Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
én amikor elõször játszottam, fölmentem az épületekbe és az ablakokból irtottam õket magnummal, vagy sniperrel.
Visszatöltöttem egy régebbi mentést és tolom tovább a gamet!Ha felteszem a Brooken Steel-t (tudom hogy ezt csak a fõküldetés után lehet tolni) de attól még ha játszok akkor a szintet megnöveli 30-asig?
Next PC upgrade: 2022
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Why so serious?
Újra kezdtem a játékot,ép az androidos résznél vagyok, bezséltem Zimmerrel, Dr Pretsonnal meg azzal a nõvel a vasutnál,elvileg átkéne mennem a hajo másik oldalára Peterson vagy Priterson vagy kihez aki átszabta a robot arcát és emlékeit de mikor átmegyek,nem tudok a robotrol bezsélni,csak álltalános dolgokrol..mit hagytam ki,hova kéne még mennem mit kéne tennem? Egyszer már megcsináltam de rég és már nem emlékszem...:S
és nekem sem jutott eszembe a perk neve.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
A ~ billentyû elõhozza a konzolt. Ide írhatod be a kódokat.
addspecialpoints # - # special point
tmm1 - Összes mapmarker
player.setlevel # - Karakter szintje #-re változik
modpca (képesség) # - A megadott képességet növeli a megadott értékkel. Pl luck növelése=modpca luck 3
GetQuestCompleted - Aktuális quest megnyerése
getXPfornextlevel - Szint növelése
tgm - Isten mód
movetoqt - Játékos mozgatása az aktuális quest marker-re
tcl - No clipping mód
player.additem 0000000F # - # egységnyi pénz
rewardKarma # - # karma pont a játékosnak
setspecialpoints # - Special pontok értéke # lesz
player.setav # - Képesség szintje # lesz (maximum 100)
tfc - Szabad kameramozgatás
tm - HUD ki/be
unlock - Minden nyitva lesz (ládák, ajtók...)
Beírod, hogy player.setlevel 1 és egyes szintû leszel.
Láttam egy videot amiben egy a szomszéd szobába lévõ hullát raktak bele a szimulátorba majd ugy inditották el,majd a végén pont annak a csávonak adták el az összes cuccot majd a szimulácio leállása után a hullába volt minden...Én még nem probáltam de a video elég hitelesnek tünt..😊
Szervopáncél hordásához valo tudást csak a fõ küldetés során lehet megkapni vagy elötte is meg lehet valahogy?
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
Hol lehet találni/kapni/venni jó távcsövespuskát? (Fent van mind a 3 DLC)
Bár én még nem jöttem rá hogy kell használni, mert ha simán beírom nem csinál semmit igaz nem értem mit ír ki hibának.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
De megpróbálhatja, hogy beküldi a csajt. De még Fawkes-t is beküldheti.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Gondolom rengeteg ilyen kérdést láthattatok már, ami a Broken Steel-el kapcsolatos, de szerintem ez nem sok embernek volt hiba.
Amikor elérek a játék végére lemegy a befejezõ videó, de utána nincs töltés, hanem a Project Purity termében fekszek továbbra is és persze nem történik semmi azon kívül, hogy nézek ki a fejembõl. Van valakinek ötlete erre?
Felraktam az összes patchet és már próbáltam újrarakást is.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
valamint a pénz F3-ban elképesztõ h mennyire felesleges, a végére 15k+ kupakkal fogsz rendelkezni - és nem lesz semmi értelmes amire elköltsd - akár 0 barter skillel is.
"The trees move. Do you not see it?"
Amugy csak nekem nem jöttek be az energia fegyverek,legalábbis valkahogy sokkal jobban szeretek puskával rohampuskával és egy 10mmes géppisztollyal menni mint egy plazma fegyverrel..És én még jobbnak is érzem,bár tudom hogy a számok több helyen is mást mondanak...
barter (a.k.a. csere) meglepõen felesleges skill F3-ban, inkább koncentrálj csak javításra, sokkal de sokkal többre fogsz vele menni.
"The trees move. Do you not see it?"
Elsõdleges:
-Csere
-Beszéd
-Javítás
Másodlagos:
-Zárnyitás
-Tudomány
Strength
Perception
Endurance
Charisma
Intelligence
Agility
Luck
Az eredeti Fallout játékok rendszerének neve.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
pl Erõ, Karizma, Intelligencia
Why so serious?
Rengeteg hasznos perk közül lehet választani, az explorer perk nem az.
Why so serious?
A ~ billentyû elõhozza a konzolt. Ide írhatod be a kódokat.
addspecialpoints # - # special point
tmm1 - Összes mapmarker
player.setlevel # - Karakter szintje #-re változik
modpca (képesség) # - A megadott képességet növeli a megadott értékkel. Pl luck növelése=modpca luck 3
GetQuestCompleted - Aktuális quest megnyerése
getXPfornextlevel - Szint növelése
tgm - Isten mód
movetoqt - Játékos mozgatása az aktuális quest marker-re
tcl - No clipping mód
player.additem 0000000F # - # egységnyi pénz
rewardKarma # - # karma pont a játékosnak
setspecialpoints # - Special pontok értéke # lesz
player.setav # - Képesség szintje # lesz (maximum 100)
tfc - Szabad kameramozgatás
tm - HUD ki/be
unlock - Minden nyitva lesz (ládák, ajtók...)
Próbáld ki.
Érdekesnek hangzik a legújabb DLC de ha jól megcsinálják biztos jó lesz😊
Tudtok olyan modot/cheatet ami megmutatja a térképen az összes jelölöt,nem fedi fel õket(nem utazhatok oda rögtön,még felkell fedeznem) csak bejelöli a térképen hogy van valami ott. Szeretek Célirányosan kóvályogni a pusztán de nem szeretném elrontani a felfedezés "örömét",csak nincs kedvem céltalanul bolyongani míg találok egy helyet...
Kicsit hülyén hangzik,de a lényeget azthiszem értitek😊
Jeff Gardiner:
A Fallout során láthattunk már ufókat hébe-hóba. Föld felett lebegünk most majd az idegenek hajójában. Más emberek is lesznek velünk, akiket foglyul ejtettek az idegenek. Több, hi-tech ufófegyverrel eljátszhatunk.
Képek a Point Lookout DLC-bõl :