Silent Storm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Á emlékszem a pályára, a nagy épületben van vmelyik szobában a cucc, hogy melyikben ne kérdezdd azért annyira nme jó a memóriám, de úgy rémlik, hogy az emeleten, de ha kinyírsz mindenkit és benyomod a leave-t akkor elvileg ugyanúgy teljesítve van a küldetés. Axis-ban nem tudok segíteni én még nem tartok ott, sõt sajnos az szövetséges mentett állásim is odalettek, így elõrõl kell kezdenem azt is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
képet tudnál beszúrni, mert így nem rémlik

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Thx már szedem is.

GmorpH
Fentvan.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

GmorpH
Kb. 5 perc múlva próbáld letölteni innen. Most megy felfelé, szóval egyelõre még ne próbálkozz. 2,6MB.

Shep
1.2-es crackelt exe-t merre találok, mert a gamecopyworld behalt

Spenser
HI
pl.
innen:
http://www.s2hq.com/

hi!
A patcheket honnan szedtétek?
Spenser
😊
Igen megy vele!
😊

GmorpH
Kérdések visszavonva...

Az 1.2-es patch már kb. 3 hete ott pihen a Silent Stormon. Dec. 18-án jelent meg.

GmorpH
Köszi az infot. Az 1.1-es mentések mennek vele hiba nélkül?

(Egyelõre még tudtam kipróbálni és ezért kérdezem.)

Spenser
Szasztok megint ha valakit érdekel és nem tudná kijött hozzá az 1.2-es PECS és SOKKAL gyorsabb Nem akadozik!!!

Spenser
Hi
Ehez a frankó kis játékhoz nem készûl magyarosítás???

Na talán most

Hogy miket lehet itt találni

LSC
Már megvan.

LSC
Tudja valaki hogy lehet a MOD-okat aktiválni?

XCoMA
Hi skacok!
Lenne egy problémám:
Brandenburgban manornál, ahol el kell kapni egy tisztet.
Én nem kaptam el elmenekült egy rakétával!
Ez nagy problem lesz?

XCoMA
Íme egy vers:
"Gyantás a seggem,
csillingel a herém,
biztos a karácsonyfa jött
hátulról belém!
Boldog, Békés Karácsonyt!"

GmorpH
Ez nagyon jó.

XCoMA
Karácsonyi flash
Na inkább így írom be!

XCoMA
http://irc.evtek.fi/urllog/2003/12/09/deerz2.swf
Ezt nézzétek meg!

GmorpH
A jókivánságot pedig részemrõl köszi és Neked is hasonlóan jókat kívánok a következõ évre.

GmorpH
Hát igen, nem árt néha ha van nálam.

XCoMA
És hol lehet beszerezni?

XCoMA
Én úgy emlékszem nincs ikonja csak rákattintasz a kinyitni kívánt ládára/ajtóra és akkor megjelenik az a kis csavarhúzó a kurzor helyett!

XCoMA
MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT ÉS SIKEREKBEN(+ÖRÖMÖKBEN)GAZDAG ÚJÉVET!!!!!!!!

XCoMA
Kössz!
Különben a géppuska nagyon jó!
Lehet vele falat bontani!

GmorpH
Egy kis csemege, ami ha megjelenik akkor azt hiszem beköltözöm a gép elé, mert ha az amit írnak róla megvalósul, akkor azt hiszem az utóbbi évtized legjobb játékát kapjuk kézbe a Nival Interactive-nak köszönhetõen.

Silent Storm: Sentinels

Info: Hardwired

GmorpH
Csak saját "tapasztalatot" tudok írni, de én személy szerint nayon ritkán használok sniper módot. Eddig még mindig megoldottam anélkül a feladatokat.
A vérzésre több dolog is jó, ez függ a dokid skilljétõl. Elsõsorban perszen nem árt bekötözni, utána jöhetnek a csodaszerek. De a legjobb ha sikerül elkerülnöd a komolyabb sérüléseket, ha ez lehetséges.
Géppuskákat használtam kezdetben, de most egy ideje minden katonámnak scope-os puskát adtam a kezébe elsõdleges fegyvernek és így nagyon jól használható mindenki nagy távolságból is. Másodlagos fegyvernek pedig kést, vagy egy jó pisztolyt viszek és így mehet a "közelharc" is, ha szükség van rá.
A két puska közül fogalmam sincs így név alapján, hogy melyik a jobb, általában a lõtávolság alapján választok.
Na ennyit "röviden"
További jó játékot.

XCoMA
És hol lehet megszerezni?

XCoMA
Hello!
Én is elkötelezett híve vagyok ennek a király játéknak,bár még csak 3napja van meg. Azóta nem is játszok mással.
A sniper módnak mi a jelentõsége?nem igazán tudtam rájönni.
A vérzést melyik orvossággal érdemes elállítani 5-ös szinten?
Melyik nehézgéppityuval érdemes nyomulni? Én személyszerint BAR hívõ vagyok!
Melyik mesterlövész jobb a Springfield vagy a Mosin-Nagant?

GmorpH
Esetleg más progiban is van grafikai hiba, vagy csak az ebben? Milyen video beállításokkal játszol?

a svajci gyarbol hogy jottel ki ? amikor bemesz a gyar veztojehez feljon egy racs de hiaba nyomkodom a kapcsolot nem megy le

May the force serve you well!

hantopitos geppuskat kell hasznalni, az elejen eleg szarok de a beretta mar jo.

Hali

1x sikerült végignyomnom, most másodjára a másik oldallal, nem megy, kicsit elszomorított a dolog . Már próbálkoztam újrainstallálással is de, az sem segít.

Az egyik kis ikon meglépett, remélem tudja valaki, hova és hogy lehet visszaszerezni. A zárfeltörés ikonocskáról lenne szó. Ittvan egy kép is-->

Amok

szuper

via_mala

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

moonstone
Megint én vagyok!
A következõ hibaüzenetet kapom, ha az "s2 editor"-át
el akarom indítani: "cant open mssqlserver service: a megadott szolgáltatás nincs telepítve".
Mi lehet a gond?

Péter

moonstone
Hello! Nagyon nagy ez a játék! Tudnátok segíteni?
Mi szerintetek az ideális csapat (pl. tengelyeknél), és milyen tulajdonságok kellenek a különbözõ karaktertípusokhoz?
Ja, és Tomgrey: ha a Jagged Alliance tetszett, akkor mindenképp tetszeni fog ez is.

Péter

haho valaki segitene elekadtunk 😞(

ehh hat 6 embered van nem?
ha kinyilik a racsa akkor 5 pk vihetsz tovabb a kovetkezo palyara, ha meg nem nyilik ki akkor meg ugysem mesz tovabb meg en sem 😛

I.C.ram
De nem tudok senkit behozni, mert sehogy sem lehet kinyitni azt a szart!! Megint felidegelem magam, és szétlövöm az egész bunkert! 😄
I.C.ram
Hát ez, hogy én egy emberrel vagyok bent, mert csak benéztem egy PKval, hátha van valami érdekes van itt, erre itt a fõgenya. Kinyírtam a fõgenyát nagyon mákosan, de tök egyedül képtelen vagyok 2 pk-t elcsorni, ami kene (az axisos, meg a vöröskeresztes), meg ugye ott van az ipse, akit cipelni kell! Min 3 ember kéne 😞
na en is pont ott tartok mi a feneert nem nyitja a kapcsolo a racsot ?? a csavot kinyirtam a doksit felvettem. Mar szetlottem az osszes generatort is hatha akkor kinyilik a racs , de nem 😞
miert ne tudnad elvinni a pkt ha kinyilik a racs?
modjuk valasztani kell max 5pk mivel 1nek vinni kell a csavot.

I.C.ram
Ennek a pályának a végén, ahol egy fekete Pkban van a fõgenya, ott bementem egy emberemmel és bezárult a kapu mögöttem, hogyan tudom kinyitni újra? Van ott egy kapcsoló baloldalt a létránál, de az nem csinál semmit, akárhogy nyomogatom. Sajnos így nem tudom elcsorni a fekete PK-t, amin van egy nagy vöröskereszt, mivel ugye egy emberem van, és el fel kell emelni a csávót is valakivel, tehát nem tudok belepattanni a PKba. 😞
I.C.ram
Viszek egy lézeres PK-t egy géppuskásat. Remélem ennyi elég lesz, mert többit nem nagyon tudom lehozni föntrõl, mert mint már említettem szinte földig romboltam idegességemben a pályát 😄
Annyira nem, de PK-k nelkul ne nagyon probalozz vele (en elegge megszivtam igy)

I.C.ram
Na bazz!! Pedig próbáltam is nyitni az egyik emberemmel, már azthittem, hogy az csak kamu ajtó, de ezekszerint az volt a baj, hogy nem ment a csapat is. 😊 Egyébként hosszú az a második szint?
Ize, az is ketpalyas kuldetes. Men le a pincebe a ket nagy ajto koze az embereiddel, nyisd ki a masodikat es mar toltodik is kovetkezo szint 😊