Silent Storm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Már sikerült bejutnom, kiírtottam mindenkit, de nem találom sehol a dokumentumot, se a gyár fõnökét! 😞( A mélygarázsból kijövõ Panzereket is lenyisszantottam, de nem õk voltak a vezetõk. végig sétáltam az egész gyáron, földig romboltam, az összes ládt megnéztem, de sehol semmi. Valaki tudja hol van az AXIS kampány Svájci 1. pályájának a fõnöke, meg a dokumentum?
Van bizony!!
I.C.ram
Olyan nekem is volt. 😊 De én azthittem, hogy valami bug, és lelöttem 😄 Meg olyan is volt, hogy kicserélte a fegyveret, egy másikra, amit a földön talált.

Megint felbaszott a játék!!! Egy gyárat kell elfoglalni ismét Svájcban, ahol van a pincében 3 Panzerklein. DE NEM BIROK SE FEL, SE LE JUTNI, MERT ELÁLLTÁK AZ UTAT A KÖCSÖG CIVILEK!!!!! LELÕNÉM ÕKET GONDOLKODÁS NÉLKÜL, DE AKKOR MISSION FAILED VAN! 😞(( MI A SZART LEHET ILYENKOR TENNI???? Próbáltam már utakat fúrni MG42-vel, de egyszerûen képtelenség ember méretû lyukat csinálni vele.
Miért van magyar verzió?
A magyar verzió nincs meg senkinek?
toMpEr
nektek volt mar olyan,hogy valaki megadta magat? Nekem az elobb az egyik katona eldobalta a fegyvereit, ilyet se lattam meg 😊

Hat akkor ez un. "szivas" esete :-/ Irtak a Nival-os forumon, hogy elvileg 4-5 kuldetessel el lehet jutni a vegere, ha veletlenul ugy adja a gep a clue-kat. Ja es nekem volt ott egy ures PK a barakk mellett, azt talan el lehet csenni.

I.C.ram
Hát nekem nem volt ilyen. Nort Britain részen volt 3 pálya, azokat megcsináltam, és azóta nem lett ott új küldi. Csak Uralnál van még egy kérdõjeles küldi, és az a gyáras, ahol az orosz fazont el kell kapni.
Hat mivel a kampany nem linearis ezert sok fajta lefolyas elofordulhat, de elvileg az emlitett kuldetes elott lenne meg egy olyan, amikor egy nemet gyarat kell vedeni es ott kapsz a vegen 4 PK-t. Amugy probalj lezerfegyvert szerezni, azzal aranylag hatekonyan lehet a PK-k ellen harcolni. Valamint a tapos mesterloveszek is hasznalhatoak

I.C.ram
Német kampányban vagyok azon a pályán, ahol megjelennek az elsõ Panzerkleinnek (egy Renegade orosz gyár), és egyszerûen képtelen vagyok 3 Panzerkleint (egy gránátos, és két lézerest) legyûrni. Még a Panzerfaust is alig sebzi õket. Van két FLAK cannon a gyár bejáratánál, de hiába ûlök bele, nem tudom a Panzerkleinek felé fordítani. Csináltam csomó Random Ecounter gyilkolást, de XP-n kívül semmi mást (új fegyverek) nem kapok. :/ Van valami trükk erre a pályára?
I.C.ram
UP! Kár, hogy nincs multiplayer benne. 😞
I.C.ram
Ez hülyeség! CC Generalsban is volt UI, meg ott is csak 1028*960 volt. De mégis meglehetett oldani, hiszen csak a cfg fájlban kellett átírni az Y tengelyt 1024-re, és tökéltesen mûködött, még az UIban sem volt torzulás.
Talan azert nem engedi, mert az 1280x1024 az nem 4:3 aranyu es akkor nem tudna jol kirakni az UI-t (user interface)

toMpEr
nemtudom, en sose probaltam, de van egy okos program,amivel minden reszletesen be lehet allitani:

I.C.ram
Nem lehet valahogy 1280*1024-es felbontásba rakni? Mert nekem csak az 1280*960-as felbontást engedni. Nagyon kéne az 1280*1024-es felbontás, mivel LCD-m van, és ha nem ez a felbontás van, akkor erõsen romlik a grafika. 😞
van egy nemet gyar es ha azt megveded kapsz erte 4 panzerkleint, aztan megcsinaltam az orosz gyaras kuldit ott meg szereztem 1 lezerest , eddig az a lejobb PKt irtani.
Csak sok kuldiben van hogy fel kell veni egy csavot es ezert 1 ember nem tud vinni PKt.
Az STG 43 meg iszonyat durva a 10. szintu siperrel. 1 kor alatt 3-4 csatot is lelo vagy hogy mindegyiket 1 lovessel.

May the force serve you well!

Melyik kampanyt jatszod?

Hat ha nincs panzerkleined neked is akkor ugy eleg nehez lesz. A rendes fegyverekkel eleg sokaig tart kicsinalni oket. Ha valahogy kinyirsz egyet es a panzerklein nem teljesen tropa, akkor bele tudsz ulni es jobb eselyekkel irthatod az ellent 😊 Egyebkent a kovetkezo palyan is eleg sok PK lesz, szoval anelkul tenyleg eleg eselytelen.

Nagyon faja kis game. Ha befejeztem a h&d2-t akkor ezt fogom nyomni. Tegnap csak úgy az érdekesség kedvéért belenéztem és majd 1 órát pöcsöltem vele, de nagyon korrekt. Nagyon sok jó és friss ötlet van benne.
Hat asszem ugyan clue volt, de nem kritikus, mert anelkul ugysem enged tovabb. Mivel a jatek nem szigoruan linearis, ezert nem baj ha nem talaltad meg.

Nem tudod megmenteni, igy van scriptelve. Arra mar nem emlekszem,hogy a lezerest megtalaltam e, a fegyveret biztosan 😊

toMpEr
felraktam az en verziomat a codec-bol, jobb esetben csak felul kell irni a system konyvtarban a meglevot:
l3codeca.zip

toMpEr
vagy akkor az a baj,hogy mas verziojut rak fel az ace codecpack?

toMpEr
fura, nekem fent van az l3codeca.acm es megsincs semmi bajom...

nekem is hasonlo problemam van, le tudod irni mi volt a gond?
Hu.man limbi
Köszi

toMpEr
fent van egy Leave gomb, ha az piros, akkor nem tudsz elmenni, ha sarga, akkor elmehetsz, de nincs minden ellenseg likvidalva, ha zold, akkor tiszta a terep

Hu.man limbi
Sziasztok, az angol pályán megtisztítottam az utat ( 2. küldetés) de nem tudok továbbmenni😞
Sajnos nem tudok eléggé angolul ahhoz/ illetve nem találom a megoldást.
Amúgy Jagged Alliance az egyik kedvencem, még az elsõ ill. deadly games korából

I.C.ram
pár hetes
Esrohnoil
Hi! Ez mikori gamma? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

toMpEr
ja, o mar a demoban is benne volt 😊

I.C.ram
Kibaszott jó ez a játék!!!!! Olyan mint a GORKY 17!

Tudták, hogyha AXIS kampány játszátok, akkor lehet felvenni magyart is a csapatba?? 😄 A csapatomban van egy magyar medic, és olyanokat szól be, hogy lefordulok a székrõl. 😊 "IGEN" fura akcentussal, Rátalál rossz szövegkörnyezetben. "Katona" szintén fura kiejtéssel, "helybenhagy" szintén fura szövegkörnyezetben, de viszonylag jó kiejtéssel. 😊 Nagyon a szivemhez nött Kovács Gari, mert ugye ez a neve neki, bár a Gari keresztnévvel még nem találkoztam 😄
jobb klikket nyomva tartva shimán

www.armed-assault.hu

Shep
srácok a kamerát nem lehet forgatni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

toMpEr

toMpEr
amugy allitolag van egy csomo titkos hely ahova csak falak lerombolasaval lehet bejutni

toMpEr
volt egy palya, amikor en egy egesz szintet robbantottam fel ugy,hogy az alatta levo szintrol a padlon keresztul belelottem a hordokba

toMpEr
akkor a kezelhetoseg a pontosagban is szerepetjatszik? en eddig azt hittem,hogy csak az ujratoltesnel kevesebb ac, vagy hasonlo aprosag

ja a granatos valami iszonyat tap 😛
volt olyan palya - a nemeteknel - ,amikor a lezeregyvert akartak ellopni vagy 20 csot granatoztam le 😄
A frages granatok sajna nagyon nehezek csak sokkal kozelebre lehet dobni.

meg az erotol is fugg erdemes 10 erovel rendelkezo granatost inditani

kezelhatoseg, a easy fegyvereket kell valasztani hiaba par meterrel messzebbre lo a nehezen kezelhto akkor is jobb %ot kapsz ugyanarra a tavolsagra.

1 lehet, de ugy semmit sem er, aknakent rakd le majd lojjel bele, ja es minel nagyobb a enginer skilled annal nagyobbat robban.
2 shuriken eleg jo dobofegyver sajna csak 1 db van belolle eddig, amugy nem erdemes hasznalni silenced mp41/stein sokkal jobb csak ha keves ac maradt

nagyon kiraly ahogy szet lehet robbantani a hazakat, egy kicsit tulzasba is vittek nagyobb granattal szinte a fel hazfalad felrobbantottam 😛
gepfegyverrel meg 1-2 sorozattal hatalmas lukat lehet lonni, ugyhogy nem muszaly az ajtokon kozlekedni 😛
ja es padloba plafonba is lehet lodozni lukat 😄

toMpEr
a granatdobas a throwing skilltol, valamint a granat sulyatol fugg, a dinamitot is dobni kell, a sulyanal fogva messzebre is lehet hajitani
az ilyen kozelharci dolgokat en nem nagyon hasznaltam meg, de hatbatamadaskor jo lehet

A gránátoknál kell vmit ügyeskedni? Nekem elég rövid távra sikerül csak hajigálni, illetve falakon átdobni + saroknál bedobni sem sikerült még... Ellenben az ellenfélnek igen 😊. A játék még mindig top. Tetszik, ahogy az ai katonák kilépnek a fedezékbõl 1-2 lövésre, majd visszalépnek. S még pár kérdés:

- Dinamitot dobálni kell mint egy gránátot?
- A felderítõnél lévõ dobócsillagot, baseball ütõt meg ilyesmit mennyire érdemes használni?

www.armed-assault.hu

toMpEr
tehat nekem gyakorlatilag semilyen + codec nincs fent, meg divx sem, van egy okos kis hazai program (mplayer), amihez nem kell semmit felrakni, alapbol lejatszik minden filmet (xvid, divx, ac3, stb.)

toMpEr
Video:

Audio:

Carlos
Köszönöm, akkor nem az én játékom... 😞

Þór vígi þessi rúnar

olyasmi mint az ufo, jagged alliance...és a laser squad

+ van hozzá vmi modkészítõ editor is...

www.armed-assault.hu

toMpEr
ujsagosbode granat utan:

toMpEr