Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Turn Me On Dead Man
Turn Me On Dead Man
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
mondjuk pozitív karma esetében ez még durvábban jelen van, Tenpenny Tower lakóinak közvetett lemészárlása ugye és egyéb jócselekedetek...
"The trees move. Do you not see it?"
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Honnan van Náluk személyes megbízás?! Érdekes... <#kerdes>#kerdes>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
De ha ide jutna a világ, akkor tuti nem spórolgatnák 3 hónapig egy lyukas büdös zoknira good beállítottsággal, hanem tarkón lõném az elsõ kuncsaftot, aki szembe jön, raider stílusban 😊
Amúgy a szerepjátéknak nem az a lényege, hogy azt csinálod, amit az életben csinálnál. Ha valaki erre vágyik, akkor játszon a simsel 😊 Én pl, ha ilyen lenne a világ, mint a falloutban, akkor simán kilopnám mindenki szemét, ahogy szerintem bárki más is 😛
lenne egy kérdésem!:
ugye vannak azok a talon harcis csicskák 😄
nah azokat vhogy lelehet állítani? :S
meg kikülte õket RÁM?! a nagy BandSz-re?! (szégyeljék el magukat)
vhol talon góré?? VÉRT AKAROK!!!
Turn Me On Dead Man
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Távolról sem a megoldás, vagy vmi ilyesmi akkor lehet, de inkább spoiler-be, másik miatt...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rivet City hajtótest ketté van törve. Nem az kell ehhez a küldihez, hogy a kisebbik törött részbe beúszni a víz alatt egy ajtón és ott lesz vki aki segít?! Vagy keverem vmivel a dolgokat. Sorry, fuck-ot most ezért nem olvasgattam....
?!?!
Turn Me On Dead Man
amúgy valami jó módszert karma csökkentésre nem tudtok ? Ahogy lehet próbálkozok (beálltam Slavernek, kinyírtam a Tempennyt basztató Ghoulokat stb.) de a Megaton bomba hatástalanítása után még Neutralból is ismét felment Very Goodra.. Szal valami jó módszert tudtok ?
Turn Me On Dead Man
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Aurefea-ba(vagy hol) megbiztak hogy keressek meg egy gyereket és iktassam ki a Családot(fosztogatok) megadtak 3 helyszint, a Holdfény Mozit, a Hamilton Buvohelyet és a közeli metroállomást. Mind a három helyen megnéztem de sehol se találtam senkit,hol keressem,holvannak? Azthiszem egyedül csak a mozinál találkoztam 1-2 banditával de az se biztos...
Plz Help
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A karmám az egekben van. <#vigyor>#vigyor>
Fawkes-be bele untam; Sydney-t már nem lehet; Ghoul-t Magam mellé inkább nem; Cross adott; Buch-t és Jericho-t pedig a MOD-al tudtam "összeszedni" és MOD használat után is maradtak. Ha most elküldöm Õket, akkor természetesen egyiket sem tudom felfogadni. Csak Cross lehetne, de így egyelõre faszányosabb. 😉
Tök véletlen végre megtaláltam az elsõ Alien-t. <#vigyor>#vigyor>
BTW: Van több is, vagy csak 1 lezuhant UFO van?! Jútyúbon régebben néztem videót, ott láttam, hogy van, de nem az alapján kerestem, mert annyira nem érdekelt a dolog...
rossz karival tolod?
Jericho is meleted van, meg a Béla izé Buccs-is? :S
ezek nem pont ellentétk sza Jerry gonosz de Buccs az meg jó :S
lenne egy kérdésem!:
ugye vannak azok a talon harcis csicskák 😄
nah azokat vhogy lelehet állítani? :S
meg kikülte õket RÁM?! a nagy BandSz-re?! <#ejnye1>#ejnye1>(szégyeljék el magukat)
vhol talon góré?? VÉRT AKAROK!!!
Butch Rivet City - Muddy Rudder
Charon The Underworld
Clover Paradise Falls
Dogmeat Scrapyard, fighting some raiders
Fawkes Vault 87
Jericho Megaton, inside Moriarty's Saloon
Seargeant RL-3 Outside RobCo with Tinker Joe
Star Paladin Cross The Citadel
Sydney csak egy küldetés erejéig ment veled ha jól emlékszem.
Nekem is nehezen ment.
1 kérdés:
- Dr. Preston-t megtaláltad?!
- Android alkatrész Nálad van?!
Akkor gondolom mivel megoldottad, azt már tudod, hogy az Android melyik "városban" is van. 😉
Ha Dr. Preston-t nem leled, akkor segélek egy kicsit... De csak akkor. 😉
Más
Kipróbáltam Sydney felélesztését. Össze is jött!
Ami viszont nem sikerül, hogy Mellém szegõdjön. Annyit mond, hogy a legutolsó küldetésünk óta vmi lõszerkereskedõ lett és ez új munkája. Próbáltam Phalanx MOD-al is. Ott sem szerepel mint követõ, akit kérni lehet.
Végül is nem annyira fontos, ui. 3 karakter összejött:
- Butch;
- Cross;
- Jericho
Nekem nem halnak meg könnyedén. 😊 Jericho-ra adtam a téliesített páncélt, Cross-on egy Acél testvériséges páncél van, Jericho-n pedig egy Tesla páncél. Mind1ik amennyira tudtam max-on volt, csak Megaton-ban pihentek egy szekrényben. Magam-ra pedig Linden kitaszított szervó páncélját húztam, de ezt is feljavítottam több páncélból, a hosszú barangolások alatt.
Szóval még egyszer,a mellékküldi címe:
The Replicated Man(a mesterséges ember)
Opcionális feladat,kb. a a küldetés közepe vége között kapod meg:
Derítsem ki hogy mit tud a Dr. Preston az androidról.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Éppen most a The Replicated Man(a mesterséges ember) küldivel szarakszom egy ideje,de egy kicsit elakadtam,mert a quest azt mondja,hogy opcionálisan ugyan,de szedjem ki Dr. Prestonból,hogy mit tud a dologról,de nem tudom kiszedni,mert nem nagyon van olyan párbeszéd választási lehetõség,amiben a mesterséges emberrõl mondana valamit.A FAQ-ot olvasgattam,de nem teljesen értem az elég silány angol tudásom miatt...!Valaki leírná nekem hogy kb hogyan kell ezt a küldit megcsinálni?Nem kell túlságosan szájbarágósan,csak annyira,hogy egy átlagember megértse😊!
Elõre is köszönöm.
Innen megkeresed a refID -t:
http://fallout.wikia.com/wiki/Form_ID
majd:
ezeket sorban beírva a consolba (és mindegyik után entert ütve):
prid <referenceID>
kill
resurrect
disable
enable
24 óra kivárása után megjelenik.
Ha nem tudod hol kellene lennie:
player.moveto <referenceID>
ez odavisz hozzá.
Így hogy többen vagyunk(most velem együtt itt is 4) igazából nehezebb, mert ha sok ellenfélbe futunk, képes egyik másik megdögleni 😄
Lõni meg lõnek mint az állat, ha normális fegyver van náluk nem gyõzöm a lõszert nyomatni nekik.
Perverz vagy! <#eplus2>#eplus2>
Boron Power
Jézusom. <#ijedt>#ijedt>
Értem, csak ez így macerás. De fasza! <#eljen>#eljen>
btw: Nem is annyira hülyeség ez a több követõ valóban! Elõször Én is ezt hiányoltam, aztán amikor már az a szitu, hogy jó fegyverek vannak, jó páncélok, akkor valóban felesleges ez. De a játék élmény vizsont jobb!!! Sokkal! A tûzharc rövidebb, viszont bizonyos nézõpontból jobb.
A túl sok karakternek szerintem már tényleg nincs értelme. Mi most úgy vagyunk, hogy 4 tag. (Velem együtt) Nemtom van-e értelme 5,6,7 karakternek. Ui. a MOD-al is össze lehet szedni Paradise Falls-ból a rabszolga csajokat, Charon-t a Ghoul-t, de Nekem Õk nem szimpik. Az Õ fejükre is húzni kellene vmit, hogy vhogyan kinézzenek. 😉
A Ghoul-t is fel lehet öltöztetni?!?! Akit sajnálok, mert így már lenne értelme és talán nem murdelne meg könnyen, Õ Sydney (vagy kicsoda, aki Nálam elhalálozott.) 😞
A több karakteres harcban az a jobb, hogy tulajdonképpen semmit nem kell csinálni, csak ellátni Õket cumóval, illetve néha leadni egy-két lövést. Viszont sokkal élvezetesebb, ha a golyószóróval nem Én osztom a népet, hanem nézem ahogyan pl. Cross gyilkolászik. 😊
Ill. lõnek ezek mindent, amivel együtt jár, hogy robban is minden ami a közelben van és robbanni tud.
Az egyen páncél is fasza, de szerintem az is jó, hogy mind1ik karakter más fajta páncélban (Tesla, Kitaszítottak, Enklávé szervó, stb...)
Ha pl. a Broken Steel után mászkálsz, az albinó skorpió, meg az egyik nagyon durva ghoul(ami a DLC után került bele a játékba) simán kikészít.
Sõt ha visszamegyek az egyik Broke Steel-es küldetés helyszínére(bár már végigvittem), ott kb. 10 darab enclave soldier esik nekem, tesla armor, fire armour, gatling laserrel, speckó lángszórókkal, plasma rifle-el, egy zárt helyen. Szóval az ilyen szituációkon nincs mit nehezíteni, stimpack nélkül lazán meghalsz 😊
(gondolom te tudtad, de lehet olyan aki még nem)
Unlimited Companions (All plaforms)
With this glitch, you can get as many companions as you want, how many times you want. This means you can do this glitch prior to Raven Rock, then after it, without a problem. It is rather slow, though, so patience is necessary.
1) Hire Sergeant RL-3.
2) Go to the companion you want to hire, and tell Sergeant RL-3 to wait. Then talk to him again, and choose the second option("not just yet, I want to talk about something"). Then, fire him, and hire the other companion.
3) Wait 7-8 days, on an inside location(being outside voids this, for some reason.) You should receive a "Sergeant RL-3 has returned to Canterbury Commons" message. This opens a companion slot.
4) Go hire him again.
5) Repeat steps 2-4 until you have all companions.
Ha a karmád nem megfelelõ az adott követõhöz:
Also you can edit your karma by typing "Player.getav karma"(ez megadja,hogy mennyi most a karmád, ha utána esetleg visszaállítanád), then using "RewardKarma #" for increase by # units or "RewardKarma -#" for decrease.