Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KranaZoli
"A társaknak is kell lõszer mert én adtam a társamnak fegyvereket és lõszert de aztirja hogy 0/0 lõszere van nála?"

Biztos, hogy a megfelelõ lõszert adtad Neki?!

"amit meg nem akarok,mert azt csak cipelés miatt adtam neki..."

Nem tudok róla, hogy be lehetne állítani. Max annyit, hogy lõfegyver, vagy sem asszem a párbeszédeken keresztül. 1xerû: Odaadod Neki a fegyvert(eket), de csak ahhoz adsz Neki lõszert, amit szeretnél ha használna.

Úgy tapasztaltam, hogy azt használják aminek a legnagyobb a sebzése. Ill. ez így nem teljesen igaz... Én pl. most Cross-nak adtam a rakétavetõt ill. a lángszórót. Közelre szerencsére nem használja a rakétákat, távolra meg a lángszóró lenne érdekes. <#zavart1>

Én így szoktam "kilogisztikázni" ezt a témát.

DLC-kbõl Nekem csak elsõ van fent, semmi probléma a mentésekkel. Többirõl nem tudok nyilatkozni. Elég szar lenne, ha nem lenne jó...

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Hello
A társaknak is kell lõszer mert én adtam a társamnak fegyvereket és lõszert de aztirja hogy 0/0 lõszere van nála? Meg az érdekelne hogy betudom állítani melyik fegyvert használja,mert odaadtam angelnek a lángszorot és egy lézerpisztolyt meg egy plazmafegyot és õ a lángszorot rakta be magának,amit meg nem akarok,mert azt csak cipelés miatt adtam neki...

Ja még lenne egy: ha felrakom a 3-mas DLC-t ugyanugy folytathatom a játékot ugye? Nem kell ujra kezdenem ,müködni fognak a mentések?
Az alapjátékról vannak egyelõre csak tapasztalataim, dlc-kel csak most próbálkozom elõször. Megvártam, hogy kijöjjenek. Fõleg a Broken Hills, mert a levelcap eltávolító mod kicsit bugos volt.
Legnagyobb hibája a játéknak szerintem, a rövid játékmenethez beállított xp szint, és az ehhez kapcsolódó kiegyensúlyozatlanság. Ha valaki az egész világot fel akarja deríteni, kevés a 20-30 szint, és az igazán erõs/intelligens ellenfél. Egyedül a deathclawk az egyedüliek. Lesbõl támadnak és gyorsak, hát még ha egyszerre többen is lennének mint pl. a raptorok <#wink>.
Távcsõvet a VATS nem veszi figyelembe perk nélkül.
Mivel ez egy rpg, ezért akár VATS-nál, akár éles lövésnél figyelembe veszi a tulajdonság, és a szakértelem értékeit is. Ezért fordulhat elõ, ha falba lõ, vagy téveszt. A játék vége felé, mikor már maxra húztam minden magnummal való lövéshez szükséges értékeket (persze a levelcap-et eltávolító moddal) 30-as szint körül egy lövéssel szedtem le a deathclaw-okat távolról. De ez már akkor volt mikor harmadszor játszottam végig, és még nem jöttek ki a dlc-k.
Játék menetét zavaró bug, csak egy kettõ van benne. A többi hibát, hiányosságot modokkal lehet orvosolni.
Lobsterman
Fehérre állítás valóban sokat segített. Most már látok mindent. <#worship>

A Nexuson a Files menüben van olyan, hogy Updates today, onnan megtudod az aznapi frissítéseket.

KranaZoli
Nem veszi figyelembe a távcsövet?! Mondom, nem igazán vadásztam távcsövessel... Arra gondolsz, hogy távoli célpontoknál hatástalan, vagy mire?!

A többivel kapcsolatban egyetértek. Természetesen Nekem is volt már olyan, hogy falba lõ a karakterem, de Nekem full a falba. Szal fedezék mögött vagyok átváltok VATS-ra (ha nem VATS-ban lennék eltalálnám az ellenfelet) elkezd lõni és bele a falba. 😞 Lehetne vmi olyan figyelmeztetõ üzi, hogy innen nem lõhetsz, stb...

A térkép az Engem annyira nem zavar.

Igen, ha leguggolok észlelnek BUG is ismerõs. Azt Én is próbáltam, hogy alvó karakter mellett eleresztek egy sorozatot alszik tovább, mint a bunda. 😊 De ha felkeltem egy cseppet sem álmos. <#zavart1>

Egyet értek Veled. Sajnos ez van. Most mit tudsz csinálni?! Talán jön ki újabb patch némi javítással. (talán)

Lobster

Állítsd át a PipBoy-ot színét fehérre és akkor királyság lesz. 😉
A gamma default értéken van. Az a kép az esõ MOD miatt olyan, amilyen. Írtam is... De már abból is van újabb, faszább...

BTW

Arra nincs vmi lehetõség NEXUS-on, hogy vhogyan értesüljek róla ha egy általam használt MOD-t frissített a készítõ. pl. e-mail értesítés, stb...?! Nem lenne rossz!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Lobsterman
Hogyan ilyen a színestérképed? Egyszer belinkelted itt a modot nem is olyan régen, leszedtem, felraktam, de nekem ezek a narancssárga(?barna?) épületikonok olyan sötétbarnák hogy alig látom õket a térképen. Mondjuk ahogy nézem jó magasan van a gamma a játékban(az elsõ kép alapján ítélve)

Szia! Arra értem hogy nem veszi figyelembe a gép hogy távcsõ van a tetején! Igaz ezt egy MOD javítja! Láthatatlan falon meg úgy értem hogy,tiszta a célpont de nem találja el mert mit ha belelõne a fedezékbe ahonnan lövök! Meg ilyen bosszantó hibákra gondolok! Amik szerintem alapok,ezeket tesztelés alatt nemá hogy nem vették észre! Na meg ez a Pipboy! Nagyon idegesítõ hogyha a térképet akarom megnézni, akkor Tab és ott tökölni benne! Ez sem jön be! Ott a lopakodás is! Nem lát senki sem de mégis azt írja hogy észleltek! Alszik a figura de még is észlel közben??? Meg ilyen érdekes dolgok! Valamikor meg pont az ellentette ott vagyok az ellenfél mellet mégsem vesz észre! Lelövöm és a másik mellette lévõ észre sem vesz!
KranaZoli
Az ember már azt hinné nincs új a nap alatt, erre találtam egy épületet amiben nem jártam még és kész kincsesbányának bizonyult.

"Sajnos" éppen esett kint. <#zavart1>

4en mentünk, mind a 4en teli puttonnyal jöttünk ki. 😄
És egy rakás lõszer + fegyver!

Ryder62
Menj át a warez topikba (banner alatt) és ott a lap tetején vannak linkek. A magyarításból érdemes lerántani mindkettõt mert a grafikai honosítás hiánya problémát okozhat. Mert ha csak a szöveges magyarítást rakod be akkor lehet hogy nem jeleníti meg az ö,õ betûket. Az 1.1-es patch linkje is ott van de van már 1.5-ös patch is.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Black Ghost
Sziasztok

Nekem angol verzióm van, szeretném magyarítani ill. patch-i, de nem tudom hogy honnan szedjem le, tudna valaki egy linket adni.
Elõre is köszönöm.
Ryder62
Hát nem tudom, vannak hibák a Falloutban is, ez tény, de a Fallouttal már vagy 150 órát gémeltem és egyszer sem húzott fel. Még egy picit se. Ellenben a Mass Effect a maga kis 30 órájával legalább 5-ször már jól felhúzott. Pl: az automentést a párbeszédek elé tette és utána egy kemény harc. És akárhányszor meghaltam a párbeszédeket is végig kellett hallgatnom. 30. próbálkozás után már rohadt idegesítõ volt. Biztos megerõltetõ lett volna a harc elé tenni egy automentést.

szvsz '50-es évek hangulata van, mint az összes fallout-nak.
KranaZoli
Sniper Rifle-t nem nagyon használok, most éppen Jericho-nak adtam.
Mire gondolsz?! Mi vele a probléma?!

Miért van hogy szimán lelõhetnék valakit fedezék mögûl de a gép a falba lõ, mint egy láthatatlanba pedig tiszta a célpont? Ekkor hol voltak a tesztelõk?

Ez jogos. Ez Nekem is sokszor felnyomta az agyam. VATS, elkezd lõni és lövi a fedezéket. Ez szerintem is hiba. Természetesen vannak hibák a game-ben. Ez éppen amit most írtál, ezzel 1etéretek és Én is tanácstalan vagyok, hogy ekkora BUG-ot hogyan lehetett benne hagyni. A másik, amikor beszorulok vhova és sehogyan sem tudok kiugrani, stb... 😞

Azonban nem szabad elfeledkezni arról a tényrõl, hogy mekkora a Fallout világa, a bejárható nem kis részletességgel kidolgozott felszín és a metró alagutak tömkelege. A nem lineáris és több szálú játékmenet, stb...

Meg lehet nézni, hogy egy full lineáris FPS-ben is mennyi BUG van.

Ilyen játékban sokkal nagyobb az esélye a hibáknak, mint olyanban, amit mindenki ugyanúgy tol végig és nem is tolhat végig másképp.

Én nem szeretném védeni a fejlesztõket, csak annyi, hogy ilyen game-ben több a hibalehetõség. De inkább legyenek benne hibák, viszont legyen óriási MAP és ne lineáris játékmenet.

De mondom, értem amiket írsz és 1et is értek több pontban.

Szerintem a sniperrel elég jól lehet lõni, nekem nem volt problémám vele.
100-as skillel messzire, és pontosan tudtam vele lõni.
Ami idegesített, az az, hogy néha a "tiszta" célpontot nem tudtam eltalálni, mert lövésnél belógott valami xar a távba, és azt lõttem.

xblades
Nahát ez jó lehet majd kipróbálom.<#smile><#email>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
A lehetõségek végtelenek ez a modolás lényege,(az modositasz amit és akit akarsz) ha érdekel néz el ide:http://www.fallout3nexus.com

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Nagyon elkonzolosodott az egész játékpiac(Sajna)! Pl Mass Effect! Milyen jó játék lenne ha nem lenne enyire konzol szagú! Jó tudom sajna abban van már a piac!
Meg ezer más hiba! Amik elég bosszantóvá teszik a játékot! Na meg hogy kis pisztollyal belelõsz valakivel és darabokra robban!!!! LOL Nevetséges! Azért ennyire nem kellet volna túlzásokba esni! Meg nem látod meddig visz a fegyver, kritikus támadás esély,ezeket nyugottan betehették volna! A régebbi falloutokban jobban megoldották ezeket!
Ez így helyes én értem,de akkor minek tesznek be olyan fegyvert pl sniper amit nem tudsz rendesen használni??? Arra várnak hogy majd mod-ok megoldják? Azért kapnak nagy pénzeket hogy majd más játszhatóvá tegye?? Okés hogy MOD-olható mert hoz egykis színt a játékba, de azért az hibákat nem másnak kellene megoldania! Miért van hogy szimán lelõhetnék valakit fedezék mögûl de a gép a falba lõ, mint egy láthatatlanba pedig tiszta a célpont? Ekkor hol voltak a tesztelõk?
offkorzreg
ez a kevés lõszer dolog hüyeség,nekem 2k felett volt jóval a lõszerem mindenbõl,volt ami 4k felett,és nem igen vásároltam:o

KranaZoli
"A modok sokat javítanak de erre a fejlesztõk miért nem jöttek rá?"

Ezt a játékot MOD-ok nélkül játszani, szerintem vÉTEK. <#zavart1>

Nem arról van szó, hogy a fejlesztõk nem jöttek rá, szerintem! Képtelenség úgy megalkotni egy játékot, hogy az mindenkinek a szája ízére való legyen. Még akkor sem, ha kiadják béta tesztelésre széles körben. Szerintem sokkal jobb, ha egy játék "nyitott" és megvan a lehetõséged rá, hogy a Te ízed, szájad szerint formáld. Természetesen MOD-ok készítésébe Én nem kezdek bele, de adott a lehetõség. A letölthetõ MOD-ok pedig tükrözik azt, hogy a többség miken javítana, változtatna, stb... Szal Én örülök Neki, hogy nem egy zárt rendszer ez a Fallout, hanem ebbõl az aspektusból nézve nyitott. Így a változást, változatosságot nem csak egy újabb "küldetés rész", DLC hozhatja, hanem közben adott a moddolási lehetõség a game megváltoztatására.

Ha most kezdeném a játékot és látnám, hogy milyen az eredeti és milyen a moddolt verzió, az állam leesne. Akár meg sem mondanám, hogy ugyanaz a kettõ game. Ill. a MOD segítségével, aki moddol állítom, hogy nincs 2 ugyanolyan verzió.

És tutira figyelembe veszik ezeket a MOD-okat a fejlesztõk is, az újabb DLC-k kapcsán. Én speciel örülök a moddolási lehetõségnek.

Csak ismételni tudom Magam, szerintem vÉTEK nem használni MOD-okat ebben a game-ben. Mi van, ha pont erre építkeztek a játék fejlesztése alatt?!?!

Mert ki az a hülye aki amúgy is kevés lõszerrel autókra lövöldözik?

Én. <#zavart1>
Ha egy helyszínen már minden jármûvet felrobbant állapotban találok, onnan is tudom, hogy erre bizony már jártam. <#hehe> Meg hát, kellenek azok a kis gombafelhõk néha, néha több, attól függ mennyi jármû van. Imádom a parkolókat, a roncstelepekrõl nem is beszélve. <#vigyor3>

<#fejvakaras><#levele>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Ryder62
Mindent meg lehet magyarázni. Igen, az autók valóban nukleáris meghajtásúak. Erre rá lehet jönni a felrobbanás utáni gomba felhõrõl és a rádióaktív sugárzásról. Meg a buszok hátuljára oda van írva hogy vigyázat rádióaktivitás. Hogy miért robbannak fel még 200 év után ezek a jármûvek? Mert ki az a hülye aki amúgy is kevés lõszerrel autókra lövöldözik? <#wink> A metró alagutakban meg biztos generátorok táplálják az áramot. Kétszáz év után nem hinném hogy a fegyverek olyan jó állapotban lennének. Fõleg hogy az alkatrészeit meg már alapból a fegyvert sem gyártják egy jó ideje és ez meglátszik a teljesítményén. Szerintem 50-es évek filingje van. De én sem értem hogy miért.

Hmuda

Elõször is 200év után felrobbannak az autók! Honnan van benzin?

Fel se tünt, hogy benzinhez képest "kicsit" nagyobbat robbannak a kocsik? Plusz a benzin nem hagyna hátra sugárzást. Nem benzinnel mentek a kocsik hanem atommeghajtással.

Honnan van áram az alagutakban? Mert a menedékeknek van áramfejlesztõje az okés!

Gondolom ugyanonnan mint a kocsiknak, csak mivel ezek a generátorok a föld alatt vannak, még jobban védve vannak az idõ vasfoga ellen. Plusz itt-ott kis akkumulátorokat is lehet látni.

Sniper puskával tök közel kell menni hogy pontos találatot adjak!

A sniper (és a magnum) szarul lett megoldva, ez nem újdonság, a játék nem veszi figyelembe, hogy ott van egy orbitális scope a tetején.

Miért van 70-es évek filingje mikor 2076-77 akkor tört ki a háború?

Azért van 50-es évek feeling, mert nem a mi univerzumunkban játszódik hanem egy olyan valóságban, ami a második világháború után kezdett el különbözni a miénktõl. Máshogy alakult a történelem és a "trendi cuccok" is mások voltak mint nálunk. Az eredeti Falloutok is ilyenek voltak. Ezt nevezik "retro futurizmusnak", amikor a régi sci-fi filmek és képregények képi világát akarják visszaadni.

Miért csak 100-ig lehet fejleszteni a képességeket?

Mert még mindig logikusabb mint a 300%. Csak mert mások a számok, attól még ugyan olyan hatásosak a skillek az új rendszerben.

Miért kell minden szintlépésnél eldöntenem hogy melyik értékekre adjam a pontokat? Miért nem lehet késõbb arra tenni amire akarom?

Személy szerint nekem semmi gondom vele.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Jaaa! Na ezt nem tudtam! Az akkor oké! De a többi?
Sir Quno Jedi
Az speciel autók nukleáris meghajtásúak és mikor felrobbanank okádják a jó kis nukleáris sugárzást.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sziasztok! Azért érdekes hogy mennyi értelmetlen hiba van a játékban! Elõször is 200év után felrobbannak az autók! Honnan van benzin? Honnan van áram az alagutakban? Mert a menedékeknek van áramfejlesztõje az okés! Sniper puskával tök közel kell menni hogy pontos találatot adjak! Miért van 70-es évek filingje mikor 2076-77 akkor tört ki a háború? Miért csak 100-ig lehet fejleszteni a képességeket? A régiben asszem 400%-ig lehetett! Miért kell minden szintlépésnél eldöntenem hogy melyik értékekre adjam a pontokat? Miért nem lehet késõbb arra tenni amire akarom? A modok sokat javítanak de erre a fejlesztõk miért nem jöttek rá?
KranaZoli
<#zavart1>
Látom GreenWorld MOD is játszik. 😊

KranaZoli
"Apropo,ennél a Head of States (Az Államfõ) küldinél,hogyan lehet képet készíteni a Lincoln emlékmûrõl?"

Készíteni sehogy. 😊
Találnod kell egy ilyen képet. Már nem emléxem, hogy melyik Múzeum-ban is volt... Fuck-ban biztos szerepel.

Zan
Na közben leszartam,megoldottam anélkül,hogy megcsináltam volna az opcionális feladatot,mert elegem lett!Fegyo nagyon jó,mit kaptam (A3-21's Plasma Rifle) gyors,viszonylag erõs is!Most irtottam vele ki a Lincold emlékmûnél lévõ rabszolga kereskedõket,mert az unió templomot akarták lerohanni,én meg bírom õket,ugyhogy nem volt más választásom,csak a vérrontás.Apropo,ennél a Head of States (Az Államfõ) küldinél,hogyan lehet képet készíteni a Lincoln emlékmûrõl?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Hmuda
Végre vettem a fáradtságot és átraktam a régi T51B modomat ESP formátumba.

Szóval aki le akarja cserélni az új PA modellt a FO1-2bõl ismerõs T51-B modellre, hogy az legyen elterjedt, az szedje le a modot innen és élvezze az autentikusabb Fallout élményt. 😊

Egyelõre a DLC-ket nem konvertáltam, majd azokra is sor kerül.

Minden páncélon a megfelelõ jelzések vannak, szóval a síma BOS-okon a natúr BOS embléma lesz, a Lyon's Pride tagjain az õ logójuk, az Outcast kicsit sötétebb páncélt kapott és rajtuk is a megfelelõ jel van, stb.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Prince23
És ezek a modok adnak küldetést is, vagy csak környezeti elemként jók?

Tényleg Rivet City,kösz mindent,oda még erõsödnöm kell hogy eljussak..😊
xblades
Prince23

Nem, bár fent van mind a három. Egyszerûen egy mod.

Trantorius

Szerintem Rivet City lesz az a hajóváros.És nem hiszem hogy ilyet be lehet állítani, mert az játékos függõ hogy barátságos-e vagy sem.

Kösz a válaszokat,amugy a netes teljes térképen miket kell beállítani hogy azokat a városokat,településeket mutassa ahol barátságos lények vannak,pl megaton,aurefa,nagy város.

Például engem nagyon érdekelne egy város de nem tudom a pontos nevét,néha hallom emberektõl, valami Rivert Riverp Rivet..valami hasonló..
Prince23
Ez a kép a dlc-bõl való? ha igen, akkor broken steel?

xblades
O b... meg ezt elrontottam.
Na újra:

xblades
A kis harcos.<#violent><#nyes>
http://images.netbag.hu/20090611/21163586198.jpg

Sziasztok!
Nekem van 1 gondom, feltettem a Broken Steel DLC-t.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megcsinálom a fõ küldit, be jön hogy 2 héttel késõbb, majd oda megyek a "társamho" (Fawkess), aki nem hajlandó követni, csak ismételgeti azt a szöveget amivel be lehetett volna küldeni a finomítóba

Calver
aha. DLC-k elõtti F3 egyik legjobb fegyvere, legalábbis középtávra. közelre lángszórót semmi nem üti <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szólj Harkennek, õ megbíz a doki és a testõr hidegre tételével.Megkapod a csúzlit.
Utánna köpd be a dokinak Harkent, megkapod a perket majd szépen hátba lövöd õket. Minden jutalom a tied.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

KranaZoli
Bizony! <#wink>

sambauer
😮 HA Harkennek szólok az lesz a jutalmam ? 😮

Turn Me On Dead Man

Calver
de így nem kaptál A3-21's Plasma Rifle-t <#szomoru1>

"The trees move. Do you not see it?"

KranaZoli
Mert rajtad van a PipBoy-od. <#vigyor>

XBlades

ez NAGGYON DÚRVA!!!
<#vigyor2> <#nevetes2>

Befértek 1általán így vhova a pusztán kívül?! Egy lakásra Megatonba kíváncsi lennék. <#zavart1> És ezek után is csak egyes szám elsõ személyben köszönnek, ha "megérkezel" vhova?! <#zavart1>

Ryder62
Ez kb olyan hogy mikor a ghoulok betörtek a Tenpenny toronyba segítettem mindenkit megölni és a végén Tenpenny kinyírásával kaptam egy karma növekedést. LOL <#idiota> És a lakók barátok voltak és úgy lõttem le õket és így sem kaptam semelyik után gonosz karmát. Pedig ha barátságos karaktert ölsz meg akkor karma csökken.

A napokban belefutottam a piros tehervagonokba ahol van egy játék maci és ha felveszed akkor megjelenik egy szuper mutáns behemót. Próbáltam odacsalogatni a közeli parkolóhoz ahol volt 4 felrobbanásra váró kocsi. De csak nem akart jönni. Volt egy láthatatlan vonal és ha azt elérte visszafordult. Futhattam utána hogy el ne tûnjön már. Így játszogattam vele. Tök móka. De meguntam hogy a francért nem képes tovább jönni így adtam egy kis atomot neki. De nem így akartam kinyírni. Hülye MI. <#rinya> Ami érdekes mert minden ellenfél jön utánam míg le nem lövöm.

Ott vannak még az Outcastok, elmegyek mellettük teljes Tesla páncélzatban, plazmapuskával a hátamon, és beszólnak, hogy:
-"Nem kéne köveket rakosgatnod valahol õsember?"
-Ki az õsember? Kóstolj plazmát rohadék! <#idiota>
Meg a másik, hogy legyek akár raider, enclave, vagy talonos páncélzatban, mindenhova beengednek, honnan tudják, hogy én egy "jó szándékú" zsoldos vagyok? Nem kéne golyót kapnom a szemem közé? Vagy ennyire naivak az emberek egy posztnukleáris világban?

xblades
Na itt a vége a katonáskodásnak.<#idiota>

<#nyes><#nevetes1><#taps>