Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
Most FWE-vel sikerült némi kihívást kicsikarnom a játékból. Fõképp az Enclave nagyon kemény mindféle automata lézerfegyverekkel, nekem meg alig van lõszerem, páncélom, és csak small arms-t használok, azok közül viszont csak néhány viszi rendesen a páncélt, én viszont 2 lövéstõl meghalok. Érdekes gerilla csaták vannak így 😊
Betépett kislány vs supermuti behemót XD

😊
Miért idegenkedsz a MOD-októl.
BTW: A MOD érdekessége és járulékos nyeresége. Elindítottam MOD nélkül!!! és visszatöltöttem a játék állást. Meglepõ. A MOD hozott új karaktert/karaktereket is, akik nincsenek az alap játékban. MOD nélkül ugyanúgy Velem maradtak akik alapjátékban is lehetnének, csak az új karaktert tûnik el. Marad(t): Cross; Buch; Jericho
Ami még odaveszik a MOD-al az a MOD által nyújtott párbeszédes elemek, extrák, stb... Azonban ugyanúgy viselkedik tovább, mintha "normális" követõk lennének.
És akkor nem használsz MOD-t. 😉
De a MOD segítségével elõtte összeszedheted sepp-perc akiket Magad mellett szeretnél tudni és így nincs egy MOD által hozott esetleges instabilitás sem.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Idegenkedek a modoktól. 😊
Kb. ilyen egységes páncélzatot képzelek el:
(Nagyobban: Kép)
<#eljen>#eljen>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
de nem kibaszottul feelinges ?
Turn Me On Dead Man
Csak a feeling lenne fasza, hogy 4-5-en power armorban masíroznánk(sisak mindenkin).
(így nem lenne ilyen cigánykaraván jellege, mint a képeden 😊)
Ennek nem sok értelmét látom:
És nem is teljes a "csapat"... <#idiota>#idiota>
Olyan, mintha moziban lenne az ember. Semmit nem kell csinálni. Mi lenne, ha mind1iknek adna az ember vmi jó csúzlit és páncélt. <#zavart1>#zavart1>
Ez Nekem kimaradt.
Szerintem Dogmeat mindig jön(ne).
Hogyan lihegné el, hogy nem tetszik a jelenlegi társad?! <#idiota>#idiota>
Ez Nekem is szimpi, de lentebb írtam egy MOD-t amivel ez megoldható.
Én a consolba írás és MOD között már nem látok különbséget.
Azonban annyi a probléma vele, hogy hova kell ebben a game-ben ekkora csapat?! Fõleg ha már adott a Power Armor, jó fegyverek...
?!
Majd ezt követõen csak egy követõt enged.
Erre van valmi játékon belüli megoldás, vagy a console parancsokkal kell variálgatnom(plusz, minusz karma, dogmeat megöl, dogmeat feléleszt), hogy követõ slotokat barkácsoljak?
Igazából az emberszabású karaktereket szeretném begyújteni magam mellék, rájuk egy power armor(nem látszik az ocsmány fejük) és egészen vagány kis Brotherhood szakaszt lehetne összehozni. (charon, cross, Butch, Clover, esetleg Jericho).
Amikor hozzám szegõdött már megvolt a fegyvere.
Amit sajna elvenni sem tudok Tõle.
Ill. próbáltam volna adni Neki egy szervópáncélt, de azt sem volt hajlandó felvenni. <#zavart1>#zavart1>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
1.) Fawkes-t megölni szerintem lehetetlen küldetés, ill. Gatling lézere sem fogy ki soha.
2.) Cross Nálam még soha nem sírt, hogy gyógyinjekció kellene Neki. Lõszerbõl kifogy, de nem szól, hanem átvált másikra, ami gyengébb és megmurdel. De nem szól, hogy hollé meghalni készülök...
Nálam legalábbis így mûködnek a karakterek. Ha Fawkes is beadná a derekát Õ is csak 1xerûen megpusztul. Ezzel a MOD-al szólnak, ha fogyóban a lõszer és fogyóban a gyógy utánpótlás, stb...
Lobster
Ez elég betegesnek hangzik. 😉
Én a FOOK és FWE modokat használom, alkoholról nem tudok, nem élek vele nagyon, de az FWE sok új drogot hozott be a játékba, és azon túl hogy van minden az aszpirintõl a heroinig, soknak látványeffektje is van. Konkrétan van amitõl annyira betép a karakter hogy sok szép szín ugyan van, de harcolni ilyen állapotban elég érdekes. Néha viszont muszály, mert nem sok más tart életben néha mint egy kis morfium és amfetamin 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Csak próbáltam még.
Annyi lenne a lényege, legalábbis Én ezt szûrtem le, hogy lehet egyszerre több társunk és sokkal több opció van, mint alapértelmezetten. Azt írják, mint az elõzõ Fallout-okban, de azokat Én nem ismerem...
Amit Én próbáltam belõle az annyi, hogy valóban Fawkes és Cross és társam lett, de fegyverek nélkül! Nekem kellett mindegyiknek fegyvert és lõszert adni. Harc közben, ha sérülnek, akkor nincs gyógyulás, hanem szólnak, hogy gyógyinjekció kellene, kifogy a lõszer, stb...
Ill. részletesebb párbeszédek vannak...
Most már csak annyi a gondom vele így próba után, hogy ez így szupi, jó az 5let csak éppen felesleges, mert ritka, hogy 3an, vagy többen kellenénk bárhova is. 😞((
All Phalanx Modules
Vannak videók is.
Én mint sokszor írtam úgy próbáltam nehézíteni a játékot, hogy nem öltem embert 😄 Leírhatatlanul feelinges volt ahogy csak egy késsel késõ este a sötétben lopakodtam át a wastelanden imátkozva hogy ne kössenek belém.. Aztán ez 10 óra játék után kudarcba fulladt 😞 Most hogy így mondod a szerepjátékozást: olyan mod PC-n van hogy az alkohol ivászat le van animolva, mitöbb látható effektje van a cuccnak ? A cigi azon kívül hogy a szájában lóg add valami + -t is ?
Turn Me On Dead Man
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
ehh ha már így felhozod, igazából sose tudtam hogy mi volt az ami miatt a fél fórum azzal volt tele hogy milyen "irritáló puszta jelenlétem" <#hehe>#hehe>
Turn Me On Dead Man
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A karakterem, Foxglove:
Bullettime-time(csak úgy. mert tetszettek 😊)
Egy golyó útja. Imádom ezt a nézetet, amikor végig mutatja a golyó útját, és nem fix kamerából látszik az esemény.

hát... Oblivion nem rossz móka, de nekem kevés volt. a fõszál nem volt túl izgalmas, motiváció mint olyan teljes mértékben hiányzott, viszont jól el lehetett matekozni amíg az ember összetápolt egy félisten szintû karaktert <#vigyor1>#vigyor1> na meg egy idõ után kicsit repetitív volt, legalábbis nálam (+100 speed spell be, rosszfiú lecsap nagy kétkezes pallossal, kétkezes pallost feltölt, akár vmi gyógyítást betol, ismétel) szóval nálam nem lett favorit, de ízlések és pofonok.
viszont a Lobsterman által #12719-ban leírt CRPG-ket mindenkinek érdemes kipróbálni, hozzácsapva a Baldur's Gate elsõ részét, tekintve h az gyakorlatilag minden idõk legzseniálisabb és legjobb CRPG-je <#nyes>#nyes> (valamint mivel kézzel festett 2D háttereken futkároznak a karakterek, még ma is elképesztõen gyönyörûen néz ki, igaz nem árt hozzá egy widescreen hack)
Turn Me On Dead Man
Na megszabadultam 1200 súlytól, végre tudok már futkározni. Az eredmény 5000 kupak plusz az a mennyiségû lõszer amit összegyûjtögettem. Van kb 1000 rohampuska lõszerem, 500 lézerpisztoly cella, 300 lézerpuska cella, 600 pisztoly lõszer stb. Végre mehetek szupermutánsokat lõdözni. <#nevetes2>#nevetes2>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Velem is elõfordult. Én abba a Biohazard, vagy mi a neve helyiségbe törtem be véletlen.
Visszatöltöttem korábbi játék állást.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Ti a Live-t azt mire használjátok?!
(DLC-k letöltése, gondolom... Még vmi másra is jó?!)
Én inkább MOD-ok mellett döntenék. 😊
Dear Ombika
<#kerdes>#kerdes>
TAB -> Fegyverek (aztán választasz)
A halál csupán a kezdet...
A Warez kiegészíti a hivatalos verziót. 😉
Nekem warez magyar nyelvû van és semmi problémám a MOD-okkal, ill. egyéb progikkal ami a MOD-okhoz kell(het).
Live-t nem használok, de nem is mûködik. <#zavart1>#zavart1>
Minek az?! <#idiota>#idiota>
Egyébként az Arcanum tényleg q jó volt. 3 vagy 4-szer játszottam végig, és lehetett akár harc nélkül is végig nyomni.
off
Ha nem is sok pénzûek de a legtöbb egy helyen lévõ árus River Cityben van.<#lama>#lama>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ördögi kör.
A halál csupán a kezdet...
Baldur1 és Stonekeep nálam kimaradt, szóval nem tudom milyenek, NWN annyiranem jött be egyik sem, Might and Magic 6-8ig volt szerencsém azok valóban jóságok fõképp a 6. Meg a KotOR is egész jó lett, de annyira az sem az igazi hogy ajánlgassam 😄
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
De ezek crpg-k. Az rpg-t kockával játsszák többnyire.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Itt egy kép bizonyítékképpen, a Live profilomhoz hozzáadódott a game:
szrry ha már volt