Silent Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Þór vígi þessi rúnar
www.armed-assault.hu
az amugy a sniper skilljetol fugg,hogy mennyire tudja pontositani a loveset? mert en ha 1 kort csak a celzasra szanok, akkor a kovetkezoben mar nem tudok pontositani rajta
És nagyon jó ahogy az elején testreszabhatjuk a karakterünket. Egészen részletesen állítható az emberünk ábrázata, orra szemöldöke, haja, stb. Nagyon cooooool 😊))
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Viszont a szétlõhetõ/robbantható dolgokon kívûl nagyon ott van a szeren a rongybaba fizika is. Nehéz megérteni, hogyha ennyire jól sikerült eltalálni a grafikát akkor miért ilyen gyökér az AI...
Elfogadható a grafika is és rengeteg lehetõség van benne. Nagyon tetszik pl. hogy nagyon sok tereptárgy szétlõhetõ, lerombolható 😊))
Egyetlen hátránya, hogy egy kicsit rosszkor adták ki. Túl sok nagy név jelent meg vele egyidõben, pedig szvsz sokkal több figyelmet érdemelne...
na mind1 a lenyeg hogy jon 😊
May the force serve you well!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
lesz mivel jatszani! 😄
Szerintem jó a játék csak nem értem, a JA után, hogy lehetett ilyen szar szinkronnal elõállni. Remélem a teljesben már nem lesznek ilyen gagyik és gyakran ismétlõdõek a beszólások. A magyar csávónak meg miért van német akcentusa....?
Nektek a játékban ki lehet kapcsolni az élsimítást, mert az szerintem csak feleslegesen lasítja a játékot a min beállításnál pedig nekem elég homályosan néz ki.
mint a JA.
Nem
Ugy vettem eszre hogy ha valakit lesebzel 20hp korulire akkor az inkabb elmegy haldokolni es nem is kell vele foglakozni. Igy eleg par golyo egy emberbe (nem muszaly szarra lonni ) es loheted a tobbit.
Hogyha valakinek teljesen 0ra esik a vitalityje akkor csak elajuk vagy meghal? mert akkor mar nem lehet gyogyitani de sebezni meg igen es ha eleget lovunk bele akkor eltuni a karakterek kozul is.
Lopakodos csajok is nagyon jok, mivel a geppisztilyok csak par lepesro hatasokak de akkor nagyon. Puskaval legalabb 2kor 1 ember hiaba lovom fejbe. Szerintem geppuska es geppisztoly kozott nagyon kicsi a kulonbes. Mindketto csak kozelre jo es teljes sorozattal.
A felszerelt geppuskakkal csak az a baj hogy nagyor rossz fele alnak, meg senki nem jott oda hogy azzal lojem le 😞
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
ON: remélem a teljesben nem lesz megadva hogy melyik pályát hány emberel kell megcsinálni. A sokféle karakter engem is zavar, de inkább, mint hogy mindenki ugyanúgy nézzen ki. Mondjuk egy realisztikus IIVH-ús játékot igen nehéz lenne végigvinni 😊. Mondjuk remélem a JA3-ba hasonló, de azért kijavított és továbbfejlesztett, motort fognak rakni.
Bár pár rossz tulajdonsága is van: kamera mozgatás(axis pályán pl. nem lehet rendesen belátni a híd alá, állandóan állítani kell), a beszólások a JA2 után elég gagyik, IIVH-ús téma(nem unják még???).
Off: dynamic: említetted az Incubation-t és errõl szeretnék kérdezni: A "The Portal" nevû pályát megcsinálom, ekkor jön hogy kaptam kitüntetést, rányomok a Continue-ra és átlépi a köv. képernyõt és megint ez a pálya jön, de a kitüntetés, equip. pontjaim megvannak. Help?!