Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Mindent a helyére raktál? Olyan mintha nem raktad volna be a textúrákat.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kösz a válaszokat!
Úgy halottam hogy a Broken Steel nem mûködik magyarosítás melett,ezt meglehet oldani valahogy? (A nélkül hogy kikéne kapcsolni)
berczy
Szia!

Lenne egy kis gondom a páncél mododdal. Mégpadig az, hogy a texturája össze vissza ugrál. Hol UV zöld, hol simán piros, hol pedig fekete-fehér pöttyös. Miért lehet ez?

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Hmuda
Amiket én használok:

Cross Repair Weapons
Cross Repair Armors
DLC Repair

Ez a három azért mert elég amatõr módon van megoldva a vanilla javítás rendszer. Ezekkel más, hasonló fegyvereket el lehet használni a javításokra és nem csak az abszolút azonos darabokat, plusz egy-két kivétellel a scrap metal is használható.

Gore Tweak (No exploding/Less dismemberment)
Túlzásnak tartottam, hogy egy még sz*ros kis pisztolygolyó is csak úgy felrobbant páncélozott fejeket. Ezzel nincsenek szétrobbanó fejek és amputálás is ritkábban történik (bár super sledge esetében idõnként eldurran ez-az).

Mannequins
Szeretem kirakosgatni a talált páncélokat/fegyvereket és nem csak az asztalokra. Ezekkel a bábokkal méltóbb helyet kapnak.

FSS Improved Companions
Ez csak annyit csinál, hogy az alap, követõkhöz kötött páncélokat lecseréli kiszedhetõ és lecserélhetõ darabokra. Így akár a legócskább darabokat is rájuk aggathatod. Mivel konzolban mindegyiket elláttam 'essential' tulajdonsággal, így nem kell sokat foglalkoznom a védelmükkel, mert nem halnak meg.

Faces of Fallout
Faces of the Company
Faces of the Law
Ez a három egy kicsit javít az alap fejeken, például Moira nem lesz olyan nyomott gnóm fejû, de nem is csinál belõle röhejesen kimázolt ribancot mint egyes más modok. Csak egy-két apró igazítás a legfontosabb NPC-ken. A Company/Law páros meg a Talon Company és a Regulators tagjainak arcát pingálja át. Sokkal mocskosabbak, rondábbak lesznek, olyanok akiktõl megszeppen bárki akikre ráugranak.

Classic Enclave Advanced Power Armor
Classic Advanced Power Armor Texture Edit
A régi Fallout2-es Enclave páncélt rakja a játékba. A modell nagyon jól néz ki. A textúra pakk meg azért kell, mert a textúra viszont alapból egy kicsit gagyi, ezzel sokkal jobb.

Original Fallout 1-2 Armor for the Brotherhood
Saját készítésû mod, de fent van a nexuson. Fogja az eredeti BoS páncélt és lecseréli az új darabbal. Több FO1-2 feelinget ad a játéknak.

Plusz van egy kazal kisebb grafikai/GUI módosítás amik most nem jutnak eszembe.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

xblades
Ha erõs a géped akkor ezzel kezd :#12912 > látvány: 12910
Majd ezt:#12666
És ezt is:#12626
A többi rajtad múlik, hogy mi érdekkel.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

MarkBlade
Sziasztok! Adjatok már ötletet milyen MOD-ot tegyek fel.Várom a javaslatokat. Meg egy rövid leírást. Pls. Elõre is köszi! <#vigyor3>
én személy szerint a sínszögeket is ajánlanám, h tedd el, mert azis egy elég jó puskába fog kelleni (:
KranaZoli
Mármint NC Kvantum?!
Abszolúte!!!!

Ez az Én problémám most, hogy Én game közben kúva sokat megittam és lesz majd egy olyan mellék küldi, ahol NC Kvantumokat kell gyûjteni 30db-ot. Szal amiket találsz rakd el az almáriumba. 😊

Darts nyilakat is. Azok meg majd egy puskához fognak kelleni.

Most hirtelen más nem jut az eszembe. Jó sok kupak. 😊))

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

A Nuke Cola Quantiniumra szükség van? Még jó hogy túl sokat nem ittam eddig...tudtok még olyanokat amikre késöbb szükség lehet küldetésbe?
Egy link a hamiltonhoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://fallout.wikia.com/wiki/Hamilton%27s_Hideaway
Ha jól emlékszem:
Three Dog adja hozzá a kulcsot, ha megcsináltad a GNR questet.
Üdv!

A Hamilton Hideway-ben lévõ rácsot lent melyik kulccsal lehet kinyit, illetve hol találom a kulcsot?sehol nem találtam róla semmit
KranaZoli
Szépen sorjában:
<#vigyor>

1.) NeilMc_Terrain_Pack
2.) High_Resolution_Rocks (az elõzõrõl is van direkt link az Add-on Rock-hoz)
3.) Better_Litter

1.-nél ill. 2.-nál, mit bír a vas...
A Terrain Pack-ból szerintem elég az 1024-es, de a sziklák a High-al lesznek ilyenek. Mindkettõbõl van többféle felbontású is...

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Ryder62
Ez melyik mod?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

KranaZoli
Tudom-tudom ez RPG, de azért nem semmik a MOD-ok.
Kíváncsi voltam, hogy milyen is MOD nélkül?!?!

Nice. <#smile>

KranaZoli
Cross-nak meg minden hely, "mintha itt már jártam volna korábban". <#zavart1>
Mondjuk lehet benne vmi, ui. érdekes módon Nekem sokszor térképpel is tök nehéz kiigazodnom egy barlang rendszerben, de akár egy épületben is, ha viszont leugrok pár emeletet mindig iziben ott terem a sarkamban. Szal nem csak, hogy járt ezeken a helyeken korábban, de kúva jól ismeri az összes utat, folyosót is. <#idiota>

Én akkor is téptem a hajamat, amikor egy hatalmas csata közepén benyögi, hogy ez a hely tök unalmas 😛

egy csomó ember a fórumon, a Klóvert tartja a legnagyobb arc kísérõnek, nem is értem mért, szerintem a Dzserri az 100x jobb fej
Klóver, csak nyavajog fojton, h adjak neki jobb csúzlit <#email><#unalmas>

ui.:boccs a hjesírási hibákért, csak a tegnapi buli óta, fáj a fejem xD
sznus
Tényleg. Te magyarul tolod (majd). Ezt el is felejtettem! Bocsánat! 😊

KranaZoli
Igen, ez állítólag Hollószikla elõtt még lehet így.

RPredator

Az aktuális fegyvered állapotát.

Sznus

Tudok róla, de csak az elsõ DLC van fent. A "The Pitt"-et is csak akkor rakom majd fel, ha majd magyarosítva lesz.
De köszi!

igazábol a Klóvert megvettem, de akkor Dzserrikó behisztizet, h minek nekem ez a lúzuer, és elment kocsmázni :S
azt irja ki a game a bal felsõ sarokban, h eccerre csak egy kísérõm lehet
(bonyolult dolog, mert vort már olyanom, a Fawkes, a Charon, és Dogmeat is eccvere volt velem :S)
RoyalPredator
Üdv.

Az ÁLL mit jelent ott a jobb sarokban?

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

sznus
Quantum Chemist perk és meg van oldva a hiány.

Barkács Józsi nagy arc én lefordultam a székrõl a röhögéstõl amikor megtaláltam 😄

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Végül is ... Ha van egy kis eszem felbérelem azt a 2 normális szuper mutánst és autómentõ szolgálatot indítok ... Amúgy arra felfigyelt valaki hogy a BS. dlc-ben a Jefferson emlékmûnél sorba állnak vízért ez még nem is nagydolog de az egyik kereskedõ szerintem Rivet városából jött (legalábbis ottani biztoságiak kísérik) a lényeg hogy elméletileg a város minden vize tiszta lesz õk pedig egy veszett nagy hajón a folyó közepén vannak akkor minek hozatják a vizet ? Amúgy hogyha a víztisztítóba belekeverem a mérget és meghal minden szuper mutáns meg hasonló akkor a folytatásban nem találkozok velük ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

KranaZoli
Gyakorlati haszna, hogy lelassítja a mutánsokat. pl. "Yao Gui" (vagy mi a neve 😊; ill. "Halálkarom" ellen használtam idáig és fasza!
(szerintem röhejes, ahogyan kinéz 😊

Hmuda
Fenéket nem. Olyan szépen lebénítja az ellen lábát, hogy öröm nézni ahogy próbál odabicegni hozzád. Deathclaw-ok ellen tökéletes védelem. Egy lövés a lábukra és onnan kényelmesen le lehet õket darálni valami mással.

Warton
Jó nagy szar az a nyílpuska, jól néz ki meg minden, de gyakorlati haszna nem igen van neki.

KranaZoli
Szerintem csak MOD-al. Ez szerintem dettó ua., hogy egy idõben 2-nél több kísérõd nem lehet. (tök mind1, hogy pozitív, vagy negatív karmáról van-e szö)

De gondolom rabszolgád attól még lehet Jericho mellett. (azonban ha jól értem, Neked mindkettõ mint kísérõ kellene)

woy
Z-vel megtudod fogni a tárgyatak

naa skacok, lécci nékem is segíteni <#nemtudom>
Ryder62
Polcra hogy lehet föltenni tárgyakat?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

KranaZoli
<#wow1><#zavart1>

Az a gond, hogy a game elején naggyon sokat bezúztam. Néztem fákk-ot is, hogy merre lelhetõek fel...

BTW: Szóba jöttek a BUG-ok, hiányosságok. Már fel sem tûnik, annyira megszoktam és akkora BUG, hogy az egész game realitását ingatja meg.

Néztem Nexus-on is MOD-t, de Én leltem csak vizuális effekt javítokat, plusz fegyver MOD-okat. Ez szerintem így nagyon sok kívánni valót hagy Maga után, hogy úgy ácsoroghatunk egy óriási tûz közepén, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. 😞

Erre nincs vmi megoldás?!

woy

nekem csak ennyi maradt

Az alapjátékban 94 db quantum van elrejtve, úgyhogy kitartást <#pias>
segítség kéne emberek!
hogylehet velem eccere a Dzserrikó is meg a rabszolga csaj is?
ha a csaj van nálam Dzserri aszondja ejtsem a lúzert, a Dzserri van nálam, akkor a csaj nem jön velem!! kell a két segítõõõ, gonoszkodni akarok <#rinya>
elõre is thx!
a karmám monthatni a világürben van/negativitás szempontjábol/
A két csöves megment a kárhozattol?<#hehe>
apropó kárhozat, ha DZSerrikó nálam van, és felmegy jóra a karmám micsinál?
megatlálttam a tökéletes teknikát a game-ra!! 😄
szépen csináld a feladatokat, és amien város már nemkell,semien feladathoz, azt MÉÉÉÉSZÁROLD LE!!!<#hehe><#mf1>
nekem igy sok pénz befojik + XP 😄(no meg negatív karma)
assze gyerekek XP b*zi lettem <#banplz>
KranaZoli
Nahhh, sikerült megalkotni a nyílpuskámat (dart pisztoly) VGRE! 😊
Most lehet keresni a darts-okat. Volt, hogy 4xx db-ot adtam el, mert nem tudtam mire jó... 😞

(úgy vagyok vele, mint a NC Kvantummal. Annak is megittam a nagy részét, mert nem tudtam, hogy lesz még Neki jelentõsége most meg a 30db-ot nem tudom összegyûjteni, pedig már a szõnyeg alá is benéznék, ha lehetne 😊

Megtaláltam "Barkács Józsit".
<#zavart1>

Ezek meg csak úgy... <#vigyor3>

KranaZoli
"ezek szerint ha egy ilyen kocsival karambolozol akkor az autópályát egy olyan laza 80 évre zárhatják le a sugárzás miatt? " <#zavart1>

"Én az biztos nemménék kiszedni egy embert egy ilyen autóból ami ráadásul mondjuk már ki is gyulladt"

sugárzás védõ ruha, vagy power armor. <#vigyor>

Nekem nagyon bejön a játék is meg maga a korszak is de ezek szerint ha egy ilyen kocsival karambolozol akkor az autópályát egy olyan laza 80 évre zárhatják le a sugárzás miatt? Én az biztos nemménék kiszedni egy embert egy ilyen autóból ami ráadásul mondjuk már ki is gyulladt 😄 ja és még valami ha bekapcsolunk egy adótornyot akkor az abból sugárzó segélykérõ üzenetnek van "feladója " is vagy csak úgy sugároz mert én eddig csak az egyik toronynál találtam meg a családot aki üzent de azok már igencsak halottak voltak 😞? Amúgy tényleg semmi bajom a játékkal eddig csak szórakoztatott és le is foglalt szóval érdemes vele játszani 😄

Lobsterman
A DPS az a damage per second, azaz másodpercenként mennyit sebez a mordály, a spread pedig a fegyver szórását jelzi.
Azért tér el bizonyos helyeken, mert amíg a lézerstuki egyes lövéseket ad le VATS-ban, addig a karabélyok pl 3as vagy nagyobb sorozatokat.
Igazi sebzés az a damage/shot, de hogy mennyire jó egy adott fegyó, azt leginkább a DPS mutatja, mert lehet baromi erõs valami, ha évente lõ egyet.

kicsit kiéltem magamat, plazma fgyverrel kiirtottam Megatont Big City-t Aurefat és Dave Köztársaságot és Rivet City felét..aztá elfogyott a lõszer😞
Én is gyakran használom a vadászpuskát.

Nézegettem a fegyverek leírását és nem igazán értem
( http://fallout.wikia.com/wiki/AER9_Laser_Rifle )
( http://fallout.wikia.com/wiki/Chinese_Assault_Rifle )
Van itt "in game" DAM..azaz játékbeli sebzés
Alatta meg Dmg/Shot azaz sebzés lövésenként
DPS meg a spead-et nem is értem

És míg a lézerpuskánál ugyan annyi a játékbeli sebzés a sebzés lövésenkénttel,addig a rohampuskánál nagyon eltér, ez mit tesz? Mit kell nézni,mi számít az igazi sebzésnek?
KranaZoli
Attól is függ, hogy melyik?! Mekkorát sebez, stb... Szerintem a lézerpuska nagyon fasza és az effekt is jó hozzá. Viszont a hagyományos fegyverek meg jobban szaggatják a testeket, tetemeket. Ezzel és a robbantgatásokkal szoktam perverzkedni. <#zavart1>

Szóba jött, hogy miért robbannak akkorát a jármûvek.

Lobsterman
Erõsebbnek a lézerek erõsebbek többnyire, de a jó szerepjátékos azt hazsnálja amit a karaktere használna/tud használni 😊
Plusz némileg elfogult vagyok a vadászpuskával szemben. Az az igazi posztapok feeling.

Köszi,megvan!! Amugy mi a véleményetek, mi jobb a lézer fegyver vagy a hagyományos fegyverek?
késõbb a piacon találod meg a neve Spoiler Harkness
KranaZoli
Legalábbis kevesebb a macera. Nekem még bejön a 4-es "squad". <#zavart1>
Több motyót lehet begyûjteni. 😊

Rivet City bejáratánál az egyik Õr.

lEMONDTAM A TÁRSAKRÓL,EGYSZERÜBB ÍGY EGYEDÜL(caps lock,sry)

Nem tudjátok az android hol van? Mert nem birok rájönni,tudom hogy néz ki meg midnen,de sehol sem találom...