228
Silent Storm - új körökre osztott stratégiai játék
-
Ren #94 Nem tudod megmenteni, igy van scriptelve. Arra mar nem emlekszem,hogy a lezerest megtalaltam e, a fegyveret biztosan :)
-
#91 felraktam az en verziomat a codec-bol, jobb esetben csak felul kell irni a system konyvtarban a meglevot:
l3codeca.zip -
#90 vagy akkor az a baj,hogy mas verziojut rak fel az ace codecpack? -
#89 fura, nekem fent van az l3codeca.acm es megsincs semmi bajom... -
Birdy #87 nekem is hasonlo problemam van, le tudod irni mi volt a gond? -
#86 Köszi -
#85 fent van egy Leave gomb, ha az piros, akkor nem tudsz elmenni, ha sarga, akkor elmehetsz, de nincs minden ellenseg likvidalva, ha zold, akkor tiszta a terep -
#84 Sziasztok, az angol pályán megtisztítottam az utat ( 2. küldetés) de nem tudok továbbmenni:(
Sajnos nem tudok eléggé angolul ahhoz/ illetve nem találom a megoldást.
Amúgy Jagged Alliance az egyik kedvencem, még az első ill. deadly games korából -
#83 pár hetes -
#82 Hi! Ez mikori gamma? :) -
#81 ja, o mar a demoban is benne volt :) -
#80 Kibaszott jó ez a játék!!!!! Olyan mint a GORKY 17!
Tudták, hogyha AXIS kampány játszátok, akkor lehet felvenni magyart is a csapatba?? :D A csapatomban van egy magyar medic, és olyanokat szól be, hogy lefordulok a székről. :) "IGEN" fura akcentussal, Rátalál rossz szövegkörnyezetben. "Katona" szintén fura kiejtéssel, "helybenhagy" szintén fura szövegkörnyezetben, de viszonylag jó kiejtéssel. :) Nagyon a szivemhez nött Kovács Gari, mert ugye ez a neve neki, bár a Gari keresztnévvel még nem találkoztam :D -
pedro870 #79 jobb klikket nyomva tartva shimán -
#78 srácok a kamerát nem lehet forgatni? -
-
#76 amugy allitolag van egy csomo titkos hely ahova csak falak lerombolasaval lehet bejutni -
#75 volt egy palya, amikor en egy egesz szintet robbantottam fel ugy,hogy az alatta levo szintrol a padlon keresztul belelottem a hordokba -
#74 akkor a kezelhetoseg a pontosagban is szerepetjatszik? en eddig azt hittem,hogy csak az ujratoltesnel kevesebb ac, vagy hasonlo aprosag -
Dns5000 #73 ja a granatos valami iszonyat tap :P
volt olyan palya - a nemeteknel - ,amikor a lezeregyvert akartak ellopni vagy 20 csot granatoztam le :D
A frages granatok sajna nagyon nehezek csak sokkal kozelebre lehet dobni. -
Dns5000 #72 meg az erotol is fugg erdemes 10 erovel rendelkezo granatost inditani -
Dns5000 #71 kezelhatoseg, a easy fegyvereket kell valasztani hiaba par meterrel messzebbre lo a nehezen kezelhto akkor is jobb %ot kapsz ugyanarra a tavolsagra. -
Dns5000 #70 1 lehet, de ugy semmit sem er, aknakent rakd le majd lojjel bele, ja es minel nagyobb a enginer skilled annal nagyobbat robban.
2 shuriken eleg jo dobofegyver sajna csak 1 db van belolle eddig, amugy nem erdemes hasznalni silenced mp41/stein sokkal jobb csak ha keves ac maradt
nagyon kiraly ahogy szet lehet robbantani a hazakat, egy kicsit tulzasba is vittek nagyobb granattal szinte a fel hazfalad felrobbantottam :P
gepfegyverrel meg 1-2 sorozattal hatalmas lukat lehet lonni, ugyhogy nem muszaly az ajtokon kozlekedni :P
ja es padloba plafonba is lehet lodozni lukat :D
-
#68 a granatdobas a throwing skilltol, valamint a granat sulyatol fugg, a dinamitot is dobni kell, a sulyanal fogva messzebre is lehet hajitani
az ilyen kozelharci dolgokat en nem nagyon hasznaltam meg, de hatbatamadaskor jo lehet -
pedro870 #67 A gránátoknál kell vmit ügyeskedni? Nekem elég rövid távra sikerül csak hajigálni, illetve falakon átdobni + saroknál bedobni sem sikerült még... Ellenben az ellenfélnek igen :). A játék még mindig top. Tetszik, ahogy az ai katonák kilépnek a fedezékből 1-2 lövésre, majd visszalépnek. S még pár kérdés:
- Dinamitot dobálni kell mint egy gránátot?
- A felderítőnél lévő dobócsillagot, baseball ütőt meg ilyesmit mennyire érdemes használni?
-
#65 tehat nekem gyakorlatilag semilyen + codec nincs fent, meg divx sem, van egy okos kis hazai program (mplayer), amihez nem kell semmit felrakni, alapbol lejatszik minden filmet (xvid, divx, ac3, stb.) -
#64 Video:
Audio:
-
#62 Köszönöm, akkor nem az én játékom... :( -
pedro870 #61 olyasmi mint az ufo, jagged alliance...és a laser squad
+ van hozzá vmi modkészítő editor is... -
#60 ujsagosbode granat utan:
-
#59 2. vilaghaborus korokre osztott strategia -
#58 Valaki írjon erről a játékról, mert letölteném, ha jó. Milyen jellegű, mit kell csinálni, ilyesmik. Köszönöm! -
pedro870 #57 Megnéztem kicsit kétkedve ezt a játékot, nagyot csalódtam, de kellemesen! Kb ilyennek kellett volna lennie az új UFO-nak, nekem absz bejön, legalábbis eddig... -
Ren #56 A handlingot nem tudom (marmint hogy jatektechnikailag mit csinal) a familiarity pedig ugy mukodik ahogy irtad. Vannak olyan tulajdonsagok aminek hatasara gyorsabban/lassabban novekszik. Nem nagyon erdemes a fegyvereket cserelgetni, kiveve ha az uj sokkal jobb (pl: mp40 <-> stg43) -
#55 a familiarity akkor fejlodik, ha sokat lovok az adott fegyverrel? -
#54 meg1 kerdes: a handling az mi a fegyvereknel? -
Ren #53 Nem tudom majd megnezem, en nem szoktam egy kornel tovabb celozni, altalaban az is eleg :) Szerintem mind1, hogy a gombot nyomod vagy klikkelsz en az elobbit szoktam. A testreszre celzasnal vigyazz, mert csokken a talalat eselye. Mondjuk az ~10. szintu snipereim eleg jo eredmennyel osztjak a fejloveseket :) -
#52 en sajna nem, a masik kampanyt csinalom -
#51 meg masik kerdes ugyancsak a sniperrel kapcsolatban, ha ra vagyok zoomolva egy ellenfelre akkor megjelenik egy take sniper shot gomb, az ugyanaz, mint ha rakattintanek siman az ellenfelre es ugy lovom meg? -
Ren #50 Elakadtam egy kuldetesben a nemet kampanyban: a kuldetes angliaban egy foldalatti raktarban jatszodik, ahova egy liften lehet lejutni (volt elotte egy palya a felszinen, ahol el kellett jutni a liftig) Lent kiirtottam mindenkit, osszeszedtem mindent (marmint amit jelol az objectivesben), de nem tudom elhagyni a palyat. Van egy generator, amit ki/be lehet kapcsolni, ha kikapcsolom, akkor hozzaferek a raktar egy reszehez, ahol volt nehany dolog, amit felszedtem. Kikapcsolt allapotban nem mukodik a lift, ha viszont be van kapcsolva, akkor meg a riado miatt nem mukodik a lift. NEm tudja valaki hogy kell a riadot kikapcsolni vagy mi a francot kene csinalni? Ja es a sima leave sem mukodik mert az meg azt mondja, hogy nem talaltam meg valami important cluet, pedig vegigneztem mar mindent... -
#49 koszi, kiprobalom :)
az amugy a sniper skilljetol fugg,hogy mennyire tudja pontositani a loveset? mert en ha 1 kort csak a celzasra szanok, akkor a kovetkezoben mar nem tudok pontositani rajta