Silent Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A probléma W7 x64 oprendszer alatt van állítólag, itt van rá leírás linkekkel mit kell tenni:
https://gamefixes.wordpress.com/2012/01/02/silentstormvideocard/
Az ott leírtak az UK English verzióhoz vannak, és fel is ment a programra.
Természetesen minden felülírást és a fixáló programot is rendszergizdaként kell feltenni.
Amennyiben a küldetésbõl hátralévõ részekben már csak kár érné a csapatot, akkor inkább "Leave!" és így megmenekülhetünk a nem kívánt fejleményektõl.
Akit kell azt elõtte vegye vállra a megfelelõszámú katonánk, ill. a kellõ dokumentumokat eddigre szerezzék meg a kommandósaink. (A svájci gyárból is így a legegyszerûbb kihozni az igazgatót: miután minden ellenség ártalmatlanítva lett, minden lenyúlni való elemeltetett, hátizsákok teletömve, igazgató vállra véve, mindezek után már csak a zöld gombot kell megnyomni a küldetés sikeres befejezéséhez - ehhez a pálya elsõ "szintjérõl" minden olyan dolgot le kell hozni, amit haza is szeretnénk szállítani.)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Hhmm, ha ezt a játékot egy Close Combat III-mal össze lehetne mixelni... körökre osztott (WW II) stratégiából már mást nem is nagyon tudnának kiadni többet - kb. mint az IL-2 a rep.-szimulátoroknál!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Tehát az elején olajra kell lépni a közeli kapu felé - ha az autó felõl nézem, akkor 1 balra, 2 az autó mögé (sznájperek ide), 3 a jobboldal felé - ROHAN (NEM GYALOGOL!) mindenki (külön öröm, ha nem talál a tetõn lévõ hang-tompított k98-s, a felderítõnk leendõ távolsági fegyvere). A kapu 2 oldalán 1-1 géppisztolyos/géppuskás várja a kimerészkedõket, az autó nyújtotta fedezék mögül meg a mesterlövészeink próbálják ritkítani a tömeget, közben 2 katonánk a másik kapu felé iramodik sebesen - persze kint a járdán, a kerítésen kívül teszi mindezt.
A küldetés célja, hogy elkapjuk az áruló tisztet, aki nagyon szeretne meglépni elõlünk és a bal oldali, emeleti szárnyból indul.
Elõször is a 4 embernek be kell törnie a kapun - 2x2 õr oldalt, a közeli lépcsõházból is kirohan pár ember, a szemben lévõ átjáró fölött és a tetõn is 1-1 mesterlövész, ill. a másik bejárat felõl is érkeznek ellenséges érzelmû katonák a már az udvaron lévõk mellé - ami nem egyszerû feladat (pláne mentési lehetõségek nélkül <#nyes>#nyes>). A 4-bõl 2 az épületet bal-hátulról kerüli meg, egy közelharcosabb (sorozatlövõ fegyverrel felszerelt) típus a lépcsõházba, míg az utolsó az átjáróba igyekszik minél elõbb bejutni.
A 2 kósza a másik bejáraton kísérli meg a betörést - 2x2 õr, szembõl néhány - , majd az egyik a nagy lépcsõházban helyezkedik lõállásba, hogy a tisztet lekaphassa, míg a másik jobb-hátulról kerüli meg az épületet, ahol számos õr vigyázza a kilövõállást.
Hogy hol, melyik emberünk szedi le az árulót az a védelmen való "áthatolási" sebességünktõl függ - volt, hogy az elsõ lépcsõházas és az átjárós fogta villába, de olyan is akadt, hogy már a rakétára mászott, amikor végre leterítették a legényeim.
A tetõtérben még van pár felfegyverzett civil, az emeleteken meg pár katona strázsál...
Itt ismét sokat számít, hogy mennyire edzettek a szintjükhöz képest a katonáink!
Amúgy nem kedveltem ezeket a pléhdobozokat - Kevesebb "értéket" lehet elhozni miattuk: azokat lehet csak el(vissza)hozni, amiben emberünk is van, de ilyenkor a katonánk 2 fegyverét is hátizsákba kell rejtenie, és ha ez a kettõ egy STG44 és egy 3x7-s géppuska -> nem sok hely marad a szajrénak?! - , inkább a sunnyogás és a nehéz gránátok, meg a "csodafegyver"...
Azaz, a vezetõnek még élnie kell addig, amíg a 3-4 dokumentumot fel nem kutatod és ki nem lépsz velük a gyárkapun - bújócska, lopakodás, ilyesmik (jó hallású és rejtõzködési képességû egyénnel ez simán megy - edzés elõtte).
Ha a jobboldalon settenkedsz a gyárba, a vasúti alagútnál, akkor pár emberrel akár fel is tarthatod és meg is ritkíthatod a páncélos lovagok csoportját - inkább itt, mint a nyílt terepen, kint a gyár elõtt - , ez alatt a többiek belopakodhatnak - ha elég tökösek, akkor akár szembõl is, a gyárkapun keresztül - és lenyúlhatják az elhozni valókat. Amint elhagyta az utolsó elõtti embered is a gyár közvetlen környékét, azután hidegre lehet tenni az igazgatót is, majd futás a mindenképpen bekövetkezõ detonáció elõl ezzel az emberrel is.
Célszerû a külsõ körletet kitisztítani minden behatolós (<#taps>#taps> nem félreérteni!) hadmûvelet elõtt, így sokkal könnyebb lesz az eltávozás és a keresés is - a mesterlövészeknél, meg úgy általában mindenkinél, eddigre alapnak kell lennie az STV-nek, mint távolsági lõfegyvernek, és ha rendesen edzve voltak elõtte (100 fölött - jóval - a lõ-tudomány), akkor ez nem lehet gond...
(A fa õrtornyokat 3-4 lövés - vagy egy robbanás - is ledönti, nem feltétlen kell a benne vacogót pontosan kilyuggalni...)
Kérdésem: Ha a Sentinels-t W7 és Vista (32 bit) alatt tudja futtatni vki - C2D proci és 7900 GTO, valamint x3100 GMA alatt - , akkor legyen oly jó és írja le annak mikéntjét, köszönöm! Az alapjáték hibátlanul fut, de a kiegészítõ már betöltõdni sem akar. XP alatt pedig még semmi gond nem volt vele, hibátlanul futott - a Daemon Tools verziója kavarhat be?! <#fejvakaras>#fejvakaras>
#218, lammaer: (Ha még aktuális... 😄 )
Ha robbanóanyag volt a ládában, akkor az megsemmisítheti annak - akár az egész - tartalmát, különösen az üveges szerek hajlamosak erre! Amúgy nincs különbség a kinyitás módját illetõleg a végeredményben - a kiegben talán már igen, mert ott van a fegyvereknek "állapota", de ez feltételes, mert én még nem tapasztaltam kirívó megrongálódást ott sem.
Edzed a mérnököd, és akkor nem kell ilyenen agyalnod! <#hehe>#hehe>
Ha már 6.-8. szintû, akkor fel lehet húzni a mérnöki képességét a 2. generációs bombamentesítõ és zárnyitó eszközök alapkövetelményéhez (50, ill. 60 pötty): Ha addig minden létezõ - talált, v. "elvett" - kézigránátot visszavittél a bázisra, akkor, mielõtt elhagynád a pályát, rakd fel õket az épen maradt ajtókra és ablakokra, csapda gyanánt, ill. a bombamentesítõ eszközök és az aknáid felhasználásával is tudsz szépen javítani ezen értéken: akna lerak, majd visszaszed, issoráz, amíg van visszaszedõd, + a "kinyithatatlan" ajtókon elhasználod az összes álkulcsodat - ha elfogy az alapkészlet és elérted a 50/60 pöttyöt, akkor onnantól úgy is az emelt szintût használod, ami így elérhetõvé válik!
Mivel egy képesség maximális értékét a hozzá tartozó alaptulajdonság (itt az intelligencia - zárnyitás) és - legfõképp - a karakter szintje határozza meg, ezért a magasabb szintû dolgok a 6.(-8.) szint elérése elõtt nagyon valószínûtlenek. A kiegészítõben már el kell gondolkodni, hogy pénzért meddig olcsóbb "megvenni" azt, mint gyakoroltatni a terepen az emberünket (Abban az EÜ-képességre költöttem "sokat", hogy a jobb cuccokat is használhassák az e téren alul-képzett embereim, amúgy az el vihetõ dolgokat fogyasztottam el, hogy növekedjen egy-két, fõbb tulajdonságuk - gránátdobás, amúgy is rozoga fegyverek végleg való tönkretétele, sortüzek által, stb.).
Ha a küldetés végén, vagy egy "kis-mappon" futtatod az embereidet, akkor a mozgáspontjuk nõ, ha szorgosan nyomkodod a "H" billentyût, akkor a rejtõzködési képességük, ha "lõgyakorlatot" végeztetsz velük egy "ellenséges" bokorra, fára, stb., akkor a lövész-értékük emelkedik.
Ha (nehéz - vs. Panzerklein) gránátot akarsz az embereddel dobatni, akkor - elõtte - puszta kézzel kell megtámadtatni vele a székeket, asztalokat, stb., valamint 6-12 - a 4. szinten elég lehet a 6 is, késõbb meg már a 12 is kevés lesz egy körben - , uo dobótõr megléte esetén, azokat hajigáltatni vele egy tisztább saroknál, hogy növekedjen az ereje és a dobási képessége - ez a kettõ határozza meg a távolságot és a találati "arányt" a gránátoknál (+ az erõ határozza meg a HP-t is, amibõl sohasem lehet elég, nehezebb szinteken fõleg).
Amint emelkedik 1-1 képesség, úgy csökken a hozzá tartozó akciópont-szükséglet is: kezdetben 15(v. 14) pötty egy ütés, de 60 fölötti "Melee" értéknél - 7.-8. szintû katona kasztnál - ez már csak 11, vagy kevesebb lesz - a közben, folyamatosan, növekedõ AP-l közösen már helyre kis pofozógéppé változtatva az addig csont-gyönge bakát is.
Meglehet, hogy az "edzés" idõigényesebb, mint magának a küldetésnek a véghezvitele, de megéri - vagy használj Trainer, de az már csíít! <#nyes>#nyes>
A Penemunde Archives nevû pályán. Megcsináltam minden feladatot, felszedtem a dokumentumot, amit kellett, megöltem a hordozóját, de hiába megyek a létrához, nem tudok kimenni. Egyszerûen nem történik semmi 😞
Próbáltam, hogy felrakom a patchet, de ahhoz meg nincs crack 😞
Egy kérdés: ha a ládákat szétlövöm (mert éppenséggel nincsen valami jól képzett mérnököm) akkor van annak valami hátránya? Szétmennek a ládában lévõ cuccok vagy ilyesmi?
Fene se tudja.<#nemtudom>#nemtudom>
\"...lámák kíméljenek.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az lenne a kérdésem, hogy az lehet, hogy a Sentinels 1.1-es patch-éhez nincs törés? Vagy esetleg nem is kell?
\"...lámák kíméljenek.\"
A pályát meg akkor végigjárom hátha megtalálom azt a vmit.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De lehet a hiba még az is hogy nincsen minden embered a létrához közel vidd õket szorosan a létrához és akkor enged fel menni egy ember jelõlj ki és azzal mássz fel...
Én már gyûröm ezzerrel!!!!
Akinek bejött az ez a játék annak KÖTELEZÕ !!!
Nagyon kaf sok új dologvan benne:
pl. zsoldos vagy benne, itt már nem csak úgy ingyé kapod a cuccokat fizetni kell mindenért fegyver katona stb...
Grafika szinte ua. DE gyorssabb mint volt!
KB. nagy hirtelen ennyi...
Egyébként meg teljesen egyetértek veled. 😊
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Allies nemtudom hanyadik kuldije , amikor a Renegade Factoryt kell kipucolni (itt vannak eloszor panzerkleinek), ugye az a feladat hogy gyujts ossze minden informaciot es fogd el a gyar vezetojet.
Namarmost en minden dokumentumot megszereztem, mar csak a csavot kelle elkapnom de amikor ezt megteszem beinditja az ommegsemisitest es hiaba van minden objective kipipalva , hiaba viszem ki a vallamon a kis szemetladat a gyarbol, amikor az felrobban , game over. valami otlet? kezdek begolyozni
koszi
thnx
AMD+1800, 768DDR, ATI9100 128MB, WinXP Sp1 HUN.
közepes gépen is kéne menni minmálisan, de nem.
Az lenne a gondom, hogy a Silent Storm élvezhetetlenül szaggat a 2.4 GHz-es gépemen GeForce Ti4200-sal meg fél giga DDR rammal. Fenn va a legújabb vidkártya driver meg az 1.2 patch is de semmi javulás nincs. Mellesleg pár hónpja is fenn volt a game a gépen, akkor egész tûrhetõen futott, pedig a konfig meg az oprendszer, driver, szóval minden ugyan az volt mint most. Jó lenne ha tudna valaki segítei.
Az már egyébként az utolsó küldetés. Ha azt a repkedõ fehéret lelövöd, folytatódik a történet. Egyébként elég sokáig tartott, azzal a zöld energia fegyverrel vagy 20 lövést kellett leadnom, mire kiterült. Valahogy megúsztam a dolgot, mert csak egyszer lõtt rám, aztán én meg oszlop mögül lövöldöztem: elöjöttem, lõttem, újratöltöttem, visszaálltam. És ez ment néhány körön keresztül.
Én meg most kezdtem el a szövetségesekkel, lehet megint fejleszteni õket... mert egyelõre 3 lövésbõl talán egy talál, úgyhogy a fejlövéseket még nem erõltetem... 😊
Ott tartok, hogy egy rakéta kilövéséig van 5 perc, és meg kell ölnöm egy fehér panzerest, aki ráadásul repked is. Innentõl még mennyi van hátra?
Amúgy a szövetséges oldalon, sokkal több küldetést megcsináltam, de ott még nem volt panzerkelinem, csak hát az a mentésem sajna oda lett.
Egyebkent mennyire tudtad jol kihasznalni a mernokot meg a medic-et? A mernokkel se ajtot, se ladat nem tudtam kinyitni, (altalaban az SMG nyitotta 😊 ) csapdat sem tudta eltavolitani.
Svájcban pedig, az alsó szinten egy garázskapunál lehet átmenni a következõ pályára. És annak a pályának az alsó szintjén, az egyik sarkában, a kohó mögött lesz a fickó panzerkleinben.
Egyébként annyira jó ez a játék. Kár hogy ezeket a panzerkleineket nem tudtam (nem kellett) igazán kihasználni, pedig annyira begyüjtöttem, felszereltem õket. Az egyikre még egy kardot is tettem, de közelharcban már nem tudtam kipróbálni.