19179
-
#19139 Hát, ha nem a GOTY, akkor alapból nem sokat ér :) A Gotyval együtt adja az igazi hangulatot.
G2A-n 1,49 Euro az alapjáték
-
Kissssss0 #19138 wow -
#19137 Az aktuális gamestar újságban ez a hónap teljes játéka. -
Alanw #19136 Köszi a rèszletes vàlaszt! :-) -
Alexzel #19135 A sima Fallout 3-mal régen játsztottam, de a Weapon Mod Kits-t ajánlom.
Ha esetleg a szintenként kapott pontok elosztása helyett a skillek használattal történő fejlesztését kiprobálnád (mint az Elder Scroll játékokban) akkor a Fallout 3-nál ill New Vegas-nál egyaránt meglévő 'Practice Makes Perfect'-et ajánlanám (TTW - ld. alább - esetén a New Vegasost kell használni). Beállíthatod pl. hogy a szintlépés adott mennyiségű skill fejlődése eseén történjen, vagy hogy a szintlépés XP alapján történjen a skill-ek fejlődésétől függetlenül. Persze ez más modokkal kombinálódva váratlan fodulatokat is hozhat. Velem pl. az történt (Tale of two Wastland-nél) hogy felraktam egy mod-ot ami reális hust adott az állatokból. Így marhákból nem 1 darabot, hanem reális mennyiséget kaptam, viszont mikor megfőztem az így szerzett vagy 100 adag húst (több marhából) a Survival skillem 8-10 szintet is ugrott.
Ha megvan a Fallout New Vegas is, akkor esetleg próbáld ki a 'Tale of Two Wastelands' modot (én nemrég kezdtem el). Ez a Fallout 3-at berakja a New Vegas-ba, így a New Vegas-ba berakott elemek (iron sight, Hardcore mód, lőszer váltás/készítés, fegyverek modolása...) is használhatóak a F3-ban, és a 2 játékot egy karakterrel,is végig lehet vinni. A probléma viszont az hogy a Fallout 3 modok korlátozottabban használhatóak, de vannak olyanok melyeknek van TTW verziója. A New Vegas modok többnyire használhatóak, és hatással lehetnek az F3 részre is, de itt is vannak TTW verziók (pl. Project Nevada). Persze ebben az esetben érdemes a kapott XP-mennyiséget csökkenteni ha nem akarod a New Vegas részt 30+os karakterrel kezdeni (pl a Project Nevada-ban be lehet állítani hány % XP-t kapj). -
Alanw #19134 Kedvenc modok? -
#19133 ertem.
En kiirtottam a nepesseget :D -
xFreex #19132 Ha jó tárgyat érintesz meg akkor egy dallam részleg szól ha meg rosszat akkor egy bip vagy hasonló. Amikor bip-et kapsz akkor kezdheted előlről. -
Darun #19131 Szerintem sehol. Anno én is lyuhtubeon néztem meg. -
#19130 Ha feral ghoul-okat olok miert kapok bad karmat?
A Vault 112 fail safe kodjat hogy lehet kideriteni? Youtube nelkul, valahol csak benne van a megoldas a jatekban. -
Toroco #19129 Köszi. Már nem is tudom hányszor körbe jártam miaatta a múzeumot, de sosem vettem észre. -
xFreex #19128 A másik kereskedő, mert 2 van, Haley's Hardware nevü kis házban van. Haley-t bent találod. -
Darun #19127 Egy kikötőbe érkezel, ami régen valami vidámpark szerűség volt. Az óriáskerék előtt raiderek vannak. Ha jól emlékszem, akkor az érkezési helytől jobbra, kicsit beljebb (kb fél úton a kikötő és a kerék között) van az egyetlen boltos. Nála lehet eladni/venni cuccokat, másról nem tudok. -
#19126 Point lokoutban meg egy darab vendoral sem talalkoztam... hol lehet venni/eladni? -
Darun #19125 Nem. Emlékeim szerint itt csak a konkrétan azonos fegyvereket tudod javitani. Tehát pl 2 vadászpuskát vagy 2 kinai rohampuskát egymással. Illetve a neves fegyvereket lehet a sima verzióval, de ennyi. A páncélt szintén. -
#19124 Fallout 3-ban is van olyan perk ami azt adja hogy az azonos kategoriaba tartozo fegyvereket/armorokat lehet egymassal javitani?
FNV-ben volt azt tudom es nagyon jol jott. -
Darun #19123 Az epixi meg a mindenféle fiszfasz zselék tényleg baromi jók... de én egyszer se használtam őket. Ha jól emlékszem, talán ez volt az utolsó DLC amit kipróbáltam. Nekem tetszett a hajós küldi. Vicces volt, mert 2 cuccot vittem csak magammal: kinai lopakodó báncél meg a Backwater rifle-t. (ami egyébként a Point Lookout-ban található, nekem a kedvenc fegyverem lett) A pálya felénél jöttem rá, hogy azért vesznek észre idő elő az idegenek, mert bekapcsolva hagytam a pipvilágitást. (a sejtelmes zöld környezetben nem volt feltűnő hogy be van kapcsolva) Szóval nekem akkor már rég meg volt a Juri rig perk és 100-es javitás skill mellett egy kb 20%-os fegyverrel bármelyik neves cuccomat fel tudtam tolni maxra. Utánpótlás meg volt bőven, fegyverekből elég jól fel voltam szerelkezve. De ha hiány lett volna, a kereskedőknél pont erre a célra van pár low condition példány, amit pár kupakért megkapsz. Mellesleg ezzel a módszerrel pénzt is lehet csinálni, a reaiderektől felszedett fegyvereket skillel felnyomod maxosra, aztán eladod. De én fegyvert nem szeretek eladni. Viszont vannak pénz farmolós ismétlős küldik. Pl Megatonban az öreg vizvezeték szerelő nem csak pénzt, de xp-t is ad az alkatrészekért. Asszem a könyvtárban a BoS irnok meg Pre War Book-at gyűjt, szintén ad pénzt értük. De akár a cigit is lehet gyűjtögetni meg a Pre War money-t, az is elég jól fizet és súlyuk sincs. De ebben a játékban sztem a házon kivül másra nem kell forditani. Minden mást lootolhatsz. Am ha felraktad az összes DLC-t, akkor meg tudod csinálni hogy minden tulajdonságod 10-es, minden skilled 100-as legyen. Csak okosan kell csinálni a karit. A perkekből sajna be kell választani néhány kevésbé hasznosat is, mert alacsony szinten nem ad újabbakat. Eleinte én is használtam kinai rohampuskát, de sztem a legtöbbet használt fegyver a sima vadászpuska volt. Egyrészt olcsó, a lőszere is és könnyen hozzá lehet jutni. Nagy távolságból is elég pontos és egy fejlövéssel simán leszeded a human ellenfelek többségét (még a power armorosakat is) Az erősebb szupermutánsok ellen használtam a Tartalékos puskáját, elég jól sebez, viszont nagy az AP igénye, szóval VATS-ban nem lehet vele sokat lövöldözni. A Point Lookout után meg szinte csak a Backwater-t használtam. Páncélt meg a kinai lopakodót, előtte meg volt valami tengerészgyalogos közepes vért amit egy küldiben kaptam. Elég jól védett és AP-t növelt. Jaj! Meg a sinpuska! Az mekkora egy fegyver! Az egyetlen ok amiért keveset használtam, az a súlya. Viszont baromi feelinges odaszegezni vele a falhoz az ellenfél testrészeit! Egyszer próbáld ki :D -
#19122 Mothership Zeta
Kint a pusztában van egy lezuhant űrhajó, a helyét jelzi a marker, ha aktiválod a küldetést... arra vigyázz, ha megközelíted, elrabolnak az idegenek, s a küldetéssor végén szabadulsz csak ki.
Vannak olyan helyek a hajón, ahová nincs ugyan küldetés, de érdemes átkutatni. Főleg "idegen" fegyvereket, lőszereket, epoxit, biozselét találsz a hajón, érdemes azokat használni
-
#19121 Melyik ez az urhajos kuldi amirol mar tobbszor esett szo? -
#19120 A játékot megismerve, kiismerve még hard fokozaton is könnyű lehet.
A lezuhant úrhajó pl. az összes anyagi gondra "orvosság", rengeteg az értékes loot, csak tudni kell hová érdemes összegyűjteni, később nem lehet mindenhová visszatérni.
Több ezer kupaknyi cuccot fel lehet halmozni, de azok valójában nem is jelentenek akkora értéket, mint az epoxi, amivel a fegyvereket 100%ra fel lehet javítani, nem kell leamortizát darabokkal szenvedni, amíg nem találsz egy másikat a javításhoz, és nem kell a javításokért másoknak fizetni sem. A másik érték a küldetés végén, a hajón kívül felvehető "idegen fegyver", amit kizárólag extra erő ellenfelekkel szemben érdemes kézbe venni, mivel a lőszer ahhoz viszonylag kevés van.
20-as szint fölött az alapjátékban is megjelenik néhány szupererős lény (Broken Steel DLC szükséges), a szupermutáns owerlord pl. kimondottan strapabíró, ráadásul fel is vannak fegyverkezve (háromnyalábos lézerpuska, gatling lézer), kínai rohampuskából néhány tárat beléjük kell ereszteni, mire kimúlnak, az "alient" hasonló lények ellen érdemes elővenni.
Alien blaster -
#19119 Amit akartam es tudtam eddig azt felvettem, a tobbi perkel meg nagyon nem is tudok mit kezdeni.
Az a baj, hogy loveszetben jo vagyok, 100as a small gun perkem is, van hunting, lever action es lincoln riflem is, valamint gauss gun is.
Ezenkivul meg chinese assault riflevel es T51-B power armorban tolom. Most a tribal tagok kicsit megleptek, hogy milyen szivosak, amikor egy Supermutans Brute is csak koszonni szokott.
Penzt is nehezen csinalok, edig olyan 2000 gyult ossze, bar a kunyhomat Megatronban egesz jol belaktam.
Szoval majd meglatjuk milyen lesz ez a Point Lookout, max visszamegyek. -
#19118 Ebben a játékban a tudás sokkal hasznosabb, mint a szerencse.
Lövészetre fejlesztett karakterrel sokszor kezdtem 1-es szerencsével, 1-es erővel, aminek persze az az ára, hogy néhány perkről le kell mondani, de nem is hiányoztak, no és nem kell minden szemetet összeszedni az 1 erő miatt.
9-es intelligenciával, 8-as érzékeléssel (plusz egy még a hangyás professzortól), 9 mozgékonysággal is lehet kezdeni, vagy maradsz az átlagos 5-6 érték mindenből mellett - mindkét út járható -
Darun #19117 Gyakrabban akkor sem fog megjelenni sztem ha felnyomod 10-re. Igazából pont a kiszámithatatlansága miatt teljesen felesleges az a perk. Nekem is szinte mindig akkor jelent meg amikor egy lövéses ellenfélre lőttem, vagy amikor épp az utolsó lövést készültem bevinni. Egyszer megjelent a rádió adó előtti behemótnál is, de még is csak a fél életét tudta levenni. Szóval... Inkább a saját fegyvereidre gyúrj, mert ha erre vársz, akkor nagyon sokat kell majd visszatöltögetned hogy beadja. Ráadásul van a játékban néhány olyan fegyver, ami a legtöbb ellenfelet 1-2 lövéssel leszedi. -
#19116 Okes.
Megvan a Misterious Stranger perk, ami VATS eseten neha megjelenik egy Columbo es magnummal agyonlovi a celpontot.
Ez csak azert gaz, mert 20 VATS-bol vagy tobbol talan 1x jelenik meg, es mindig akkor akikor valami radroachot vagy halalan levo ellenfelet lovok le. A LUCK-om 9-es.
Miert nem jelenik meg tobbszor?
Mi a tapasztalat? -
#19115 Megoldottad, mi a kérdés?
A DLC-k lényei erősebbek, mint az alapjáték lényei, de ha a karakteredet jól fejleszted 15. szint fölött már a mocsarat is túl lehet élni..
Volt karakterem, amelyik 10-es szinten már az űrhajón volt, Az Anchorage is teljesíthető 10 szint körül,
A mocsárban kb az a túlélés kulcsa, hogy legyen elég lőszered, jó fegyvered, s ez a játék elején még nincs, mire meglesz az anyagi háttér, addigra a fontos képességeknek is közel 100-as szint körül kell lennie.
Pitben az nehezíti a túlélést, hogy ott elég sok közelharcot kell megvívni, 10-es szintű lövésszel nem érdemes oda menni, de a fejlesztők is úgy építették a játékba, hogy ne tudj véletlenül a játék kezdetén bele botlani a rabszolgákba, messze északra, egy félreeső zugba kell eljutni. -
#19114 Elmentem a Point Lookout-ra, nem tudtam mi az
Gauss Gun es T51B white power armor is elegge keves volt mikor beleptem a manisonba a tribalok ellen.
Lvl 17-en az meg hozos kicst , de kitakaritottam :)
Mikor erdemes oda menni? -
sata75 #19113 Lincoln memorial poster -
#19112 Nincs működő fényképező a játékban, úgyhogy csinálni nem tudsz. De kövesd a jelölőt, odavisz. Asszem a múzeumban kell kutakodni, egy rendes keretezett képet keress. -
Toroco #19111 Van egy olyan küldetés, hogy kell egy kép a lincoln emlékműről. Hogyan lehet megszerezni ezt a képet, vagy megcsinálni? -
xFreex #19110 Tudom. Én így szoktam. -
#19109 Nem irja a Wiki :)
Bar leoltem oket, de senki nem maradt eletben. Megoltek mindenkit, aki maradt azzal en vegeztem. Akkor leolom oket megegyszer mert elotte van pont mentesem :) -
#19108 Ha rendes vagy, megmented a parancsnokot és az írnokot, ők melléd álltak a lázadókkal szemben :-)
-
kissssss #19107 nigga palának szar ügy duplán kitagadottnak(outcast) lenni :D -
xFreex #19106 Nem azért gurultak be mert bementél. Alapból úgy van megírva. A főnök és az írnok kivételével úgy gondolják, hogy megtetted amit kell és nincs rád szükség. Ők viszont tartják magukat a szavukhoz és nem támadnak, részükről bármit elvihetsz a raktárból. Ezért lázadnak fel a paladinok akik odalent vannak. -
#19105 Teljesitettem a kuldit, bementem az armory-ba, majd elkezdtem felpakolni mindent ;)
Ere begurultak es megtamadtak.
De az is lehet hogy azert mert felvettem a kinai lopakdo armort :) -
#19104 Megvan mi maradt ki. Le kellett loni a mernokot is, aki nem is volt ellenseges.
Fejbelottem, es mar ment is tovabb... -
xFreex #19103 Biztos, hogy mindenkit kiiktattál. A többség álcázott ellenség. VATS meg mutatja őket, csak nem tudsz rájuk lőni. Kint a tetőn is van ha jól emlékszem.
Utoljára szerkesztette: xFreex, 2016.04.24. 14:41:18 -
#19102 Jo ez az Anchorage kuldisorozat.
Kicsit COD-os beutese is van :)
A kerdes, hogy amiutan felrobbantottam az agyukat, utanna meg ki kell iktatnom 3 helyszint.
A legjobboldalibb, ahol van 3 kinai mernok is aki neutral, ott kicsit elakadtam.
Mindenkit kiirtottam, kiveve azt a 2 mernokot. Megsem updateolodott a kuldi.
Voltam fenn a teton is a bunkerban ahol ujra ki lehet jonni a szabadba. Mit neztem be? -
#19101 Ahh a game data fileok kozott nem volt egy sem bekapcsolva... :)
Bekapcsoltam es most mar megvan... -
#19100 Hmm fura, hogy nincs ilyen Questem. A GOTY edition van meg, Steames, de nincs a game properties alatt sem DLC tab.
Valahogy aktivalni kell vagy mi?