Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem egy Elder Scrolls IV: Oblivion, de jól el lehet vele lenni.
Ha nem ésszel csinálod nagyon megszívat.
A Fallout-okban azért volt ammo dögivel.
Az F4 nem volt rossz, de az építkezés része eléggé elbaszott volt pedig azzal jól ellettem volna.
Meg az a rohadt sok bug.
Manapság nem nagyon kaptam kézre normálisan ésszel összerakott játékot, amihez nem kell 60+GB hely meg 1080 TI.
De jó lenne egy új Unity motorral összepakolt ES6 végre.
Battletag: coolpet#2467
Most a Days Gone-al tolom, rohadtul nem mindegy hogy a lábát lövöd meg, egy tárat ürítesz a mellkasába vagy egy lövéssel headshotolod 😊
Talán tavaly nekiálltam újra, de ledöbbentem a grafikán, meg hogy hiányzik belőle a rendes hitbox rendszer, néha egy lábujj lövés olyan halálos krittel, mint egy fejlövés se 😊
A kedvencem a Lonesome Road volt.
A fagyások és elcseszett mentések miatti sírások miatt Chasm ismételten kötelező 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
És ha a grafika megfelel, akkor 1 mod kell csak a Chasm.
nagyon nincs kedvem moddolgatni, a kis szabadidőmben inkább egyből játszanék vele
maga a játék fantasztikus volt, de tuning nélkül ,mára megkopott a látvány
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
NMCs_Texture_Pack_for_FO3
Fallout Character Overhaul - Races
EXE - Effects teXtures Enhanced
EVE - Energy Visuals Enhanced
Esetleg a Midhrastic ENB for Fallout 3 majdnem 2500 kommentje között lehet érdemes még keresgélni, mert valami kegyetlen hogy egy ponton midhras mit hozott ki a játékából a screenshotok alapján...nekem egyelőre nem volt türelmem hozzá hogy átfussam A-tól Z-ig, de kis szerencsével akadhatnak benne gyöngyszemek még élő linkekkel a nexuson túlra... 😊
#19164: Na de majd a The Outer Worlds hátha azt a lecet is megugorja... 😊)
Utoljára szerkesztette: broman191, 2018.12.14. 20:56:25
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Fallout: New Vegas-t ellenben Obsidian rakta össze, és meg is látszik - kőkemény szerepjáték, továbbvíve a klasszikusok fáklyáját, kiváló történettel, ahol érezhető választásaid következménye és hatással vagy a világra... de még mekkorával. az utolsó igazi Fallout játék.
*ez a legszörnyűségesebb hasonlat, amit valaha leírtam.
"The trees move. Do you not see it?"
F3-nak jobb a sztorija, összetettebb.
FNV-ben vannak fejlesztések, kicsit másabb
(Az F1-gyel próbáltam játszani, de nekem mai fejjel sajnos élvezhetetlen volt. )
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
a nyavalyás death from above küldetés teljesen megadta magát, sikerült eljutnom addig hogy leadjam a satelit adatokat rothchild gyereknek de mikor beszélnék vele akkor egyszerűen nem hajlandó szóba állni velem így előrehaladni se tudok.
már bepróbálkoztam konzol parancsokkal előremozdítani a küldetést hogy tudjak beszélni lyons-al de ekkor meg ő az aki nem hajlandó együttműködni.
Sajna abba kell hogy hagyjam az FWE modot. Az alap koncepciók rohadt jók és tetszenek amiket ad vagy változtat és nincsenek is gondok a nehezítésekkel, de sajna ezek az össze-vissza beletákolt mindenféle fegyverek teljesen tönkre vágják az egészet. Csomó fegyver egyszerűen annyira gagyi, kritikán aluli amit beleraktak a moddal hogy hihetetlen, van amelyik modell annyira amatőr módon van megcsinálva hogy pl. szögletes a scope-ja vagy az újratöltési animációja egyszerűen nincs neki, meg úgy az egész unbalanced, meg feleslegesen túl sok féle fegyver, lőszer stb. Ehhez így nincs már gyomrom, elvette a kedvem a további játéktól.
Tud valaki esetleg valami hasonló alternatívát erre a modra? Sajnos nem lehet megoldani hogy a fegyvereket kivegyem belőle mert ahhoz bele kéne szerkeszteni a modba editorral ahhoz meg hülye vagyok. Egyébként nem is értem miért nem lehet fegyverek nélkül telepíteni, sokkal jobb lenne az egész azok nélkül. Ha nincs más megoldás újrapakolom a modokat FWE nélkül...
Teljes mentéseket készít, 5db-ot azthozsen 5--10 percenként, abban nincs hiba
Én csak Nexus Mod managert használtam, felpakoltam és ment 😊
Egy autosave módot mindenképp tegyél fel, mert hajlamos a kis mentéseket sérülten tárolni ls akkor ugrik a karid.
Jó rég jártam erre, úgy 6 éve játszottam eme remek játékkal utoljára. Azóta megjelent ugye a Fallout 4, ami bizonyos szempontból jó is volt meg nem is. Lényeg hogy nem értem annak a játéknak a végére, félbe maradt. A New Vegas eddig nekem teljesen kimaradt, viszont most hogy meglett a GOG-os verziója a F3 és NV-nek ami már elvileg gond nélkül működik Win10-en is, újra nekiesnék a játékoknak, kezdve a F3-al. Viszont annyira nem emlékszem már hogy a modolás miként működik F3 és majd NV esetében. Összeválogattam pár modot, többnyire amiket régen is használtam a játékhoz, ezeket bemásolgatva majd ráengedve a BOSS-t h meglegyen a megfelelő load order elég csak a FO3Edit-el merge patch-et csinálni nekik a végére vagy kell még ezeken kívül más is? Előre is köszi.
Hátránya hogy nem minden mod alkalmazható. A FAQ részben vannak mod-dal kapcsolatos információk.A Nexus-on áltlában 'TTW-'vel vannak jelölve az ehhez készült modok vag 'compatibility patch'-ek
Ha esetleg szereted a skyrim-ben használt skillfejlődést (használattal fejlődik a skill nem pontosztással) probáld ki a "Practice Make Perfect" modot - a skillek fejlődési mértékét lehet hogy érdemes saját magadnak beállítani a játékstílusod alapján.
A modoknak pontosan az a lényege, hogy mindenki a saját ízlésvilága, igénye szerint változtathat a játékon.
A Fallout 3-hoz is rengeteg mod készült, van bőven választék, meg lehet nézni még telepítés előtt, hogy érdemes-e felrakni (leírásokat elolvasni, videókon megnézni, kritikákat elolvasni). A modolás türelem játék, ki kell szűrni az ütközéseket
Nézegettem modokat nexuson,de nem tudom melyik jó melyik nem.
Szerintem az online gamestar is rohadt gáz.
Bulváros szemét,az írók jó része vagy retardált vagy homár.
Régi Gamestar-ra még myomokban sem hasonlít.
Már legalább 20 éve jár nekem.
De kb belelapozok és megy a szekrénybe.
mindig megnézem hogy vajon most mi lesz a teljes játék, azt mosolygok, hogy valami noname bundle indie, vagy esetleg egy AAA játék, de olyan, ami 2 hete eleve ingyen adták steamen vagy máshol 😊
nagyon ritka az , ha van valami jó.
sajna az offline ujságuknak leáldozott, de az online tartalmuk azért még elmegy, fel szoktam nézegetni 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nekem is az újságból van meg,mert jár.
De akkor gondolom ezt nem is lehet magyarítani?
Eddig kimaradt a játék,mert az ilyen poszt apokaliptikus lövöldék nem izgattak,de kipróbálnám,viszont ha lószart sem értek belőle minek.
G2A-n 1,49 Euro az alapjáték
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ha esetleg a szintenként kapott pontok elosztása helyett a skillek használattal történő fejlesztését kiprobálnád (mint az Elder Scroll játékokban) akkor a Fallout 3-nál ill New Vegas-nál egyaránt meglévő 'Practice Makes Perfect'-et ajánlanám (TTW - ld. alább - esetén a New Vegasost kell használni). Beállíthatod pl. hogy a szintlépés adott mennyiségű skill fejlődése eseén történjen, vagy hogy a szintlépés XP alapján történjen a skill-ek fejlődésétől függetlenül. Persze ez más modokkal kombinálódva váratlan fodulatokat is hozhat. Velem pl. az történt (Tale of two Wastland-nél) hogy felraktam egy mod-ot ami reális hust adott az állatokból. Így marhákból nem 1 darabot, hanem reális mennyiséget kaptam, viszont mikor megfőztem az így szerzett vagy 100 adag húst (több marhából) a Survival skillem 8-10 szintet is ugrott.
Ha megvan a Fallout New Vegas is, akkor esetleg próbáld ki a 'Tale of Two Wastelands' modot (én nemrég kezdtem el). Ez a Fallout 3-at berakja a New Vegas-ba, így a New Vegas-ba berakott elemek (iron sight, Hardcore mód, lőszer váltás/készítés, fegyverek modolása...) is használhatóak a F3-ban, és a 2 játékot egy karakterrel,is végig lehet vinni. A probléma viszont az hogy a Fallout 3 modok korlátozottabban használhatóak, de vannak olyanok melyeknek van TTW verziója. A New Vegas modok többnyire használhatóak, és hatással lehetnek az F3 részre is, de itt is vannak TTW verziók (pl. Project Nevada). Persze ebben az esetben érdemes a kapott XP-mennyiséget csökkenteni ha nem akarod a New Vegas részt 30+os karakterrel kezdeni (pl a Project Nevada-ban be lehet állítani hány % XP-t kapj).