228
Silent Storm - új körökre osztott stratégiai játék
  • Ren
    Nem tudod megmenteni, igy van scriptelve. Arra mar nem emlekszem,hogy a lezerest megtalaltam e, a fegyveret biztosan :)
  • toMpEr
    felraktam az en verziomat a codec-bol, jobb esetben csak felul kell irni a system konyvtarban a meglevot:
    l3codeca.zip
  • toMpEr
    vagy akkor az a baj,hogy mas verziojut rak fel az ace codecpack?
  • toMpEr
    fura, nekem fent van az l3codeca.acm es megsincs semmi bajom...
  • Birdy
    nekem is hasonlo problemam van, le tudod irni mi volt a gond?
  • Hu.man limbi
    Köszi
  • toMpEr
    fent van egy Leave gomb, ha az piros, akkor nem tudsz elmenni, ha sarga, akkor elmehetsz, de nincs minden ellenseg likvidalva, ha zold, akkor tiszta a terep
  • Hu.man limbi
    Sziasztok, az angol pályán megtisztítottam az utat ( 2. küldetés) de nem tudok továbbmenni:(
    Sajnos nem tudok eléggé angolul ahhoz/ illetve nem találom a megoldást.
    Amúgy Jagged Alliance az egyik kedvencem, még az első ill. deadly games korából
  • I.C.ram
    pár hetes
  • Esrohnoil
    Hi! Ez mikori gamma? :)
  • toMpEr
    ja, o mar a demoban is benne volt :)
  • I.C.ram
    Kibaszott jó ez a játék!!!!! Olyan mint a GORKY 17!

Tudták, hogyha AXIS kampány játszátok, akkor lehet felvenni magyart is a csapatba?? :D A csapatomban van egy magyar medic, és olyanokat szól be, hogy lefordulok a székről. :) "IGEN" fura akcentussal, Rátalál rossz szövegkörnyezetben. "Katona" szintén fura kiejtéssel, "helybenhagy" szintén fura szövegkörnyezetben, de viszonylag jó kiejtéssel. :) Nagyon a szivemhez nött Kovács Gari, mert ugye ez a neve neki, bár a Gari keresztnévvel még nem találkoztam :D
  • pedro870
    jobb klikket nyomva tartva shimán
  • Shep
    srácok a kamerát nem lehet forgatni?
  • toMpEr

• toMpEr
    amugy allitolag van egy csomo titkos hely ahova csak falak lerombolasaval lehet bejutni
  • toMpEr
    volt egy palya, amikor en egy egesz szintet robbantottam fel ugy,hogy az alatta levo szintrol a padlon keresztul belelottem a hordokba
  • toMpEr
    akkor a kezelhetoseg a pontosagban is szerepetjatszik? en eddig azt hittem,hogy csak az ujratoltesnel kevesebb ac, vagy hasonlo aprosag
  • Dns5000
    ja a granatos valami iszonyat tap :P
    volt olyan palya - a nemeteknel - ,amikor a lezeregyvert akartak ellopni vagy 20 csot granatoztam le :D
    A frages granatok sajna nagyon nehezek csak sokkal kozelebre lehet dobni.
  • Dns5000
    meg az erotol is fugg erdemes 10 erovel rendelkezo granatost inditani
  • Dns5000
    kezelhatoseg, a easy fegyvereket kell valasztani hiaba par meterrel messzebbre lo a nehezen kezelhto akkor is jobb %ot kapsz ugyanarra a tavolsagra.
  • Dns5000
    1 lehet, de ugy semmit sem er, aknakent rakd le majd lojjel bele, ja es minel nagyobb a enginer skilled annal nagyobbat robban.
    2 shuriken eleg jo dobofegyver sajna csak 1 db van belolle eddig, amugy nem erdemes hasznalni silenced mp41/stein sokkal jobb csak ha keves ac maradt

nagyon kiraly ahogy szet lehet robbantani a hazakat, egy kicsit tulzasba is vittek nagyobb granattal szinte a fel hazfalad felrobbantottam :P
    gepfegyverrel meg 1-2 sorozattal hatalmas lukat lehet lonni, ugyhogy nem muszaly az ajtokon kozlekedni :P
    ja es padloba plafonba is lehet lodozni lukat :D
  • toMpEr
    a granatdobas a throwing skilltol, valamint a granat sulyatol fugg, a dinamitot is dobni kell, a sulyanal fogva messzebre is lehet hajitani
    az ilyen kozelharci dolgokat en nem nagyon hasznaltam meg, de hatbatamadaskor jo lehet
  • pedro870
    A gránátoknál kell vmit ügyeskedni? Nekem elég rövid távra sikerül csak hajigálni, illetve falakon átdobni + saroknál bedobni sem sikerült még... Ellenben az ellenfélnek igen :). A játék még mindig top. Tetszik, ahogy az ai katonák kilépnek a fedezékből 1-2 lövésre, majd visszalépnek. S még pár kérdés:

- Dinamitot dobálni kell mint egy gránátot?
    - A felderítőnél lévő dobócsillagot, baseball ütőt meg ilyesmit mennyire érdemes használni?

• toMpEr
    tehat nekem gyakorlatilag semilyen + codec nincs fent, meg divx sem, van egy okos kis hazai program (mplayer), amihez nem kell semmit felrakni, alapbol lejatszik minden filmet (xvid, divx, ac3, stb.)
  • toMpEr
    Video:

Audio:
  • Carlos
    Köszönöm, akkor nem az én játékom... :(
  • pedro870
    olyasmi mint az ufo, jagged alliance...és a laser squad

+ van hozzá vmi modkészítő editor is...
  • toMpEr
    ujsagosbode granat utan:
  • toMpEr
    2. vilaghaborus korokre osztott strategia
  • Carlos
    Valaki írjon erről a játékról, mert letölteném, ha jó. Milyen jellegű, mit kell csinálni, ilyesmik. Köszönöm!
  • pedro870
    Megnéztem kicsit kétkedve ezt a játékot, nagyot csalódtam, de kellemesen! Kb ilyennek kellett volna lennie az új UFO-nak, nekem absz bejön, legalábbis eddig...
  • Ren
    A handlingot nem tudom (marmint hogy jatektechnikailag mit csinal) a familiarity pedig ugy mukodik ahogy irtad. Vannak olyan tulajdonsagok aminek hatasara gyorsabban/lassabban novekszik. Nem nagyon erdemes a fegyvereket cserelgetni, kiveve ha az uj sokkal jobb (pl: mp40 <-> stg43)
  • toMpEr
    a familiarity akkor fejlodik, ha sokat lovok az adott fegyverrel?
  • toMpEr
    meg1 kerdes: a handling az mi a fegyvereknel?
  • Ren
    Nem tudom majd megnezem, en nem szoktam egy kornel tovabb celozni, altalaban az is eleg :) Szerintem mind1, hogy a gombot nyomod vagy klikkelsz en az elobbit szoktam. A testreszre celzasnal vigyazz, mert csokken a talalat eselye. Mondjuk az ~10. szintu snipereim eleg jo eredmennyel osztjak a fejloveseket :)
  • toMpEr
    en sajna nem, a masik kampanyt csinalom
  • toMpEr
    meg masik kerdes ugyancsak a sniperrel kapcsolatban, ha ra vagyok zoomolva egy ellenfelre akkor megjelenik egy take sniper shot gomb, az ugyanaz, mint ha rakattintanek siman az ellenfelre es ugy lovom meg?
  • Ren
    Elakadtam egy kuldetesben a nemet kampanyban: a kuldetes angliaban egy foldalatti raktarban jatszodik, ahova egy liften lehet lejutni (volt elotte egy palya a felszinen, ahol el kellett jutni a liftig) Lent kiirtottam mindenkit, osszeszedtem mindent (marmint amit jelol az objectivesben), de nem tudom elhagyni a palyat. Van egy generator, amit ki/be lehet kapcsolni, ha kikapcsolom, akkor hozzaferek a raktar egy reszehez, ahol volt nehany dolog, amit felszedtem. Kikapcsolt allapotban nem mukodik a lift, ha viszont be van kapcsolva, akkor meg a riado miatt nem mukodik a lift. NEm tudja valaki hogy kell a riadot kikapcsolni vagy mi a francot kene csinalni? Ja es a sima leave sem mukodik mert az meg azt mondja, hogy nem talaltam meg valami important cluet, pedig vegigneztem mar mindent...
  • toMpEr
    koszi, kiprobalom :)
    az amugy a sniper skilljetol fugg,hogy mennyire tudja pontositani a loveset? mert en ha 1 kort csak a celzasra szanok, akkor a kovetkezoben mar nem tudok pontositani rajta