Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xblades
Nincs bármikor elkezdheted. (én az elsõt 6 és 7 szint között kezdtem)

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

csak egy "ötletem" van megvan e a régi mentésed ?
a verziók és frissítések mind fönt vannak é mint a mentéseidnél?
/sajna nekem nincs meg a fallout3 de csak ez jutott eszembe/
gandrus
Újratelepítettem a játékot (alap Fallout 3), de nem "látja" a mentett állásaim, van ötlete valakinek, hogy tudnám folytatni azokat?

DLC 1-hez és a 2-höz van ajánlott szint?
Ja oks érthetõ,és kösz hogy idõt fordítasz az ilyenekre,sajna az én angol tudásommal kb másfél évbe telne mire kiszotáraznék mindent😊
Piedon
Nem tudom megmondani, tényleg legyetek türelemmel, egy hét múlva államvizsga, aztán onnantól már én is teljes erõbedobással fogom fordítani.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Hmuda
Nincsmit, használd egészséggel. 😊

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Tényleg és hogy áll a 2. DLC?(Százalékba(kb) 😊
Akkor valszeg az mmholding-ot már nem nagyon érdekelheti õk megcsinálták az alapot onnantól vége,lehet érdemesebb lenne rákérdezni azoknál akik most csinálják a magyarositást,hátha értenek ahoz is:S
xblades
Az elsõ DLC-t Piedon fordította link, és a második DLC-t az õ ténykedésével forditják.(amiért köszönet nekik <#worship>)

Amúgy az elsõ DLC-t érdemes feltenni, ha másért nem mert jó cucokat kapsz a végén.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Szerintem mind a két DLC jó lett. Az Anchorage az tiszta akció, a Pitt-ben meg már van részletesebb történetzsál is. Az elsõ dlc magyaritásán ha jól tudom nem azok dolgoztak akik a teljes játékén.

Levél elküldve,akiknek van egy kis idejük nyugottan irhatnak,valakinek csak vissza irnak,amugy õk dolgoznak a DLC-ék magyarosításán is?
Reménykedtem hogy a magyarítást valami kisebb csapat vagy gárda csinálta és nem egy cég,igy cinkesebb azért...
Fenrir

A halál csupán a kezdet...

Megadod az E-mail címüket lehet ha többen irnak nekik akkor megcsinálják..vagy legalább megpróbálják. Nem értek hozzá de egy olyan gárdának akik összedoptak egy ilyen fa*za kis magyarosítást nem lehet már nagy munka hogy összedolgozzák a 3. DLC-vel😊
A The Pitt és a másik DLC-krõl mi a véleményetek,érdemes beszerezni?
Fenrir
Én már kérdeztem emailben az mmholding.hu-t (mivel õk adták ki a magyar javítást), de azóta sem válaszoltak.

Ennek már több mint 1 hónapja.

erre valakik nem akarnak csinálni valami javítást? mert alapból nagyon jó a magyarosítás és biztos valahogy meglehetne oldani..
igen, patch fent van, magyaritás nélkül próbálva megy, de ha a kritikus pont után mentek, és visszarakom a magyaritást, akkor sem lehet folytatni, szóval, magyaritással sehogy sem használható sajnos. azért kössz.

xblades
Na ilyenkor nem mûködik rendesen a DLC, 1.5-ös patch fent van? A magyarítással nem mûködik együtt a harmadik DLC .

xblades
Igen az "ö" a nulla.

xblades
Alap F gombot nyomva tartod.
Kóddal:
konzol (0)
TFC - szabad kamera mozgás
TM - Hud eltüntetése

Na sikerült az 1.5 megoldott mindent.

Most jöttem rá hogy engem átvertek,azt hittem hogy az egész folyót kitisztítja az üzem(kicsit fura lett volna az igaz) de nem csak azt a kis lekerített területet...😊
KranaZoli
Ez egy magyar nyelvû alapjáték és arra telepítve a BS DLC?!

vegytek

Legalábbis így lenne kerek és korrekt. 😊

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Nálam legalábbis ez. 😊

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

én ugy tudom, h a GOTY kiadás = alap + 5 dlc

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

a KÓDOK BEÁLTAK CSAK AZ A GOND HOGY IGY MIDNENKI AZT HISZI HOGY NEM FEJEZTEM BE A KÜLDETÉST..(sry capslock) majd este megprobálom a packeleést remélhetõleg ugy emnni fog...

Már város hogy megjelennyen a 2 DLC akkor emjd megveszem vagy beszerzem(attol füg hogy fogok állni) a maradék 4 DLC ami nincs emg és végig tolom mégegysze a játékot,addig szerrintem meg keresek valmai mást..
És a num. bill.-en a 0-t próbáltad ?
Lobsterman
Többnyire ilyenkor az "ö" gomb a nulla. Nem tudom itt is ez e a helyzet.

Ha csak megakarod tekinteni,azt hogy hogyan is néz ki, akkor csak nyomva tartod a középsõ egérgombot, és körbenézed.
hello megprobáltam beirni a "player.removescriptpackage dlc03playerwakeup " de aztán rájöttem hogy nekem a 0-ra jön ki a konzol igy mikor irtam a dlc03-mat el is tünik,igy nem tuom beirni , a numlock rész meg nem mûködik,van erre valami megoldás?
Hali! Nálam is bugos a Broken Steel. Én fel tuodk kelni az ágyból, tudok járkálni is, de Elder Lyons nincs ott, ha megkeresem és bezsélek vele, akkor se változik semmi. Itt egy videó is róla: http://www.youtube.com/watch?v=6N27rMXV4qA
Elõre kössz

KranaZoli
Ezzel egyet is értek!

De abban nem csak az elsõ 3 DLC lesz?!
Igazán korrekt akkor lenne, ha alapjáték + 5db DLC.

én erre várok, már el is adtam az eredeti példányomat 😛

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

koschwarz
mondjuk ha ennyire tetszik a játék, akkor a helyedben megtisztelném azzal, hogy megveszem. de most már várnék õszig, amikor is megjelenik mindenféle gyûjteményes változat, amiben benne vannak a kiegek is.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

berczy
Király vagy, most már tökéletesen mûkösik. Köszönöm. 😊
Mégegy kérdés: Hogyan lehet a játékban megtenni, hgy a karakteremet minden szögbõl lássam, ne csak hátulról?

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Ja magyarositás engem is érdekel méghozzá a The Pitt 😄

KranaZoli
Warez topic-ban szerintem van link a banner alatt.

KranaZoli
Ezeket Én is mindig meglepõdve olvasom, hogy Nektek akik megvásárolták az eredeti játékot ilyenekkel kell szívni. Nekem warez verziós magyar nyelvû van és évek óta ez lett volna az elsõ game, aminek a megvásárlásán elgondolkoztam. Soha nem az volt, hogy sajnálom a pénzt, stb... Hanem az, hogy egyre inkább divatba jött, hogy semmi demó és az ember "zsákba macskát" vásárol. Fõleg, hogy Nekem elsõ Fallout játékom. De amiket itt olvasok, hogy mennyi szívás van egy DLC indítással; vagy Live vagy MOD-ok ésatöbbi... Ezeket sajnálattal olvasom. 😞

Nekem még csak elsõ kieg. van fent, már nagyon várom a "The Pitt" honosítását. Azt persze Én sem tudom, hogy az Én warez verziómmal mûködne-e a BS, amennyi "hibát" már olvastam (ill. a Pitt-et sem próbáltam még), de talán adott a lehetõség, hogy újrarakom és angolt választok a játék nyelvének. Amit letöltöttem abban telepítéskor rákérdez, hogy a játék nyelve magyar vagy angol legyen-e?!

valaki tudna feltenni magyarositást lécci
Fenrir
Azért az vicces, hogy aki megvette a játékot majd kicserélte a honosított eredetire az többet szív mint aki letöltötte az angol reloaded verziót.

Konkréten nekem sem ment a magyarosított verzióval a Broken Steel és a peccseléssel is trükközni kellett.

Egyfelõl tetszik az, hogy minden szép, magyar. Szerintem minõségi a fordítás, jók a szójátékok benne. Másfelõl viszont már bánom, hogy becseréltem, fõleg ha tudtam volna elõre, hogy ennyi lesz vele a szopóka.

Komolyan azon gondolkozom, hogy letöltöm valahonnan, mert így csak nehézkesen lehet vele játszani.

xblades
Az a lenyeg, hogy tedd fel a 1.5-os patchet, és kapcsold ki a magyarítást és úgy indísd be a tisztítót,(valószinû, hogy módosít valamit amire a 3. DLC küldetései épülnek)

Végsõ esetben ez: (bár ez se tökéletes)

Hívd le a konzolt és írd be, hogy:
player.removescriptpackage dlc03playerwakeup (ez eltávolítja az "ébredés" animációját)
utána pedig:
enableplayercontrols (ez engedélyezi az irányítást)
Ezek után már gond nélkül lehet játszani

valaki esetleg nem tudná elküldeni az angol file-okat hogy angolul futhasson a game és mûködjön a Broken Steel?

trantorius(kukac)freemail.hu -ra

Elõre is köszönöm!
Sikerült megoldani,viszont a Broken Steel nem akarodzik elindulni,csak fekszek az ágyba és ennyi..😞
Hello
Most vagyok a játék végén a Gefferson emlékmûnél, megdumálom az ezredessel hogy huzzon el,el is megy de utána semmi,azt olvastam végigjátszásba hogy szolnia kellene valakinek hogy megnõt a nyomás de semmi,és minden ajtó zárva van,nem tudom mi lehet,ez valami bug?
Hmuda
No, fent van az 1.2 verzió. Ebben már a javított ESP-s változat, szóval elvileg ki lettek javítva a textúrák. Várom az esetleges hibákat.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

xblades
Ez nálam akkor következet be amikor több modot raktam fel és az egyik ütötte a másikat.(ugyanarra a tartalomra hivatkozik) újra másod be a modot.
Másik találkoztam olyan moddal ami az én (eredeti) magyar változatomon nem vagy textúra hibával müködöt.(sok modot angol verzióra variálnak és ezek szerint van különbség)

Hmuda
Asszem megvan a gond, lehet egy régi ESP-t raktam fel, míg a textúrák újak voltak. Rögtön utána nézek.

MarkBlade
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! 😊
berczy
Pedig beraktam, ahogy és ahova kell. Nem értem mi lehet a gond, bár ahogy elnézem, csak nálam jelentkezik, más nem nagyno panaszkodott rá. 😊

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB