228
Silent Storm - új körökre osztott stratégiai játék
-
Was #188 Ellenük a az ellenségtől szerzett zöld energiafegyver (ill. a panzerkleines megfelelője) és a heavy grenade-ok hatásosak. Van, hogy egy lövés ill. dobás (gránáttal) is elég. A többi tényleg nem sokat ér, még a rakétavetők sem. Annak az energia fegyvernek sok hasznát vettem, úgyhogy érdemes ilyet beszerezni, illetve a hozzá való energiacellát gyüjteni. -
#187 Közben rájödtem, de szidom az alkotókat rendesen, a túloldalon megint van egy köteg ilyen szar, az enyémekenk már nincs lőszerük szinte semmi, kispuskával meg lelőni őket elég húzós és elég esélytelen is a dolog. -
Was #186 Ja. Volt egy fem szinu panzer, a tobbi meg barna. Az ajtohoz meg mindenkinek(!) oda kell allni es akkor enged csak át a kovethezo palyara (akkor tudod kinyitni az ajtot). "Erdekes", hogy visszafele, amikor mar nalam mindenki panzerkleinben volt, mar nem is tudtam ugy helyezkedni hogy kinyithassam az ajtot, mert azok a panzerek kb ket helyet foglalnak. -
#185 Na de hogy nyílik ki az ajtó? Odamegyek de semmi nincs, kinyitni nem tudom, feltörni szintén nem, volt lent vagy 4 Panzerkelines, egyik Ezüstösben, abba miután a fickót kinyírtam belőle bele is másztam, a többibe viszont nem lehet. Amúgy nekem ezek a masinák nem tetszenek, számomra ez most egy kicsit rontott a játékélményen, de azért szeretnék továbbjutni-. -
Was #184 Mert az Urálnál is valami főnököt kellett elkapni.
Svájcban pedig, az alsó szinten egy garázskapunál lehet átmenni a következő pályára. És annak a pályának az alsó szintjén, az egyik sarkában, a kohó mögött lesz a fickó panzerkleinben.
Egyébként annyira jó ez a játék. Kár hogy ezeket a panzerkleineket nem tudtam (nem kellett) igazán kihasználni, pedig annyira begyüjtöttem, felszereltem őket. Az egyikre még egy kardot is tettem, de közelharcban már nem tudtam kipróbálni. -
#183 Svájcban vagyok, de hogy lennék akkor az oroszoknál? -
Was #182 Az oroszoknál vagy Svájcban? -
#181 szívesen tennék, de még attól elég messze vagyok :D -
#180 Na senki nem segít? -
#179 Az Axis oldalon a panzerkleinek megszerzése után van egy pálya mikor egy gyárban kell a tulajt megtalálni elkapni és dokumentumokat gyűjteni, jön 3 panzerkelin is ellenem, de nem találom se a dokumentumokat se pedig a tulajt merre vannak? -
#177 Á emlékszem a pályára, a nagy épületben van vmelyik szobában a cucc, hogy melyikben ne kérdezdd azért annyira nme jó a memóriám, de úgy rémlik, hogy az emeleten, de ha kinyírsz mindenkit és benyomod a leave-t akkor elvileg ugyanúgy teljesítve van a küldetés. Axis-ban nem tudok segíteni én még nem tartok ott, sőt sajnos az szövetséges mentett állásim is odalettek, így előről kell kezdenem azt is. -
#175 képet tudnál beszúrni, mert így nem rémlik -
#172 Thx már szedem is. -
#171 Fentvan. -
#170 Kb. 5 perc múlva próbáld letölteni innen. Most megy felfelé, szóval egyelőre még ne próbálkozz. 2,6MB. -
#169 1.2-es crackelt exe-t merre találok, mert a gamecopyworld behalt -
#168 HI
pl.
innen:
http://www.s2hq.com/ -
Deajka #167 hi!
A patcheket honnan szedtétek? -
#166 :)
Igen megy vele!
:) -
#165 Kérdések visszavonva...
Az 1.2-es patch már kb. 3 hete ott pihen a Silent Stormon. Dec. 18-án jelent meg. -
#164 Köszi az infot. Az 1.1-es mentések mennek vele hiba nélkül?
(Egyelőre még tudtam kipróbálni és ezért kérdezem.) -
#163 Szasztok megint ha valakit érdekel és nem tudná kijött hozzá az 1.2-es PECS és SOKKAL gyorsabb Nem akadozik!!! -
#162 Hi
Ehez a frankó kis játékhoz nem készűl magyarosítás??? -
Amok71 #161 Na talán most
-
Amok71 #160 Hogy miket lehet itt találni
-
#159 Már megvan. -
#158 Tudja valaki hogy lehet a MOD-okat aktiválni? -
#157 Hi skacok!
Lenne egy problémám:
Brandenburgban manornál, ahol el kell kapni egy tisztet.
Én nem kaptam el elmenekült egy rakétával!
Ez nagy problem lesz? -
#156 Íme egy vers:
"Gyantás a seggem,
csillingel a herém,
biztos a karácsonyfa jött
hátulról belém!
Boldog, Békés Karácsonyt!" -
#155 Ez nagyon jó. -
#154 Karácsonyi flash
Na inkább így írom be! -
#153 http://irc.evtek.fi/urllog/2003/12/09/deerz2.swf
Ezt nézzétek meg! -
#152 A jókivánságot pedig részemről köszi és Neked is hasonlóan jókat kívánok a következő évre. -
#151 Hát igen, nem árt néha ha van nálam. -
#150 És hol lehet beszerezni? -
#149 Én úgy emlékszem nincs ikonja csak rákattintasz a kinyitni kívánt ládára/ajtóra és akkor megjelenik az a kis csavarhúzó a kurzor helyett! -
#148 MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT ÉS SIKEREKBEN(+ÖRÖMÖKBEN)GAZDAG ÚJÉVET!!!!!!!! -
#147 Kössz!
Különben a géppuska nagyon jó!
Lehet vele falat bontani! -
#146 Egy kis csemege, ami ha megjelenik akkor azt hiszem beköltözöm a gép elé, mert ha az amit írnak róla megvalósul, akkor azt hiszem az utóbbi évtized legjobb játékát kapjuk kézbe a Nival Interactive-nak köszönhetően.
Silent Storm: Sentinels
Info: Hardwired -
#145 Csak saját "tapasztalatot" tudok írni, de én személy szerint nayon ritkán használok sniper módot. Eddig még mindig megoldottam anélkül a feladatokat.
A vérzésre több dolog is jó, ez függ a dokid skilljétől. Elsősorban perszen nem árt bekötözni, utána jöhetnek a csodaszerek. De a legjobb ha sikerül elkerülnöd a komolyabb sérüléseket, ha ez lehetséges.
Géppuskákat használtam kezdetben, de most egy ideje minden katonámnak scope-os puskát adtam a kezébe elsődleges fegyvernek és így nagyon jól használható mindenki nagy távolságból is. Másodlagos fegyvernek pedig kést, vagy egy jó pisztolyt viszek és így mehet a "közelharc" is, ha szükség van rá.
A két puska közül fogalmam sincs így név alapján, hogy melyik a jobb, általában a lőtávolság alapján választok.
Na ennyit "röviden"
További jó játékot.