Silent Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
A patcheket honnan szedtétek?
Az 1.2-es patch már kb. 3 hete ott pihen a Silent Stormon. Dec. 18-án jelent meg.
(Egyelõre még tudtam kipróbálni és ezért kérdezem.)

Lenne egy problémám:
Brandenburgban manornál, ahol el kell kapni egy tisztet.
Én nem kaptam el elmenekült egy rakétával!
Ez nagy problem lesz?
"Gyantás a seggem,
csillingel a herém,
biztos a karácsonyfa jött
hátulról belém!
Boldog, Békés Karácsonyt!"

Na inkább így írom be!

Silent Storm: Sentinels
Info: Hardwired
A vérzésre több dolog is jó, ez függ a dokid skilljétõl. Elsõsorban perszen nem árt bekötözni, utána jöhetnek a csodaszerek. De a legjobb ha sikerül elkerülnöd a komolyabb sérüléseket, ha ez lehetséges.
Géppuskákat használtam kezdetben, de most egy ideje minden katonámnak scope-os puskát adtam a kezébe elsõdleges fegyvernek és így nagyon jól használható mindenki nagy távolságból is. Másodlagos fegyvernek pedig kést, vagy egy jó pisztolyt viszek és így mehet a "közelharc" is, ha szükség van rá.
A két puska közül fogalmam sincs így név alapján, hogy melyik a jobb, általában a lõtávolság alapján választok.
Na ennyit "röviden"
További jó játékot.

Én is elkötelezett híve vagyok ennek a király játéknak,bár még csak 3napja van meg. Azóta nem is játszok mással

.
A sniper módnak mi a jelentõsége?nem igazán tudtam rájönni.
A vérzést melyik orvossággal érdemes elállítani 5-ös szinten?
Melyik nehézgéppityuval érdemes nyomulni? Én személyszerint BAR hívõ vagyok!
Melyik mesterlövész jobb a Springfield vagy a Mosin-Nagant?
May the force serve you well!
1x sikerült végignyomnom, most másodjára a másik oldallal, nem megy, kicsit elszomorított a dolog
. Már próbálkoztam újrainstallálással is de, az sem segít
.
Az egyik kis ikon meglépett, remélem tudja valaki, hova és hogy lehet visszaszerezni. A zárfeltörés ikonocskáról lenne szó. Ittvan egy kép is-->
Amok
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A következõ hibaüzenetet kapom, ha az "s2 editor"-át
el akarom indítani: "cant open mssqlserver service: a megadott szolgáltatás nincs telepítve".
Mi lehet a gond?
Péter
Mi szerintetek az ideális csapat (pl. tengelyeknél), és milyen tulajdonságok kellenek a különbözõ karaktertípusokhoz?
Ja, és Tomgrey: ha a Jagged Alliance tetszett, akkor mindenképp tetszeni fog ez is.
Péter
ha kinyilik a racsa akkor 5 pk vihetsz tovabb a kovetkezo palyara, ha meg nem nyilik ki akkor meg ugysem mesz tovabb meg en sem 😛
miert ne tudnad elvinni a pkt ha kinyilik a racs?
modjuk valasztani kell max 5pk mivel 1nek vinni kell a csavot.