Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Hmmm. AZ mondjuk tényleg vicces, mikor beállítasz full tesla armorban, szuper fegyókkal, meg Fawkes+lézeres gatling+DogMeat kombóval és emígyen kedvesen beszólogatnak neked. Bátrak, na! 😄 Igazándiból fé másodperc alatt eltakaríthatod kis "államukat", de azé keménykednek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

sambauer
Mellesleg amióta így megvan az Evil karma valahogy olyan természetesnek tûnt, hogy miután a kulcsokat visszaadtam Crowlynak, az elsõ adandó alkalommal tarkón lõttem shotgunnal. Nomeg Republic Of Davenél is egy "Leave in 24 hours or i have you exucated" beszólás után minden további nélkül kiírtottuk a helyet...

Turn Me On Dead Man

sambauer
Hát elég elcseszett elképzelésük lehet ha egy épp tömegírtást tervezõ ghoul lemészárlása rossz karmával jár.. Amúgy meg rossz karma elérése sikerült: Harken lebuktatásával. Kaptam egy jó Perket, és ezer capsért végre egy szolgám is van<#nyes>

Turn Me On Dead Man

Sir Quno Jedi
Ez azért van, mert van a játék quest íróinak egy elképzelése arról, hogy mi helyes és mi nem, meg van neked is. A kettõ nyilván néhol ütközhet.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Calver
hát igen... meg igazándiból sokszor negatív karmát kap az ember akkor is ha valamit retardáltan old meg - Megaton felrobbantása jó példa erre, legtöbb negatív karma úgy jön, pedig egy F3 legostobább cselekedete.
mondjuk pozitív karma esetében ez még durvábban jelen van, Tenpenny Tower lakóinak közvetett lemészárlása ugye és egyéb jócselekedetek...

"The trees move. Do you not see it?"

Sir Quno Jedi
Az a baj, hogy egy rosszfiú sem fogja mindig a "rossz" megoldást választani, hiszen soxor a másik jobban az érdekeibe vág és õ ugye egoista érdekember. Ilyenkor viszont a program pozitív karmával fogja jutalmazni az illetõt, hiszen õ az indítékairól mit sem tud, csupán a nyers tényeket vizsgálja. Ezért nagyon nehéz csõgonosznak lenni.

xblades
Telepítette valaki a FOSE-t (Script Extender)mert nekem azt írja ismeretlen verzió, és nem tudom mit csináljak.<#confused>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Calver
még egy, sokkal szórakoztatóbb megoldás: Tranquility Lane. iszonyat mennyiségû negatív karma, és messze a legszórakoztatóbb küldetés az egész játékban, persze csak ha az ember nem ostoba jófiú, aki tömeggyilkosságot hajt végre... (merthogy bizony a jó karmával járó megoldás a lakók permanens halálával végzõdik)

Calver
akkor csatlakozz a ghoul gyûlölõk népes és büszke táborához, és grillezd végig egy lángszóróval Underworld-öt <#vigyor1> garantált karma csökkenés... vagy látogasd meg Pinkerton-t, van kb 50 caps az asztalán, külön-külön lerakva, mire azt lenyúlod garantáltan lemegy a karmád. de igazándiból az a helyzet h gonosz karaktert nem lehet csak úgy "összehozni" - arra születni kell <#vigyor1><#nyes>

KranaZoli
Ez Engem is érdekelne!

Honnan van Náluk személyes megbízás?! Érdekes... <#kerdes>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Az is igaz.
De ha ide jutna a világ, akkor tuti nem spórolgatnák 3 hónapig egy lyukas büdös zoknira good beállítottsággal, hanem tarkón lõném az elsõ kuncsaftot, aki szembe jön, raider stílusban 😊

Sir Quno Jedi
A valóságban a vaultból sem biztos, hogy élve kijutottál volna, de odakint az elsõ raider lekap egy vadászpuskával és sosem tudod már meg mi történt...

Amúgy, ha evil karaktert akarsz, akkor simán menj rá a lopásra, én azt tettem.

A valóságban nem trancsírozol mutánsokat, és a házakba sem törsz be.
Amúgy a szerepjátéknak nem az a lényege, hogy azt csinálod, amit az életben csinálnál. Ha valaki erre vágyik, akkor játszon a simsel 😊 Én pl, ha ilyen lenne a világ, mint a falloutban, akkor simán kilopnám mindenki szemét, ahogy szerintem bárki más is 😛

szevasztok!
lenne egy kérdésem!:
ugye vannak azok a talon harcis csicskák 😄
nah azokat vhogy lelehet állítani? :S
meg kikülte õket RÁM?! a nagy BandSz-re?! (szégyeljék el magukat)
vhol talon góré?? VÉRT AKAROK!!!
sambauer
Nem szerepjátékos, ergo valóságban nem lopkodnál össze vissza értéktelen cuccokat, legalábbis én nem 😄 Amúgy szoktam, lakosztályokat feltörni, az is visz le de nem túl eleget. Mondjuk most Rivet Cityben megállított egy csaj hogy egy Slaver üldözi, nah az õ beköpése is megtette a hatását és ismét neutral vagyok<#hehe>

Turn Me On Dead Man

Mi az, hogy az nem role play?

KranaZoli
Ez nagyon beteg. <#zavart1>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Dr. Preston és gyógyítani?! Lehet, hogy keverem vmivel. (sorry)

Távolról sem a megoldás, vagy vmi ilyesmi akkor lehet, de inkább spoiler-be, másik miatt...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Rivet City hajtótest ketté van törve. Nem az kell ehhez a küldihez, hogy a kisebbik törött részbe beúszni a víz alatt egy ajtón és ott lesz vki aki segít?! Vagy keverem vmivel a dolgokat. Sorry, fuck-ot most ezért nem olvasgattam....

?!?!

sambauer
de az nem role play 😄

Turn Me On Dead Man

Mindent el kell lopni, amit csak lehet.

sambauer
most õszíntén.. hagytam volna annyi NPC-t, lehetõséget, piát, gyereket elveszni ? Másrészt Tempennyt is már kikellett nyírnom szóval más lehetõség nem volt 😛

Turn Me On Dead Man

Fenrir
Pl nem kellett volna hatástalanítani a bombát 😛

A halál csupán a kezdet...

sambauer
és az egész hely teli lesz csapdákkal, rám a szívbajt hozta..

amúgy valami jó módszert karma csökkentésre nem tudtok ? Ahogy lehet próbálkozok (beálltam Slavernek, kinyírtam a Tempennyt basztató Ghoulokat stb.) de a Megaton bomba hatástalanítása után még Neutralból is ismét felment Very Goodra.. Szal valami jó módszert tudtok ?

Turn Me On Dead Man

Zan
Vagy úgy is megtalálhatod õket,hogy a metróállomásra mész és ott a goulok akik ultra-yetet árulnak(már ha viszel nekik elegendõ cukorbombát),na szóval az õ szobájukból nyílilk egy kicsit szoba,ahol van egy ajtó.Ott bemész,és ott lesz elõtted egy aknafedél,körülötte radioaktív hordók.Na ott lemész és aztán a barlangos terület után ott kell elfordulni majd balra azt hiszem,ahol kisiklott vonatokat találsz.Egy nagy nagy terembe lesznek.

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Hamilton búvóhelyen vannak. A hegy alatt találsz egy rácsos kaput, ott kell bemenni. Bent több megoldási lehetõség is van, nem kell egybõl kinyírni mindenkit.
Hello

Aurefea-ba(vagy hol) megbiztak hogy keressek meg egy gyereket és iktassam ki a Családot(fosztogatok) megadtak 3 helyszint, a Holdfény Mozit, a Hamilton Buvohelyet és a közeli metroállomást. Mind a három helyen megnéztem de sehol se találtam senkit,hol keressem,holvannak? Azthiszem egyedül csak a mozinál találkoztam 1-2 banditával de az se biztos...

Plz Help
xblades
Kis csapatom ( kiket sikerült összehozni eddig 18-an ,de a program már nehezen bírja 2-3 percenként kifagy) <#mf1><#idiota><#nevetes2>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Zan
Nos!Dr. Preston-t persze,hogy már megtaláltam,beszéltem vele csak hát azon kívül,hogy "lécci gyógyíts már meg,mert van felesleges 100 kupakom",mást nem tudok vele nagyon beszélgetni:S(vagy lehet hogy a szobájában kellene kutatni?-->ez most jutott az eszembe esetleges megoldásként..)!Azt hiszem,bár nem biztos,de talán megvannak az android alkatrészek,amit még egy csajtól kaptam,meg megvannak a képek is az androidról,sõt a nevét is tudom,de nem írom le,mert most nem fogok elkezdeni a spoilerrel szarozni.Szóval,ha ezeket mindet tudom,akkor,de csak akkor esetleg segítenél😊?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Calver
tápold fel a repair skilled, és csinálj a sok szétvert páncélból egy 100%-os kondíciójút. probléma megoldva.

Azt szeretném megkérdezni, hogy a játék során nõni fog a teherbírásom, és mikor? mert most az a 210 elég kevés. Leverek pár fosztogatót, és tele is vagyok a páncéljaik miatt.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

xblades
Nem tudja valaki, hogy a Geck-ben hogyan lehet más karakterek fejét(arcát) módosítani? <#integet2><#help>

KranaZoli
Phalanx MOD-al jött össze. 😉
A karmám az egekben van. <#vigyor>

Fawkes-be bele untam; Sydney-t már nem lehet; Ghoul-t Magam mellé inkább nem; Cross adott; Buch-t és Jericho-t pedig a MOD-al tudtam "összeszedni" és MOD használat után is maradtak. Ha most elküldöm Õket, akkor természetesen egyiket sem tudom felfogadni. Csak Cross lehetne, de így egyelõre faszányosabb. 😉

Tök véletlen végre megtaláltam az elsõ Alien-t. <#vigyor>
BTW: Van több is, vagy csak 1 lezuhant UFO van?! Jútyúbon régebben néztem videót, ott láttam, hogy van, de nem az alapján kerestem, mert annyira nem érdekelt a dolog...

sambauer
Buccsnál nem számít a karmád

Turn Me On Dead Man

Zoli!!
rossz karival tolod?
Jericho is meleted van, meg a Béla izé Buccs-is? :S
ezek nem pont ellentétk sza Jerry gonosz de Buccs az meg jó :S
szevasztok!
lenne egy kérdésem!:
ugye vannak azok a talon harcis csicskák 😄
nah azokat vhogy lelehet állítani? :S
meg kikülte õket RÁM?! a nagy BandSz-re?! <#ejnye1>(szégyeljék el magukat)
vhol talon góré?? VÉRT AKAROK!!!
Hello tudtok helyeket ahol jó cuccokat lehet találni, és nem nagyon nehéz a megközelítése?
Boron Power
Csak õk lehetnek véglegesen a követõid az alap játékban(mod nélkül):

Butch Rivet City - Muddy Rudder
Charon The Underworld
Clover Paradise Falls
Dogmeat Scrapyard, fighting some raiders
Fawkes Vault 87
Jericho Megaton, inside Moriarty's Saloon
Seargeant RL-3 Outside RobCo with Tinker Joe
Star Paladin Cross The Citadel

Sydney csak egy küldetés erejéig ment veled ha jól emlékszem.

KranaZoli
Hát passz! <#nemtudom>
Nekem is nehezen ment.

1 kérdés:

- Dr. Preston-t megtaláltad?!
- Android alkatrész Nálad van?!

Akkor gondolom mivel megoldottad, azt már tudod, hogy az Android melyik "városban" is van. 😉

Ha Dr. Preston-t nem leled, akkor segélek egy kicsit... De csak akkor. 😉

Más

Kipróbáltam Sydney felélesztését. Össze is jött!

Ami viszont nem sikerül, hogy Mellém szegõdjön. Annyit mond, hogy a legutolsó küldetésünk óta vmi lõszerkereskedõ lett és ez új munkája. Próbáltam Phalanx MOD-al is. Ott sem szerepel mint követõ, akit kérni lehet.

Végül is nem annyira fontos, ui. 3 karakter összejött:

- Butch;
- Cross;
- Jericho

Nekem nem halnak meg könnyedén. 😊 Jericho-ra adtam a téliesített páncélt, Cross-on egy Acél testvériséges páncél van, Jericho-n pedig egy Tesla páncél. Mind1ik amennyira tudtam max-on volt, csak Megaton-ban pihentek egy szekrényben. Magam-ra pedig Linden kitaszított szervó páncélját húztam, de ezt is feljavítottam több páncélból, a hosszú barangolások alatt.

Zan
Ok,megoldottam a questet,de inkább vissza töltöm,mert ezt a Dr. Preston az istenért nem akar velem arról beszélni,hogy mit tud az ügyrõl.Ugyhogy megvárom,amig valamelyikõtök tudna egy cseppet de tényleg csak egy cseppet segíteni.

Szóval még egyszer,a mellékküldi címe:

The Replicated Man(a mesterséges ember)

Opcionális feladat,kb. a a küldetés közepe vége között kapod meg:
Derítsem ki hogy mit tud a Dr. Preston az androidról.

Szia! Tab-ot megnyomod, a tárgyaknál 1-9-ig nyomd meg amelyiket akarod,és válaszd ki milyen tárgyat akarsz hozzá rendelni! pl az 1-es gomb pisztoly, 2-es drog stb
hogy lehet a gyorsbillentyûket beállítani? <#idiota><#idiota>

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Zan
Sziasztok!

Éppen most a The Replicated Man(a mesterséges ember) küldivel szarakszom egy ideje,de egy kicsit elakadtam,mert a quest azt mondja,hogy opcionálisan ugyan,de szedjem ki Dr. Prestonból,hogy mit tud a dologról,de nem tudom kiszedni,mert nem nagyon van olyan párbeszéd választási lehetõség,amiben a mesterséges emberrõl mondana valamit.A FAQ-ot olvasgattam,de nem teljesen értem az elég silány angol tudásom miatt...!Valaki leírná nekem hogy kb hogyan kell ezt a küldit megcsinálni?Nem kell túlságosan szájbarágósan,csak annyira,hogy egy átlagember megértse😊!

Elõre is köszönöm.

Boron Power
Ha meghalt egy karakter és már rámentettél, továbbmentél, viszont marhára kell vmiért:
Innen megkeresed a refID -t:
http://fallout.wikia.com/wiki/Form_ID

majd:

ezeket sorban beírva a consolba (és mindegyik után entert ütve):
prid <referenceID>
kill
resurrect
disable
enable

24 óra kivárása után megjelenik.

Ha nem tudod hol kellene lennie:

player.moveto <referenceID>

ez odavisz hozzá.

Boron Power
Charon (aki ghoul) tudja hordani a power armourt(már van rajta).
Így hogy többen vagyunk(most velem együtt itt is 4) igazából nehezebb, mert ha sok ellenfélbe futunk, képes egyik másik megdögleni 😄

Lõni meg lõnek mint az állat, ha normális fegyver van náluk nem gyõzöm a lõszert nyomatni nekik.

KranaZoli
Látom Te nem tudsz elszakadni ettõl a narkós témától. <#vigyor2>
Perverz vagy! <#eplus2>

Boron Power

Jézusom. <#ijedt>
Értem, csak ez így macerás. De fasza! <#eljen>

btw: Nem is annyira hülyeség ez a több követõ valóban! Elõször Én is ezt hiányoltam, aztán amikor már az a szitu, hogy jó fegyverek vannak, jó páncélok, akkor valóban felesleges ez. De a játék élmény vizsont jobb!!! Sokkal! A tûzharc rövidebb, viszont bizonyos nézõpontból jobb.

A túl sok karakternek szerintem már tényleg nincs értelme. Mi most úgy vagyunk, hogy 4 tag. (Velem együtt) Nemtom van-e értelme 5,6,7 karakternek. Ui. a MOD-al is össze lehet szedni Paradise Falls-ból a rabszolga csajokat, Charon-t a Ghoul-t, de Nekem Õk nem szimpik. Az Õ fejükre is húzni kellene vmit, hogy vhogyan kinézzenek. 😉

A Ghoul-t is fel lehet öltöztetni?!?! Akit sajnálok, mert így már lenne értelme és talán nem murdelne meg könnyen, Õ Sydney (vagy kicsoda, aki Nálam elhalálozott.) 😞

A több karakteres harcban az a jobb, hogy tulajdonképpen semmit nem kell csinálni, csak ellátni Õket cumóval, illetve néha leadni egy-két lövést. Viszont sokkal élvezetesebb, ha a golyószóróval nem Én osztom a népet, hanem nézem ahogyan pl. Cross gyilkolászik. 😊

Ill. lõnek ezek mindent, amivel együtt jár, hogy robban is minden ami a közelben van és robbanni tud.

Az egyen páncél is fasza, de szerintem az is jó, hogy mind1ik karakter más fajta páncélban (Tesla, Kitaszítottak, Enklávé szervó, stb...)

Nem tudja valaki hogy kell lézert,távcsövet meg hasonló kütyüket rátenni a fegyókra? Találtam mododt de nem értem hogy kell készíteni!
Boron Power
HÁt nem tudom, hogy mennyire erõs a karakter alapból...
Ha pl. a Broken Steel után mászkálsz, az albinó skorpió, meg az egyik nagyon durva ghoul(ami a DLC után került bele a játékba) simán kikészít.

Sõt ha visszamegyek az egyik Broke Steel-es küldetés helyszínére(bár már végigvittem), ott kb. 10 darab enclave soldier esik nekem, tesla armor, fire armour, gatling laserrel, speckó lángszórókkal, plasma rifle-el, egy zárt helyen. Szóval az ilyen szituációkon nincs mit nehezíteni, stimpack nélkül lazán meghalsz 😊

Boron Power
Ja a karmás részt a consolba kell beírni, 0-val jön elõ.
(gondolom te tudtad, de lehet olyan aki még nem)

Boron Power
Angolul másolom be, mert nincs kedvem újból legépelni:

Unlimited Companions (All plaforms)
With this glitch, you can get as many companions as you want, how many times you want. This means you can do this glitch prior to Raven Rock, then after it, without a problem. It is rather slow, though, so patience is necessary.

1) Hire Sergeant RL-3.

2) Go to the companion you want to hire, and tell Sergeant RL-3 to wait. Then talk to him again, and choose the second option("not just yet, I want to talk about something"). Then, fire him, and hire the other companion.

3) Wait 7-8 days, on an inside location(being outside voids this, for some reason.) You should receive a "Sergeant RL-3 has returned to Canterbury Commons" message. This opens a companion slot.

4) Go hire him again.

5) Repeat steps 2-4 until you have all companions.

Ha a karmád nem megfelelõ az adott követõhöz:

Also you can edit your karma by typing "Player.getav karma"(ez megadja,hogy mennyi most a karmád, ha utána esetleg visszaállítanád), then using "RewardKarma #" for increase by # units or "RewardKarma -#" for decrease.