Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Turn Me On Dead Man
<#integet2>#integet2>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
<#ijedt>#ijedt><#wow2>#wow2><#kerdes>#kerdes><#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf><#boxer>#boxer>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
<#nemtudom>#nemtudom>
Ide már nem kell a tisztított víz. Ragyog a nap és minden zöld. <#zavart1>#zavart1>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Tetszett nagyon ez a rész is. 😊
Nem kell külön keresned, Fawkes-el fogsz talizni ott ui. ahol van azon a helyen nagyon magas a sugárzási szint és Õ fogja Neked kihozni.
Utána meg érdekes "meglepi" is lesz még. 😉
meik menedekben van az etek?-mert valami gond lehet a geppel atneztem benne mindent de semmit nem talaltam
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
http://www.youtube.com/watch?v=Aup_3OH6_w8
a vegen combat shotgun az vagom
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
kiváncsi voltam, igy letöltöttem egy demot 😄, érdekes, h így félkész állapotban is mien jó a game
http://hu.wikipedia.org/wiki/Van_Buren_(Fallout_3).
Kár hogy nem készült el.
és ez mien fallout?<#fejvakaras>#fejvakaras>
jah és akkor semmien féle képp, nemlehet orvosolni ezen a feladatos dolgon? XD
nemtalálhatom már meg azt a helyet?
az lenne a nagy kérdés mára, hogy az underworld-ben egyik hapi azt kéri, h öljek meg neki pár embert,én ezt megtettem, és a kulcsokat össze is szedtem, odadtam a zombinak, és akkor kérdeztem h minek ezk neki,erre azt felelte h semmi közöm hozzá, ezért megöltem<#ejnye1>#ejnye1>
nah azokkal a kulcsokkal lehet-e valamit kezdeni??
magyaráztak vmien helyröl, de nemtom holvan :S
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
A plugin editorral lehet az általad elkészített modot javítani, finomítani(én általában ezt használom mert könnyen lehet vele több modot is kombinálni, így a data filesban nem kell annyi modot bejelölni).
Pl. ezekhez hasonlót:
<#worship>#worship>
még nem néztem meg.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
De legalább kijavítják ez egy jó pont.<#ravasz1>#ravasz1>
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Köszi! <#worship>#worship>
Az még mindig érdekelne, ha újrarakom a game-t és a nem hivatalos patch-eket akarnám használni, azt hogyan kell?! Ebben mi a sorrend?!
(mert Én Nexus-on többet is leltem...)
Azért is, mivel 7vgén terveztem, hogy felrakom a Seven RC-t és az alatt is kipróbálnám a játékot. Ha már 1x újrapakolom, akkor megnézném, hogy mennyiben más, stabilabb-e, stb... a játék.
A MOD-oláshoz még annyit, hogy Nektek minden gond nélkül fut a game MOD-okkal. (már aki használ!) Én úgy vettem észre, hogy MOD-okkal olyanokat csinál, hogy Catalyst nem válaszol hibával elszáll a progi. Ez persze lehet a Catalyst hibája is, de úgy emléxem MOD nélkül több órát game-eltem minden probléma nélkül.
Egy biztos, MOD nélkül stabilabb. <#zavart1>#zavart1>
Asszem az Archive Invalidation c. alkalmazás readme fájlban írják is, hogy elõfordulhat fagyás és hasonló probléma a játék elsõ indításakor és Õk sem tudják, hogy mi lehet az oka...
Csak érdekelne, hogy Nektek MOD-okkal minden OK?!
Fõképp erre gondolok, hogy fut a game és 1x csak kidob vissza Windows-ba. A hibaüzi, hibajelenség persze eltérõ lehet attól függõen, hogy Vista, vagy XP van a gépen...
<#worship>#worship>
Vegytek
ofkórz! Yesss! Persze, hogy rendben van a game alapból is. Én 100 óra játék után kezdtem el most MOD-okkal xarakodni, mivel már megvan az összes mellékküldi az utolsó fõküldi vége lenne csak hátra. Természetesen végigvittem, csak visszatöltöttem régebbi állást...
Én is zéró MOD nélkül nyomtam. De most ráérek pöcsölgetni a MOD-okkal. Az a térkép is idézõjeles MOD szerintem csak. Aztán van ennél 1xerûbb, ahol maradt a régi térkép, csak szín kódozták. Egy jó MAP Nekem nagyon sokat segít, segített ui. ebbõl tudom, hogy melyik helyszín, milyen helyszín, ill. felszíni, vagy éppen föld alatti helyszínrõl van-e szó. Ez amit bekopiztam: nájsz vörk. 😄
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
<#vigyor>#vigyor>
Találtam egy újabb, hasznos cuccost. Faszányos kis MAP. Jobb, mint ami a HD textúra csomagban van. (szerintem!) Ez már hasonlít egy "térkép"-re...
Color Hi-Detailed map and icons
Modding-olóktól kérdezném:
Azt már értem, hogy a "ArchiveInvalidation Invalidated!" az miért és mire jó. (nem kell pöcsölni a TXT állománnyal a DATA könyvtárban) -> Pontosabban Nekem ez tûnt a lényegének. <#zavart1>#zavart1>
De ennek a "Fallout Mod Manager"-nek, ennek még nem nagyon látom az értelmét. Letöltöttem, feltettem. Egy rakás gomb van rajta, amikrõl fingom sincs, hogy mire jók, amirõl meg tudom az annyi, hogy a check box-ba pipát teszek ill. nem. De ez Nekem így semmivel sem több, mint a Launcher -> Data. <#nemtudom>#nemtudom>
De az 1. helyen van a MOD-ok között, így biztos okos dolog. Vki megírná, hogy mire is jó ez (még) ?! <#worship>#worship>