ragasztanak rá: fps, tps, rpg, etc...
😄
Fenrir
Sajnos ez van, nekem is szimpatikusabbak mint a BoS 😊

A halál csupán a kezdet...

köszi
Fenrir
Nem.

szevasztok!😄
az lenne a kérdésem, h az enklávéba, belehet lépni, mint pölö az acéltestvériségbe?
KranaZoli
Ehhez még annyit tennék hozzá, hogy ha full TPS lenne a Fallout 3, nem hiszem, hogy akkor is elcsábított volna. Az FPS nézet ami még nagyon felkeltette az érdeklõdésemet. TPS-ben a Splinter Cell játékok tetszenek. Ui. azokban a legjobb szerintem(!) a karakter mozgása. Mármint lopakodós TPS-ek közül. (szerencsére ebbõl is lesz újabb, ha minden igaz, ill. majd a Thief 4-re leszek még kíváncsi - Assassin Creed vmilyen okból kimaradt az életembõl...)

Ami viszont néha felkúrja az agyam a Fallout 3-ban, ha a karakterem beszorul vhova. Velem már párszor megesett. Se ugrani nem tudtam, semmi... (csak elõzõ állást visszatölteni)

Aztán ami lehetne jobb az a célkereszt nélküli élet. Jobb lenne célkereszt nélkül (VATS-ban amúgy is tökmind1), de ha kikapcsoltam, akkor a tárgyak összeszedése nyomta fel az agyam. <#boxer>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Lobsterman
De létezik, csak ez nem a küldetés hanem egy cél 😊

Fenrir
Már párszor jártam a fellegvárban, de ilyen npc-be még nem botlottam <#fejvakaras>

Szia!
Ez egy mellék küldetés és Scribe Vallincourt adja a Fellegvárban.
Fenrir
Ez alapján ilyen küldetés nem létezik vagy nem ez a neve.

Sziasztok! Egy kérdésem lenne! Az magyar verziónál is be kell kapcsolni a a Fallout 3 hun.esp-t? Mert nekem magyarosítva van a játék 2 fájt kellet bemásolni, de így sajna csomó mod nem hajlandó menni vele! Pl: Hair modok! Ha kikapcsolom a esp-t akkor megy csak akkor meg angol minden!
KranaZoli
Gauss puska.
Nem MOD. Ha az 1. DLC-t végigtolod, akkor kapod meg. 😊

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

milyen fegyver van azon a kepen?...eredetileg is szerepel a jätekban, vagy mod fegyver?
Szioka!
Azt szeretném megkérdezni, hogy van egy olyan küldetés "(Optional) Use Enclave-controlled Deathclaws to your advantage." mit kell itt csinálni.
Hello Márk vagyok és azt szeretném kérdezni,hogy lehet esetleg modingal
Berakni Rádióba saját kedvelt számokat??
Körül néztem a lexuson,na de nemá az a MOD amiben az esti eget átalakitja
az egy kicsit tulzás látod galaxist??XD
Ryder62
Miután kijátszottam a Fallout 3-at utánanéztem részletesebben az Oblivion-nak. És miután láttam hogy milyen a világa hamar rájöttem hogy ez már nem az én játékom lenne. Valahogy a fantasy-k nem tudnak érdekelni.
Egyébként én anno s Star Wars Kotor-nál voltam így hogy mikor az elsõ pályákat toltam, pislogtam hogy mi a szent sz*r ez. Ó bammeg erre adtam ki pénzt? És ahogy játszogattam vele rájöttem hû ez tök jó gém. Annyira megkedveltem hogy miután kitoltam, mentem a boltba hogy megvegyem a második részt. És annyira le tudott kötni hogy háromszor vittem végig egymás után a két játékot. Az volt az elsõ RPG amivel játszottam. Máig kedvenc játékom és most úgy látom hogy a Fallout 3 is beállt a sorba. <#vigyor2>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

KranaZoli
Én még nem próbáltam Seven alatt. Keress rá Google-ban, biztos lesz egy raklap discussion group róla. (ha OK, ha nem 😊

Nekem egy kérdésem lenne: Mikor kaptam meg az erõpáncél viselési képzést mikor azt csak a Citadellában kapnám meg elvileg? Vagy 20-as szint után a Broken Steelben alapból megkapja az ember? Nem mintha baj lenne csak érdekes😊
próbálta már vki win7 64bit alatt? ha igen kérlek írd le, h warez vagy eredeti verzióval, illetve mik a tapasztalataid . köszi

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

KranaZoli
Én elhiszem, hogy az Oblivion is kúrva jó játék. Csak egy apró problémám van, tegnap néztem róla pár képet. Gyönyörû, fasza! De Nekem az a világ zéró szinten kelti fel az érdeklõdésem. Ilyenre vártam, hogy legyen már végre vmi poszt apokaliptikus game. Kijön egy és fingom sincs, hogyan kellene vele játszani (elsõ nekifutásokra). Viszont annyira felkeltette az érdeklõdésemet, hogy mondom ha úgy kell kiszenvednem is, hogy mi a rákot kell csinálni és hogyan ebben a game-ben akkor is nekiállok már vgre. 😊 Persze ehhez kellett, hogy magyarul beszéljen. 😄

Szal hiába szép, hiába jobb mint RPG, ha a világa nem tetszik, akkor az érdeklõdésemet sem kelti fel. 😞

Modding

Tegnap annyira belemerültem a modding-olásba, hogy amikor elkezdett fagyni a game a "sok" MOD miatt, elkezdtem törölgetni a mappákat, amiket bemásoltam és faszányosan kitöröltem egy game mappát is, így a játék sem indult el. Rakhattam újra az egészet. <#zavart1>

Nem vagyunk egyformák.. Azért vannak pár százezren, akiknek bejött a játék, nem véletlenül.

Na én végignyomtam a játékot,+a 3DLC-t, dögunalom. Mondjuk nem ez az elsõ
RPG-m, úgyhogy még újdonság varázsa sem volt. Szar fejlõdési rendszer,
buggyant történet, végtelen csatornamászkálás, a fõszálon kívül meg értel-
metlen lootolgatás, Brrrrrrr!!!! Az elsõ két részhez semmi köze. Az Obliviont sokkal jobban kitalálták Bethesdáék.
KranaZoli
SnowMod

Nemtommért. <#zavart1> 1 HSZ-ben nem akarta a zigazat. <#idiota>

KranaZoli
Ha már 1x MOD-dddolgatunk 😊

Most ezeket próbáltam ki Nexus-ról a Top50-bõl.

Enhanced Weather - Rain v11

Az esõ az szerintem vmi b*szott jó!!! <#eljen>
Több Fallout3 "tesztben" is olvastam, hogy hiányolták az esõt. Ha nem is gyárilag szállítva, de keggyetlen jól megoldották szerintem. Az Én képem elég szar, mert villámlik is és olyan képet nem sikerül elkapnom, mindig lekéstem. 😊 De fasza! És a hangok is kúva jók alatta. (dörgés és villámlás hangok) A havazás az szerintem sokkal gyatrább, az OA DLC-ben sem volt vmi nagy újítás... Egyelõre tesztelgetem, hogy mennyire stabil, stb...

Mindenesetre az esõ MOD az dob ezen az poszt apokaliptikus világon egy pöttyet! <#zavart1>

KranaZoli
Vmi ilyesmire gondoltam, csak azért nem értettem, hogy miért kell ilyen, mivel Én alap esetben 2db MOD-ot használok:

- HD textúra pack;
- Music MOD;

Egyiknél sem kell semmivel sem pöcsölni, mivel a HD textúra pack-hoz eleve 1-es értéken van a Fallout.ini fájlban aminek 1-en kell lennie, a Music MOD-hoz is csak fájlokat kellett másolni. Egyik sem ír felül semmit, stb...

Ha jól értem akkor ez arra jó, ha az ember több MOD-ot is használ?!
(Én már a HD textúra pack-ban is kezdek meginogni, mert Oké szebb a térkép és beszédesebb, valóban sokkal jobb a grafika - de többször fagy a game.)

Ezt a Fake Patch-t még mindig nem vágom. Ha feltelepítem az alapjátékot és pl. ezt a Fake Patch-t szeretném használni, akkor ezt hogyan kell rátelepíteni a játékra?! Nexus-on látom kint van a top50 között, szal biztos hasznos és ha jól nézem, akkor ezt kell telepíteni pl. az 1.5-ösx patch helyett?!
(De Nexus-on még van olyan is, hogy Unofficial Patch?! - sok a patch 😊

FOMM = Fallout Mod Manager. Ezzel nem kell külön Data File-s el szarozni. Akinek meg patch-bõl adódó problémái vannak, annak ajánlott a Fake Patch. Archive Inv. pedig a kompatibilitást, meg a + dolgok / modok mûködését biztosítja a txt fájlok átírása nélkül automatikusan. Nekem pl. halom modom volt, áttextúrázott effektek, lassabb tárgy korrózió, jobb power armour, új hangok, stb. Ezek be-x-elve maradnak Mod Managerrel. Nekem se eredeti, mégis zökkenõmentes volt, meg ezek közül mind hihetetlenül felhasználóbarát és pofon egyszerûen elsajátítható.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

kérlek szépen a DLC az egy "kiegészítõ", de inkább nevezném plussz missziónak.
feltelepíted, rak a game-ba uj cumókat, ad pár uj feladatot, és nagyjábol ennyi, jah meg esetenként 1 uj "települést"
Eddig fater gépén játszottam, mert neki jobb van, most gondoltam felteszem az enyémre is. Hát nem mûködik. Kiirja hogy az exe hibát észlelt ezért leállt. Gondolom, hogy ezt csak egy windows installálás oldja meg.

A Luncher még elindult. Be is detektálta a gépemet minimum grafikára és 800x600as felbontásra 😄

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Mi az a DLC?

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

KranaZoli
<#eljen><#eljen><#eljen> Szó szerint! <#wink> Csak 1etérteni tudok vele. Ugyanígy gondolom Én is. Nálam annyi volt az "apró" különbség, hogy életem elsõ RPG-je. Ha nem magyarosítják le, akkor kihagytam volna. Állandóan csesztette a csõrömet, hogy kúrva jó képeket látok mindenhol a game-rõl, de egy rakás párbeszédet is. Nem tudtam hova rakni az egészet, nem értettem... Aztán letöltöttem még az angol verziót, kb. 3x raktam fel és pucoltam le a géprõl 10 perc játék után, hogy mi a rák ez az egész?! Kisbaba? Szülinapi zsúr? WTF?!?! És természetesen minden angolul... De vhol éreztem, hogy ez lesz az a game amit nagyon várok, csak vmit Én csinálok szarul. 😉

Ugyanúgy nézegettem a képeket és kúrvára nem értettem, hogyan van ez az egész. Tök jó screenshot-ok, Én meg csak szülinapi zsúr?!?!

Aztán kijött a magyar. Gondoltam, most több játékidõt adok Neki! Elején ugyanúgy szkeptikus voltam, ugyanúgy nem értettem, hogyan lesz ebbõl golyószóró?!?! 😊

Aztán kiértem a "Menedékbõl" és leesett az állam. Azóta cca. 100 óra játékidõ. <#zavart1> Én már csak azon lepõdöm meg és gondolkozom el, hogy ott van a FEAR 2, ami nagy kedvencem volt, mármint a FEAR. Kijött a FEAR 2, letöltöm, GB-ban nagy a mérete, de nem értettem, hogy miért?!

Fallout 3-nál azon szoktam gondolkodni, hogy a rákba tudták ezt ugyanakkora méretbe "belezsúfolni"?! ÓÓÓÓriási MAP (a felszín alatti helyszíneket ne is említsük); sokkal jobb graf. mint azt sokan gondolják - SÕT! - keggyetlen sok küldi, mellékküldi, monológ, stb... És a DLC-k. A teljesség igénye nélkül...

Toroco

Ugyanezekkel Én is szívtam a game elején és dettó ua.-okat csináltam, mint amiket javasoltak. DE! Én úgy emléxem, hogy Megaton-ban vmelyik kecóban van szabad ágyikó. Ill. a Moriarty-nál is tudsz aludni. Azt hittem, hogy a qrváral lesz is vmi eksön, de semmi. <#zavart1>

Scout

Ja, ez így másképp fest. <#vigyor3>

A Sempron-os alaplapok között már volt PCI-E-s lap is?! <#wow2>
Vagy az milyen 3850-es?!

Nekem is volt Sempron de abban csak AGP-s foglalat volt. Ezt azért kérdezem, mert tudom, ha AGP-s, akkor az AGP Hotfix-es Catalyst kell Neked. Ha PCI-E, akkor a sima, XP-re.

Az a fõ probléma, hogy legjobb tudomásom szerint Vista alatt teljes DX10 támogatással fut a game. Ez annyit jelent, hogy Vista alatt nem siránkozik pár db DX9-es fájlért mint sok game teszi, hanem simán fut DX10-el. Ezt ugye XP alatt felejtheti az ember. Így ott DX9-et használhat csak, abból meg mindig jó, ha fent van a legújabb disztribúció...

Ebben az esetben valóban vissza kell venni a dolgokon, mert bár a 3850 jó kártya, de 3300-as Sempron nagyon karcsú hozzá. Ha minden igaz, az 2Ghz-en SEM "ketyeg"... De akkor abban még vmi DDR400-as RAM-ok vannak?! Szal milyen a gép többi HW eleme?!

Javításra kell is a vízvezetékes küldi miatt. a cserére majd teszek párat, asszem most 18as. Én még nem értem el a 3as szintet, de hamarosan.

Ryder62
A bomba hatástalanításához nem is kell olyan nagy képesség. 3. szintû vagyok és már hatástalanítottam a bombát. Most így nem tudom hogy melyik képesség kell a bomba hatástalanításához de én leginkább a todomány, robbanószerek és a javítás képességre gyúrtam. És ajánlott még a csere képességre is gyúrni mert akkor még több pénzért adhatod el a cuccokat. És persze kevesebbért vásárolhatsz.

Még jó hogy van hozzá magyarítás, nélküle elég nehezen boldogultam volna eddig is.

Akkor rá kell gyúrnom arra a képességre amivel hatástalanítani tudom a bombát. Elkezdtem begyûjteni minden kacatot amit találtam. Sok ilyen szemetet összeszedtem, és elraktam egy szekrénybe a közösségi házban. Eddig csak kaját loptam minden honnan, mert azért gondoltam mégsem viszek el mindent, de akkor össze fogom szedni az össze tányért villát poharat, mindent. Gondolom a szuper duper marketben is lesz sok cucc amit el lehet majd adni.

Köszi a gyors válaszokat.

Kranazoli

Ezeket kb. végig is próbáltam, kivéve a játék fokozatos patch-elését, ennek még neki futok. A live-val szívtam telepítéskor. Utána felraktam egybe az egészet és nem fokozatosan.
A régi gépem meghalt, és gyorsan szereztem egy alaplapot procival, nem a legújabbak, Sempron 3300+ 😞 . egyedül a videokártya új, ati3850.
XP van fent eléggé friss telepítés. A driverek frissek, a dx a márciusi.
Ha másképp nem megy majd, akkor lebutítom az egészet, a hangulat még meg marad.
Ryder62
Ha hatástalanítod Megaton közepén lévõ atombombát akkor kapsz egy házat. Itt lehet hunyni. A házhoz lehet venni különféle cuccokat. Pl: gyógyító állomást. Így ha pl sugárfertõzést kapsz nem kell egy vagyont a dokira költeni. Bár a berendezés a házba sem olcsó (1700 környékén van) de ha egyszer megveszed onnantól kezdve ingyen használhatod. Ha sok pénzhez akarsz jutni gyorsan a legegyszerûbb módja hogyha az elején minden vackot (bögrét,plüssmacit,könyvet,ellenség ruhái) amit csak találsz, elrakod. Ezután a tömött zsebeiddel keresel egy karavánt vagy egy boltost és eladod. Elég sok pénzt összelehet így kaparni. Én pár perccel ez elött jöttem ki a Menedékbõl de már most van 700 kupakom.<#vigyor4>

akciójátéknak jó de rpgnek nem

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

sambauer
Mass Effect pedig egy igen jól sikerült játék, várom is a második részt.

Turn Me On Dead Man

Ryder62
Én most fejeztem be az alap játékot 110 órával és nagyon tetszett. Most pár hónappal ez elött vittem végig a Mass Effect-et abban csalódtam (egyhangú pályák és unalmas mellék küldik). Ezért sokat vártam a Fallout 3-tól és meg kell hogy mondjam hozta azt a színvonalat sõt többet is mint amit vártam. A lepusztult világ gyönyörûen ki van dolgozva. Látszik hogy a pályákat nem öt perc alatt dobták össze. Ráadásul a világról elég sokat meg lehet tudni. És eléggé elgondolkodtató ez a játék ezzel az atomháborúval. Az emberiség képes magát és a földet elpusztítani. Az utóbbi idõben egyetlen játék sem tudott így odaszögezni a monitor elé mint a Fallout 3.
Szerintem ennek a játéknak csak egy hibája van: Sokszor kifagy vagy kivág hibával. És ahogy látom másoknak is ez e gondja.

Hali!

Én tegnap kezdtem játszani, és lenne pár kérdésem. Hol találok olyan ágyat amiben alhatok is? Mivel érdemes gyógyítani magam a harc után, közben? Injekcióm nincs, és elég pénzem sincs hogy a doki meggyógyítson.
Most vagyok a szuper marketnél, és ott bent 3an jöttek nekem, éppen csak túléltem. A kaják amiket összeszedtem alig gyógyít, és mind fertõzött.

Ahogy elnéztem a negatív, illetve a pozitív karmának csak a felvehetõ karakterekhez van köze. Bár good, vagy neutral karakterrel nem toltam végig a játékot.

KranaZoli
Gondolom Én(!) rossz karmával pl. nem tudod felfogadni Magad mellé Cross-t segítõnek. Én csak ezt az egyet tudom, pontosabban gondolom. <#zavart1>

Meg aztán fingom nincs, hogy rossz karmával lehetne-e házad pl. Megaton-ban?! (Én csak jútyúbon néztem meg a Megatoni atombomba felrobbantását is) <#zavart1>

KranaZoli
Gratula! <#eljen><#taps>

Mi várunk a magyarításra. <#vigyor>

Scout21

Milyen vason és op. rendszeren futtatnád most a játékot?!
Én újrahúznám az OS-t, aztán attól függõen, hogy milyen rá a SP-ek, majd Windows Update, alaplapi chipset (az SBLive-hoz szerintem a Win. Update-nek is kellene driver-t találnia, vagy SB website). Aztán felnyomnám a legfrissebb Catalyst-ot. (9.5)

Ezek után jönne a game. Elsõ körben csak az alapjátékot tenném fel + elsõ körben 1.35-ös Patch aztán ha OK, akkor az 1.5-öst.

Ha Vista-d van, akkor DX frissítés sem kell, Vista-ban lévõ DX-el futnia kell. XP-re érdemes lehet feltenni a 2009.03. havi DX-t.

Ezek után próbálnám a játékot. Amíg nincs fent semmilyen codec és xarság!

Gondolom, hogy nem szarabb gépre cseréltél, hanem jobbra, így tökre nem logikus lefelé venni a beállításokat.