Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Ha feltelepíted a Broken Steel-t akkor megnöveli a maximum szintet 30-ra.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

sörétessel, ha szerencséd van akkor csápot találsz, és egymásnak mennek.
én amikor elõször játszottam, fölmentem az épületekbe és az ablakokból irtottam õket magnummal, vagy sniperrel.
grebber
Végigvittem a gamet.Ezt már anno mondtam!
Visszatöltöttem egy régebbi mentést és tolom tovább a gamet!Ha felteszem a Brooken Steel-t (tudom hogy ezt csak a fõküldetés után lehet tolni) de attól még ha játszok akkor a szintet megnöveli 30-asig?

Next PC upgrade: 2022

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a tûzhangyákat mivel érdemes ölni? Elég ellenállóak a katonák meg a harcosok a pisztollyal szemben. a közelharc, meg esélytelen. Vagy inkább más küldit csináljak és a hangyákat ne 5ös szinten próbáljam megölni?

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

balee4
Holnap jön az új DLC, a Point Lookout.😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Pinkerton. És amíg nem mondják egyértelmûen, hogy õ alakította át az androidot addig nem tudsz róla beszélni vele.

Why so serious?

Hello
Újra kezdtem a játékot,ép az androidos résznél vagyok, bezséltem Zimmerrel, Dr Pretsonnal meg azzal a nõvel a vasutnál,elvileg átkéne mennem a hajo másik oldalára Peterson vagy Priterson vagy kihez aki átszabta a robot arcát és emlékeit de mikor átmegyek,nem tudok a robotrol bezsélni,csak álltalános dolgokrol..mit hagytam ki,hova kéne még mennem mit kéne tennem? Egyszer már megcsináltam de rég és már nem emlékszem...:S
sorry, nem sértésnek szántam, csak utólag vettem észre, hogy nem válaszként írtam, és nem akartam újra bepötyögni. így meg egybõl tudtad, hogy a kérdésedre válaszoltam.
és nekem sem jutott eszembe a perk neve.
"kösz"😄 (Tudom kicsit hülyén tudok fogalmazni,de én már örülök annak ha nagyábol megértik mit akarok..😊
ha végigviszed az anchorage-t, akkor is megkapod a "szervopáncél hordásához való tudást"
davidka003
Van quicksave. Kipróbálod és ha nem tetszik akkor visszatöltesz egy mentést.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Kösz!😊
ha visszarakom magam 1-es szintre, a tulajdonságaim/perkek megmaradnak, vagy elvesznek?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

davidka003
Fallout 3 (Pc) Cheat Kódok

A ~ billentyû elõhozza a konzolt. Ide írhatod be a kódokat.

addspecialpoints # - # special point
tmm1 - Összes mapmarker
player.setlevel # - Karakter szintje #-re változik
modpca (képesség) # - A megadott képességet növeli a megadott értékkel. Pl luck növelése=modpca luck 3
GetQuestCompleted - Aktuális quest megnyerése
getXPfornextlevel - Szint növelése
tgm - Isten mód
movetoqt - Játékos mozgatása az aktuális quest marker-re
tcl - No clipping mód
player.additem 0000000F # - # egységnyi pénz
rewardKarma # - # karma pont a játékosnak
setspecialpoints # - Special pontok értéke # lesz
player.setav # - Képesség szintje # lesz (maximum 100)
tfc - Szabad kameramozgatás
tm - HUD ki/be
unlock - Minden nyitva lesz (ládák, ajtók...)

Beírod, hogy player.setlevel 1 és egyes szintû leszel.

Tudtok olyan kodot ami szintet vesz el,mert pár dolgot elrontottam a karin de nincs kedvem ujra kezdeni,se egy rakat szintet adni magmnak hogy kijavitsam...
Jól hangzik!
Láttam egy videot amiben egy a szomszéd szobába lévõ hullát raktak bele a szimulátorba majd ugy inditották el,majd a végén pont annak a csávonak adták el az összes cuccot majd a szimulácio leállása után a hullába volt minden...Én még nem probáltam de a video elég hitelesnek tünt..😊

Szervopáncél hordásához valo tudást csak a fõ küldetés során lehet megkapni vagy elötte is meg lehet valahogy?
Miután megcsinálod azt a szimulátort, kinyílik 1 ilyen ajtó, ami tele van felszereléssel... nah onnan válogathatsz kedvedre... gauss puskától kezdve téli szervópáncél... minden van... 😄

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

Tényleg amugy arrol halottatok már hogy hogy lehet kihozni a cuccokat a DLC 1 szimulátorábol? (Vérttõl kezdve midnent amihez csak hozzájutsz)
Hello
Hol lehet találni/kapni/venni jó távcsövespuskát? (Fent van mind a 3 DLC)
xblades
Van egy ilyen kód: GetQuestCompleted - Aktuális quest megnyerése

Bár én még nem jöttem rá hogy kell használni, mert ha simán beírom nem csinál semmit igaz nem értem mit ír ki hibának.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

ki van pipálva a BS kiegészítõ? <#heureka>

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Rambo 20
Megpróbáltam most, hogy újraraktam és az összes kiegészítõjét is, de sem úgy, hogy én megyek be, sem úgy, hogy a csaj, nem haladok tovább. Annyi a különbség, hogy így a szobán kívül állok egy helyben, nem pedig bent fekszem. Továbbraa is lemegy az outro és csak állok és nézek.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Fawkes az az istenért se megy be, annyit mond, hogy ezt õ nem teheti meg... én meg hölgyeké az elsõbség módjára beengedtem a csajszit elõttem..<#eplus2> De akkor meg annyi történik, hogy nem az ágyon fekszel, hanem az ágy mellett állsz, és ugyanúgy nem tudsz megmozdulni, úgyhogy az sem jó.

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

davidka003
Én is magam mentem be utána meg kiírta, hogy két héttel késõbb és a Fellegvárban ébredtem.
De megpróbálhatja, hogy beküldi a csajt. De még Fawkes-t is beküldheti.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

xblades
Na a szavaidból értve te önfeláldozó voltál és magad mentél be a kódot beírni. Na itt a hiba ha meghalsz hogy akarsz tovább játszani? Bizony be kell küldeni a csajt.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Rambo 20
Nem, sosem használtam, mert angolul is tökéletesen megértem, nem úgy mint a lent említett problémát:/

davidka003
Magyarítás fent van? Mert az keményen bekavar.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Rambo 20
Hali!

Gondolom rengeteg ilyen kérdést láthattatok már, ami a Broken Steel-el kapcsolatos, de szerintem ez nem sok embernek volt hiba.
Amikor elérek a játék végére lemegy a befejezõ videó, de utána nincs töltés, hanem a Project Purity termében fekszek továbbra is és persze nem történik semmi azon kívül, hogy nézek ki a fejembõl. Van valakinek ötlete erre?
Felraktam az összes patchet és már próbáltam újrarakást is.

Szeretem az ilyen játékokat amugy amikbe van itt ott egy jó poén vagy hülyeség.
Ez tipikus példája annak amikor a készítõk a nagy ötletelés közben egy kicsit több füvet szívnak ..... Amúgy szerintem easter egg

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

😄
Lol ez mi a picsa volt ?😄

xblades
Na megtáncoltattam egy Behemototh:

http://www.youtube.com/watch?v=F2RYFIWRfUU

van benne valami
Calver
trükk: felhúzod maximumra a javítást, pár cuccból összeraksz egy 100%-os kondíciójút, és így máris sokkal többet kapsz érte mintha ugyanezeket a pontokat barter-re költötted volna.

valamint a pénz F3-ban elképesztõ h mennyire felesleges, a végére 15k+ kupakkal fogsz rendelkezni - és nem lesz semmi értelmes amire elköltsd - akár 0 barter skillel is.

"The trees move. Do you not see it?"

Nem tudom cserével azért joval jobb pénzért tudok eladni.

Amugy csak nekem nem jöttek be az energia fegyverek,legalábbis valkahogy sokkal jobban szeretek puskával rohampuskával és egy 10mmes géppisztollyal menni mint egy plazma fegyverrel..És én még jobbnak is érzem,bár tudom hogy a számok több helyen is mást mondanak...
Calver
és lõni ki fog? <#nyes>
barter (a.k.a. csere) meglepõen felesleges skill F3-ban, inkább koncentrálj csak javításra, sokkal de sokkal többre fogsz vele menni.

"The trees move. Do you not see it?"

Kösz a válaszokat. Ti mikre szoktatok adni képzetségnél én most csináltam egy karit, és ezekre rakok:
Elsõdleges:
-Csere
-Beszéd
-Javítás
Másodlagos:
-Zárnyitás
-Tudomány
Hmuda
S.P.E.C.I.A.L.

Strength
Perception
Endurance
Charisma
Intelligence
Agility
Luck

Az eredeti Fallout játékok rendszerének neve.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

davidka003
Szerintem azok a pontok amiket a játék elején választottál.
pl Erõ, Karizma, Intelligencia

sevendoor
Mik azok a "special point" ? Pl az UFO?

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Hát gyakorlati haszna nem sok van, de mégis azt választottam legutóbb mert vicces. 😊

Why so serious?

Csak kap egy olyan perket, ami kb nem jó semmire 😊
Rengeteg hasznos perk közül lehet választani, az explorer perk nem az.

Eléred a 20as szintet és Exproler perk. Megmutatja az összes helyet a térképen. Még csalni sem kell.

Why so serious?

davidka003
Fallout 3 (Pc) Cheat Kódok

A ~ billentyû elõhozza a konzolt. Ide írhatod be a kódokat.

addspecialpoints # - # special point
tmm1 - Összes mapmarker
player.setlevel # - Karakter szintje #-re változik
modpca (képesség) # - A megadott képességet növeli a megadott értékkel. Pl luck növelése=modpca luck 3
GetQuestCompleted - Aktuális quest megnyerése
getXPfornextlevel - Szint növelése
tgm - Isten mód
movetoqt - Játékos mozgatása az aktuális quest marker-re
tcl - No clipping mód
player.additem 0000000F # - # egységnyi pénz
rewardKarma # - # karma pont a játékosnak
setspecialpoints # - Special pontok értéke # lesz
player.setav # - Képesség szintje # lesz (maximum 100)
tfc - Szabad kameramozgatás
tm - HUD ki/be
unlock - Minden nyitva lesz (ládák, ajtók...)

Próbáld ki.

gandrus
Azaz, köszi, el is felejtettem, hogy az elõzõ verzió patchelve lett, most már jó. Köszönöm a tippet! 😊

Kösz a válaszokat XBlades

Érdekesnek hangzik a legújabb DLC de ha jól megcsinálják biztos jó lesz😊

Tudtok olyan modot/cheatet ami megmutatja a térképen az összes jelölöt,nem fedi fel õket(nem utazhatok oda rögtön,még felkell fedeznem) csak bejelöli a térképen hogy van valami ott. Szeretek Célirányosan kóvályogni a pusztán de nem szeretném elrontani a felfedezés "örömét",csak nincs kedvem céltalanul bolyongani míg találok egy helyet...
Kicsit hülyén hangzik,de a lényeget azthiszem értitek😊
xblades
Idegen fegyereket szerezhetünk a Fallout 3: Mothership Zeta DLC-ben és keményebben lekorlátozzák, merre tudunk elmászkálni. Jeff Gardiner, a Bethesda fõproducere beszélt az új DLC-rõl. Nem sorolta fel, milyen fegyverek várnak ránk, de ezúttal tutira több lõszert találunk az Alien Blasterhez, mint az eddigi csomagokban. Akcióra koncentrál az új DLC: hasonlóan talán az Operation Anchorage-hez és jobban fókuszáltan, mint a Point Lookoutban tapasztaltuk. Kevesebb felfedezés lesz a Mothership Zétában. Akik mászkálni és keresgélni szeretnek, csekkolják le a Point Lookout DLC-t június 23-án.

Jeff Gardiner:
A Fallout során láthattunk már ufókat hébe-hóba. Föld felett lebegünk most majd az idegenek hajójában. Más emberek is lesznek velünk, akiket foglyul ejtettek az idegenek. Több, hi-tech ufófegyverrel eljátszhatunk.

Képek a Point Lookout DLC-bõl :

xblades
Na találtam egy golyószórót.

xblades
Igaz a pachek variálják a mentést is. érdemes ugyan azt a verzió számút feltenni mint amit törültél.