Lula 3D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hosts nevû file-ba beírtad amiket ír az nfo?
Please use full acces to visit me or try it again later"
viszont amikor passt keri akkor beirtam hogy purple de nem fogadta el. 😞 megnezte es minden betut amit leutok ketszer ir be.. de miert???
Jelszónak meg azt írtam be "purple", de szerintem bármilyen szót elfogad, igaz mással még nem próbáltam.
Ezért reménykedem, hátha Gergi elárulja, mi is kell ahoz, hogy mûkdöjön... - Persze azonkívûl, hogy elõfizetem, mert sajnos a sima Cirrus-Maestro kártyát nem fogadják el, azonkívûl meg 3 napos eléfizu ~2400Ft, a havi pedig ~6000Ft 😊
Jól néz ki, meg minden, de nem ennyire 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"xxx_3dslut.com_WebSite_Hacked_By_DrCOdE_3D_Sex_Experience.zip"16MB
http://www.3dslut.com/
megneztem de azt irja hogy
applicaton update check faild
blahblah http code 404...
pedig jo lenne ez a webes dolog. 😊)
mi a file neve es mekkora??
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
A Lula 3D-re azért leszek kiváncsi, hogy milyen történetett sikerült kikovácsonliuk, mert annyi szent, hogy ha rá is nézek, az nem a grafika miatt lesz 😊
Pár link:
Himeya shop - egy japán online bolt, a baloldali menüben az "Adult"-ra érdemes rákattintani, és átnézni, mik is vannak
Biko2 @ Himeya - egy példa, milyen durva grafikájú játékokat hoznak ki a "japók"...
3D Slut - ez már nem japán, egy tisztán az "akcióra" kihegyezett 3D-s program. Viszont a karakterek erõsen Poser 4.0 utánérzésüek 😊
Akit esetleg érdekelnek az ilyesmik, böngéssze át a linkeket, és keressen rájuk a KaZaa-n, DC-n, E-Donkey-en, és a hasonló p2p programok segítségével, szinte biztos, hogy jópárról lesz találat...
Ha bankban tartod a pénzed, akkor 50 millával is átmehetsz a 3 pályára!
Þór vígi þessi rúnar
régen végignyomtam. nem teljesen emléxem, de olyasmi a trükk, hogy szétatombombáztam a konkurenciát a városban! Akkor nyereséges!!! 😊
Ez persze nem biztos!
Mennyi pénzzel mentél át 3 pályára?
Þór vígi þessi rúnar
Mertmár unom, hogy WC-re kell mennie, nem tudja lehúzni a cipzárt, eltört a foga stb.
Tud valaki valamit ezügyben???
Þór vígi þessi rúnar
Features:
36-24-36! 3D erotic action-adventure with a tantalizing storyline
Twelve luxuriously-styled main locations with over twenty additional scenes
Total body action: from exotic dancer to tiger-like talons
Lula gives every bad boy just what he wants
Bouncing boobs technology: natural animation using motion capturing
More, more, more! Sexy outfits for Lula include a cowgirl bikini, transparent fashions, and the rubber-slut look
Attention! Intense erotic scenes will really get players going
Busty delights! Over 50 extremely well-stacked characters more than willing to please
Setting tails wagging! Dusty, Lula's faithful friend, watches what's going on using a doggy cam
Engines at full throttle! Hot pursuits with lots of rubber on the asphalt - and elsewhere
Totally relaxed: easy to operate using the mouse
Developer: CDV
Publisher: CDV
Genre: Erotic Action-Advent
Release: Germany: 2nd half 2003 / UK, USA: 2nd half 2003 / France: 2nd half 2003
Þór vígi þessi rúnar
Mostmár lefekütt az ágyra (még ruhában).
Azért ha valaki tudja, hogy lehet a 2 részben Lulát prücskölni, az írja meg!
Lula 3D megjelenési dátum, valaki?
Þór vígi þessi rúnar
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A zúzosabb ajándékokhoz úgy is pénzmag kell, a lové is fügvénye a hangulatának. Természetesen 😊.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Csakmert nekem sír állandóan, hogy ne érjek hozzá etc... 😊
A csillagokat igértem és csak rohad a stinki stúdióban bla-bla-bla... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Én normál másfél órás filmeket forgattam 4-5 színésszel. Érdemes pár jó paraméterekkel rendelkezõ színész kikupálni (plasztikai sebész, tréning tábor..stb). Azokat a filmeket busás áron lehet forgalmazni. Ja és a reklámozással sem kell fukarkodni.
Már nem emlékszem, de mintha lenne egy mutató is oldalt, ami a jókedvét mutatja. Ajándékokat kell neki venni. Szokásos cucc ami a luxus kurvácskéknak kell, jó kocsi, nerc, plüs maci 😊...
Kérdésem még mindig áll:
Hogyan lehet LULA-val filmet forgatni.
(hogy lehet a popularity-t növelni)
Þór vígi þessi rúnar
Ha nem, tedd meg!
Ha vannak, akkor katt rá az emberekre (ren,op,vil) és jelöld ki nekik a stuiót, mint munkahelyet.
Megjelenik alul a select film, kiválasztot, casting-nál megadod a két szinészt (lehet két lány is (fiúkat nem próbáltam)). Álltalában elég a 10 perces film!!! Utánna START!
Kiírja, hogy még 10 óra és kész a film, utána eladod! Ennyi.
Ha valami nem kerek írj!
Þór vígi þessi rúnar
Erre még egyszer sem jöttem rá!
Hogy kell Lulát filmben szerepeltetni?????
Þór vígi þessi rúnar

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
Valami k*rvaszimulátor???

Egyébként a cél hogy összegyûjts 50 millát. Szóval nem kell feltétlenül minden városab lenned(minnél több nõben legyél az már igen 😊). Ha megvan a lové akkor fellõhetsz egy saját mûholdat aztán nyomatod a kábelcsatornán a filmjeidet és nyertél is....
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Hogyan lehet valakit kipucolni egy városból? New Yorkban pl. nincs üzletem. Mikor van vége a harmadik résznek, és utána van még valami?
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....