Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Úgy halottam hogy a Broken Steel nem mûködik magyarosítás melett,ezt meglehet oldani valahogy? (A nélkül hogy kikéne kapcsolni)
Lenne egy kis gondom a páncél mododdal. Mégpadig az, hogy a texturája össze vissza ugrál. Hol UV zöld, hol simán piros, hol pedig fekete-fehér pöttyös. Miért lehet ez?
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Cross Repair Weapons
Cross Repair Armors
DLC Repair
Ez a három azért mert elég amatõr módon van megoldva a vanilla javítás rendszer. Ezekkel más, hasonló fegyvereket el lehet használni a javításokra és nem csak az abszolút azonos darabokat, plusz egy-két kivétellel a scrap metal is használható.
Gore Tweak (No exploding/Less dismemberment)
Túlzásnak tartottam, hogy egy még sz*ros kis pisztolygolyó is csak úgy felrobbant páncélozott fejeket. Ezzel nincsenek szétrobbanó fejek és amputálás is ritkábban történik (bár super sledge esetében idõnként eldurran ez-az).
Mannequins
Szeretem kirakosgatni a talált páncélokat/fegyvereket és nem csak az asztalokra. Ezekkel a bábokkal méltóbb helyet kapnak.
FSS Improved Companions
Ez csak annyit csinál, hogy az alap, követõkhöz kötött páncélokat lecseréli kiszedhetõ és lecserélhetõ darabokra. Így akár a legócskább darabokat is rájuk aggathatod. Mivel konzolban mindegyiket elláttam 'essential' tulajdonsággal, így nem kell sokat foglalkoznom a védelmükkel, mert nem halnak meg.
Faces of Fallout
Faces of the Company
Faces of the Law
Ez a három egy kicsit javít az alap fejeken, például Moira nem lesz olyan nyomott gnóm fejû, de nem is csinál belõle röhejesen kimázolt ribancot mint egyes más modok. Csak egy-két apró igazítás a legfontosabb NPC-ken. A Company/Law páros meg a Talon Company és a Regulators tagjainak arcát pingálja át. Sokkal mocskosabbak, rondábbak lesznek, olyanok akiktõl megszeppen bárki akikre ráugranak.
Classic Enclave Advanced Power Armor
Classic Advanced Power Armor Texture Edit
A régi Fallout2-es Enclave páncélt rakja a játékba. A modell nagyon jól néz ki. A textúra pakk meg azért kell, mert a textúra viszont alapból egy kicsit gagyi, ezzel sokkal jobb.
Original Fallout 1-2 Armor for the Brotherhood
Saját készítésû mod, de fent van a nexuson. Fogja az eredeti BoS páncélt és lecseréli az új darabbal. Több FO1-2 feelinget ad a játéknak.
Plusz van egy kazal kisebb grafikai/GUI módosítás amik most nem jutnak eszembe.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Majd ezt:#12666
És ezt is:#12626
A többi rajtad múlik, hogy mi érdekkel.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Abszolúte!!!!
Ez az Én problémám most, hogy Én game közben kúva sokat megittam és lesz majd egy olyan mellék küldi, ahol NC Kvantumokat kell gyûjteni 30db-ot. Szal amiket találsz rakd el az almáriumba. 😊
Darts nyilakat is. Azok meg majd egy puskához fognak kelleni.
Most hirtelen más nem jut az eszembe. Jó sok kupak. 😊))
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Hamilton Hideway-ben lévõ rácsot lent melyik kulccsal lehet kinyit, illetve hol találom a kulcsot?sehol nem találtam róla semmit
<#vigyor>#vigyor>
1.) NeilMc_Terrain_Pack
2.) High_Resolution_Rocks (az elõzõrõl is van direkt link az Add-on Rock-hoz)
3.) Better_Litter
1.-nél ill. 2.-nál, mit bír a vas...
A Terrain Pack-ból szerintem elég az 1024-es, de a sziklák a High-al lesznek ilyenek. Mindkettõbõl van többféle felbontású is...
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Kíváncsi voltam, hogy milyen is MOD nélkül?!?!
Nice. <#smile>#smile>
Mondjuk lehet benne vmi, ui. érdekes módon Nekem sokszor térképpel is tök nehéz kiigazodnom egy barlang rendszerben, de akár egy épületben is, ha viszont leugrok pár emeletet mindig iziben ott terem a sarkamban. Szal nem csak, hogy járt ezeken a helyeken korábban, de kúva jól ismeri az összes utat, folyosót is. <#idiota>#idiota>
Klóver, csak nyavajog fojton, h adjak neki jobb csúzlit <#email>#email><#unalmas>#unalmas>
ui.:boccs a hjesírási hibákért, csak a tegnapi buli óta, fáj a fejem xD
RPredator
Az aktuális fegyvered állapotát.
Sznus
Tudok róla, de csak az elsõ DLC van fent. A "The Pitt"-et is csak akkor rakom majd fel, ha majd magyarosítva lesz.
De köszi!
azt irja ki a game a bal felsõ sarokban, h eccerre csak egy kísérõm lehet
(bonyolult dolog, mert vort már olyanom, a Fawkes, a Charon, és Dogmeat is eccvere volt velem :S)
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
(szerintem röhejes, ahogyan kinéz 😊
De gondolom rabszolgád attól még lehet Jericho mellett. (azonban ha jól értem, Neked mindkettõ mint kísérõ kellene)
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Az a gond, hogy a game elején naggyon sokat bezúztam. Néztem fákk-ot is, hogy merre lelhetõek fel...
BTW: Szóba jöttek a BUG-ok, hiányosságok. Már fel sem tûnik, annyira megszoktam és akkora BUG, hogy az egész game realitását ingatja meg.
Néztem Nexus-on is MOD-t, de Én leltem csak vizuális effekt javítokat, plusz fegyver MOD-okat. Ez szerintem így nagyon sok kívánni valót hagy Maga után, hogy úgy ácsoroghatunk egy óriási tûz közepén, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. 😞
Erre nincs vmi megoldás?!
hogylehet velem eccere a Dzserrikó is meg a rabszolga csaj is?
ha a csaj van nálam Dzserri aszondja ejtsem a lúzert, a Dzserri van nálam, akkor a csaj nem jön velem!! kell a két segítõõõ, gonoszkodni akarok <#rinya>#rinya>
elõre is thx!
A két csöves megment a kárhozattol?<#hehe>#hehe>
apropó kárhozat, ha DZSerrikó nálam van, és felmegy jóra a karmám micsinál?
szépen csináld a feladatokat, és amien város már nemkell,semien feladathoz, azt MÉÉÉÉSZÁROLD LE!!!<#hehe>#hehe><#mf1>#mf1>
nekem igy sok pénz befojik + XP 😄(no meg negatív karma)
assze gyerekek XP b*zi lettem <#banplz>#banplz>
Most lehet keresni a darts-okat. Volt, hogy 4xx db-ot adtam el, mert nem tudtam mire jó... 😞
(úgy vagyok vele, mint a NC Kvantummal. Annak is megittam a nagy részét, mert nem tudtam, hogy lesz még Neki jelentõsége most meg a 30db-ot nem tudom összegyûjteni, pedig már a szõnyeg alá is benéznék, ha lehetne 😊
Megtaláltam "Barkács Józsit".
<#zavart1>#zavart1>
Ezek meg csak úgy... <#vigyor3>#vigyor3>
"Én az biztos nemménék kiszedni egy embert egy ilyen autóból ami ráadásul mondjuk már ki is gyulladt"
sugárzás védõ ruha, vagy power armor. <#vigyor>#vigyor>
Azért tér el bizonyos helyeken, mert amíg a lézerstuki egyes lövéseket ad le VATS-ban, addig a karabélyok pl 3as vagy nagyobb sorozatokat.
Igazi sebzés az a damage/shot, de hogy mennyire jó egy adott fegyó, azt leginkább a DPS mutatja, mert lehet baromi erõs valami, ha évente lõ egyet.
Nézegettem a fegyverek leírását és nem igazán értem
( http://fallout.wikia.com/wiki/AER9_Laser_Rifle )
( http://fallout.wikia.com/wiki/Chinese_Assault_Rifle )
Van itt "in game" DAM..azaz játékbeli sebzés
Alatta meg Dmg/Shot azaz sebzés lövésenként
DPS meg a spead-et nem is értem
És míg a lézerpuskánál ugyan annyi a játékbeli sebzés a sebzés lövésenkénttel,addig a rohampuskánál nagyon eltér, ez mit tesz? Mit kell nézni,mi számít az igazi sebzésnek?
Szóba jött, hogy miért robbannak akkorát a jármûvek.
Plusz némileg elfogult vagyok a vadászpuskával szemben. Az az igazi posztapok feeling.
Több motyót lehet begyûjteni. 😊
Nem tudjátok az android hol van? Mert nem birok rájönni,tudom hogy néz ki meg midnen,de sehol sem találom...