Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
a verziók és frissítések mind fönt vannak é mint a mentéseidnél?
/sajna nekem nincs meg a fallout3 de csak ez jutott eszembe/
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Amúgy az elsõ DLC-t érdemes feltenni, ha másért nem mert jó cucokat kapsz a végén.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A halál csupán a kezdet...
Ennek már több mint 1 hónapja.
Kóddal:
konzol (0)
TFC - szabad kamera mozgás
TM - Hud eltüntetése
Most jöttem rá hogy engem átvertek,azt hittem hogy az egész folyót kitisztítja az üzem(kicsit fura lett volna az igaz) de nem csak azt a kis lekerített területet...😊
vegytek
Legalábbis így lenne kerek és korrekt. 😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Már város hogy megjelennyen a 2 DLC akkor emjd megveszem vagy beszerzem(attol füg hogy fogok állni) a maradék 4 DLC ami nincs emg és végig tolom mégegysze a játékot,addig szerrintem meg keresek valmai mást..
Elõre kössz
De abban nem csak az elsõ 3 DLC lesz?!
Igazán korrekt akkor lenne, ha alapjáték + 5db DLC.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Mégegy kérdés: Hogyan lehet a játékban megtenni, hgy a karakteremet minden szögbõl lássam, ne csak hátulról?
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Nekem még csak elsõ kieg. van fent, már nagyon várom a "The Pitt" honosítását. Azt persze Én sem tudom, hogy az Én warez verziómmal mûködne-e a BS, amennyi "hibát" már olvastam (ill. a Pitt-et sem próbáltam még), de talán adott a lehetõség, hogy újrarakom és angolt választok a játék nyelvének. Amit letöltöttem abban telepítéskor rákérdez, hogy a játék nyelve magyar vagy angol legyen-e?!
Konkréten nekem sem ment a magyarosított verzióval a Broken Steel és a peccseléssel is trükközni kellett.
Egyfelõl tetszik az, hogy minden szép, magyar. Szerintem minõségi a fordítás, jók a szójátékok benne. Másfelõl viszont már bánom, hogy becseréltem, fõleg ha tudtam volna elõre, hogy ennyi lesz vele a szopóka.
Komolyan azon gondolkozom, hogy letöltöm valahonnan, mert így csak nehézkesen lehet vele játszani.
Végsõ esetben ez: (bár ez se tökéletes)
Hívd le a konzolt és írd be, hogy:
player.removescriptpackage dlc03playerwakeup (ez eltávolítja az "ébredés" animációját)
utána pedig:
enableplayercontrols (ez engedélyezi az irányítást)
Ezek után már gond nélkül lehet játszani
trantorius(kukac)freemail.hu -ra
Elõre is köszönöm!
Most vagyok a játék végén a Gefferson emlékmûnél, megdumálom az ezredessel hogy huzzon el,el is megy de utána semmi,azt olvastam végigjátszásba hogy szolnia kellene valakinek hogy megnõt a nyomás de semmi,és minden ajtó zárva van,nem tudom mi lehet,ez valami bug?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Másik találkoztam olyan moddal ami az én (eredeti) magyar változatomon nem vagy textúra hibával müködöt.(sok modot angol verzióra variálnak és ezek szerint van különbség)