160
Ye Olde
  • davos80
    juttathatnám
  • davos80
    Ez gondolom a Maniac Mansion Day Of Tentacle.
    Nekem megvan, nemtom hogy juttathatná el hozád.
  • Sephi
    Na! Kene nekem ez a jateksurgosen de mar a link nem mukodik :( Nem tudgya valaki esetleg honnan tephetnem le a full verzar plz?
  • LezLee
    Nincs mit.
  • RacerZsu
    OK, köszönöm!
  • RacerZsu
    Szokott lenni magyar szoba, ott ha csak magyarokkal versenyzel és szerencséd van akkor nem csalnak!
  • LezLee
    Az a helyzet, hogy nem nagyon szoktam onlány versenyezni, mert én mindig kifogom a csítelőket, és már meguntam, hogy mindig utolsónak érek célba.
  • LezLee
    A Broken Sword 2, az Időgép, Kyrandia (oldgame), Zak2 (oldgame) és a Runaway: Road Adventure, de az még nincs feltöltve teljesen. Ezek mind magyar nyelvűek, meg még lehet, hogy a DOTT is, de az nem biztos.
  • RacerZsu
    Helyes! Talán majd Online is versenyzünk! (Zsuzsi néven vagyok).
    Másik kérdés: Melyek a magyarra fordított kalandok az ftp-n?
  • LezLee
    Kösz az invitálást, szeretem az autós játékokat, de főleg az NFS:U-t :))
  • RacerZsu
    Köszönöm, nem nekem lenne, hanem a páromnak. :)
    Ő szereti az ilyesmit!
    Viszont, ha Te szereted az autós játékokat, akkor szívesen látunk a NFS U topicokban!
  • LezLee
    RacerZsu: ha kell a progi, látogass el a plesk.ecc.hu ftp címre, és ott megtalálod a DOTT-ot tömörített változatban, beszélősen, ha jól tudom. Viszont kell hozzá egy SCUMMVM nevezetű progi is, ami szintén rajta van az ftp-n. Ja és még valami:
    felhasználónév: era
    jelszó: arcadia
    Ezt a kaland ftp-t egy lelkes kis kalandot szerető csapat hozta össze, de ha te is szereted a kalandot, akkor szívesen látunk a Longest Journey topicban.
  • RacerZsu
    Honnan tudnám leszedni a fullCD-s verziót, mert a lenti link nem jó!!!
  • RacerZsu
    Honnan szedted le???
  • Pempő
    áppö!
  • Shep
    ok megnézem hátha úgy jó
  • Ramore
    köszi
  • Ch_Slater
    volt akinek az is segitett hogy az audio tulajdonságoknál levette a hardveres gyorsítást alapgyorsításra...
    egyébként aki nem tudná a feliratokat ctrl-t-vel tudja aktiválni.(csak azért mert nem magától értetődő)
  • Shep
    hát ja xp alatt nekem is megy de 98 alatt nem, de lehet akkor nem fogalkozom a zenével és jó úgy.
  • Botond #60
    ja,igen a Dott cd-s verziója eredetiben se kéri a folyadékszintes bigyót,az a lemezes verzióhoz volt kitalálva,akkoriban a cd még "másolhatatlan" volt házi körülmények között,szal nincs benne semmi védelem :-) asszem sam&maxban sincs btw
  • Tarathiel
    Próbáljátok ki ezt a progit is, nálam sokkal jobban ment vele, mint vdmsounddal.

http://scummvm.sourceforge.net/
  • Ch_Slater
    hát ugy hirtelen ezt találtam. nemtom használható-e...
    Walktru
  • Ramore
    magyar nyelvű :))
  • Ramore
    Van végigjátszása valakinek a DOTT-hoz? Mailben el tudná küldeni valaki esetleg?
  • Ch_Slater
    hát én a dott.exe tulajdonságainál adtam a memória résznél, és ugy müködött...
  • Shep
    Na 98 alatt van zene nincs hang xp alatt van hang zene nincs óóóóórási. 98 alatt hogy tudok ems memóriát adni neki? mert ahol lehetne ott azt írja, hogy a gép memóriája nincs erre fekészítve és kérjem ki a 3. fél segítségét melyeket a dokumentációkban találok vagy vmi ilyesmi.
  • Ch_Slater
    a vdms.ini-ben a [MPU401 Controller.config]-nál a port pedig 0x330.
    gondolom ugy inditod ahogy kell. jobb klikk a dott.exe-n és Run with VDMS...
  • I.C.ram
    VDMsounddal jobb gombbal kell inditani az exeket és ott Run with VDMsoundot valasztani.
  • Ch_Slater
    már a legelején van a halnál, madárnál...
  • Shep
    oke megnezem, bar en ugy tudom ezekre allitottam es megse volt, bár nézzük csak honnantól is van zene, már a legelején is ha jól emlékszem, vagy nem?
  • Ch_Slater
    egyébként milyen régi játék kellene?
  • Ch_Slater
    az az oldgames.bgbest.net nagyon nehezen jön be. nekem is csak annyira jött be h láttam a keresés gombot és ott beirtam a DOTT cimét és kidobta azt az ftp linket (jo gyors ftp, kb. 100kb/sec)

a dott-nál a zenét ugy tudtam megcsinálni h nem a Sound Blaster/Adlib-ot választottam hanem az utolsót. (talán general midi, vagy valami hasonló) az értéknek pedig a vdmsound .ini file-jában lávő értéket választottam (asszem az meg 330 volt) és igy már ment a zene is xp alatt..,.
  • Shep
    Ha tőlem kérdezted innen. http://www.ece.mcgill.ca/~vromas/vdmsound/download/
    Muzsikát hogy tudok csiholni?
  • Sephi
    Lenyegben igaz hogy az Atlantisos Indy es a DOTT voltak fiatalasagom csilagai! Es a Sam & Max ugyancsak. Full Throttle tul rovid volt.

Slater nekem nem jon be a link. Nekem nem DOTT kene hanem valami mas regi gama. Nem tudod hol tudom megnezni?
  • CarajoEsp
    Én pont a Monkey Islandot szedtem le és annak se megy a hangja:(
  • CarajoEsp
    joojnan tudtad leszedni? Mert nekem még semmi sincs:(
  • Shep
    na hang már van csk zene nincs, azt hogy csinálok?
  • CarajoEsp
    Nekem is tetszett,bár nekem az abszolút etalon a Broken Sword 1.
  • Shep
    már megvan de csak winnt alá az is jó?
  • I.C.ram
    Keres rá gOOGlen.