492
-
#132 jééé, ezt a topicot is én nyitottam? ne is tudtam :) -
#131 Kozeledik mar, erzem :)
De johetne gyorsabban! -
#130 Semmi, majd jön! -
#129 nem tudtod van újat róla?demo nincs még? -
#128 az nem swzámít,a manger is fenn volt elöbb...:)) -
#127 hivatalos honlapon 1st quarter 2004-et írnak -
#126 lila :))) lula! -
#125 google: lila 3d release date ... try it -
#124 Ezek szerint nagyon úgy néz ki :)))) -
#123 ???? -
#122 akkor ezek szerint még az idén? -
#121 "Release Date: 4th Quarter 03" -
#120 ha? -
#119 pontosan mikor jelenik meg? -
#118 még sehonnan, mivel még meg sem jelent, és idén már nem is fog, csak a jövő év elején -
#116 Szivesen! -
#115 thx. -
#114 Nos, ha minden jól megy, akkor vettél egy olyan irodát is, ahol fel lehet venni embereket. Szinésznőket meg a személyzetet!!! Ahol vetted a stúdiót, ott vedd meg ezt is.
Kell még egy olyan hely is ,ahol a screenplay-t írod meg!!!
Ehhez is kell a személyzet!!! Ezek után tudsz csak filmet forgatni!!! Ja és minimum két ember kell egy filmhez. Lehetnek lányok is... :) -
#112 Jan! Te rájöttél, hogy hogyan lehet embereket felvenni? -
#111 Ja vettem egy filmstudiot meg kamerát meg lámpát, de rendezőt, kamerást és lámpás embert hogy lehet felvenni?
Előre is köszi. -
#110 Tud valaki segíteni az első részben?
Átjutok a városba, de hogy kell filmet forgatni?
Vagy hogyan lehet máshogy pénzt szerezni? -
#109 Help!!!!!Valaki? Senki? -
#108 Szó se róla - inkább nekem kellene szégyenkeznem, hogy eddig nem írtam be ;) -
#107 ;-))) -
Hoz_Hun #106 Jobb késöbb mint soha :)).
A jószándék a fontos. :) -
#105 Azért valahol poén, hogy egy 2 hónapos hozzászólásra reagálsz, nem? :)))
Az hivatalos oldala amúgy szeptemberben indult... -
#104 Hát, pedig ha a googleben rákeresel a Lula 3d-re, azonnal kijön a hivatalos oldala. -
#103 Hali! Leszedtem ezt a 3D slut nevű progit, de mivel csak demó nem csinálhatok mást minthogy simogatom a csajt az meg elég kevés.Nemtud vki segíteni? Előre is köszi. -
#102 elvileg 2004 januar a megjelenése a proginak.. -
Prowler001 #101 Hello!
Érdekes lenne ez a 3d Slut :DDD
Én is letőtöttem a 16 megás zipet, de nem tom mit kell vele csinálni... milyen host filéba kell írogatni, hol találom meg azt?
köszi a segítséget előre is! -
#100 Nemtom, de engem is érdekelne... :) -
neménvoltam #98 Mikor jön ki kb. ? -
#97 topic up! -
#95 Lula 3D trailer (66.1 MB) - figyelem! 18 éven felülieknek! -
Sanca #94 En most mar fullra nem emlexem, de angol tudas nelkul is sikerult. Nincs olyan hogy staff vagy hire vagy vmi a menube? Vagy katincs az emberekre es ugy probalkozz. -
#91 Az E-donkey p2p filecserélővel, legalábbis én ott találtam rá. -
Gregi #89 Siekrült leszednem a Biko 2-t, és szerintem annál jobb grafikájú Interact Play VR-t.
Hát mit is mondjak? Ezek a japók nem normálisak. :) Nagyon perverz a fantáziájuk. :)
Egyébként a Biko 2-nek nem nagy szám a grafikája, a Lula 3D véleményem szerint sokkal ütősebbb.
Na meg a másik az, hogy mindkettő játék cenzúrázott, és így a játék nem sokat ér. :)
Véletlenül nem tudtok erre valamilyen megoldást? Én kerestem uncensored patch-et, de nem találtam. -
#88 Köszi, valóban működik így, de sajnos a "Free Trial" alapján a jelenlegi változat sokkal többet tud, Mint ez, no mind1, azért így is elég érdekes :)
Na, hogy egy kicsit ontopic-ak legyünk:
Gondoltam elnézek a Lula alkotóinak, a Redfiresoft oldalára, de ott hült nyomát találtam a Lula 3D-nek, amin jelenleg ügyködnek az az Airline 69, ami a Lula-hoz hasonló rajzolt grafikájú programnak készül, némi 3D-s objectekkel a háttérben, és a képek alapján elég igéretes lesz.
Hogy ebben mi a szomorú? Nos az, hogy úgytünik, hogy nem az eredeti fejlesztők, hanem a CDV egyik "bedolgozója" lesz a Lula3D készítője, és figyelembe véve, hogy mi kavarás volt az IG3/Andromeda Galaxy körül, aminek a végén ugye lelőtték az egész projectet, hát... Nem túl fényesen áll az új üdvöske csillaga (gyakorlatilag még hivatalos weboldala sincs, a Lula3D.com a CDV oldalára vezet...). -
Gregi #87 nincs mit -
dashed_ #86 őőőőőő be irtam.. de , rossz helyre, mostmar muxik.. :)) koszi