Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Turn Me On Dead Man
"Daggerfall is the largest Elder Scrolls game to date, featuring a game world estimated as being 161,600 square kilometres (62,394 square miles or 40,400,000 acres) with over 15,000 towns, cities, villages, and dungeons for the player's character to explore. According to Todd Howard, Elder Scrolls programmer, the game's sequel, The Elder Scrolls III: Morrowind is 0.01% the size of Daggerfall, but it should be noted most of Daggerfall's terrain was randomly generated. Vvardenfell, the explorable part of Morrowind in the third game has 15.5 square kilometres (6 square miles).
Bandsz: A Deus Ex nem RPG. Az egy FPS, RPG elemekkel.
Én ami RPG-ket szoktam ajánlgani azok: Arcanum, Planescape Torment, Baldur's Gate 2, Temple of Elemental Evil(maga a játék nem az igazi, de a csaták...), Vampire Bloodlines, Star Trail és természetesen a Fallout1-2.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Próbálja ki azt, hogy a Fallout3.exe-rõl egy parancsikon az asztalra és a parancsikonon beállítani ezt:
RoyalPredator
Ha még mindig xarakodik Vista alatt, akkor Te még egészítsd ki annyival, hogy Windows XP SP2 kompatibilis módban. Talán segél... <#nemtudom>#nemtudom>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Hát baszki ez a MOD ez kúrva jó:
Announcer-1969
Nexus-on fent van. Vmi jó kis Gore MOD-al, vagy Gore Tweak MOD-al b*szott jó. Ebben vannak a "First Blood"; "Head Shot" ésatöbbi dumák a Quake-bõl. Remélem jól írom és a Quake-ben voltak. <#idiota>#idiota>
Most ezzel élvezkedek... <#violent>#violent>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
ha RPG-t akarsz kipróbálni, akkor én a Deus-Ex et ajánlanám, életem elsõ RPG-je, nagyon tuti game!
Az Obliviont, sajna még nemvolt szerencsém kipróbálni <#wilting>#wilting>
Ui. Fallout 3 az elsõ RPG-m. Többirõl csak hallottam, de még videót sem néztem...
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Viszont azt rohadtul nem értem hogy a KOTOR óta miért nem tudja az összes RPG azt a fajta beszélgetõs rendszert lenyúlni (VTMB-be volt még hasonló, nem is véletlen hogy a kisebb terület és kevesebb lehetõség ellenére még mindig az a best RPG nálam)
Turn Me On Dead Man
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
(jó móka volt az Oblivion, de bizony egy sima hack'n'slash játék rpg fejlõdéssel és egy elég buta történettel nyakonöntve)
"The trees move. Do you not see it?"
Pacth-bõl mondjuk az 1.35-ös, stb...
NEW GAME -nél kilép a játék, hibbaüzenettel (leáll...)
Vista 32 bit.
Ötlet, v crack?
Help pls.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Miért van az, hogy nagyon sokszor a zene beszaggat,de nagyon durván! Gondoltam én rádióinterferenciára a játékban, de tuti nem az, mert mindenhol elõjön, nemcsak fedett helyen, hanem a Wastelandben is! Valakinek ötlete? Új driver?
Ez a jó és rossz karma fõleg onnantól nem ér sokat, ha megvan már Megatonban a robotod otthon és kérsz Tõle 8 palack tisztított vizet és rögtön Megaton elõtt odaadod ennek a csövinek pl. mind a 8 palackot...
Elviekben a Rockland alagúthoz kellene majd menni. Azt már megtaláltam ezelõtt. Oda is elmentem. A fickó az ajtóban azt mondja Paladin Tristan már vár. De az ajtó meg be van csukva. Kulcs kell hozzá. Az meg nincs.
Ilyenkor...
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Turn Me On Dead Man
Turn Me On Dead Man
Mert nekem sehogysem akar összejönni hogy megváltozon a feje marad a régi.<#boxer>#boxer>
Ebben a sorrendben telepítettem a modokat:
Bittercup companiod mod
Bittercup Babe mod
Restyled Bittercup
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
(régimódi vagyok, elsõ részben bizony a ghoulokat még lelõttük, élveztük és kaptuk utána a jó karmát. itt már akkor se kapsz érte jó karmát ha az illetõ épp egy népirtást akar rendezni.)
Ja ezt lehet, hogy Én kútam el a szerkesztéssel?! Mert úgy nézem ez elõzõ HSZ-em helyett lett ez. <#boxer>#boxer>
Pöcsömbe, mekkora egy fasz vagyok. <#zavart1>#zavart1>
Ultimate Fallaout 3 Music mod az miket ad ?
Turn Me On Dead Man
Nekem nem tetszett a túl sötét vér. 😞
A Music MOD-ot azért tettem fel, mert Én nem ismerem a Fallout elõzõ részeit és azt írták róla, hogy a Fallout 1 ill. 2 zenéit tartalmazza, természetesen feljavított verzióban. Nekem bejön.
1 ideje már nem játszom így majdnem mindent teljesítve, de a Power Armour lépegetõ hangokat + kinetikus erõ növelést mindenkinek ajánlom aki nem próbálta, meg a lassabban elhasználódó tárgyak módosítást, amibõl sok erõsséget felajánl, én személy szerint a -25%-ot használtam végig és így sokkal életszerûbb
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
<#sir>#sir><#rinya>#rinya><#duma>#duma>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Turn Me On Dead Man
De ugyanígy kérdezhetném, hogy a lámpákban honnan van áram?!?!
<#ravasz1>#ravasz1> <#vigyor>#vigyor>
Jah! Illetve az esõ MOD is abszolúte jogos!
Vagy kikapcsoltad az autorun-t 😄
Az miért van, hogy egyszer csak elkezdett vánszorogni?
(Nem a játék)
Nem tudok ugrani és alig csoszog a figura!
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
"Azoknak, akik mindent szeretnek a Fallout univerzumban... kivéve az apokalipszist."
Amúgy a konzolba (0-s gombbal lehet elõcsalni) kell a "tm" parancsot beírni. Persze idézõjel nélkül. De azért linkeltem, mert még van pár egyéb okosság. No meg azért mert nem szeretek feleslegesen gépelni!
Pontosabban a célkeresztet azt menüben ki tudod kapcsolni.
Azért vannak jó textúrák is.
Szal ilyen landscape az pl. jobban elviselhetõ, mint az alap:
<#eljen>#eljen>
A virágos, az vmi brutál giccs. 😄
A fû és fa elmegy, mert Oázisban is van. 😉